121242
Football Manager
-
#105613 akkor maradj is ott:) -
#105612 Nem arra gondoltam, hogy a német bajnokság ereje vetekszik az angoléval, hanem arra hogy mindkét országban "erőfocit" játszanak. -
Maldini 92 #105611 vége a bajnokságnak 10milla €-t kaptam a 9.helyért
A Blackburn meg Fa kupa döntőt játszik a West Brommal:S -
#105610 Lehet hülyének néztek de inkább folytatom a WHU-t. Elöbb utobb mindig visszatérek ide. -
#105609 sztem közel sem...
német foci fényévekre van az angoltól... -
Maldini 92 #105608 akkor franciaországban?Monaco,PSG,Bordeux,Lyon,Marseille -
#105607 Fene se tudja! Nem nagyon csípem a német bajnokságot. -
#105606 Kezdj a német bajnokságban, mondjuk a Shalkével:)
Nagy a harc a helyezésekért, sok a jó csapat, stb.
A német foci stílusa hasonlít az angoléhoz -
#105605 jah szeretem a chelseat...de ezt a logot már régebben csinálta Gabber, és mivel nagyon nincs másik logom, meg nem akarok csinálni újat, így ez van:)nem aszerint választok csapatot, h most szeretem-e, vagy sem...hanem h milyen kihívásra vágyom. -
#105604 Grat! Amúgy Chelsea szurkoló vagy??, mert furcsállom, hogy pont a Tottenhammal vagy. -
#105603 Na jólvan elegem van!! Nottinghammel a másodosztályba 20 meccs után csak középmezőny, hagyom a picsába. Mostmár vmi sikerélményt szeretnék, a West Hamet(meg úgy az angol bajnokságot már unom)ezért sztem kezdek az Atletico Madriddal vagy fene se tudja. -
Maldini 92 #105602 Grat!
egy forduló van hátra lehetek 7.ha nyerek és mákom van de lehetek 12.is ha kikapok -
#105601 :O grat -
#105600 eddigi rekordom a BL-ben:
-
#105599 Stuttgartal tolom, most megy a 2. bajnoki, félidőbe 3-1 ide:) -
Maldini 92 #105598 Miki akkor most kivel tolod és hogy állsz?(ha tolod a gamét) -
#105597 az első évet gyüröm.3. helyen állunk
igazolások főként magyarhonbol:
korsós, kiss györgy, dzsudzsák,feczesin,cigan, remili, illetve akiket más klubok ajánlottak fel:tsiartas, moises, katxorro.
sajna sok támadó, és a védelmem öreg is és nem is vagyok vele megelégedve.
-
Maldini 92 #105596 Grat a BL-hez a bajnoksághoz meg címvédést -
Maldini 92 #105595 igy van mindenki egész nap játszik csak lusta írni -
#105594 na akkor az jo!:)már feljebb jutottál egy osztállyal?ki volt a legnagyobb igazolásod? -
#105593 na bajnokság lesz még rózsásabb is:)
bajnokok ligájába meg nagyon könnyű csoportom van:
-
#105592 én sajna most nemtok képeket tolni, majd otthonrol, addigra remélem vége lesz az első idénynek
jövöre jol sikerült az erősités, már csak a védelmet kellene feltápolni -
#105591 ja tényleg pörög:(
pedig mindenki egész nap játszik:D -
#105590 de pöröög a topig:(na azért mindjárt nyomok pár képet a Spurs-ről h h állok. -
#105589 hali grat all
rászántam magam egy Kaiserslauternre -
#105588 Már túl sokszor voltam velük és van amikor van kedvem hozzá nagyon de megunom. De ez a Nottingham is a szivemhez nőtt már nagyon. 3 fordulóval a vége elött már kisetem, de nem baj. Amúgy a keretm erős csak túl sok mindenkit igazoltam a feljutást követő évben és sokan akartak menni és nem voltam hajlandó elengedni őket és rossz volt a morál egész évben. Na meg a helyzetkihasználsá az katasztrófa volt. Nagyon sok döntetelent játszottam amiket meg kellet volna nyerni. -
Csesza #105587 kicsit lemaradtam, már a west ham-nek is vége? pedig azt hittem életed végéig azzal akarsz lenni -.- -
#105586 na úgy döntöttem pihentetem az MTK-t és most folytatom a Nottinghamet. Már szinte biztos, hogy kiestem, de új szerződést kötöttem a csapattal. Most cél, hogy összetartsam a csapatot és vissza a PL-be. -
szehi #105585 hy!
Fehérvár 1:0 PSV
dzsudzsák 74-ik percben
és valamiért nem tom letenni kicsibe a játékot me bezárja és valami szart ir ki.... -
Maldini 92 #105584 így állok jelenleg:
-
#105583 Én is egész nap nagyon sokáig, ma nem lesz este bulizás csak fm! Amgy az MTK-val vagyok az első évben sikerült megnyerni a bajnokságot. -
Maldini 92 #105582 Hy!Grat all!
ma én is egész nap játszok -
#105581 Dehogynem:)
Ma pl egész nap:D
sok sikert mindenkinek! -
#105580 De kihalt a fórum:(! Senki se átszik? -
#105579 Első meccs 2-1 lett a chievonak oda, második meccset én se hiszem el :P
-
#105578 Mázlim volt, 3dik x-elt, ezért már feljutó helyen vok :P:P:P
Szegény Nedved a game eleje óta kb. 4-5 meccset játszott mert folyamat sérült :(
-
K o n y 56 #105577 letöröltem az fm-et mert egyszer csak a képek után fekete maradt végig a betöltés pedig semmit sem csináltam . . Ez a game a tesom laptopján volt , de a gépem jo lesz napokon belül ott fent van jol . Majd ha elkezdtem komolyan játszani akkor jelentkezem . Viszlát . -
Narandil #105576 Üdv!
Egy olyan gondom lenne, hogy az editorban nincs ott a feeder club fül, ha a csapatnál nézelődök, pedig a 7.0.1-s patch elvileg berakja. Már próbáltam mindent, de nem sikerül elérnem, hogy a lehetőség meglegyen, ha általalam választott fiókcsapattal szeretnék indulni. Tud vki megoldást? Előre is kössz! -
#105575 mekkora bug...2007-ben Beckham ugye eligazol a LA Galaxyba,de a játékban nem amerikába megy hanem ausztráliába,mert ott is van egy galaxy... -
#105574 általában sok már addigra kapott eu-s utlevelet valahova meg ha vkire naon szükség volt akkor egykis fmm második nemzetség de nemvolt jellemző
morais sztem megéri bár idén vettem asszem mert akkor kapott valenbe eu-s útlevelet
higuaínt kine hagyd első évben elhoztam és volt gólkirály is pedig tkp-t jáccik nálam
meg ha jó az edzőközpontod(érdemes fejleszteni) nézz szét b csapatba fabrizio rossi naon jó és a castellani idén került fel és jó!!