Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rajczi (16/11)
Tököli (17/14 - gólkirály is lett... :o)
Oláh (10/4)
Feczesin (24/7)
Akkor leigazolom Hrepkát, Sidibét is remélem megcsípem, meg jön ez a szlovák gyerek is. Némethet majd megpróbálom leigazolni, még a játék elején elvitte vmi bolgár csapat...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

utánpotlásom nagyon zsir, vnyerik a bajnokságokat sorra, egész jo plejákat generál a gép.már 2-3 pleja is be van épitve az anno ifibõl.
És Feczesin hogy játszik nálad? Nekem szinte az egész szezonban a morálja a béka segge alatt volt... 😞 25 bajnokin 7 gól...
kurvajok voltunk, pedig nem kis pleják ellen játszottunk
egyébként javitottam a képet, mert az nb2 nem volt benne
nekem is csinálják, és egész jo kis pleják jönnek igy is.
neked van illés gyula plejád?
kp nekem nagyon zsir, valami 160 körüli pa
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
és Zakinak:
a legelsõ még zajlik, nem megilyedni😊

idõközben elkészült atoppos edzõkomplexumom is😊
most benyögtem a vezetõségnek hogy az ifistáknak is tápoljuk fel az edzõ létesitményeiket, amik közepesen vannak, erre azt irja hogy ok, bár igy is a mienk a legjobb magyarországon😊)
nb2:2007
magyar kupa:2009
szuperkupa:2008,2009,2010

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szal Manske 2. meccsén már a 2. gólját szerzi 😊)
Már csak 1, azaz egy pont 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
probáld meg az alap 4-4-2-es taktikot, nézd meg az edzéseket, edzõket, csapatmorált stb.
kiemelkedõen rossz az a helyezés, szoval valami nagy gáz lehet
Hajrá Magyarország!
Egy kis biztatás a meccs után:

4 db 1:0 zsinórban 😄
Utolsó meccsem... 😛
Tavasszal ezek az eredmények születtek:
Most lépek, majd még az éjjel játszom egy kicsit.
reg voltam mar erre gondolom irok egy kicsit
elkezdtem egy gamet egyik kedvencemmel a kolnnel es elso evben feljutottam most nyomom a masodik szezont es a kozepmezonyben vagyok.az a gaz hogy nem ertem a jatekosaimat mert az en altalam es az asziszt manadzser altal velt legjobb kezdo 11 egy gyenge csapat ellen siman kikap amikor meg tobb csere jatekosom is kezdo siman verem a werdert vagy a bayernt de mindegy majd osszeall a dream team.
elso evben leigazoltam Nemeth Krisztiant Dzsudzsak Balazst Rezes Lacit + Costilt a felnottbe meg egy par fiatal magyart az ifibe.
nyaron leigazoltam Vittit,Larsent,Vanden Borret,Guarint meg megint egy par magyart az ifibe meg a tarcsiba de nagy reszuket kiadtam a fiokcsapatomnak(Perugia).jott meg kolcsonbe Carlos Vela(arsenal)