Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
a sevillas adriano vmi nagy játékos ? 25Mért el tudnám passzolni internek
Eddig német/olasz ligákkal játszottam fõként, de ez sokkal jobb így elsõ benyomásra
találtam egy pleját majd , mezei andrás a neve , 16 éves 64/179 !
scoutom beszívott😄
Argentín, brazil, olasz, német, spanyol, portugál, holland, francia, angol (általában league twoig), magyar (ez alap), skót. Érdemes Mexikót még, Kolumbiát, törököt esetleg, ruszkit, belgát... Én csak az 1. osztályt szoktam bejelölni általában. Angolból mindig többet, Mo-on meg az NB2-t is.
Sztem ezeket jelöld be.
meg is nézem,h magyar válogatottas mentésemnél mennyi liga van bejelölve,kb 12 vagy 14,akkor 20 simán fog menni,vagy lehet,h 30 is,az biztos,h Fulhammel leszek,angol conferencig bejelölöm,argentín,brazil,chile,talán peru,aztán német,magyar,holland.
ha tudtok még ajánlani,akkor mondjátok,lehetõleg olyan kéne,ahol sok tehetség van
ReaL MaDRid x siempre
sztetek 768 mb rammal hány ligát jelöljek/jelölhetek be?
ReaL MaDRid x siempre
meg veszek 3 ghz-es pentium procit,azt akkor már lehet tolni sok ligával is.
nemrég próbálkoztam 384 mb rammal 39 ligával,hááát... -.-
ReaL MaDRid x siempre
I’m Forever Blowing Bubbles...
512 helyett 1024 ram
40 gb vinyó helyett 120
meg egy 17" lcd acer monitor 😉
arsenalos mentést nem is teszem el , nem haladtam vele annyit. Majd hétfõn viszik el mostani gépem , addig leszek
Bocs a sok képért de már rég raktam fel és szrtem faszák

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
gratgrat!
én is csapat gondokkal küzdök
nah meg is van kezdek a toulouse-sal (ha így kell leírni 😊 )
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Biztató, remélem simán megnyerjük a másodosztályt
Tabelláról majd nyomj egy képet légyszi, thx.
Németh, Dzsudzsák, Kanta, Hrepka, Halmosi? Õket miért nem igazolod le? 😄
Fradival fogom majd folytatni. Új játékot nincs kedvem kezdeni. Talán egyet a Liverpoollal...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egyébként most kaptam idegbajt mert ujraindult a gép gémelés közbe de szerencsére csak 2 meccset kell ujrajátszani