Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert hát gondolom ilyen kerettel+taktikkal a jövõ szezon meg még könnyebb lesz,pedig most sérültjeid is voltak rendesen.
taktikot meg várjuk 😊 (legalábbis én személyszerint várom,nem fogom alkalmazni,de tanulmányozni fogom,az biztos)
ReaL MaDRid x siempre
lehet közzéteszem a taktikámat , mrárha soma beleegyezik , fmfansitera!? 😊
Szal +15M haszon , 72 millió számlán
idén 2 embert tervezek újítani , egy csatárt és egy amr-t ( xabi prieto a kiszemelt )
BL GYÕZELEMÉRT PEDIG HATALMAS GRAT!!!!!
ReaL MaDRid x siempre
Hollamd bajnokság
Hollnad kupa
Holland szuperkupa
Bajnokok Ligája (erre vagyok a legbüszkébb , hiszen 13 meccsbõl 12t nyertem)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

huacsipátó
gatya bugyi zoknó ócsón akcijó van ócsóság 😄
a legjobb gólvágóm idén:

Eduardo. Real felajánlotte 3 Mért , azt mondtam nem kell , aztán felajánlotta 0-árt 😄
3 nap és döntõ :x
én is gondolkodtam , milyen lehet egy játék ázsiában vagy afrikában. de lemondtam róla 😄
2:0 ajaxnak. vagyis az 1nek
most van ajax2 ellen hk döntõ 😛PPPPP, aztán még 20 nap és BL-DÖNTÕ. Huntelaar addigre felépül
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Döntõben Real vár , 0 csatárral :|

Lindado mellé hozok 2 embert még u19bõl , hátha

Hát ezt sem hizttem volna. Teljesen nyílt mérkõzés , elsõ félidõ 0-0. Mivel 1 épkézláb csatárom volt , ezért úgy döntöttam , hogy felhozom Lindadot u19bõl. Félidõbe be is cserélem , cserébe 59. percben hatalmas gólt rúgott. Aztán helyzet itt helyzett o t , ö2. percben Sneijder 30m-es szabadrúgás , jobb felsõt kipókhálózta 😄
Idén 11 Bl-meccsem volt , mind a 11et nyertem -.-
Ezenkívül 1 jobbhátvédet biztosan, lehet h még 1 balhátvédet is.+ még egy balszélsõ.Tehát lesz egy kis dolgom...
Az amúgysem rossz utánpótlásom még jobb lehet !

A BLt idén kurv*ra elbasztam, elsõ meccset hoztam, második x, 3.,4., meccs vereség steaua ellen, aztán leverkusen 5-2vel hazaküldött és a végén egy 90dik percben lõtt Xavi góllal belõttem magamat az uefába...Izgi vlt az utsó meccs, 1-0ra vezettem, ha nyerek uefába esek ki, ha x akk bye europa, hirtelen 1-1, 75dik percben kockáztatok, 2védõ,2vkp,4tkp,2cs, 90dik percben meg xavi beemelte 😮 azt az örömöt 😄😄😄
Mascheranot szeretném még elhozni, meg Agüerot de õt nem akarják adni mert rosszban vok az Atletico edzõjével...próbálok lespanolni vele de nemm1...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]