Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igért digard😊védö😊)) 1 sztár😄
Az igért digard😊
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
ha soma nagyon jószívû,akkor csak törli,ha meg nem,akkor szól a modiknak 😊
ReaL MaDRid x siempre
Sopron-Albacete meccs jön odavágó 1-0 Spanyolba az Albának
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
én is megyek este leszek
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
jó fm-ezést addig, sok sikert, szerencsét, és sok trófeát mindenkinek! 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
egyébként ha beírod a genie scoutba megtudod 😊
amúgy elhoztam i.sidibé-t is a debrecenbõl 😊
diego cid:
sergio vásquez:
renato gonzález:
alejandro gómez:
paulo cerqueira:
vélemény? 😊 (az edzésen kívül)
Damarcus:
jol festenek😊
és itt van abarca:

azért volt a könnyebben szó 😊
na most már csak 1 kell 1 kép feltöltõ hely...
a kepfeltoltes.hu nem a legjobb 😞
könnyebben ki tudnám szedni a képeket
bocs az offért
2 állat 😊
Leigazoltam shevcsenkot, mert szerzõdés nélküli volt, simán eljött 6e fontos heti fizuért, elõzöleg 125e font/hét. Premier Ligában idáig 8 pont 6 meccsen. 2gy 2d 2v.
támadójátékom már javulgat,de még a védelem mindig 0,pedig most a 4 legjobb védõmet neveztem a kezdõ 11-be.Taiwo lesérült :S
szerencsére Zubar felépült,de ez a Taiwo volt a védelmem egyik legjobbja.
ya,meg egy jogtalan 11-est befújtak ellenem,megnéztem az esetet 2x is,média megkérdezett az esettel kapcsolatban,reagáltam rá,h szar a bíró,a szövetség pedig hallgat,õk is tudják,h jogtalan volt,és h a visszajátszások csak is az én állításomat bizonygatják.
kikaptam a 18.helyen álló sedantól 1-2-re :S mondjuk ezt a meccset csak leszimuláltam,de lerúgták 2 emberemet,az egyik Taiwo,és mondtam jogtalan tizenegyest is.azt hiszem hagyom ezt a taktikot,de vennem kell egy-két jó védõt majd téli átig.szezonban,vagy pedig tarcsik közt szétnézek.most új edzéssel is próbálkozok,3 felé vettem a társaságot.van az általános(õket is meghajtom),vannak,akik védõ létükre védekezésben romlottak,és vannak az impotens támadók.mind a 3 csoportot meghajtom,legalábbis egy ideig.kapusok maradnak ugyanúgy.
ReaL MaDRid x siempre
nb1-ben elsõ 6 meccsen 4gy 2d, összesen 2 bekapott gól.
uefában várom a csoport sorsolását.
jó éjt mindenkinek
gondoltam cserének jó lesz, de lesérültek egymás után a 2 szélsõm és a középsõ középpályásom is igy õ tolta.
akárhova raktam szorta a gólokat, és már 3xa meccs embere is volt.egy állat😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
hatalmas grat! bárcsak nekem is így menne...
megyek aludni, holnap suli :S jó8
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
sok sikert, jó éjt
ha az nincs akkor leverjük a 'castle-t, igy viszont szar...jöjjön az uefa(csalódott vagyok)

addig is jó éjt!
köszi, rendezek még egy bari meccset hasonló csapat ellen és remélem ez lesz a gond.
amúgy ez a taktikom:
1 KA, 3 VK, 2 SZV, 2 KPK, 1 TKPK, 2 CS
a 2 SZV 2 poszttal fel van nyilazva, a TKPK 1 posztotz van fel nyilazva
<#vigyor3>#vigyor3>
akkor lehet ez a gond köszi! (ha talán offolnék akkor bocsi)
amúgy vmi nem stimm aa taktikommal mert elsõ m,eccsemet megnyertem az MU ellen de a celta-t meg nem bírtam megverni :S
ligát meg a portoval fogom kezdeni 😞
millánt és zunigát már volt szerencsém kiprobálni, nagyon jók
pár pléját találtam chilében:
nicolás millán, renato gonzález, bruno romo(20-s szerelés), Sebastián Páez, sergio vásquez, crisstián abarca(20-s szerelés), sebastián zúniga, diego cid
nem chileiek: alejandro gómez, paulo cerqueira