121242
Football Manager
-
#106138 Sziasztok! Grat a szép eredményekhez.
Használ közülteke valaki GOL típusú logokat? Most szeretném berakni őket a játékba, de sehogy sem jelennek meg. Edig sosem volt ilyen gondom se logoval se mezekkel. -
#106137 Nah befejeztem a 2011/2012es szezonomat a Bolton-nal. Community Shield-et megnyertem. Az már hagyomány vhogy nálam, hogy az FA-kupát és a Carling kupát 'B' csapattal tolom. Carling-ot megnyertem Everton ellen 11esekkel. FA-kupában viszonylag hamar elvéreztem. Bl-ben simán elsőként továbbjutottam és a Kobenhavn csapatát kaptam. Gondoltam, hogy nem lesz nagy nehézség átgázolni rajtuk... A fenét (Kobenhavn 0 - 0 Bolton, Bolton 0 - 1 Kobenhavn). Kb erre az időre tehetem a csapat hanyatlásának kezdetét, amihez a sok sérült is hozzájárult. Simán vezettem a bajnoki tabellát a szokásos 2. a Chelsea előtt. Aztán csak sikerült hozni a média elvárásait és 1 ponttal megnyertem a PL-t a Chelsea előtt. A Manchester érdekes módon 17. helyen végezte a szezont, mindössze 10 pont választotta el a kieséstől. (A BL-ben Valencia - Aston Villa döntő volt, amit a Valencia hozott nehezen is, de 1-0 lett a vége). A következő szezonra elég durva dolgokat tervezek. Most esélyem van mindent megnyerni. Az átigazolásokról, annyit, hogy körülbelül 140 millió font értékben adtam el játékosokat... számszerint hatot (Manuel Ruz ingyen jött és 34 milláért ment a Barca-ba, Pablo ingyen jött és 31 milláért ment Real-ba) Mindegyiket az elnök adta el. És mostmár ő igazol helyettem, tiszta szánalom. Mondta nyár elején, hogy igazoljak híres embereket, én meg ugye a fiatalokra építve nem nagyon igazoltam. Aztán átigazolási időszak vége előtt 2 nappal bejelentette, hogy ő szerződtetni fogja Mark Wilson-t (VK, VJ, VB, VKP) 15,5 millió fontért. Mondom köszi, csak az a gáz, hogy televagyok tehetséges védőkkel, és egyáltalán nem kell. NEMBAJ! Ő leigazolta feleslegesen. Nah hát kb most itt tartok. A bajnokságból 4 meccs ment le 4 győzelem 0 kapott gól. A bl-ben érdekes csoportba kerültem (Brondby, FC Moszkva, Werder Bremen). 1. meccsem: Brondby 0 - 7 Bolton. Hamarosan képeket is rakok fel, de most TÖRI!!! További jó játékot... -
#106136 Hy all!
Grat trupert, meg somának is a feljutásért. -
#106135 jah kemény volt 90% a mi térfelünkön nyimták legalább :D
Na sportingal visszavágó:
1. Arsenal 14
2. Fradi 7
3. Partizan Belgrad 3
4. Sporting 1 -
#106134 na faszom...guardado-t még az 1. szezonban megvettem vmi apro pénzért...most 35M az értéke...az összes nagycsapat érdeklődik érte, és mivel nem akarom eladni ezekre sose válaszoltam...most tökre meguntam ezeket a szeros leveleket, és visszaküldtem a Manu-nak meg a Valenciának h 86M-ért vihetik:Sazt gondoltam ennyiért semelyiknek se kell...erre az a köcsög Valencia rakott egy ajánlatot 86M-val, amit a szintugy köcsög elnök elfogadta:S:Silyet se basztam még egy gazdaag klubnál:S -
#106133 az elég jo taktika:D:Dde ugy kátszik h hatásos:D -
#106132 na de kihalt a topik mindeki alszik a buli után :) én mindenestre jáccogatok de ittvannak haverjaim meg... szal lassan haladok majd
Az Arsenal meccset várom CM 03-04 be fradival sikerült a csoda 2005 be amikor is 4 söprögetővel 4 védővel egy ball oldali kpval (leandro) és egy csatárral (torales) 2:1 re nyertünk torales két góljával -
#106131 buli után nem tudtam aludni, letoltam a rájátszást és feljutottam:D
na go szundi:) -
#106130 Nos ennyi meg holnap(azaz ma) lehet jelentkezem aztuan megint megyek "scoutolni" uh olyan egyhetig nem leszek, addig is jo FMezest mindenkinek. -
#106129 Egesz jo lett ez a Bojan most kicsit pihen F.Torres-el egyutt mert Vela-Zoko bombaformaban.
-
#106128 [nemhasznalscoutottovabbrase] -
#106127 Ennek a napnak is vegre vege! Csak neked:P nalam 20evesen mar alapember volt francia valogatott. Erdekes most 27evesen mikor a legjobbat kene nyujtania most pukkant le, ki is szoritotta egy 20eves szinten francia kapusom aki melle meg akartam szerezni az ugyancsak francia 21eves superkapust a Pooltol 22.5M az ara 44ert adnak (azthiszem nem veszem meg bizom a sajatjaimban)
27evesen
20evesen
-
#106126 ha most lenne vége a bajnokságnak...
-
#106125 :O nagyon nagy grat -
#106124 Mára ez a Sportinng meccs volt a jócselekedetem szal mek pihizni jó8 all manager -
#106123 hali rég voltam itt grat mindenkinek nagyon jók vagytok folytattam a 2006 ban a fradimmal és ugye 2008 ba vok és bekerültem a bl csoportkörbe
ezzel az eredménnyel:
Csoportom:
Arsenal
Sporting
Partizan Belgrad
Arsenaltól 1:4 re szoptam
aztán:
-
#106122 :O grat
(mi mondtuk hogy meglesz:)) -
#106121 Hy és Grat mindenkinek!
Tegnap meg ma nem tudtam jönni mert 24 órás focin voltam.
Self én itt vaok csak nem naon vannak olyan meccseim az nb 2-ben amit érdemes megemlíteni. -
-
#106119 -
SeLFisCH #106118 gratula. Idén meg kell lennie. -
#106117 bajnokok lettünk 2 meccse a vége előtt, dicsér mindenki, bl-bla-bla, rmélem az kurva rájátszás is meglesz... -
#106116 háát,jó sok csapat van az fmben -.-
nem tudom,válassz egyet.ha gyakorlott manager vagy,akkor kisebb csapattal,ha most kezdted nem rég,akkor nagyobb csapattal vágj neki -
#106115 Bojan nálam még nem fér be a felnőttbe a csatárjaim mellé(Eto'o(most fogom eladni),Anderson,Robinho,Walcott,Agüero,Nsúe), de Livpoolba kölcsönben van már 2 éve és vmi eszméletlen mit művel, eddig kb. 50-60 meccs 20-30 gól...Tolok nmsokára 1 képet a keretről...
Vela 702vel nálam 162/170, és egész jó a százaléka asszem...Pár napja igazoltam a gameben...16milláért -
szehi #106114 hé adnátok pár tippet h melyik csapattal kezdjek??
kössz előre is... -
szehi #106113 hé adnátok pár tippet h melyik csapattal kezdjek??
kössz előre is... -
Zliccer #106112 Csőztök az Atletico-val 5:2 re vertem az 1. Valenicat!!!!!!!!!! -
SeLFisCH #106111 ja ők csak a tarcsik :D
soma nem az. Őket megveszem,ifik kölcsölnebn fejlődnek,őket beépítem. Akikre nincs szükség eladom. Lehet h csak 2-3M eurot kapok érte,de 10 pleja esetén az már 30 millió. Fizetési keretem meg 150e-l így is kevesebb,mit lenne. Elküldöm őket kölcsönbe meg ide-oda,lesz abból 300. Egyébként 1.8M euroa fizetési keret :D -
SeLFisCH #106110 [center] -
#106109 kész anyagi csőd lehet ennyi pleja fizetését kinyögni...szvsz felesleges, főleg a scout használata mellett... -
SeLFisCH #106108 -
#106107 akkor csak másold ki a mentést vhova, és ha kell akkor visszamásolod:D -
#106106 Csak sajnálom kitörölni a Nottinghamet mert sokáig velük voltam és feljutottam velük a Premierleagueba , igaz, hogy kiestem velük de akkor is. -
#106105 Egyedül a West Hameset hagyd meg. Szerintem -
#106104 Melyiket? Amúgy majd jártszok nagyon este mert megyünk a haverokkal sörözni! -
#106103 én is:)
de utána megint fm:) -
#106102 akkor azt töröld le:DD -
#106101 Én is azon vagyok, csak van amikor kedvem támad a mésik mentésemhez aztán kiábrándulok belőle(Nottingham) és így tovább körforgásba. -
#106100 Hali mindenkinek!
Grat Soma,Darkon,Self,Hunbasser,Sideris!
(Kb 9-ig leszek aztán El KLásszikó :P) -
SeLFisCH #106099 Na idén már nem az eredményre megyek,hanem az élvezetre. Megnyertem már szinte mindent. Idén 8 játékost szándékozok beépíteni :D