121242
Football Manager
-
Piko888 #119812 Srácok a scoutnál és az assist managernél melyek a legfontosabb értékek? -
-
#119810 TV-s jogdíjakért kaptam 30M fontot,de mint 07ben,ezt is havi leosztásban kapom meg. A cél a kiesés elkerülése,és erre kaptam 12.5M font átigazolási keretet :P , meg megemelték fizetési keretet 120e -ről 220ra. -
#119809 Dzsudzsákért bejelentkezett Porto meg Aston villa is 9-9M fontért :O
Aaritalo értéke is már 8M font. Csak egyikse enyém :D -
#119808 Na egy újítást fedeztem fel ami szintén nagyon tetszik
Mikor felajánlom egy játékosomat különböző kluboknak, akkor egy üzenetben megjelenik az összes klub,hogy mért nem fogadtál el az ajánlatot . ( ár , fizetés ,van jobb stb... ) -
#119807 östlünd :D
most hogy feljutottam PLbe,szinte az összes játékosom értéke megduplázódott. Ien 800k-s csatárból 2.5M font , 100e ifiből 1.5M stb... -
#119806 no, ugylátszik de Jong nemvolt hosszúéletű, egyszerűen nem illett a csapatba, télen távozik, viszont szezon végén jön Bueno :) -
#119805 valaki tudna mondani egy pengés jobbszélsőt 0,5-1 millió értékben?:DD -
#119804 de jó hír h richards ha minden jól megy nálam marad :) -
#119803 sturridge-nak az a 6s osztályzat csalóka mer jobban nyomta mint huntelaar
egyébként harper kivédte a szememet is az az egygól is egy távoli elano bombából esett
ők meg vertek két bombát és egy bomba volt még amibe beleugott smith lesen (!!) és az lett a harmadik ráadául azt smithnek adták :| -
#119802 sose lehet tudni :D
reggelt, töltöm ajaxot -
#119801 sajnos azok mer nem férne be a taktikomba de úgy látszik h mégis tudok nekik helyet teremteni mert úgy tűnik h elano jól mozog M C poszton is csak nem tudom h petrov h mozog csatárként de vszínű h kipróbálom ott majd mer bianchi képtelen gólt lőni :|
sturridge hiáby nyomja iszonyat jól a gól lövés még nem jön össze neki de már nála vannak bíztat jelek is :)
am nem tom h leszenk a csatárjaim mer eladtam samaras-t (szintén képtelen volt gólt lőni) akkor még van bianchi aki szintén csak felszabadító rúgásokat tud, van sturridge aki jól nyomja csak nem ellég érett és van petrov aki fogalmam sincs h nyomja csatár poszton :|
természetesen huntelaar alapember :)
még pár kölcsönpléját próbálok beszervezni, vszínű h jön walcott, gourcuff és bueno -
#119800 :|
Elano és Petrov csak pados ? :O
Próbálunk mi többet lőni,de ha mondjuk rúni meg céronáldó rúg 4et,nem hiszem,hogy az én 60e fontos igazolásom is ver ennyit :D -
#119799 az a lényeg h több gólt rúgj mint amennyit kapsz ;) -
#119798 nem igazi scout,de játék elején 1 évre megteszi. Ami editorban van rendes db,ott lehet játékosokat keresni így. De hajam kitéptem,mire rájöttem hogy ha mondjuk 170 - 200 közti PA plejákat keresek,akkor csak a 170-el kezdődőeket listázza ki,a 180 és felettieket már nem :S De téll. jöhetne már rendes scout. -
#119797 áj láv disz gém...
-
#119796 Kösz,Aythaminál benyalok hátha :) Sikerült végre szereznem 2 scoutot ( 16/15 ill 19/16 ),szal most már végre a játékosok valódi A / PA-jat tudom kb. De még mindig csak Európában scoutolhatok. De az viszont jó,hogy a scout írja,hogy ne igazoljam le,mert munkavállalásival gondok lesznek. Igazoltam még v 3 belső védőt ien apró pénzekért,hátha 1- 2 évig bent tartanak PLben,bár naon félek :S A védelmem lenne legfontosabb,és az a 0. -
#119795 ő inkább még csak tehetség,de lőtt már pár brutál gólt
-szerkesztve-:D -
#119794 van damme, deschacht, juhász, odjija-ofoe, aythami stb. :) -
#119793 Valaki nem tudna mondani pár védőt,aki PLben is megállná helyét,és kijön pár millió fontból ?! Eddig Digard volt,csak most ő nincs gémben. Találtam egy Karim El-Mourabet nevű játékost,egy min. az ő szintjét elérő valaki kéne. Jobb oldalra 200e fontért találtam egy 20 éves cseh srácot,25 meccsen 1 gólt rúgott,de 20 assistja volt a Brno-ban. -
#119792 szerk: A bristol city 2:2 után jött Enyeama és csináltam új taktikot. -
#119791 Southampton 2007/2008 season Coca-Cola Championship
[center]
-
#119790 ó pazmeg***,spoiler elcsúszott,elnézést. -
#119789 jóreggelt
nakamuranak már 3. éve ilyen értékei vannak.
Kicsit scouttal megnézegettem,kik lesznek az új tehetségek..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lucas Biglia,Evar Banega és Issiar Dia is nagyon tehetségesnek tutulált,de van pár brazil ifi,mint Nilmar , Morais , Lloris(?) , Arouca.. Az olaszoknál Acquafresca sokra hivatott,és a Riminiben avn egy Daniele Vanta nevű csatár,érdemes ránézné. Ezequiel Garay megmaradt kockafejű betonvédőnek és talán a Sportingban van egy hozzá hasonló védő, Miguel Veloso névre hallgat a srác,20 éves , DC/DMC ultrabrutál értékekkel.. A Dinamo Kievben rengetegen vannak ( Ryvka, Shust,Milevskiy ) de kapusoknál maradva Ochoa is. Nasri valami hihetetlnegy nagy pleja lesz.. Franciaországban van még sok tehetség,mondjuk a caen-es -
Drizzthsz #119788 Van itt pár korábbi verziós taktik
Na alszok. -
Drizzthsz #119787 Shunsuke Nakamura: Celtic: Aztakkk*-**** Milyen értékei vannak!!! :-O -
Drizzthsz #119786 Urbányi szénája rosszul állt a Fehérvárnál, picit belekavartam a szarba azzal, hogy kijelentettem érdekel a melő, erre kirúgták, s meg is kaptam az állást, ráadásul kétszer annyi pénz van mint Újpesten volt. Szóval most megpróbálom a cmfrenzy-s taktikot, hátha jó valamire....
Mondjuk nyíregyháziként nem fognak gyorsan megszeretni... :D -
Drizzthsz #119785 Volt pl.: is az elején...ez -
Drizzthsz #119784 Jó volt a taktik sokáig. 22 meccsen 2 vereség, 5 döntetlen, többi győzelem, de ezzel bajnoki címet ígérvén repültem mint disznó. Mert jött 2 vereség egymás után. :( -
Drizzthsz #119783 Dejó nézni, miközben Garami kirúgására várok, hogy az Újpestre új szezonra igazolt zsugás mesterhármasokat tol egymás után. Roppant idegesítő egy játék lett ez. -
#119782 #119755 -
Drizzthsz #119781 Sebaj, várok, hogy az Mtk-nál üresedés legyen. Ott legalább nem szar a keret.. -
Drizzthsz #119780 3. voltam a bajnokságban, kis hullámvölgy, s megincsak kib@sztak. Köööööszzz... -
#119779 Végre egy győzelem, a két 0:0-ás meccs után.Piszok nehezen jönnek a gólok, a csatárok valamiféle hullámvölgyben lehetnek...a helyzetek megvannak, de sosem akar összejönni a befejezés:S
-
#119778 Mind1, nem szeretnék vitatkozni ezen.Kicsit fura volt, hogy 2 ugyanolyan potyát kaptam, plusz 2 percen belül egyenlítettek.Részemről lezárva.
Capello, Neked pedig hatalmas gratula! :) -
#119777 első évben nagyonnemrossz ez, grat -
#119776 Vége az első szezonomnak Rennesel. Majd napközben jönnek a részletek is, addig a tabella:
-
Grusi #119775 Azt nem gondolod át, hogy a gépnek nem kellenek kamu gólok, hogy előnybe kerüljön, ha "csalni akar", egyszerűen generál magának egy szépen felépített akciót. Miért gondolod, hogy a potyagólok mind "csalások"? -
Drizzthsz #119774 Strength és aerobic edzést milyen szinten szoktátok nyomni bajnoki szezonban? -
#119773 és ezt a palermos cavaniról is el lehet mondani? :O
olasz focit annyira nem nézek,de 2. évét kezdi palermoban,eddig nem nagyon hallottam hiret. De ien Chakmakh és Gordon megmaratt csitnek.