Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A bajnokságban 22ponttal mnegyek a 2. olympiakos elõtt 8 fordulóval a vége elõtt...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Rég jártam erre de most így hirtelen grat mindenkinek!
De külön kiemelném Somát és Maldinit mindkettõtöknek hatalmas grat!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nembaj, majd az uefában aprítasz 😊
marad az Uefa kupa
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

nagygrat!
mostanába mindenki olyan jó 😛
nem volt egyszerû meccs
ez a rangers 4-1re verte a rómát az elsõ meccsen
gondoltam probaképp kimegyek olaszhonba egy túrára nagyobb csapatok ellen barimeccsekre, hogy nehezebb ellenfeleink legyenek, hát így sült el a négy meccs😞
az érintettetkõl elõre is elnézést)
reméltem hogy jól erõsítek, nadehogy ennyire?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a világranglistán, elég nagyot lptünk, már az elsõ 100ban vagyunk:
az akadémia végre kinevelt egy remek pleját, scoutos képek:
ilyen most:
és ilyenné nevelem😊

sajna ma nem volt netem egész nap, de fmeztem vagy 10 órát:
uefa menetelést foltattuk:
psv elleni 1. és 2. meccs:
jött a blackburn:
(3. ak voltak a pl-ben)
majd ezek után jött a róma az elõdöntõben, akiket megvertünk a csoportmeccsek alatt:
itt két meghatározó játékosom hiányzott, a középsõ középpályásom, akinek a minõségi pótlása akkor még nem volt megoldott, illetve a középsõ védõm ahova ugyancsak nem volt minõségi cserém:
ennyi volt a tavalyi uefa(már elindult az uj idény is, képeket most tolom fel😊
összességében nagyon elégedett vagyok, nem gondoltam volna hogy eddig menetelünk nemzetközi szinten. Végül a roma lett az uefa gyõztes.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
a Rangersbõl Kris Boyd lett tavaly a BL legjobbja és gólkirálya a Cska-nak meg nem volt szerencséje a sorsolásnál😊
én most kiszemeltem 3 tehetséget u18 , õket akarom megszerezni
most jutott eszembe , h jan 1.tõl hollandiában van 1 hónap pihenõ <3 , vagyis huntelaart 2 meccsrõl maradt ki 😛PP
jo8 'll
nem lehetetlen továbbmenni
Németh jó formában volt kicselzte a védõket a kapust a kapufát mindet kicselezett és üres kapura mellégurított egyszer 5 perc mulva mindenkit kicselez ismét és belerugja a védõbe aki a gólvonalon állt
14 veretlen meccs zsinórban
9 nyert meccs zsinórban stb...
de huntelaar nagy veszteség kiv. vok mire megyek 1 hónapig nélkülea
azért most feyenoordot 2:0ra vertem 😛
Csak azért mondtam mer nekem szerintem nem érne meg 15 misit de te jobban értesz hozzá.
kb 7-8 meccsbõl kimarad , ráadásul porto elleni meccsrõl is :@
Rájöttem , h nem ability meg PA a lényeg , hanema teljesítmény vagyis a ratinh. Hiába van Sneijdernek 170 PA , Ronaldinhonak meg 196 , mégis jobb 😛
Viszont Caevnaghi nem hinném, hogy egy szinten lenne Artetával, ugyhogy én próbálnám lejjebb vinni az árát.
3 igazolást tervezek az évre. Gabiel Tamas SW,DC,DM,MC már õ megvan 2.7Mért
Másik lenne Caevnaghi de õ 15M euro szal gyûjtenem kellesz rá
Meg egy jó AMR , Artetara gondolnék , szintén kb 15 guriga