Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
azta 😉 nem semmi ! grat !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

itt a bajnokság elégedetten mehetünk téli szünetre:

Mor3llo
de ezt most becumizta, mert hogy a maradék fél évben nem fog játszani nálam, az biztos.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
omfg...Freis elment ingyen a Hamburgba..dejó nekeeeeeem !

Atesz89
folytatom az Aek-et most 2010-ben járok és bl 8-ad döntõ visszavágó a pool ellen az elsõ meccs 0-0 lett.

A bajnokságban 22ponttal mnegyek a 2. olympiakos elõtt 8 fordulóval a vége elõtt...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

ja a Roma BL címvédõ---->megvertem a BL címvédõt😄

ja már sorsoltak is Marseillet kaaptam ha továbbmek akkor Sochaux-West Ham gyõztesével tolom

hali Atesz!thx most milyen csapattal küldöd az fm-et?

uefa kupacsoportszakasza után mikor van a sorsolás?

Mor3llo
Soma pazmek, egy állat vagy 😄DD nagyon tolod a fradikát 😊)) grat !!!

Atesz89
Hali Mindenkinek!
Rég jártam erre de most így hirtelen grat mindenkinek!
De külön kiemelném Somát és Maldinit mindkettõtöknek hatalmas grat!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

nagy aprítás nem lesz mert van ott Juve,Man.Utd,Ajax,Fiorentina,Feyenord,Blackburn,Marseille,Celtic,Stuttgart ugyhogy kemény lesz ott is

:SSS azthittem, hogy továbbmész

nembaj, majd az uefában aprítasz 😊

továbbjutás nem lett meg😞

marad az Uefa kupa

saviola83
ez hihetelen hogy akár hányszor lejátszom a mecscet mindig õk vezetnek és ugyanannak a srácnak a góljával.Jah és az uccsó ellen játszok brrrrrrr

thx, hasznos dolog 😊

A játékbeli Tippek és trükkök elérhetõk teljeskörûen magyarul a huncm.freeweb.hu címen.

grat, bár a Roma meccs után nem is vártam volna mást 😊

kábé mint én 😛

turpert
Neked is nagy grat 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
te megvagy zakkanva kibaszott nagy grat 😄 <#wow1><#wow1><#wow1><#buck><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

saviola83
Én nem.Mert 3 napja játszok csak pl egyetlen meccset taktikát próbálgatok de a 3 nap altt minden meccset elvesztettem.Annyira idegesítõ hogy nincs egy jó taktikom.

Ezzel megvan a 3.hely de még tovább is juthatok

például használj másik képfeltöltõ oldalt?!

lene egy ksi problémám:S feltöltenéam képet és azt irja hoyg képfeltöltések.hurol nme enegedélyezi😞(( ienkor mivan?:S
selfish tezsek én is egy beszámolot😊) 1. szezonom edig az ajaxal a bl 8. döntöben vok a barca elen most😛 ugyis nyerek😊))aztán bajnokásgban 2. 1 pontal vok lemaradva de a 3. lehagytuk már avgy 20 pontal😊) most jároka téli átigazolásnál és nagyon komoly leigazoltam akinfevet,és marcelot 😊aztána keretemben van vanden borre ,egy francia nagyon kcsi paval 120😊 de a léyneges értékek moind 18asok majd tolok képet ha tok😊 akor gomez ö egy argetin 18 éves 190 paval😊 litmanean , davids, akor még öö😊 a tartalékbol azaz örméyn országi gyerek anygon jo ö helytesiti huntelaart mert gyakran sérült😞( na mid1 aztán leigazoltam még iokovenkot vagy kit😊 de azis brutál jah és nugighat !!!kb 40 milio😊 elatam gryerat,és még rosemberget ,rosalest meg még 2 gynegék pléját és a bl miat job pénzügyi helyzet miat 30 milot kaptam😊)szal nme tom nekm pénzesnek tünik ez aszezon de mident elköltötem és nagyon erös a keretem😊)))))Már ezért megérte játszani ideáig eljutni szenvedni egy jo taktikáért😊) majd tolok képeket mert enm fogjátok elhini😊 amugy 1 mecset se töltöte visza 😊ja egyet mikor mnetem mert már untam és döntetlent játszotam és aztán csak kinyomtama gépet és menem aludni de enyi😊 !!!!!na mindjárt nyomoma képeket😊
😮

nagygrat!

mostanába mindenki olyan jó 😛

nem volt egyszerû meccs

ez a rangers 4-1re verte a rómát az elsõ meccsen

CSka Szofia-Sopron 2-1 volt egy jogtalan tizenegyesük és egy lesgól nálunk meg egy kapufa és egy megnemadott 11-es hát a spori nem nekünk fujt

Grat Soma akkor idén BL gyõzelemre hajtasz?😊

soma22
az erõsítések után pedig belevágtam az új idénybe, elég sok pleja jött, mindenhova probáltam fiatal tehetségeket igazolni.fõként magyarok jöttek, de jöttpár külföldi is.
gondoltam probaképp kimegyek olaszhonba egy túrára nagyobb csapatok ellen barimeccsekre, hogy nehezebb ellenfeleink legyenek, hát így sült el a négy meccs😞
az érintettetkõl elõre is elnézést)

reméltem hogy jól erõsítek, nadehogy ennyire?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
lezárult a bajnokság is, idn minden erõfeszítés nélkül megvolt a bajnokság, amellett hogy szinte végig nemzetközi szintéren is toltuk:

a világranglistán, elég nagyot lptünk, már az elsõ 100ban vagyunk:

az akadémia végre kinevelt egy remek pleját, scoutos képek:
ilyen most:

és ilyenné nevelem😊

soma22
szevasztok!
sajna ma nem volt netem egész nap, de fmeztem vagy 10 órát:

uefa menetelést foltattuk:
psv elleni 1. és 2. meccs:

jött a blackburn:
(3. ak voltak a pl-ben)

majd ezek után jött a róma az elõdöntõben, akiket megvertünk a csoportmeccsek alatt:
itt két meghatározó játékosom hiányzott, a középsõ középpályásom, akinek a minõségi pótlása akkor még nem volt megoldott, illetve a középsõ védõm ahova ugyancsak nem volt minõségi cserém:

ennyi volt a tavalyi uefa(már elindult az uj idény is, képeket most tolom fel😊

összességében nagyon elégedett vagyok, nem gondoltam volna hogy eddig menetelünk nemzetközi szinten. Végül a roma lett az uefa gyõztes.

zaki
+Man Utd, Chelsea... :d

GTheo
Jól látom h barca nincs blben nálad ? 😮

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
nálam is volt hasonló.....pl hoztam Higuaint v mást annak meg Cannavaro volt a példaképük....márcsak azt nem értem, hogy egy csatárhoz v kphoz hogy jön egy védõ 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GTheo
A barcába ha igazolok vki fiatal mindig (!) Zambrotta a példaképe, most nyáron igazoltam 5-6 srácot, mind1iküknek zambrotta a példaképük, ez bug lehet?beszarás mien jó embereket hoztam el 😛 17-18 éves srácok, 180 feletti paval, jó értékekkel...egy srácot vittem fel a felnõttbe, Foued Hosni, tunéziai középhátvéd 20 éves asszem, 140/199 asszem és jókk az értékei ! az a problémám h sok a non eus fiatal...most van 7-8, próblom elosztani õket a B, C csapatban...3év alatt megkapják a spanyolt, 21 évesen mind1 befog robbani a nagycaspatba😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

annyira nem lesz sima a Románál a Huntelaar-Kalou csatársor nem rossz😊
a Rangersbõl Kris Boyd lett tavaly a BL legjobbja és gólkirálya a Cska-nak meg nem volt szerencséje a sorsolásnál😊

aztakurva. de megvan

én most kiszemeltem 3 tehetséget u18 , õket akarom megszerezni
most jutott eszembe , h jan 1.tõl hollandiában van 1 hónap pihenõ <3 , vagyis huntelaart 2 meccsrõl maradt ki 😛PP

jo8 'll

derley
sima továbbjutás!!!sok szerencsét!!!!

itt a csoport:

nem lehetetlen továbbmenni

Németh jó formában volt kicselzte a védõket a kapust a kapufát mindet kicselezett és üres kapura mellégurított egyszer 5 perc mulva mindenkit kicselez ismét és belerugja a védõbe aki a gólvonalon állt

most állítgatom fel a rekordokat

14 veretlen meccs zsinórban
9 nyert meccs zsinórban stb...

de huntelaar nagy veszteség kiv. vok mire megyek 1 hónapig nélkülea
azért most feyenoordot 2:0ra vertem 😛

derley
na ebben az idényben a bl-negyeddöntõbe jutás a célom!persze ha még most a nyáron nem visznek el kulcspléyámat...

Frenky70
Hátha tetszik a játéka akkor vedd meg!
Csak azért mondtam mer nekem szerintem nem érne meg 15 misit de te jobban értesz hozzá.

na huntelaart lerúgták 2 hónapra a *** *** ***** *** **** *** **** * * #..a.d.das@:"+.2,411,!"'+?CA:äx.

kb 7-8 meccsbõl kimarad , ráadásul porto elleni meccsrõl is :@

cavenaghi játéka tetszik , és ratingje is jó , ráadásul scoutom is kifigyelte , 4*ot kapott , kell 4. csatár -> rotáció

Rájöttem , h nem ability meg PA a lényeg , hanema teljesítmény vagyis a ratinh. Hiába van Sneijdernek 170 PA , Ronaldinhonak meg 196 , mégis jobb 😛

Frenky70
Az húzos Arteta jó döntés lenne szerintem mer megérné az árát.
Viszont Caevnaghi nem hinném, hogy egy szinten lenne Artetával, ugyhogy én próbálnám lejjebb vinni az árát.

kösz 😛
3 igazolást tervezek az évre. Gabiel Tamas SW,DC,DM,MC már õ megvan 2.7Mért
Másik lenne Caevnaghi de õ 15M euro szal gyûjtenem kellesz rá
Meg egy jó AMR , Artetara gondolnék , szintén kb 15 guriga