Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lui zhiao (18) 113/194
manfred hartung(19) 114/189
nadir benhamlat (18) 113/187
Gjergj Agolli (19) 125/186
saaed az-mizael (19) 127/184
Basar Salman (19) 132/181
sascha wagner (17) 113/188
amir kashiev (18) 125/180
képet szívesen teszek akirõl kell -
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
õk eltalálták a kaput mi meg nem
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mely bajnokságokat érdemes bejelölni?mert látom,h ti dél-amerikából sok tehetséget hoztok,meg gondolom még vannak olyan országok,ahol jó tehetségeket "gyártanak" -.-
ReaL MaDRid x siempre
barzaglit elcserénék falcaora. mérlegelek -.-
ha a fradis mentésnek vége visszatérek, és végre sikerre viszem õket😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
majd a tehetségesebb ifiket odaküldöm , egészen la ligaig menetelnek majd 😛
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Ahoz képest hogy most jutottam fel nem is olyan rossz hát még a többiek nagy érkezõ még: Hrepka Dzsudzsák és mág 4 kibaszott jó külföldi
W.Bremen 2-0 Bochum 😞
asszittem h a Schalke és a Bayern megszorongatása/legyõzése után megszorongatom a brémát is de nem 😞
amúgy elsõ 6 forduló így néz ki: Schalke, Bayern, Werder, Gladbach, HSV, Hannover
:S
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
h lehet a sporonnal ilyet elérni? <#fejvakaras>#fejvakaras> 😄
1.meccs
2.meccs

azzal a fradi kerettel, és egy sima 4-4-2vel is bajnokságot lehet nyerni.
nem lenézem, csak kicsit fura, hogy van ilyen is.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A kis tehetségeim 😊
Ronaldo:
Joe Marsh:
és egy kicsit gyenge de jó lesz 😛
Pedro Paulo:

még havernak megcsinálom trial-biciklejenek vazaz , aztan belovok 300 botot csébe és jövök 😊
ReaL MaDRid x siempre
Küldheted a tegnap belinkelt fiataljaidat az Arsenálból!

Most a nyári átigazolási idõszak van, és vákuumba kerültem. A magyar mezõnybõl nem akarok igazolni, nagyobb csapatot akarok építeni. Hiába akarok a 350 millió forintos keretemet két-három külföldi kulcsjátékosra költeni, darabonként nem sajnálva a 120-150 milát, egyszerûen nem jönnek el... Három hét alatt senkit sem igazoltam. Na mindegy, nem panaszkodom.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
én elmegyek majd leszek este fele 😊
jó fm-ezést mindenkinek 😊
Túl vagyok életem elsõ szezonján az FM 2007-ben, a következõ eredménnyel:
Mindez nem jöhetett volna létre, ha nem kapok annyi bölcs tanácsot és jó ötletet tõletek!
Köszönöm!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Tom keresõ, de beirom hogy crack meg ienek és kifagy ez a kurva opera...
Tom keresõ, de beirom hogy crack meg ienek és kifagy ez a kurva opera...
az a Lense szerezte a gólt aki kényszerûségbõl lépett pályára
amúgy is tartalékosan kellett felállnom a válogatott bari meccsek miatt
a 3. gól olyan potya volt asszittem szét verem az asztalt <#duma>#duma>

én is miszar vagyok,18-tól is kikaptam 1-3-ra,meg ilyenek.
lehet,h az illetõ is csak keresi a megfelelõ taktikot,meg úgy érzi,h jovánczai jobb,vagy nem tudom,nem lehet mindenki akkora játékos,mint pl ti.
én is csak próbálkozom,az elején nagyon elkaptam a fonalat,utána meg semmi,amikor meg végre lejátszottam egy jó meccset,utána kirúgnak amiatt,h ultimátumot adtam.elvileg rá is bólinthattak volna a stadionbõvítésre,mert azért nálatok is vannak szép számmal olyanok,h nem is remélitek,h mondjuk kibõvítik a stadiont,vagy ilyesmi,és mégis megtörténik a csoda,én is arra számítottam,h esetleg mégis bõvítenek,de hát kirúgtak,istenem,megesik az ilyesmi.
tõled is megkérdezem:szted van rá esély,h visszavesznek?
ReaL MaDRid x siempre
tölt sopron