Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
4m-ért? 😮
akkor én is megveszem 😛
épp most kerestem meg rajta voltam és látom 11,5m hát gondoltam õt nem fogom megvenni, mégis 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DONGUBA
na kikaptam itthon 1-2 re liverpooltol

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

+ hogyan kell betenni és hova arcképeket? fmhungarirol.
üdv!

wanadoorol leszedtem a gamét van iylen hogy proper meg harted mi a különbség? valamint vannak már full arcképcsomagok vho?

kösz!!!
Darkon
En megvettem Mauro Zaratet, valami Quatar-i csapanal van, eredetileg 16.5M euro az ara, 4millioert eljott, allitolag nagy star lesz.

Born to win

dartonita
Jo,de ez sem egyertelmu.Ha pl jo a teamwork,es first touch(asszm ez az egyerintos,kenyszeritos jatek tulajdonsaga),erteke magas,akkor miert ne lehetne gyors tempoban jatszani?Ha megfigyelsz egy nagycsapatot egy kicsi ellen jatszani,alig lehet szemmel kovetni a labdat,es a passzokat a gyengebb csapat szamara.Es megsem ok fogjak tobbet birtokolni a labdat....sot.

DaMarcus
nagy grat!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Fabio Capello
Az elsõ nagy skalp begyûjtve... 😄

Ha hoszú passzos játékot nyomsz, vagy gyorsat, akkor tipikusan keveet lesz nálad a labda. Ha valakinek beadod a labda megtartását, vagy rövid passz lassú játék, akkor nálad lesz sokat a labda, de én maradok a keveset van nálam a labda, mégis 3-at guritok verziónál. :-)

dartonita
Na sziasztok managerek.
En is elkezdtem tolni a 08-al,eddig tetszik.A meccsek igen furcsan alakulnak az eddigi verziokhoz kepest.A szokasos toporgunk/nem lepunk oda/elkiserjuk 40m-en keresztul a kapunkig butasag nalam is gyakori,meglep,mert igy meg megye 1-ben sem hagyjak az ellenfelet jatszani.(nem am europai kozep,es nagycsapatok)A labdabirtoklas % pedig szinten,nem ritkan talalkozom nagyon gyenge ellenfel-el,a labdabirtoklas pedig 65/35 %.Es marhara nem nekem!(mondjuk arra kivancsi lenne,hogy ha 5x annyit rugok kapura,hogy jon ossze a 35%)
Az offenziv jatek ugy tunik nem tul celravezeto,vagy ez a resz eleg bugos.
Szoval azthiszem egy patch erosen ra fog ferni erre a jatekra,ennek ellenere marha szorakoztato,tetszenek az ujitasok.
Sok sikert 4all!

DONGUBA
koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Valaki nekem is mondja már el mi a teendõ! Ugyanaz a gondom mint sza23-nak. PLS!
gratu😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

DaMarcus
meek egy picit gamelek most van rá másfél órám 😊

siederhird
Grat!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

DaMarcus
#119328+#119327: nagyon szivesen 😊

Fabio Capello
Nagyon szívesen, sok sikert a játékhoz! 😊

sza23
Végre nekem is sikerült! Neki is kezdek az Ajax-al egy új szezonnak!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a türelmet DaMarcus és Fabio Capello nevû forumozóknak, nélkülük nem ment volna! Szal köszöntem!

ha már egyszer van benne magyar bajnokság...😊 kösszi a takzikát.
3-0ra elkaszáltam a Felcsútot szal nagyon is bevált😊

Üdv megvan a game R madriddal el is kezdtem😊

DONGUBA
masodik meccs

Leeds-el nagyon meleg sorsolás után(Luton,Nott.Forest, idegenbe) végre +1 pontba vagyok forduló után <#nyes> anyagilag viszont meglepõen jók vagyunk..
DaMarcus
azt nem tudtam h magyar honba tolod 😊 azt hittem angliába 😛

köszi a tanácsot,mindenképp kiprobálom még ugyse vagyok kiesö😄
FC Ajkával😊
majd meglátjuk,mi lesz...

DONGUBA
kosz

DONGUBA
Beszarok milan leigazolta etoot 51 milioert barcelona joe colet 31 ert....honnan a penz?

siederhird
Hy és grat all!
Tetszik az új FM már csak egy jó taktikát kéne kitalálnom a DVTK-nak, meg venni egy jobb hátvédet.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

DaMarcus
próbálj ki egy rombuszt, úgy h a szélsõ védõk eggyel fel vannak nyilazva, és a középhátvédek seprûnek vissza vannak nyilazva, kevés kreatív szabadsággal, egy naon picit több a középtõl letámadással és lassú rövid passzos játékkal 😊
am kivel v?
ha nem válik be én kérek elnézést :S

Fabio Capello
grat

gratu😊bár Wayne oda... én az elsõ meccsemen 5-1re kaptam ki...

DONGUBA
elso meccsem

hát nem tudom eldönteni milyen taktikám legyen... és már sorozatba a 4. vereségemet könyvelhettem el.😄

DaMarcus
hát én tavaly kiesõ jelölt voltam a wigannal és bátor támadó focit játszottam
de idén nem tom h mien taktik a jó 😊
am sry h ennyit írok csak szeretnék kinek tudok segíteni 😊

DONGUBA
A szokasos taktikammal....en nem csapathoz igazitom a taktikat hanem a csapat tanulja be a taktikamat es akkor minden rendben lesz😊

DaMarcus
de eljön csak nem játszhat és ott van mellette a kis ikon h mv. miatt nem játszhat

ha 1 bajnokságba neked lenne a leggyengébb csapatod és a cél a bentmaradás lenne mire jáccanátok? védekezés,kontrajáték vagy bátor támadó futball?

Fabio Capello
hajrá, sok sikert!

shalalala

Kezdtem 2007-hez hasonlóan OXFORDDAL <#buck> Cél a BL😄

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

DONGUBA
Ezt nem ertem.....hiaba van mvk-s csapatod attol meg aki nem kap hozzad munkavallalasit az nem jon el.

DONGUBA
Manutd

Szevasztok. Don Guba! meik csapattal tolod?

fmhungaryrol a 2007es magyarositás.

DaMarcus
nem annyira, ha szerzek mv.s fiók csapatot akkor nem, aztán ha itt van ajánlgatom neki addig az új szerzõdést ameddig nem kap mv.it 😛

DONGUBA
kicsit nehez lesz brazilokat vinni oda nem?

na asszem megvan a titok nyitja... megvettem Lugano-t a védelembe Faye mellé a NUFC-ba, és annyit kell csinni h a két középsõ védõvel embert fogni és tight-osan :| 😄

azóta a Boltont 4-0ra vertem idegenben, Anelka 31meccs/29gól, ezen a meccsen sansza nem volt :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

DaMarcus
man city 😊

turpert
Hy magyarítást honnan lehet leszedni? amúgy grat minden managernek jók vagytok !

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

DONGUBA
te hol jatszol?

DaMarcus
vmi olyasmi 😊 a paraná u20-ba megtalálod 😊

DONGUBA
kicsoda??guilano?