Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként igen...
reméljük
te egyébként FMezel egyáltalán ? 😄
te egyébként FMezel egyáltalán ? 😄
És már csak 1 pont a feljutóhelyig, és hamarosan féltávnál leszünk 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
eggyik se nagy cucc az Ajax-al, ha jó a taktikod, már pedig ugy néz ki hogy jó, talán necces csak az Arsenal idegenben
csak arsenal tünik vészesnek, a celtic és atletiko is verhetõ szvsz, sok sikert!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
úúúú azta kurva nehéz bl-csoportot kaptam
arsenal(tavalyi-bl gyõztes) atletico(la liga 2.) celtic(skót bajnok)
arsenal(tavalyi-bl gyõztes) atletico(la liga 2.) celtic(skót bajnok)
kemény keret.
2-1-re nyertem a Tampere ellen az elsõ meccsen
2-1-re nyertem a Tampere ellen az elsõ meccsen
idei szûk keretem 2007/2008

a Tampere Uniteddel játszok a Bl-be jutásért😊
euro
szevasztok! Grat all!
nekem 15 milla átig keretem van a Sopronnal.
nekem 15 milla átig keretem van a Sopronnal.
Úgy látom egyetlen mód van h meggazdagodjak
Blbõl van mondjuk évi 20 M hasznom , Bajnokságból 4 M , Holland kupából kb 3 M euro. Tv-s jogdíjakból összejön mondjuk 10M euro. Ebbõl a 40pénzbõl 22õt levonnak osztaléknak .
Szóval egyedül az maradt , hogy igazolom a 15-16 éves plejákat , kinevelem õket itthon meg kölcsönben és jó pénzért eladom
Blbõl van mondjuk évi 20 M hasznom , Bajnokságból 4 M , Holland kupából kb 3 M euro. Tv-s jogdíjakból összejön mondjuk 10M euro. Ebbõl a 40pénzbõl 22õt levonnak osztaléknak .
Szóval egyedül az maradt , hogy igazolom a 15-16 éves plejákat , kinevelem õket itthon meg kölcsönben és jó pénzért eladom
Tavaly 50M-t költöttem játékosokra , 2. évben nyáron már csak 3.8 M eurot
Most töröltem a kapcsolatot ajax amatõrökkel , ajax ct-vel meg egy másik ajaxszal , és kötök új kapscolatokat ( franciao. olaszo. )
Tartalékcsaaptomba pihen 7-8 fiatal õket elküldözgetem jól jön a rutin fiatalon is
Most töröltem a kapcsolatot ajax amatõrökkel , ajax ct-vel meg egy másik ajaxszal , és kötök új kapscolatokat ( franciao. olaszo. )
Tartalékcsaaptomba pihen 7-8 fiatal õket elküldözgetem jól jön a rutin fiatalon is
nyitottam egy topikot h sg-rõl mebereket gyûjtök olyan célból h weblapokat tervezzünk
Csak mivel ebbõl pénzt lehet kovécsolni , egybõl reklámnak vették :||
De már csináltam 3-4 hpot 😛
Csak mivel ebbõl pénzt lehet kovécsolni , egybõl reklámnak vették :||
De már csináltam 3-4 hpot 😛
énis Karlsruhét 😊
Amúgy h h van két 2db büntid ? 😊
Amúgy h h van két 2db büntid ? 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
na én is izzítom ajaxot
képet közvetlen most miért nem lehet berakni?:S eddig ment mindig, most sem csinálom másképp....
õ pedig a másik--
tudom-tudom😊most van egy két világsztár jelölt😊de már kettõt eladtam...mindjárt rakok errõl a kettõrõl képet
kanállal beszéltem sg-tõl távol , egy másik fórumon vannak
talán több mint 15en vannak 😊
talán több mint 15en vannak 😊
akkor neked is elég szép kis summád lesz így 2014felé.nekem most 41M eurom van átigazolásokra...csak még a világsztárok nem nagyon akarnak Magyarországra jönni😞😄
azt látom h Sky Sport szal csak link kellene...
és ugye van bal menüsoros is?<#pardon1>#pardon1>
és ugye van bal menüsoros is?<#pardon1>#pardon1>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
ZAKI mijen skint használsz???
küldj linket is!
thx...<#eljen>#eljen>
küldj linket is!
thx...<#eljen>#eljen>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
Én így állok most anyagilag. A pénz fõleg barátságos meccsekbõl jön be, most pl az Arsenallal játszottam itthon, 2-0-ra vezettem, de a vége 3-5 let... 😞
Tiranát valószínû kiverem a 2. fordulóból a BL selejtezõben, remélem vmi lájtosabb csapatot kapok madj, és bejutok a Bl-be... 😛
Tiranát valószínû kiverem a 2. fordulóból a BL selejtezõben, remélem vmi lájtosabb csapatot kapok madj, és bejutok a Bl-be... 😛
na bocsi, akkor itt...ilyen
hali!ilyen még nem volt velem az fm-ben, h kibasztak volna egy csapattól...most az Atléticonál megtörtént😄na sebaj, folytatom az mtk-s mentésem...most így néz ki a keretem:

Grat mindenkinek,fõleg somának,zakinak és kardhalnak!
rég nem játszottam már,múltkor betöltöttem a marseillet,jelenleg 10.helyen állok,kb 10 fordulót játszottam,de után 2 perc múlva ki is léptem,vhogy nem tudok vele mit csinálni,ezt a topikot is azért olvasom,mert doppingol -.-
meg jó olvasgatni,h ezt szereztétek meg,meg azt,és remélem majd én is jó manager leszek.ha lesz idõm,akkor azt hiszem betöltöltöm a marseillet és nem érdekel,próbálgatom a taktikokat és a játékosokat,ez az év csak próbálgatás lesz,most határoztam el.
magyar válogatottal meg nem tudom mit csináljak,bari meccsen osztrákokkal x,norvágok ellen otthon 1-3,csomó játékos magától bekerült a válogatottba anélkül,h hívtam volna õket,vagy vmi,most meg nem tudom õket kivágni,pedig még az elején behívtam bodnárt,és õ csak úgy kikerült,pedig nem én dobtam ki.aztán edzõt meg gyúrót sem nagyon tudok igazolni,bár most leigazoltam egy edzõt a múltkor,remélem beválik majd.
ya,és itt semmi olyan nincs,h edzés vagy vmi,pedig kerestem
rég nem játszottam már,múltkor betöltöttem a marseillet,jelenleg 10.helyen állok,kb 10 fordulót játszottam,de után 2 perc múlva ki is léptem,vhogy nem tudok vele mit csinálni,ezt a topikot is azért olvasom,mert doppingol -.-
meg jó olvasgatni,h ezt szereztétek meg,meg azt,és remélem majd én is jó manager leszek.ha lesz idõm,akkor azt hiszem betöltöltöm a marseillet és nem érdekel,próbálgatom a taktikokat és a játékosokat,ez az év csak próbálgatás lesz,most határoztam el.
magyar válogatottal meg nem tudom mit csináljak,bari meccsen osztrákokkal x,norvágok ellen otthon 1-3,csomó játékos magától bekerült a válogatottba anélkül,h hívtam volna õket,vagy vmi,most meg nem tudom õket kivágni,pedig még az elején behívtam bodnárt,és õ csak úgy kikerült,pedig nem én dobtam ki.aztán edzõt meg gyúrót sem nagyon tudok igazolni,bár most leigazoltam egy edzõt a múltkor,remélem beválik majd.
ya,és itt semmi olyan nincs,h edzés vagy vmi,pedig kerestem
ReaL MaDRid x siempre
jövõre majd a valóságban is ennyi lesz 😊))
+ sikerült igazolni egy világklasszis gyúrót, szóval a gyógyulások ideje a felére csökken mostantól... 😊 Hála a csodagyúrómnak... 😛

Üdv. Itt a bõ keretem:
Még lehet egy kis változás, jöhet még 1-2 új pléja, és talán mennek is el páran.
Még lehet egy kis változás, jöhet még 1-2 új pléja, és talán mennek is el páran.
Jó reggelt Mindenkinek!Ma úgy ébredtem,hogy NB2-es jogot kell vásárolnom a BVSC-nek <#nyes>#nyes>
2/2
erre nem gondoltam volna hogy két meccs után 6 pontom lesz az uefa csoportban,ráadásul ebbõl 3-at a roma ellen szereztem:
jó éjt
u.i:
tisza is egy állat
erre nem gondoltam volna hogy két meccs után 6 pontom lesz az uefa csoportban,ráadásul ebbõl 3-at a roma ellen szereztem:
jó éjt
u.i:
tisza is egy állat
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Németh nem akar jönni... De Tisza jönne, és csak 200k lenne. Jobbszélsõt tud játszani, lehet megveszem oda. Fiatal gyerek, akiért 3.5 millát ajánlott a ZTE elutasította a szerzõdést, gondoltam volna...
hát igen megérni megéri csak ugye chelseatõl játékost venni....mitha a fogam húznák :S na mind1 holnapig még gondolkodom rajta 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"