Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, onnan töltöttem le, slipe 1.1 a neve, ha jól emlékszem.
I’m Forever Blowing Bubbles...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
elkezdtem a 2.szezont az ajaxszal eddig 7mecs 7gyõzelem 25rúgott 1kapott gól.Huntelaar is beindult 12mecs 13gól.
én meg kikaptam az Osasunától 2-0ra és a Lyon ellen kell majd kiharcolni a továbbjutást:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Esetleg www.sortitoutsi.net?
[email protected]
(És esküszöm, nem a 20. újratöltésre értem el, hanem elsõre.)
Szeretnék kérdezni is valamit, bá tudom, hogy ez nem a kérdezõsködés topikja: Most telepítettem fel ezt a Genie scout programot. A játékos- és csapatkeresõje szuperál, de a shortlistemet nem találja, pedig átfogó nyomozást indítottam a vinyómon .slf kiterjesztés iránt. Van valami ötletetek hol bújhat el? Mert persze az ember arra kíváncsi legjobban, hogy a fáradságosan összegereblyézett jelöltek közül ki vihetné a legtöbbre...
Elsõ komoly sikerem ebben az idényben, UEFA:
http://kep.kepfeltolto.hu/284/1169939815.jpg
Majd kezdek én is egy új játékot valamelyik kiesõjelölt Premier Ligás csapattal... Lehet, hogy a West Hammel.
Nagyon nehéz lesz, de ha kiesünk akkor se dõl össze világ.I’m Forever Blowing Bubbles...
Nézd meg Gosztonyit... Sztem elmegy hozzád.
Most nézem, hogy ez a madár 205 cnti, és 85 kg, kráucs 2... 😄
Ha nem válik be, létrának majd jó lesz... 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ennyi mára elég is. Almunia helyére beállhatnék én is komolyan , jobban védenék. Kapust sürgõsen szereznem kellesz télen
hihetetlen hogy ilyeneket igazolok