121242
Football Manager
  • hunbasser
    paintben ott van a munkaterület jobb alsó sarkában egy sötétkép pont.na azt odahúzod a kép széléhez
  • K o n y 56
    azt hogy kell megcsinálni ?
  • Ars3nal
    Vasassal kezdtem ha érdekel valakit rakhatok keretről képet, Miriuta a meccs embere első meccsen:DDDDDDDD

• SeLFisCH
    látom. csak ahhoz nem kéne fél képernyő kép :D
  • liverpool19
    4 perc alatt lőtt 3-at
  • SeLFisCH
    wtf ?! :D
  • K o n y 56
  • K o n y 56
    nekem az ujpest volt az első komolyabb mentésem , az első szezonomban én versenyben voltam a bajnoki cimért , de a debrecen mögött 2. lettem :( , de viszont megszereztem ingyen Máté Péter , Feczesin , ...
  • Ars3nal
    végleg végeztem Lavallal, 5 csatárom sérült, tarcsiba rakás szar, szivat összevissza a gép:S
  • Drizzthsz
    Első szezonom végére Újpesttel 4. lettem az új peccsel. Igazán nagy igazolásom nem volt(Dudás, meg Tandari volt a legjobb, de a valósághoz képest erősen alulértékeltek), így nem szomorkodom emiatt, bár az utolsó fordulóban úszott el az intertotós hely. :( Keresem még a nyerő taktikot.
  • Maldini 92
    elegem van!!!!!!!ujraraktam az fm-et mert a gép megfagyott mentés közben...ujraindítás...utána meg megfagyott játék közben ujraraktam a játékot betölti a főmenüt és nincs semmi a mentett játékok között
    [szomorú a Sopron mentés miatt]
  • saviola83
    ez enm igaz köv meccsen a valencia ellen is kiállítottak egy emberemet már a 20. percben.
  • miki36
    OFFTOPIC!
  • 00000
    Üdv!

adna vki cracket vagy leírná hogy kell elindítani a 7.0.2-es patchel a gamét mert fmsite nem megy....kösz!!
  • Ars3nal
    töltöm Lavalt
  • DaMarcus
    Atesz, bocs a "ki ez?"-ért :)
    nem én írtam hanem gondlom tesóm v nem tom
    gondolom asszitte ő van bejlenkezve :)
    v i don't know :)
  • saviola83
    Hali all.A leyton orinetet pihentetve elkezdtem egyet a Mallorcával.elég jó a keret igazoltam még egy két játékost is.Jól megy eddgi a mezőny elején vagyunk.De sajna az utóbbi időben nem szeretnek minket a bírók.A sevilla ellen idegenben 70 percet játszottunk emberhátrányban de így is siekrült 1-0 ra nyernem.Most a barca ellen otthon 80 percig játszotunk emeberhátrányban és csak 2-1 re kaptunk ki.NEm baj viseljük a kcsik hátrányát.Azrét én angyon megavgyok elégedve a csapattalé eddig.
  • Maldini 92
    egy kulcsjátékosom

és az érdeklődők:
  • derley
    bazz:Dte ugy váltogatod h kivel játszol, mint más az alsógatyáját:)
  • Maldini 92
    grat
  • Atesz89
    Grat még 1X Maldini!
    Mivel szinte mindenki a válogatottakban volt így a sérültekkel eggyütt 19 bevethető ember maradt a felnőttben és az utánpótlásban...
    Íme az eredmény :P
    Az első meccsen 0-1-re kaptam ki...
    A piros keretben lévő játékosok játszottak idén 5 mecsnél többet az első csapatban:
  • olympus
    nem eltt uninstall!
    Most kipróbáltam egy sima 3-4-3-at semmi beállítás semmi. 0-2 nekem.
    Kezd elegem lenni, peccs nélkül 1000X jobb volt nekem ez a játék.
  • K o n y 56
    oks , kössz :) . Fasza ! :) . Most uj game-t kell kezdenem . Az ujpestes mentésem má ki is töröltem ( 5 évig ) . Most irány Barcelonnnnnnna !!!
  • cory11
    sok sikert!!!!
  • cory11
    ne add fel
    én úgy jutottam be a bl döntőbe hogy londonban kikaptam az Arsenaltol 4-3ra otthon pedig vezettem 1-0ra a 11.percben aztán kiállitották Kerlont a 17.percben a 78percben rúg egy gólt az arsenal(igy ők a továbbjutók)még középkezdés előtt kiállitja a biró Heitingat. Marcelot(Kalou ment a helyére csatárnak) lehoztam igy maradt 2védő hátul lejött Guarin is helyette Babel ment fel két szélső középpályás egy támadóközép és három csatár a csapatinstrukcionál beállitottam hogy mindenki támad és láss csodát 89.perc Sneijder góljával mi vagyunk a döntőben!!!!
  • Maldini 92
    A Boroval 8 meccs után 7.vagyok most viszont egy régi mentéshez visszatérek...
    ...Kettő elbukott európai kupaelődöntő után most folytatom a Sopronnal. Eddig ezt értem el:

idén megnyerem a BL-t
  • olympus
    Nah Uninstall lett ez a játék nálam...
    Nevetségesen csal ez a geci rohadt fasszopó gép!
    Neki minden lövése beakad. Nekem meg semmi. 2 30 méteres "bomba" gólt kapok, mind2-t egy 9-es távoli lövésű emberke lőtte.
    Kapus játszadozik a labdával... STB STB.
  • olympus
    megfogod ledobod őket addig a b és c csapatba és ott benevezed őket.
    Ugyanígy lehet idegenlégíóssal is.
  • Maldini 92
    a szuperkupa azért tünt el mert te nyerted a kupát és a bajnokságot is ilyenkor automatice te nyered meg
  • chriss21
    Sziasztok!
    Az sztetek h lehetséges h az ETO-val kezdtem és 2év után világklasszis a hírnevem? (2 bajnoki cím, 1 magyar kupa, 1 szuper kupa győzelem) Már nem mintha baj lenne mer azóta minden klub engem akar ahol edző gond van de én a Nürnberghez mentem el!:) De jelenleg 2 világklasszis edző van a gémbe a brazil kapitány meg én!:)
    Meg a másik a bajnokság 2.évében egyszerűen eltünt a magyar szuper kupa...nem volt meccs semmi, mintha nem is létezett vna...
  • GTheo
    Tudjátok spanyolban 25ig van a számozás, és csak 25 játékosnak lehet számot adni, és én többnek akarok, mert csak az játszhat elv bajnokin akinek van mezszáma...Mondjuk irányítók közül elkéne adni párat, Raúl Garcia,Iniesta,Deco,Agüero,Diego... És közülük Deco szokott néha cserejobbkp lenni...
  • cory11
    ja azt elfelejtettem hogy saját edzést használok
  • Maldini 92
    nézd meg a privát üzeneteidet:)
  • K o n y 56
    jah , semmi , kösz meg van ..
  • K o n y 56
    rámegyek az ' offtopikra " de nem nyitja meg az oldalt :( , ?
  • cory11
    köszi neked is grat.
    az igen nekem eddig "csak" 33 játékost hivtak be egyszerre.
  • Atesz89
    Grat cory!
  • cory11
    én is most beépitem a fiatalokat és jöhet akárki(bár igy is jó vagyok)
    tényleg a klub vbn az elődöntőben 12-0ra vertem egy csapatot a döntőben pedig 6-0ra az Internacionalt.
    nekem még Fernando nagy kincs meg Kerlon
  • Maldini 92
    nézz be az offtopikba!ott van a 7.0.2 crack
  • K o n y 56
    feltettem a 7.0.2-t és most a 7.0.1-et akarom visszarakni , de nem engedi meg . 1: mér nem engedi meg ? ; 2: nincs már 7.0.2-s carck ? már egy hete van az uj peccs