Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100. meccsemet is megnyertem , így 100 meccsbõl 79(!)et nyertem

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
München - Real
Ajax : MU
holland bajnokságnak mindjárt vége, dszal edzõmeccsekkel kell mjd hangolódni :9 de legalább kipihentek lesznek
Arsenal : Ajax 0:2 (1:6)
Tavalyi Bl-gyõztest idén 4 meccsbõl 4x megvertem , és simán jutottam az elõdöntõbe. Csak 2 kulcsjátékosom sérült :|
off : lokód hova lett ? 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ajax : Arsenal 4:1 1.meccs
Gól:Huntelaar (3) , Nakamura ill. Reyes
reyes is csak szüglet után fejelte be. Idén az Arsenalnak 3 meccsen rúgtam 10 gólt 😄
én is elõször kezdtem a real-lal az ment, most pedig a sportinggal küszködök 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
I’m Forever Blowing Bubbles...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

nem az eredmény a lényeg hanem a csávó....nagyon tud...tavaly az At.Madridnál volt kölcsönben...az U21-ben is teljesen alap a csávó...minden meccsen rõgott egy gólt 😄DD
[/img]
sokra viheti még 😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Argentín, angol, brazil, holland, francia, német, spanyol, olasz, magyar (ez alap 😄), portugál, esetleg Mexikó még, ott is jó pléják vannak.
Most a Fradis játékomban meg ilyen balkán, meg elet, és közép európai ligák vannak bejelölve.
575e-t költhetek játékosokra.És ez még csak az év közbeni bevételek alapján.Ha feljutnánk,akkor mennyi pénz lenne...
töltöm Karlsruhét 😊
elõtte az Arsenallal voltam, de hát ott nem volt túl sok kihívás, kihívást akartam, így leszerzõdtem e nagymúltú klubhoz, cél: PL.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

gólok: cavenaghi (4) , Sneijder(1)
9 ponttal vezetem bajnokságot és 2 meccsel kevesebbet játszottam. Magyarul az elkövetkezendõ 5 forduló alatt egy ont kell h bajnok legyek 😛
Cavenaghi nagyon jól tolja , csak BLbe a spartak moszkva regelte már idén :SS
Pár jobb igauolás:
1.Nagyon jó védõ, aszem ingyen hoztam:
2. Egy svéd gyerek, sztem generált de egy állat sztem, lejáróba volt a szerzõdése és inygen leigazoltam:
3. Ball oldali védõ, sztem nagyon jó lesz:
4. Szinte ingyen jött, egy állast egy kapus lesz belõle, már most is kivédi a szemüket a elenfélnek

2:0ra vertam vitesset , szal ajax:ajax2 döntõ lesz. Ha "véletlenül" kikapnék , indulhatnának UEFAban ? D:
mivel csõd messze nincs kb 80-100 milla pluszban állok
mondjuk lehet azé van mer az elnök le akar mondani v mi más ötletem nincs mer eddig soha nem volt minuszban az egyenleg
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ajax 2 1:0ra beverte NAC BREDAT és DÖNTÕS 😄
új vezetõség lesz. valszeg te maradsz az edzõ , és lesz 111 milkád
általában akkor van ez az üzenet , ha csõdbe mész 😄 igaz még sosem kaptam
Én lettem az év managere Németh K. lett a gólkirály és a legjobb játékos is

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"