Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frosinonénál vagyok,média 20.helyre vár,holnap elkezdek foglalkozni a csapattal.
azért 39 ligánál már kicsit félek 😄 1 perc alatt töltötte be a cuccost -.- az pöppet sok 😄
most 384 mb ramom van,de 768 lesz hamarosan,meg 3 ghz-es pentium prockó,úgyh csak jobb lesz
ReaL MaDRid x siempre
Lübeck 1-1 Bochum
11-esekkel kikaptam 8-7 re, úgy h kb 15 kör lement :s
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
de az a poén h guardadoért 30Mt ajánlottak , és én döntöttem. Most nem.
Sneijder ajax nevelés , felajánlottam neki egy 5 éves szerzõdést , hátha az ajax szív nagyobb úr mint a pénz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ma nem volt idõm játszani, de 10meccs után elsõ vagyok.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mellesleg kivel vagy végül?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

emellett tartalék és ifi bajnokicím
-Magyar kupa gyõzelem
-Rusakan a gólkirály
-Horváth a legjobb U21-es játékos
-Én lettem az év managere
Szerintem sikeres idény volt
10M most + 20M euro 24 hónap alatt . Vagyis 10M euro/év -> havonta ~800e pénz + valenciatol is ennyit kapok. Végre számlám kúszik fel , mondjuk guardadot sajnálom
Ilyen most:
És ilyen lesz:

Grat mindenki!
tehát a gyöztessel 1-2 és 0-3 az Aleticoval pedig 2-2 2-3-mat játszottam nem is rossz<#nevetes2>#nevetes2>Horváth Gábor lett a BL capat balhátvédje Kanta József pedig a cserepadon kapott helyet
ReaL MaDRid x siempre
cseréket késõbbre hagyod meg
lassab játéktempóra állítod , és késõbb fáradnak
idõhúzás
ReaL MaDRid x siempre
kaptam volna értük 40 M eurot :|
mi a fasszt csináljak ez ellen most is elsõ NB1 es meccsemen 2:2 és lõnek egyet a 93.ba
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)