Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most kicsit pihiztetem a Sopront és kezdtem egyet a Forest Green Roversel lesz min dolgozni😊
köv 3 meccsem pl-ben:
chelsea , mu , liverpool
chelsea , mu , liverpool
heti helyzet:
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
boro ellen elsõ meccsemen 3:2
25x lõttem kaputa , 19 eltalálta. Yakubu 2t lõtt , egyet elsõ percben aztán 72.ben egy 40es bombát
25x lõttem kaputa , 19 eltalálta. Yakubu 2t lõtt , egyet elsõ percben aztán 72.ben egy 40es bombát
gondolom.
én meg ahelyett hogy nemzetközi szinten fejlõdnék egyre szarabb vagyok...3 éve uefa elõdöntõ, mostmeg bazzeg lofasz se vagyok
én meg ahelyett hogy nemzetközi szinten fejlõdnék egyre szarabb vagyok...3 éve uefa elõdöntõ, mostmeg bazzeg lofasz se vagyok
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ÁÁÁÁÁ.... 7 veretlen meccs után jött 3 nyeretlen meccs, utolsó csapat ellen itthon csak kínkeserves 1-1 lett, most meg a West Ham ellen kb a 30. percben 3-0-nál elfáradtam és kiléptem a p!csába mentés nélkül... Nem fogom folytatni tovább ezt a mentést, törlöm is a p!csába, hogy többet ne tudjak vele játszani, most is elb@sztam 3 órát a nagy semmire... 😞
na a sima bl csoport annyira sima lett, hogy még uefában sem fogok menni, utolsó lettem...
ráfogom a sérülésekre...nomeg béna vagyok
ráfogom a sérülésekre...nomeg béna vagyok
Riganó év olasz pléjája, Leggrotagglie év csapatába és õ az év védõje, egyébként fos szezon volt:c
250 ezerért vitték el... Elnök szó nélkül elfogadta az ajánlatot...
Az üzit meg nem vettem észre, mikor jött érte az ajánlat, így nem ajánlottam neki új szerzõdést... :o
Dinamo Kijev stadionja az sztem, csak a játékban lett elb@szva. Legalábbis a hazai meccseit ott nyomja a Dinamo. Sztem a bajnokikat is. Kijevi Olimpiai stadion a neve.
képekkel este szolgálhatok, otthon hagytam a pendrive-ot és igy nemtom áttenni a képeket.
ja
van egy ukrán csapat , arsenal kiev , 83 000-s stadionjuk van ?!😄SA.asd
van egy ukrán csapat , arsenal kiev , 83 000-s stadionjuk van ?!😄SA.asd
na megvannak igazolásaim nagyrészt
pedro leon
vanden borre
cesar delgado
meg 3 skót védõ + csatár aprópénzért
németh krisztián meg jött kölcsönbe 😄S:AD:AS
havi 2.5M euroval tartozom a banknak 2039ig ^^
pedro leon
vanden borre
cesar delgado
meg 3 skót védõ + csatár aprópénzért
németh krisztián meg jött kölcsönbe 😄S:AD:AS
havi 2.5M euroval tartozom a banknak 2039ig ^^
szurkolok. nekem kisebb csoda kellene a blben, uefa meglehet még.
Hmmm, most jól megy nekem is. 5 meccs 4 gyõzelem, 1X eddig ma, és most vertük meg idegenben 3-0-ra a Brightont... Morál elég szépen feljavult, igazoltam egy 5*-os erõnléti, és kapusedzõt, igazoltam egy 20-as gyú, rótremélem sokág tart ez a jó széria.
sok sikert!
én most vagyok a bajnokságban egy 8 meccses gyõzelmi sorozatban😊
épülgetnek fel a sérültjeim.
én most vagyok a bajnokságban egy 8 meccses gyõzelmi sorozatban😊
épülgetnek fel a sérültjeim.
Grat mindenkinek. Jók vagytok. Folytatom az MK Dons-sal egy kicsit.
Az 1. hely valószínûleg már elúszott, a 2. még simán megszerezhetõ, a cél az 1. 6-ba jutás, és feljutás a Championshipbe.
Az 1. hely valószínûleg már elúszott, a 2. még simán megszerezhetõ, a cél az 1. 6-ba jutás, és feljutás a Championshipbe.
errõl meg annyit hogy a muszály-nak itt az sg-n ebben a topikban hagyománya van, köszönhetõen 1-2 embernek, azért írom én is így állandóan...
de sztem nem ez volt a kérdésem!
de sztem nem ez volt a kérdésem!
Na elkezdõdött a Premierleague.elsõ meccsem a Tottenham ellen volt ahol tisztes 2-1 vereséget szenvedtünk idegenbe. Majd jött a Newcastle akik ellen egy döntetlen sikerült, de Given kivédte a szemünket.Itt a bõ keretem:

I’m Forever Blowing Bubbles...
muszáj nem muszály 😊
muszály
ottvan, igen: mindenki kap EGY üveg sört, kivéve én mert nem mehetek haza RÉSZEGEN?! akkor magyarázd ha ennyire oltani próbálsz
ottvan, igen: mindenki kap EGY üveg sört, kivéve én mert nem mehetek haza RÉSZEGEN?! akkor magyarázd ha ennyire oltani próbálsz
azthiszem neszójjábe köszönöm
szövegértésed meg ottvan nagyon , látom
szövegértésed meg ottvan nagyon , látom
#102552 aszittem nagy csapattal nem akarsz lenni? 😮 - jah mit is vártam 😊
naésmérnem? ésegyébként is ott nagy baj van ha 1 sörtõl valaki bebaszik -.-
naésmérnem? ésegyébként is ott nagy baj van ha 1 sörtõl valaki bebaszik -.-
gondolkodtam én , de 2007ben ez az elnökös dolog nagy -
becsülöm azokat akik kibírják 😄
becsülöm azokat akik kibírják 😄
Sztem kezdj a Napolival, jó a csapat, nagy múltja van , hetven vhányezres stadionnal ésjó kerettel.
I’m Forever Blowing Bubbles...
na választásom arsenalra esett sevilla helyett 😄
ha ezt a mentést nem viszom el 2017ig , akkor mindenki kap egy üveg sört , kivéve csesza mert õ nem mehet haza részegen 😄😄SA😄:AS sorry
ha ezt a mentést nem viszom el 2017ig , akkor mindenki kap egy üveg sört , kivéve csesza mert õ nem mehet haza részegen 😄😄SA😄:AS sorry
azokat ne is -.-
pubikat nembántok 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ö
hallod szvörd ez télleg bunyót akar
szegény te -.-
na most ki vok segítve 😄 azé thx -.-
rennes-t nem szeressük
dinamo jól hangzik , teccene valszeg
murcia - napoli - arsenal közül választok valszeg .
de utálom h nincs kedvenc csapatom''
rennes-t nem szeressük
dinamo jól hangzik , teccene valszeg
murcia - napoli - arsenal közül választok valszeg .
de utálom h nincs kedvenc csapatom''
3/3 9 pont<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>: