Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
marad az uefa:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
köszi a tippet
Tatabánya-PMFC 1-2 😊
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
hmm esetleg a fel tudnád tölteni valahova azt, amit Te használsz?
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
grat, újkastélyt is megütöd 😛
nekem most teljesen normlisan mennek a sérülések.
köv ellenfél a nyúkásztöl, nehéz lesz
én még nem 😞
2-1-re álltam a fehérvár ellen otthon, erre a hosszabbításban kaptam egy "vitatható" gólt. Visszavéztem 5x és tényleg nem volt les 😊 Utána jött a kérdés h mit gondolok az esetrõl, én meg megdícsértem a bírót 😄
remélem nem háborodnak fel az ultrák 😊
Jah és neked is grat 😛
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mekkora különbséggel te uristen!!
gratula

Jah már bajnok vok 😊
grat mindenkinek , iszonyatjók vagytok
viszont hnap 3ig suliba vok , 6kor kelek , szal eéteszem magam hnapra. py
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
tõleg elég régen láttam képet!
úgyhogy gyorsan!!😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Soma ez egyszerûen fantasztikus gratula és hajrá csak így tovább!
Az elsõ Köln, és a 2. Karlsruhe összecsapása :
Kegyetlenül megnyomtuk az elsõ fél órát.
Egyébként a kapusom csinált 1 értelmetlen felfutást.83.percben, vezettem 3-2-re, visszaálltam védekezésre, ez a hülye meg felfutott szöglethet ! Akkorát néztem, mint a Zállat.Kifejelték, megszerezte egy kölni a labdát félpályánál, és ráemelte...kb fél méter kellett, és gól lett volna.Kicsit káromkodtam volna, de csak picit ááám 😄
És a táblázat 😊

kezd elegem lenni, a harmadik kapusom is megsérült, a sérültlistát az újpestel együtt vezetem😞
sok sikert, akkor ha jönnek a nagyobb eredmények tolom a képeket😊
grat mindenkinek! soma iszonyat durva a felkészülés 😮
kedztem egyet a PMFC-vel, eddig csak a sérülések jönnek, az eredmények (még) nem... jah sztem én leszek 😉

Bal oldalra Canit vagy Matias Fernandezt akarom megszerezni (villareal)
öröm az ürömben , hogy cavenaghit el tudtam hozni csak záradékokkal , egy fillért sme fizettem érte 😛
d. carvalhoért kaptam egy 30M-s ajánlatot elnök szó nélkül elfogadta :||
de azt hiszem neked már kismilliószor elmondtuk
Toni felépül....berakom a kezdõbe (mer nincs más épképzláb csatárom) erre rá 13 percre lerúgják.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kicsit csézek aztán izzítom FMet
csak néztem a 6-0ás félideji eredményeknél, pedig nem is voltak teljesen fittek a plejáim, mert 2 naponta toltam le a meccseket hogy tudjanak pihennia bl meccs elõtt
majd estefele jövök vissza, majd akkor tolom efemet is.
Újév utáni elsõ meccsem :
Montabell kölcsönbe jött most félévre a Hannovertõl.5 hónap múlva lejár a szerzõdése a Hannovernél, megnézem h teljesít, és lehet h leigazolom ingyé.
Így állok most bajnokságban.Nagy szerencsémre, a 2. Köln, meg a 4. Burghausen döntetlent játszott egymással 😊
Most így állok pénzügyileg, gól passz, stb..
És eladtam Dicket.Szerintem jó üzletet csináltam, mert van még 2 bal hátvédem, akik jobbak nála, és nem mellesleg 130e eurót ért..és 425e-ért vitte el a Bielefeld 😊

Egyedül Ben Arfát és Piquét igazoltam az elsõ csapatba, egy rakás rohadt tehetséges srácot hoztam el, 3 év múlva spanyolok lesznek az lesz a jó 😛
Spanyol kapitány akarok lenni a gameben, spanyolország 2008 nyarán megnyerte az EBt, u21est, olimpiát.....Van vmi 18éves Emilio Nsue srác Mallorcában, 177 pa, olimpián 5meccs 8gól asszem és rohadtjó...de vmiért esze ágában sincs a barcához jönni...😞
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]