121242
Football Manager
  • Mor3llo
    Jipii, közük nem volt a meccshez, a két kaput eltaláló lövésük 2 szabadrúgás volt!Babos meg kivédte a szemünket is...
  • Drizzthsz
    Saligáknak adhattak volna jobb értéket, elvégre is Brazíliából mentek oda. :(
  • kraawz
    ennél nemnehéz figyelmesebbnek lenni :P

14 meccs veretlen vok már,3. helyen vok, 1.-2. hely 4 ill 3 pont és játszok mindkettővel. Valaki tudna mondani mondjuk 2 jó védőt max 5M font értékben ?:S
  • hunbasser
    no,a Baktalórántházánál nem gyengén elb*sztam az elején...meg sem néztem,hogy mennyi a játékosok fizuja,amikor az átig.keret/fizu.keret kombinációnál voltam,csak nyomtam egy acceptet,és utána láttam,hogy kisebb a fizukeret,mint a játékosok amúgy sem nagy fizuja :SSS és hát játékosokat is kellett volna venni,úgyhogy inkább ezt most hagytam,és kezdtem egyet a Fulhammel.a média a 18.helyre vár.

de az nb2-be biztos,hogy vissza fogok menni,és már csak azért is a Baktalórántházába,csak akkor már figyelmesebb leszek :D
  • hamary
    6 neccset játszottam, ezt kifelejtettem
  • hamary
    Elég szarul állok jelen pillanatban.. meccs 3 győzelem 3 vereség... Nem tudom miért lehet ez a hullámvölgy.. :(
  • andris7
    25 meccses veretlenségi sorozatom úgy szakadt meg a bajnokságban hogy kaptam egy sima négyest otthon a Newcastle-től... mindezt úgy hogy 6 kapuralövésük volt, nekem 20 felett... bajnokság a 30. fordulóra megvolt, Ligakupa döntőbe kikaptam tizenegyesekkel, FA kupa elődöntőbe szintén tizivel, most elődöntőre készülök Schalke ellen (odavágó 2-1 nekem idegenben)
  • vmvr
  • Mor3llo
    Nem láttad a gólokat, csak szólok....ilyen gólokat én rohadtul nem sűrűn lövök, ha lövök, akkor is már vezetek 1-2vel...
  • Grusi
    olyan vicces, hogy amikor ti nyertek, a gép sose csal, de amikor kikaptok, biztosak vagytok benne, hogy az AI csíter :)
  • Mor3llo
    Igen, de inkább ezt offba.
  • Iceman79
    És ezen belül? Hozzak létre egy graphics mappát? Vagy mit csin?
  • Drizzthsz
    Persze azt mondanom sem kell, hogy magasabban jegyzett csapat ellen így se ér semmit az egész... Szóval mondjuk jön Herta, vagy hasonló barimeccsre, legalább 5-t tesznek, de legalább már a magyar bajnokságban nem vagyok abszolút béna. Meg így 3 dm-mel játszok, s csak 1 van a csapatban, az is béna Habi. :D
  • Mor3llo
    Király, emiatt a vezetőség is elkezdett furán nézni rám.....faja
  • Mor3llo
    Documentsandsettings\saját mappád\dokumentumok\sports interactive\fm2008
  • Mor3llo
    Aha persze...magabizotan vezetek 2:0-ra, közük nincsen a meccshez, erre a semmiből 2 perc alatt kiegyenlítenek...igen, miért is ne...erre 2 gólt úgy lőnek a végén, hogy távolról meglövik, megpattan, a kapus persze már elmozdult, és gól........rohadt csaló gép......
  • Iceman79
    A sík fehér képernyő nálam is jelentkezett. Akinél működik, hová másolta be a logo packot? Mezekről van valami hír? Azokat is át lehet hozni az fm07-ből? Már nem merek próbálkozni, nehogy újra jelentkezzen a nagy fehér...
  • Gunnersboy
    nekem is van most egy épkézláb taktik :D
  • Drizzthsz
    Lehet valahova felnyomni taktikokat? Felnyomhatnánk párat. Nekem egy van, amit fel mernék tenni, meg kipróbálnám másokét is, szóval ha van valami feltöltési lehetőség valahol, akkor szóljatok.
  • mekszp
    játékos foto pack-ja nincs vkinek?
  • saviola83
    sőt skin mappát sem találok miért van ez?
  • Gunnersboy
  • kraawz
    Utóbbi 2 meccsemen 4 gólt lőttünk 90. perc után.

capello: ment pm.
  • Mor3llo
    Ha a gém data mappájában csináljuk a graphic könyvtárat, sokaknál hiba jelentkezik(sík fehér képernyő)
    Legalábbis nálam ez volt.
  • McFrost
    jó lett
  • McFrost
    AKKOR EZ FONTOS!
    A gém data mappájában kell csinálni egy graphic mappát és oda kell bemásolni a logokat , ha képeket is akartok akkor ebbe a data/graphic mappába kell csinálni egy players mappát is. EZEK UTÁN a gémben a use skin chake pipát ki kell venni a beállításoknál!
  • 9csöves9
    nem csitpléja,életben is kurvajó

csak egy baja van hogy Toro-s
  • Fabio Capello
    belinkeled a taktikodat kipróbálásra? Egyébként gratulálok :)
  • kraawz
    Norwich : Southampton 0:5

Utóbbi 3 meccsemen rúgtam 10et és egyet sem kaptam. 3. hely 3 pont,4. hely 4 pont , 1. pedig 6.. És játszok mindhárom csapattal még.
  • kraawz
    akkor index fórumon vagy akár itt sg-n keresd meg leslie_strikert ..

Rosina új FMbe hihetetlen nagy csitpleja lett :O
  • saviola83
    Lenne egy kédésem.Én a játék egyik mappájában sem találok graphics mappát?hol találom ezt meg?
  • Markov
    Hi all!

MIKOR KEZDIK a MAGYAROSÍTÁST ???:D mert én segítenék benne!!!
  • BlueMaster
    Aha, remélem úgy jó lesz... Nekem azóta van mióta feltettem egy grafikai packot amit valaki itt linkelt be pár napja... Lehet megvan még, bár azt mondta csak pár napig hagyja fent.
  • Drizzthsz
    17 meccs után még mindig megvan a 4 pont előny. Hát, ez nagyon a mákon múlik...
  • DaMarcus
    amióta a tajvani tulaj kinyitotta a tárcáját áramlik a pénz :)
  • DaMarcus
    van zsé rendesen :)
    vaartot most is elhoztam 10ért :)
    daniel carvalhot is hoztam volna csak nem kapott munkavállalásit :(
  • kraawz
    daniel carvalho is szabadon igazolható,csak a bosman-szabály még kicsit vonatkozik rá. Mennyi pénz van Citynél ?:O Hogy vdVaart-ban Huntelaarokban gondolkodsz ? Mondjuk nyáron City Bojinovot meg Elanokat igazolt,elég brutál keret.
  • DaMarcus
    nah én kezdek egy újat az MCvel mivel rájöttem a nyerő taktikra (ami titok :D) és azér mer innen visszahozni már lehetetlenség
    és nem fogok feleslegesen igazolni és megpróbálom richardsot +tartani bármi áron
    tehát most inkább a taktikra igazolok ahowa befér két kedvenc pléjám (mm azok a kedvenc pléjáim közül akit el is tudok hozni) de talán a 3. is jön : van der Vaart + Renato Augusto biztos és még talán Huntelaar is mer most is jött volna csak addigra már nem maradt pénzem
    jah és most nem fogok kihagyni az ignashevich által kínált lehetőségeket :)
  • kraawz
    nálam szintén... új taktikkal 4 győzelem zsinórban,így 2. hely már csak 5 pont...
  • LasDen #119734
    nah az új taktikámmal sikeresebbek lettünk és már sorozatban a 4. mneccset nyertük.....ehhez leginkább Higuaín kellett, aki minden meccsen rúgott 1 v több gólt......