Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
soma lehet h a fradival én se nyertem volna meg elsõre az nb2-t 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Manchester 19.😄
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
uefa még mindig idegel
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
final result 😄
és az év legfõbb meccs elég gyengére sikerült.. 😊

ilyen jovánczait játszatott meg azon agyalt hogy lipcsei nem kell oda.
istenem milyen szerencsétlenek...
meg azok az agyonnyilazott taktikák apááám...
nem is birtam szó nélkül otthagyni...
Schalke 15 nap múlva, még 1 v 2 bari meccset beteszek nagyobb csapatok ellen
nah télleg megyek jó8!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
jó8 Soma úgy is csak te vagy megint 😊
Metz 0-2 Bochum
Ismaning 0-4 Bochum
Amiens 2-6 Bochum
6 felkészülési meccsbõl 5 gyõzelem 1 döntetlen, sztem sikeres volt a felkészülés
a szezon kezdés kemény lesz egy másután Schalke, Bayern, Werder, Gladbach :S
meg kell szerezni a 12 pontot 😊
Mor3llo: Brinkmann télleg jó nálam 3meccs/2gól szélsõ kp ként 😊

De van olyan képem is, amikor 10 gólt lõtt Van Nistelrooy Andorrának... 😄
De nem az én irányításom alatt.
Nekem 1 emberrel 5 gól a rekordom, tavaly gudival és idén etooval...nemsemmi (Y)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
http://peac.atw.hu/ <- foci csapatom oldala, a design nemrossz bár lehetne jobb is, eredményeket nézzétek 😛 Serdülõben játszok.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
uccsó meccsemet megnyertem 2-0-ra,utána látom,h kirúgtak.
most jelentkeztem megint a Marseillehez,sztetek visszavesznek?
pedig meg voltak velem elégedve
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jó eredmény, csak én húztam 2-vel és még így is sokkal jobb voltam 😊
idén 23 meccsen produkált aml-ként 7.38as statot. Nem túl gólerõs , de jó beadásai vannal. Nálam is elég jó értékei vannak , és van hova fejlõdnie😄
Walcott lett az új góllövõm...Köv meccsen sevillát az õ 2 góljával vertem, majd Valencia ellen õ rúgta az elsõ gólt 😛 a másodikat természetesen Eto'o 😊
Kellemes meglepetés ért, jan elején leigazoltam Cudicinit, mivel Akinfeev 4 hónapra megsérült, 7 meccsen 5 gólt kapott, szerintem az nemrossz...Guardadot vki ismeri? Mexikói szvb/kpb/tkpb, én átképeztem balvédõre, vmi eszméletlen értékei vannak és jó is, nálam most 22 éves, 4hónapos sérülés után van :S::S:S.
18 évesen brutálisan jók az értékei , és vmi 180 körüli PAje van
utóbbi 70 üzenetembõl 31(!) sérülésrõl szól !!!!!!!!!44444
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Karlsruhe igaziból a B.München egyik fiókcsapata,pl onnan jött Kahn is,de lehet,h csak én tudom rosszul
ReaL MaDRid x siempre
el szokták nálam is fogadni, max pleja utasit vissza mint nalam Ali Karimi:c
tetszik ujitas hogy itt ajanlgat gep plejakat