Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk : 3.5M fontért sikerült leigazolnom Zaratet,aki télen jön a csapathoz. Végre lesz valami épkézláb csatárom 😛 [ darkonnak riszpekt az ötletért ]
doudin elég jó igazolás volt,csak most 2 hónap pihin van,õ meg aranyat ér😛
azon felröhögtem,hogy megdicsértek,hogy eladtam egyik NOMÁD csatárom😄 ittasrác ->

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Meglõttem eddigi legkéseibb gólomat,97:24 volt 😛😄 ( term rendes meccs )
Ettõl a sráctól várom a legtöbbet igazolásaim közül. Még van egy olasz, meg egy francia fiatal.
Egyedül Saganowski képes kapuba lõni,azon kívül mindenki meccsenként 5 gólhelyzetbõl 3 ziccert mellélõnek 1 kapufa és 1 alapvonalról mentés. Ledarálom meccseket,max. kirúgnak
Mára viszont ennyi, további jó játékot! Sziasztok!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nálam ált 2 van:
Hazai pályán 4-4-2,nagyon lassú tempó,rövid passz,labdatartás,irányítóval
Idegenben uez 4-4-2,nagyon gyors tempó,hosszú passzok,kontrajáték
Szerintem ennél nincs jobb 😊
Pool-lal kezdtem, a szezonban idáig 7 tétmeccsen egyszer gyõztem. Nálam nincsen sok meg nem adott gól, túl sok kiállítás sem, (a saját meccseimen idáig 2), sõt, sérültem sem sok van, ellenben minden 15. kaput eltalált lövésembõl lesz gól, persze én minden 5.-et bekapom. Mé' van ez?
Kezdtem egyet a Debrecennel.BL-ben szerencsém volt,megkaptam elõször a Zilina-t, a csoportkörbe jutásért pedig a Tiranával játszom<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Sikerült egy jó igazolás is: Mika ääritalo, meg egy-két magyar sztár,bár az nem nagy kunst
Sok sikert mindenkinek, nyerjétek meg a bajnokságot<#vigyor>#vigyor>
I’m Forever Blowing Bubbles...
cordobával hasonlóak a terveim, aztán meglássuk
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egész jók a scoutok, fmscout nem is nagyon kell a gamehez... lehet úgy tolom a barcás mentést 1 ideig minimum h scout nélkül...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Uolsó meccs.
Keret:

I’m Forever Blowing Bubbles...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amugy a te taktikod mi Damarcus?
várom ötleteiteket! 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
am gyorsba lenyomtam mer tanulni is kellett, meg fater belerakott egy kis RAM-ot szal gyorsabban megy ez az egész szar azér nyomtamle😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Má lövöm is be Feyenoordot.