Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
ebbõl ugy látom megint nem lesz bl...otthon ezeknek nem rugunk 4et...
marad az uefa:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

billywood
az megvan csinálva nekem már a játékba 😊 akkor lehet h megpróbálom azt még1x
köszi a tippet

Tatabánya-PMFC 1-2 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

soma22
kép formájában fenn van az fmfansiteon.azt kell kicsit lejjebb venni és kész.

billywood
hát sztem nem kemény, közepes a terhelés mindegyiknél, de lehet h mégis ez a baj, ugyanis nem meccsen sérülnek meg a játékosok...
hmm esetleg a fel tudnád tölteni valahova azt, amit Te használsz?

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

soma22
edzésterved nem tul kemény?nekem a 2006ost visszább kellett vennem kicsit, de igy is nagyon fejlõdnek, és nincs sérülés

billywood
meg, azért is furcsállom...

grat, újkastélyt is megütöd 😛

soma22
peccselés megvolt?
nekem most teljesen normlisan mennek a sérülések.

köv ellenfél a nyúkásztöl, nehéz lesz

billywood
tapasztalt már valaki olyan "csodát", hogy egy héten ne sérült volna le min 2 játékos?
én még nem 😞

billywood
grat mindenkinek!

2-1-re álltam a fehérvár ellen otthon, erre a hosszabbításban kaptam egy "vitatható" gólt. Visszavéztem 5x és tényleg nem volt les 😊 Utána jött a kérdés h mit gondolok az esetrõl, én meg megdícsértem a bírót 😄
remélem nem háborodnak fel az ultrák 😊

Atesz89
Jah sajna nagyon gyenge a bajnokság így ez alap legalábbis ilyen kerettel 😊
Jah és neked is grat 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
asztamindenit.
mekkora különbséggel te uristen!!
gratula

Atesz89
Najó egy kép mert olyan szépen kérted Soma 😊

Jah már bajnok vok 😊

jee linkin park - in the endes logó

grat mindenkinek , iszonyatjók vagytok
viszont hnap 3ig suliba vok , 6kor kelek , szal eéteszem magam hnapra. py

soma22
rendben, de nem ám eltünni innen megint😄

Atesz89
majd csak ha megnyerem a bajnokságot tehát kb 4 forduló 😛

Mor3llo
neked is 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

billywood
grat srácok, durvák vagytok

soma22
hajráhajrá

soma22
köszi!

tõleg elég régen láttam képet!
úgyhogy gyorsan!!😊

Mor3llo
Hát eddig a feljutás volt a cél, de most sztem hajtani fogok a bajnoki címért..jóval több pénzt kapnánk érte !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Atesz89
Nagy grat elsõként fogsz feljutni!
Soma ez egyszerûen fantasztikus gratula és hajrá csak így tovább!

soma22
hajráf fiJúk😊

és én:
a 4. zsinórban

Mor3llo
Ééééééééééééééés[dobpergés<#idiota>]
Az elsõ Köln, és a 2. Karlsruhe összecsapása :

Kegyetlenül megnyomtuk az elsõ fél órát.
Egyébként a kapusom csinált 1 értelmetlen felfutást.83.percben, vezettem 3-2-re, visszaálltam védekezésre, ez a hülye meg felfutott szöglethet ! Akkorát néztem, mint a Zállat.Kifejelték, megszerezte egy kölni a labdát félpályánál, és ráemelte...kb fél méter kellett, és gól lett volna.Kicsit káromkodtam volna, de csak picit ááám 😄
És a táblázat 😊

billywood
nah, az ifi kapussal felálló pécs elsõ gyõzelmét aratta az NB1-ben 😊

billywood
drukkolok 😊
kezd elegem lenni, a harmadik kapusom is megsérült, a sérültlistát az újpestel együtt vezetem😞

soma22
okls😊
sok sikert, akkor ha jönnek a nagyobb eredmények tolom a képeket😊

billywood
hali

grat mindenkinek! soma iszonyat durva a felkészülés 😮
kedztem egyet a PMFC-vel, eddig csak a sérülések jönnek, az eredmények (még) nem... jah sztem én leszek 😉

soma22
van/lesz valaki este a fórumon?Zaki, Sword, vagy bárki?

soma22
ez a szívemhez szólt😊
töltöm fradit

Mor3llo
Elég szorosra sikeredett, nem gondoltam volna h az utolsó Aue ellen ilyen nagy meccset játszok 😊 Nagyon örülök az eredményeknek.Fõleg, h a sok sérült védõm miatt 2 ifista van a védelemben.

Mor3llo
Elég szorosra sikeredett...és már a 2. helyen vaunk, igaz csak jobb gólkülönbséggel, és még nem játszott a 'Lautern :S

Mor3llo
hehe 😄DD

hunbasser
Capello effect -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
te állat!!! 😄

ReaL MaDRid x siempre

Most nézme hogy az elnök miért is adta el Carvalhot. Kaptam 20 M-t kézhez , meg 24 hónapon át havi 825 pénzt

Bal oldalra Canit vagy Matias Fernandezt akarom megszerezni (villareal)

miteát it elvitték 8M euroért , bal oldalam megbénult szinte
öröm az ürömben , hogy cavenaghit el tudtam hozni csak záradékokkal , egy fillért sme fizettem érte 😛

megtörtént amitõl féltem
d. carvalhoért kaptam egy 30M-s ajánlatot elnök szó nélkül elfogadta :||

de nem értem meg😊 najó mostmár bekapcsolom télleg😄

auto-save

de azt hiszem neked már kismilliószor elmondtuk

hát ilyen nincs fm hibát észlelt ezért leáll címû üzi 3 hónap vissza az idõben Uefa kupa ujrasorsolva Albacete ez se könnyebb mint a marseilles

LasDen
köcsög gém...
Toni felépül....berakom a kezdõbe (mer nincs más épképzláb csatárom) erre rá 13 percre lerúgják.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hali
kicsit csézek aztán izzítom FMet

soma22
durva mi?
csak néztem a 6-0ás félideji eredményeknél, pedig nem is voltak teljesen fittek a plejáim, mert 2 naponta toltam le a meccseket hogy tudjanak pihennia bl meccs elõtt

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

soma22
köszi mindenkinek, nektek is sok sikert
majd estefele jövök vissza, majd akkor tolom efemet is.

Mor3llo
Nos, 1 pár kép:
Újév utáni elsõ meccsem :

Montabell kölcsönbe jött most félévre a Hannovertõl.5 hónap múlva lejár a szerzõdése a Hannovernél, megnézem h teljesít, és lehet h leigazolom ingyé.
Így állok most bajnokságban.Nagy szerencsémre, a 2. Köln, meg a 4. Burghausen döntetlent játszott egymással 😊

Most így állok pénzügyileg, gól passz, stb..

És eladtam Dicket.Szerintem jó üzletet csináltam, mert van még 2 bal hátvédem, akik jobbak nála, és nem mellesleg 130e eurót ért..és 425e-ért vitte el a Bielefeld 😊

Mor3llo
LOL :AS😄SA😄:AS😄:AS😄:AS😄AS

GTheo
Ien nincs...2 éve akarom megszerezni Andersont a játékban a portótól, most 44millát ajánlottam és záradékokat, elfogadták és meghiúsult mert h nem tudtam fizetni, de miért nem ? 47millám van átigazolásokra és 44t tettem andersonra, + kb. 20milla záradékot...a záradék is átigazolási kerethez tartozik v mi ?
Egyedül Ben Arfát és Piquét igazoltam az elsõ csapatba, egy rakás rohadt tehetséges srácot hoztam el, 3 év múlva spanyolok lesznek az lesz a jó 😛
Spanyol kapitány akarok lenni a gameben, spanyolország 2008 nyarán megnyerte az EBt, u21est, olimpiát.....Van vmi 18éves Emilio Nsue srác Mallorcában, 177 pa, olimpián 5meccs 8gól asszem és rohadtjó...de vmiért esze ágában sincs a barcához jönni...😞

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

erre a szivatós dologra még nem is gondoltam de jó ötlet😄

Atesz89
Grat simán meg lesz!
Morello: ha meg akarod szívatni a Hamburgot és a játékos már nem fontos szerintem csinálj neki egy külön edzéstervet amiben minden minimumra van véve így jól visszafejlõdik 😄