121242
Football Manager
  • McFrost
    de nekem ott nincs graphics könyvtár
    csináljak?
  • Fabio Capello
    :) kösz a bíztatást
  • Drizzthsz
    Igen, anyagiaktól függ nagyrészt, mert pénzbe kerül messzire küldeni őket. Viszont végre magyar csapatokkal lehet nyugatról igazolni fiatalokat, így jövőre lesz 3 20 év körüli rendkívül tehetséges olasz az Újpestben.
  • kraawz
    Ne aggódj sztem.. Nálam utolsó előtti a Rennes,és még nem rúgták ki edzőjüket.. PL-ben meg 18. a Tottenham :O
  • Fabio Capello
    attól függ meddig enged a vezetőség
  • kraawz
    Egy kérdés. Eddig nem nagyon használtam in-game scoutot. Gondolom,2 értéket kell figyelembe venni csak, judging player ability / pontentional ability. Az viszont mért van,hogy csak európában scoutolhatok? Ha feljutok 1. osztályba,akkor egész világon vagy ez anyagiaktól függ ? :O
  • kraawz
    4esről felállni az szép. Na kezdem én is :D
  • miki36
    :Dd
  • kraawz
    legalább akkora,mint a kép mérete ? :D
  • kraawz
    Üdvözlet

Capellohoz hasonlóan én is letolom ma 1. szezonom. Sikerült leigazolnom Enyeamat és Zaratet,de így is 2 döntetlent játszottam most :S Már 2. hely is 6 pontra van,szal taktikámon variálok keveset. Sajnos bal oldalra nincs jó játékosom,Aaritalot mindenkinek sikerult leigazolni,nalam Bayern elvitte. Csatarok jok,MC és MR is egész jó, de a védelmem katasztrófa. Van,mikor ien 4-5 ratingeket kapnak :S Nem tudom,hogy lehetne ezen segiteni :\ Majd meglátjuk
  • miki36
    mekkora meccs volt :O
  • DONGUBA
    valaki help offtopikban koszi
  • BlueMaster
    Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\hungarian
  • Gunnersboy
  • Fabio Capello
    Üdv és grat mindenkinek!

Töltöm Rennest, ma befejezem az első szezont
  • Solt
    nekem egész jól megy a játék, nyeregetem a meccseket a fradival, csak azt furcsálom, hogy lassú tempó, rövid passz, középpályán labdatartás, és ennek ellenére is az ellenfél jelentősen többet birtokolja a labdát... van úgy, hogy a kapumig nem jönnek el, de a 58%-ban náluk van a labda... nem vágom...
  • vmvr

első bajnoki:)
  • Gunnersboy
    10M-ért hoztam el:)
    elhoztam még Ooijert,Vennegor of Hesselinket,Omar Esparzat,Juhász Rolandot, és de Jongot

elment Gabri, Vermaelen,Sarrpong,Mitea
  • LasDen #119715
    ha már van der Vaart.....nézegettem, hogy kiket igazolgattak más csapatok és Vaart a Fiorentinaban kötött ki Kompany és Huntelaarral együtt....nem semmi összegekért..... :D
  • Drizzthsz
    5 győzelem zsinórban az nb1-ben, s 4 ponttal vezetek, de nagyon parák a meccsek, mindig a mákon múlt ez a sok győzelem, a ligakupában meg mindig az ellenfélnek van mákja, de jobb ez így...
  • DaMarcus
    dos santost, v filkort egy évre elengedik kölcsönbe
  • vmvr
    a fene, most látom Jiménez csak jövőre jön, akkor kéne egy másik irányító, de gyorsan:S
  • DaMarcus
    megvette :O (kigondolná?)
  • Drizzthsz
    Van Der Vaart mit keres ott?
  • DaMarcus
    én is megvettem a manchester citybe 12m font környékéén hozható :)
  • vmvr
    nem volt türelmem a magyar válogatotthoz, sok idő volt a meccsek között, így elment tőle a kedvem.

kezdtem egyet a Napolival, jó kis csapat, de még keresem a megfelelő takitkát.
    elhoztam egy kis Arsenalt kölcsönbe: Almunia, Hoyte, Flamini
    ezenkívűl megvásároltam: Dzsudzsák Balázst, Al Kariimit, Cristiano Lupatellit,Luis Jiménezt.
    ez szerintem megfelelő erősítés volt, a gyengébb posztokra vásároltam.
    a bari meccsek alapján, ahogy már előbb mondtam kell egy jó taktika, de majd csak megtalálom.
    a bajnokság még csak most fog kezdődni
  • robotnyk
    vdVaart? O.o
  • fordjee
    Én HArasztin lakom, kőkemény a csapatunk:)
  • hamary
    Elképzelhető, hogy jön Ribery is.. fú, mi lessz itt.. :D de még egy job oldali védő kéne..:P
  • hamary
    igaz.. na a lényeg, hogy eljött.. :D :D
  • Gunnersboy
  • Mor3llo
    Gondolj bele Kallstrom még fiatal, lehetséges, hogy eladod őt jópénzért, mondjuk 20millióért vagy többért, de 20at minimum ér...abból 10millió a Lyon markát üti :) na nem jó üzlet ?
  • Mor3llo
    IGEN!!! :))) pár agysejtem elhalt a meccs közben, de IDEGENBEN MEGVAN A 3 PONT :D
  • hamary
    klubnak akartam írni.. és nem hülyeség.. a Lyon 26 milliót akart Källströmért, én adtam 18 milliót + az 50 %-ot, s érdekes módon elfogadták...
  • DaMarcus
    jah és természetesen h tovább jutottam a ligakupába nem mást kaptam mint a MU-t :( *kimást...*
  • gabber_saviola
    hülyeség. nem a játékosnak teszel ajánlatot hanem a klubjának, és ha megveszed akkor még nem azt jelenti hogy ammenyiét megvetted annyiért is fogod később eladni.
  • Drizzthsz
    Amúgy most bajnoki címet ígértem az Újpesttel, attól félek, hogy az nem lesz meg, de már annak örülnék, ha a púpahátamra ligakupa miatt nem rúgnának ki most is.
  • Gunnersboy
    fuu de hajtépős meccs volt...willem tizijénél majd behugyoztam :D
  • zsilike
    hi'2verziot látok hatrad vagy mi,és multi.melyik a javallott?
  • DaMarcus
    nah eddigi tétmeccseim a MCvel (LOL):
    1. MU 5-0 MC
    2. MC 2-5 NU
    3. Reading 6-1 MC
    4. MC 1-3 WH
    5. (ligakupa) MC 1-0 Leicester XD
    tehát 5 meccs 5 rúgott és 19 kapott gól XD és 1 győzelem
    de az átigazolási időszak utolsó napján megszereztem egyik kedvenc pléjámat: Rafael van der Vaart-t (!!!) :)
    majd a köv. meccsen a derby ellen debütál :)