Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
paszod, tényleg van ilyen szabály?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
dragóner nálam nagyon zsir volt, timár inkább csak kiegészitõ pleja

zaki
Nem rossz... Nekem van most 1 17 éves nigériai bal bekkem 191-es Pa-val, qrva nagy pléja lesz belõle, meg egy 19 éves elefántcsontparti jobb bekk, neki 179-es a PA-ja. Már most is kezdõk télen jöttek, szinte ingyen. Pár ezerbe kerültek csak. Majd mutatok pár képet róluk. 1ébként nem rossz a védelem, középen Vaskó, és Dragóner nyomja, vagy a Gyõrbõl Kovács Zoltán, meg Tímár.

soma22
nekem 36 évesen hagyta abba illetve lett edzõ.
egyes értékei 20 asok edzõi képességeknél igy csak jol jártam vele

nálam is nagyon jo volt, 35 évesen is játszott még

zaki
Ja igen, Lipcsei meddig húzta nálatok? 😊

Nálam marha sokat volt sérült, még 1 évig van szerzõdése, 1ébként nagyon jól nyomta, sõt. 30 bajnokin 13 gól, 9 gólpassz, 7 meccs legjobbja, 7.6 körüli átlag.

soma22
nos igy festene a fiatalitott védelmem😊
mind fillérekért vagy ingyen érkezett:

zaki
Ne már. Saját nevelés. Kezdésnél már itt volt a Fradiban. Tavaly is már játszattam az NB2-be, igaz csak ilyen 10 perceket a meccs végén.

soma22
nekem ilyen niccs😄

zaki
Ilyen lesz majd vmikor:

159 a PA-ja. Most 103-on áll... :o

zaki

Nálatok hogy játszik ez a csóka? Nálam nem vmi jól, de elég jó játékos lehet belõle. 155 a Pa-ja vagy ilyesmi. Mostanában õ jásztott, mikor sérült volt ez a bolgár gyerek.

soma22
zsír lesz ez

zaki

Õ nagy pléja lehet. Ingyen jött. Most volt 1 hónapot sérült. Õ a jobb szélsõm.

soma22
mondhatni odabasz😄

zaki
Ugye? <#ravasz1>

soma22
sõõõõt😉

Mor3llo
Nem semmi, és elég olcsónak is tûnik (Y)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Leandro van még erre a posztra, esetleg Jeremiás.

zaki

Nem rossz pléja. Ingyér jött.

soma22
csaknem😄

most látom hogy a tarcsiban évek óta szakadatlanul vágtaa gólokat bartha, gondoltm ebben a szükös idõben még jol jöhet a felnöttek közt😊
meglátjuk

Mor3llo
el ne ólvadjá azé 😄 pzmk 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
ohhh😊

soma22
mondom nb2ben állat volt, de utána semmi, pedig megkapta jópárszor a lehetõséget.
tóth norbi meg isten volt 3 éven keresztülnálam, fõleg az ute ellen villogott nagyokat😄

Mor3llo
Fradiért és a modiért mindent 😊

zaki
Hát, NB2-ben év játékosa volt, + az év ifijátékosa, év csapatában bent volt, nem volt rossz. Most vmi szerb gyerek nyomja a balszélen, Tóth Norbit beb@sztam a tarcsiba, nyáron elzavarom... <#vigyor1>

soma22
már nézem is

(régen kaptam ennyi bizatást a fórumról😉)

Mor3llo
Ha van pénzed, akkor ajnálom Freist, alapban Karlsruhénál van.Olcsó, gyors, és rendkívül gólerõs.

soma22
hát csatár nekem is kellene, kevés is van minõségi meg igazán csak 2-3

zunigát vissza kellene csábitani.

soma22
no megvolt az uefa sorsolás:ellenfél rapid bucaresti
remélem õk nem lepnek meg.

közben volt már pár bajnoki, úgy nézem megint az lesz mint tavaly:
amig nemzetközi szinten is jelen vagyunk addig bukdácsolunk a bajnokságban.
utolsó elenfelem a vasas volt, egy igazán szar 0-0 lett a vége...

turpert
mindent bele én 3 csatárt igazoltam úgy hogy Hrepka már megvan 😄 és az egyik úgy szaladgál hogy egy ló se érné utól 3 meccsen be is vállalt 6 gólt 😄 meg egy istencsászár ukrán védõt viszont kapust nem sikerült szal Kemenes véd meg egy vkp ét Csatársorom: Eugene Seleznyov (ukrán) Olexiy Antonov (ukrán villám 😊 ) Fabinho Faggyas Hrepka Vörös

Hajrá Fradi Hajrá Soma 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Mor3llo
hajráá..Fradi aléé 😊

soma22
nos töltöm a fradikát, kiváncsi leszek erre az uefa szezonra...

derley
nekem is mtk-ból egy afrikai srácot elvitt az udinese vmi 7milla körül, aztán a következõ iagzolásából kaptam vagy 15millát😄meg most egy horvát srácot elvitt a Manu 7milláért meg az udinese még egy afrikait 7milláért....de még mssze vagyok az 50millios eladásoktól😄

soma22
nekem laczko csak az nb2ben játszott jol, az elsõ nb1es idény felétõl ment a tarcsiba

Mor3llo
Gratula mindenkinek, holnap jövök, tolok képeket, csak a mostani Bayern ügyek kicsit sokkoltak.De ez már off.

turpert
én úgy kezdtem hogy cigant megvettem de laczkó mindig jovv volt kicsit...

soma22
laczko nekem nagyon szarul tolta, vedd meg helyette cigant, vagy remilit vagy dzsudzsákot.
esetleg tóth norbi is zsir nagyon.

zaki
1. Premier Ligás szezonomban azt hiszem 4. voltam, aztán 2., utána megnyertem a bajnokságot, aztán a Man Utd hívott, lenyomtam velük 1 szezont, megnyertem megint a bajnokságot, és utána meguntam... 😊

zaki
Igen! FM 2006-ban jól nyomtam, nem úgy mint most... De majd csak belejövök... :o

Pisti1026
Már harmadik évebn?? Az nem semmi!! Én most vagyok a harmadikba és a Olay-Offéert harcolok.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

zaki
FM2006-ban voltam. Feljutottam 2 év alatt a Premier ligába, 3. évben már Uefa kupa döntõs voltam, mivel bejutottam vmelyik angol kupa döntõbe.

derley
Atlétcio-val az elsõ szezon 3.helye után, most a 2. szezonban ritka szar vagyok:S Az összes kulcsemberemnek volt már ebben az idéyben minimum egy 2hónapos sérülése:S Torresnek például egy 5hónapos....nembaj, remélem az uefa kupára oda érek😄

hunbasser
köszi!
akkor ezentúl így ezek alapján fogom nézni,kit is kezdessek

ReaL MaDRid x siempre

turpert
elsõ a tulajdonság aztán term a kondi aztán mentalitás és forma

hunbasser
ti mit néztek,amikor csináljátok a kezdõ felállást és a padot?a mentalitást,a kondíciót,a formát,vagy a tulajdonságaikat?

ReaL MaDRid x siempre

66.vagyok a klubranglistán

Pisti1026
Most vagyok bajba mert Némethnek lejár nyáron a szerzõdése és nem akar hosszbítani és így képtelen vagyok eladni majd hacsak fel nem jutok mert akkor gondolom hossszbítana.

Pisti1026
Én velük vagyok és elsõ szezonomba feljutottam a másodosztályba és az elsõ másodosztáyú idánybe erõs közpmezõnybe voltam most meg harcolok a Play-Off ért. Nem bánnm ha sikerülne feljtni de azért még nem olyan jó a csapat.Crespo egy nagy nulla eddig nálam. Stieber már vagy másfél éve van nálam kölcsönbe és úgy fejlõdik mint állat.

thx!csak most lesz gáz Éger 34 Sidibé 32 Horváth 32 Balajcza 32 Rajczi 31

én még nem de lehet hogy majd egyszer kipróbálom

😄

Grat, szép teljesítmény 😛