Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
A következõ meccset egy 91. percben rúgott góllal nyertem,szal 9 meccsbõl most 4 gy 5 d van. Így 3. vagyok. Ugye elsõ kettõ automatikusan jut fel,3. - 6. hely pedig rájátszás. Watford és WBA eléggé elhúzott,hátha utolértem õket.

szerk : 3.5M fontért sikerült leigazolnom Zaratet,aki télen jön a csapathoz. Végre lesz valami épkézláb csatárom 😛 [ darkonnak riszpekt az ötletért ]

doudin elég jó igazolás volt,csak most 2 hónap pihin van,õ meg aranyat ér😛
azon felröhögtem,hogy megdicsértek,hogy eladtam egyik NOMÁD csatárom😄 ittasrác ->

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

rvn
de akkor az #119425 -ös h h magyar a felület?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

soma22
semelyiket, mivel nincs még hozzá

megvolt az elsõ bajnoki meccsem, meggyõzõ játékkal vertük a jóval nagyobb nevû ellenfelet😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

rvn
Akkor meik magyrítást kell használni illetve hol elérhetö?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

soma22
de mindenkinek az anyanyelve megy a legjobban

kraawz
egyként nem hiszem el,hogy ne lenne valakinek olyan nyelv,amit tanul x éve és az FMbe nem értené meg ...

Meglõttem eddigi legkéseibb gólomat,97:24 volt 😛😄 ( term rendes meccs )

hunbasser
természetesen nem.

ReaL MaDRid x siempre

rvn
a 2007 esmagyarítás jó hozzá???

robotnyk
nekem másodszorra az 1 FC 2 AMC volt a beválós, a hétvégén tesztelem, hogy ez máshol is mûködõképes-e.
kraawz
Köv 4 meccsembõl játszok 3. elõttem álló csapattal ( Norwich,West Brom,Shed Wed) A Norwichot legyûrtük 1:0ra,így 1. hely 4 pontra van,2. pedig 2re 10 forduló után..

Az még a paraaa, hogy most 200.000 forintom van átigazolásra. Asszem ezt a hajamra is kenhetem. Hiába adtam el Tolnait 120 misiért, vagy 10M jött belõle átigazolási keretbe. 😞

továbbra is várom,kérem a taktika javaslatokat 😊
Fabio Capello
nahm halovány reménysugár villant fel 😊 Az utolsó két meccsen az asszisztensre bíztam a csapat összeállítását és mindkettõt meg is nyertem 😊

Ettõl a sráctól várom a legtöbbet igazolásaim közül. Még van egy olasz, meg egy francia fiatal.

kraawz
nálam is ezt csinálja. 3 döntetlen zsinórban. Eddig az a legjobb,hogy az összes ellenfelemnél jobb voltam,mégis 4-2-3 eddig 9 meccs alatt. Röhej ...
Egyedül Saganowski képes kapuba lõni,azon kívül mindenki meccsenként 5 gólhelyzetbõl 3 ziccert mellélõnek 1 kapufa és 1 alapvonalról mentés. Ledarálom meccseket,max. kirúgnak

Fabio Capello
megint az uccsó 5 percben egyenlítettek ki.... :@

Dzsudzsák volt a Wolfsburgban egy évet, most jönnek rá a 4 milliárd forintos ajánlatok, kemény, a valóságban is hasonló sikereket neki. És végre le lehet igazolni magyar csapatokkal is nyugat európai fiatalokat. :-P

Elsõ szezonom vége: Újpest, 5. hely, MK-ban olyan legjobb 16, ligakupában eleinte legjobb nyolc, majd korábbi kiesés. Hát, nehéz a géééém.

Mor3llo
Lesz ez még jobb is, tuti a csapatok 1 része ki fog pukkadni!
Mára viszont ennyi, további jó játékot! Sziasztok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
10 forduló után így állunk. El vagyok keseredve... 😞

Mor3llo
Olcsó pénzért egyelõre nincs, csak Mika ääritalora találtam rá én is, kellett a csatár, és eddig piszok jól teljesít.Igaz, eddig 3 fordulóban volt kezdõ, gólt még nem sikerült rúgnia, de adott 3 gólpasszt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hii, elég betyár mérkõzés volt!

kraawz
Elõl az egyik csatárnak ( target man ) meg most mind a négy közzépályásnak ez van. De szerintem csak 2 középsõnek marad, 2 winger inkább rohanjon fel-alá.

ezt most kipróbálom, mûködik-e.
Újpest eddig elsõ nálam, 3 meccs után
Kiknek mondtad, hogy tartsanak labdát? Egyébként másnál aki nb1-ben van, hogy muzsikál az Újpest? A keret is elég gyenge lett.

van még vmi jó ötleted igazolásra,lederhose?
hát ez az, egyik sem. 4-4-2, mindenki csapat szinte minden, középpályán 1 támadó és 1 védekezõ stílusú, semmi magas kreativitas (csak van der vaart), és csak õ van beállítva hogy támadjon. aztán elkezdtem buzizni, hogy a védõim védekezzenek, embert fogjanak mindent kipróbáltam, de egyre rosszabb. Az a baj, hogy kihagyják a helyzeteket. Csak Torres tud gólt rúgni, ez a másik probléma. Egyre tudok még gondolni, hogy sok az új játékos, biztos azért van (én csak van der vaartot vettem, de ugye sokan jöttek). jah a másik a pénz, amit már írt valaki, érdekes, nálam is azonnal hihetetlen átigazolások vannak, behrani a realba 35m euróért, pandev 34-ért chelsea, real montolivot 20-ért, stb. Furcsa.
kraawz
mert gondolom attacking style , creative freedom maxon, és a tempót-passzstílust felcserélted.

Nálam ált 2 van:
Hazai pályán 4-4-2,nagyon lassú tempó,rövid passz,labdatartás,irányítóval
Idegenben uez 4-4-2,nagyon gyors tempó,hosszú passzok,kontrajáték

Szerintem ennél nincs jobb 😊

Mor3llo
Én is megvettem a finn gyereket 😊

Fabio Capello
áhh látom a csaló gép nem változott... vezetek 3-1-re és a végén kisz*pok 3-4-re :@

turpert
Valaki nemtud ajánlani egy normális skin-t?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Sziasztok! Emellet az új manager mellett úgy érzem magam mint egy ribanc. Csak szopok és szopok és szopok.
Pool-lal kezdtem, a szezonban idáig 7 tétmeccsen egyszer gyõztem. Nálam nincsen sok meg nem adott gól, túl sok kiállítás sem, (a saját meccseimen idáig 2), sõt, sérültem sem sok van, ellenben minden 15. kaput eltalált lövésembõl lesz gól, persze én minden 5.-et bekapom. Mé' van ez?
kraawz
Jóestét managerek! Betápolok és folytatom Southamptont.

Sziasztok!
Kezdtem egyet a Debrecennel.BL-ben szerencsém volt,megkaptam elõször a Zilina-t, a csoportkörbe jutásért pedig a Tiranával játszom<#mf1><#mf1><#mf1>
Sikerült egy jó igazolás is: Mika ääritalo, meg egy-két magyar sztár,bár az nem nagy kunst
Sok sikert mindenkinek, nyerjétek meg a bajnokságot<#vigyor>
Pisti1026
Rotálok a középpálíán. Amúgy nálam 5 évig kezdõ játékos volt a PL-be is lehúzozz egy évet , csak már jött jobb játékos nála és kiszprult. Arron Davis és Nathan Tyson nagyon jó csatárpáros, csak úgy ontják a gólokat.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

soma22
😊hajrá
cordobával hasonlóak a terveim, aztán meglássuk

turpert
Hello managerek. Nagy grat mindenkinek kezdek eggyet valakivel én is de nemtudtok ajánlani valami hátteret mert összefolynak az emberek tulajdonságai.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

McFrost
pihenõ , majd ha blt nyertem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GTheo
Kris Commons nem fér be? Anno 07ben Nottinghammel toltam 1 szezont és Commons meghatározó ember volt...
Egész jók a scoutok, fmscout nem is nagyon kell a gamehez... lehet úgy tolom a barcás mentést 1 ideig minimum h scout nélkül...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Pisti1026
Egyszerûen megállíthatatlanok vagyok. Az elsõ meccsmen iixeltem azóta 8 gyõzelem, kíváncs i vagyok meddig tart a gyõzelmi sorozat.

Uolsó meccs.

Keret:

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Mor3llo
Ahh, meg van az 1ik rivális😊

Hát ezt nem hiszem el, emberhátrányban 5 perc alatt 3 gólt lõ a Vasas, mindet Böjte elvesztett labdájából. Persze a labdával futás minimumon.

gabber_saviola
sárgákkal milesz papa?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Vác-Újbuda😊😊
Amugy a te taktikod mi Damarcus?
várom ötleteiteket! 😊
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Újpest. Eddig a reserve csapatom 20 meccsbõl szerzett 5 pontot, akármi taktikkal, nagy csapat mondjuk a bajnokságban 7., de gól évente egyszer lövünk.

nem😄😄

am gyorsba lenyomtam mer tanulni is kellett, meg fater belerakott egy kis RAM-ot szal gyorsabban megy ez az egész szar azér nyomtamle😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Mor3llo
Végre itt, kretyásnak nagy grat a hajráért! 😊
Má lövöm is be Feyenoordot.

soma22
legyünk már kulturáltabbak