Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
kérdés: ha megjelenik az uj átigazolási téli patch akkor ha uj szezont kezdek 2006 nyarán akkor még ide teszi az uj játékosokat télrõl vagy ha eljutok télig akkor igazolnak át?
Kösz!
Kül Fmben uefában kinyomtam a celticet, laziot kaptam...Ronaldinho vmi eszméletlen jó...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I’m Forever Blowing Bubbles...
hajrá a döntõhöz!!!!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
(Sajnos a harmadik szezon körül többször is új felhasználóval kellett visszamennem a csapathoz, ami kirúgott, de az utóbbi 3 évben folyamatosan itt vagyok, elõzõ szezonban 15. voltunk, az elnök is lemondott😄)
Hajrá Magyarország!
vettem is egy pléyát x összegért és levonta az egyenlegbõl is :S
ugyhogy az egyenlegem 1millió körûl van viszont az átigazolási pénz az még olyan 11-12 misi körûl van
és érdekesem módón a pénzügyeknél meg az jelzi hogy a rendelkezésre álló keret aránya 100% 😮O
már pedig ha ezt az átig pénzt elköltöm amit ezexerint el lehetne akkor bõven minusz 10misibe lenne az egyenlegem...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bochum 0-3 Hertha
ez gyászos...
ezért van h az egyenlegerdtõl függ az átigaazolási kereted
csak a 2006ban ugy volt hogy hozzáírták az egyenleghez és adták az átigazolási pénzt
így meg ha azt elköltöm az egészet akkor meg lemegyek minuszba?!
egyenleg: 7.65M
nyereség/veszteség: 3M
költségvetés: 16.79M
maradék keret: 16.79M
ilyenkor ha költök az átig. pénzbõl akkor az egyenlegbõl is leveszi?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
töltöm a Sopront
ez már a második év amikor észreveszem hogy a tizenakárhány misit nem rakják rá a számlára...
mág 1 5letem van hátha...
HSV 2-1 Bochum (úgy h én vezet tem és az uccsó percbe kihagytam egy ordító helyzetet)
Bochum 0-1 Hannover (kaptam egy lesgólt meg ítéltek ellenem egy 11-st amit vermeer kivédett)
részvét soma 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

4 év, 15,75 millio euro átig. keret, 275000/hét fizetés keret.
természetesen elfogadtam.
viszont sok meghatározó játékosommalnehé lesz a szerzõdéshosszabítás...pedig õk valóban fontosak
gratula részvét van itt minden😊
töltöm én is fradit
jó efe mezést aki marad! 😊
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
most pihentetem 3-4 napig FMet , in memoriam res ws
Sel majd én is tolok fiatalokról a/pa-t 😛😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]