121242
Football Manager
  • DaMarcus
    Schmeichel jó nálam is itt van
    nézd meg marcelo grohe-t, jó kis brazil-német kapus nálam is ő véd kifogástalanul
  • siederhird
    Hy all!
    Grat Maldini,Gilgames,Toswuj,Self. És kössz Fyrex.
  • Zliccer
    Na mind 1 hagyuk akkor tolom majd Fifa Managert mer az nem olyan jó!!!!!!!
  • Maldini 92
    thx Fyrex
    vége a bajnokságnak:

jön Foggia 0€-ért és kell valami kapus. Ben Foster?Kasper Smeichel?vagy valaki más?tippeket kérnék
  • Markov
    Eredmények 1.szezon: Feljutás Első helyen.. 2. szezon 10.hely Premiershipbe, a bajnokságba legszebb eredményem: Chelsea - WBA 1-1, és ami még nagyobb :D FA CUP 5.round, MU - WBA 0-1 pápá MU

u.i. erről a 2meccsről van képem is keresd vissza tegnap tettem be.
  • Markov
    Hali, én nyomtam a WBA-val..2 szezont..
  • Talentplayer
    ok kössz, jól tóljátok
    vki nyomta már a wba-val és van olyan (rajtam kívül) aki nyomja?? és milyen eredményekkel?
  • K o n y 56
    csak akkor tudsz belépni ha be vagy jelentkezve
  • soma22
    szevasz haver!

ezer éve nem hallottam rólad.
    remélem te is tolod gőzerővel.
  • Fyrex
    akkor ezt kitárgyaltuk ^^
  • Fyrex
    ha már itt vagyok, gratulálnék siederhird, atesz, maldini, soma kvartettnek!!

továbbá a többieknek is csak őket nem figyeltem, látatlanba gratozni meg nem sok értelme van :P
  • SeLFisCH
    nem bizton én vagyok túl önérzetes. Amire büszke lehetek arra az is vagyok,nem feltétlenül vagánykodás. Szerintem ...
  • Maldini 92
    hy! grat all!
    Töltöm a Borot
  • lucifer007
    köszi:D akor jo:)
  • Fyrex
    nemtudom de ugy tünik h tényleg bennem van a hiba, beolvasok és megint a vagánycsávó vagizik... biztos én vok túl kötekedő
  • miki36
    póbált meg ezt: offtopic
    Olaszország eddig a VB-k történetében négyszer lett aranyérmes, emellett kétszeres ezüstérmes, és egyszer végeztek a 3. helyen.
  • SeLFisCH
    #105839:nincs jatekosigazolásban korlát és annyi embert nevezhetsz amennyit akarsz.

#105840:bejön az offtopik.másikat nem tudom
  • Talentplayer
    hi, srácok egy kis help kéne 1. miért nem műkszik az off topic?
    2. az olaszok hányszor voltak vb győztesek?
    bocs az offffffffffffffffff-ért
  • lucifer007
    csáo wolsburgal kezdenénk sztem:) modjatok pár szot a csapatrol please könyü velük játszani??:) jah és a németeknél menyi non europait igazolhatok/nevezhetek???elöre is kösz
  • toswuj
    fasza! inkább állítsd be h pontrúgásnál helyezkedjen a kipattanóra.... vagy támadó mentalitásúra
  • SeLFisCH
    Ok. Én meg kipróbáltam milyen ha a kapust felnyilazom SW-nek. Szöglet után Akinfeev kettétörte kapufát :D
  • toswuj
    csak holnap tudok, mert melózok és ma nem érek már rá.....
  • toswuj
    grat, az szép - mármint a 30 meccs - bocs a helyesírásomért - tudom h a szál mást jelent pl: cérnaszál. én nem mondtam h ego vagy.

ja előbb lehagytam: horvát szöv. kapitányságomat brazilra cserélte, és túlvagyok 500. mérkőzésemen a kispadon:)
  • SeLFisCH
    grat meglesz az. képet kapunk pickelről ?
  • toswuj
    ok, ne haragudj!

amúgy cambridge city: 2014 van, 8.hely a bajnokságban megvettem thomas pickel nevű emberkét asszem a játék elején a hannoverben van. 22 válogatott meccsen idáig 17 gólnál jár. a vezetőség bajnokságot vár, de sztem idén sem nyerünk, egyszerűen chelsea, man utd szinte legyőzhetetlen, jó azért már sikerült, de pl. milwall nem tudtam megverni idáig még 5 meccset játszottunk már, szóval elég érdekes. hát remélem dobogóra azért felállhatok.
  • SeLFisCH
    offtopik
    száll 2L betű. A szál mást jelent. És ha nekeem céloztad nem vagyok egoista. Hogy ne legyen off,bajnokságban egy 30 meccse tartó veretlenségi sorozatom van(!)
  • soma22
    lépjünk túl ezen rendben?!

köszi MINDENKITŐL
  • toswuj
    ja azt én se szeretem ha egy 16 éves nagyarcú gyerek azt hiszi h ő a világ középe és megmondja a frankót mert el van szálva magától h mekkora ISTEN!!
  • soma22
    most nagy a minusz, elzavartam jópár embert, igy a fizut csökkentve de ezáltal csomo "kártérités" kiment.
    majd megsasolom őket.

miki:
    értem én, de ha leállunk velük vitázni akkor mégrosszabb.
    ha nem fogja fel nem kap választ ennyi.de az ember mivoltját akkor sem szabad buzerálni.
  • miki36
    na de ne ezzel foglalkozzunk, inkább pörgessük a topikot:)
  • miki36
    De mindig jön egy új ember, aki általában warez kérdésekkel bombáz minket.
    Kétszer is írtam Zliccer barátunknak, hogy OFFTOPIC, meg hogy olvassa el a hszeket. Rajtam kívül még mások is írták, hogy az offtopicban kérdezzen, ott válaszolnak.
    Erre ugyanazt a kérdést többször is bemásolja...
    Nem az újakkal van a baj, hanem az ilyenekkel
  • SeLFisCH
    Köszi. Egyébként egy dolog. Rayoban van 2-3 tehetséges pleja Spanyol 3.osztály ha jól tudom. Samuel AMC, meg egy kapus,sztem szkútjaid kiszúrják. Érdemes megnézni
  • soma22
    romát levéve nem tünik egy erős csoportnak, remélem a tovább sorsolás is könnyű lesz, sok sikert!
  • SeLFisCH
    Elnézést. Bl-ben nagyon érdekes. 4 forduló alatt 6 pontom van. Rangers ellen idegenben 2:0,szokásos agyonütöm a gépet meccs. Aztán 4:0 benfica ellen ide. Roma ellen 0:0, 95:04ben lőnek egyet.Visszavágó hazai pályán ,3:0 ide. Benfica és Rangers ellen van 2 meccsem,sima továbbjutást várok.
  • miki36
    "Ja helyesírásodra figyelj oda !"
    tudod, azt kell annyit tanulnia:D
  • soma22
    jaj hagyjuk már ezt.
    mindegy ki mennyit ül a gép előtt, viszont leirtam hogy van offtopik.
    ott kell kérdezgetni, illetve a daemon-nak is van topikja.
    ne csesszük szét a főtopikot ennyi.
  • SeLFisCH
    röviden

város egyik legjobb gimijeben vagyok 4.8as átlaggal
    thai-boxolok és focizok

nem vagánykodásból csak nem szeretem ha egy 12 éves akar oltogatni,akiről sosem hallottam. Ja helyesírásodra figyelj oda !
  • miki36
    én láttam az elsőt is, meg ezt is látom
  • DaMarcus
    na hát most sem jelenítette meg
  • DaMarcus
    soma ezt a hsz-t majd pls töröld ki, csak nekem nem jelenítette meg a képed, ezért teszem be újra