Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21 pontot szereztem eddig a BL-ben idén😊
Sziasztok! én most játszom elöször a fmel. lécci mondjátok már meg honnan töltitek le ezeket a mezeket szkineket és logokat!! mert nem akarokk visszalapozni 100000 hsz-t! kössz!
Sziasztok!Elkezdtem egy Havant & Waterlooville-t.Sajna csak 4.lettem a bajnokságba.A gép nem szerette a csapatom mert az uccsó fordulóba estem le az 1.helyrõl(12sérült).Osztályzón Sutton oda-vissza levert.Az elsõ meccsen 9-en(6db 16éves srác) a visszavágón 8-an(7db 16éves srác) fejeztük be a meccset.De most felkerült az AFC Wimbledon(kedvencem).
szeva Soma
haladok a BL gyõzelem felé
haladok a BL gyõzelem felé
szevasztok.
fradi betöltve, szarkedv megvan, játszunk.
gratulálok mindenkinek, illetve részvét a sok sérült miatt.
fradi betöltve, szarkedv megvan, játszunk.
gratulálok mindenkinek, illetve részvét a sok sérült miatt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
hmm ez durva lesz Roma ellen:c két vkp játszik tkp-t, mert úgy állok fel hogy 4v, 2kp, 2tkp, 2cs
eladtam adrianot internek 20Mért. Sajnálom kicsit , de ez sok pénz 😊
már felépült Rivaldo,Riganó pont jókor jött a 17 nap szünet... de TKP még mindig hiányposzt:c
McBride jóó nagyon. Még ilyen öregen is jól keni.Sajnos egy párszor megszivaott a gyerek.
I’m Forever Blowing Bubbles...
kénytelen vagyok McBrideot ingyen igazolni mert 5bõl 4 csatár sérült, U18asok is sérültek amelyik érne valamit:S
Hát az már más tészta. Nálam is most épül fel Tevez két hónap után, de szerencsáre tudtam helyettest találni.
nem az eredmény a baj hanem az 5 sérülés abból Iversen 3 hónap, Riganó 1 hónap
jött ingyen Petit😊
jött ingyen Petit😊
Hali és grat mindenkinek!
Arsenal hajrá Messina! (én is toltam velük egy évet 😛)
Arsenal hajrá Messina! (én is toltam velük egy évet 😛)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
én se tudok róla
hy!
viszi valaki az fc fehérvárral?????
viszi valaki az fc fehérvárral?????
na végülis kezdtem egyet a Napolival
igazolásaim: Mirante(kapus) kölcsönbe a Juve-tól,Floro Flores 1.5M euro-ért az Arezzo-tol
igazolásaim: Mirante(kapus) kölcsönbe a Juve-tól,Floro Flores 1.5M euro-ért az Arezzo-tol
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
én használom
Sziasztok nyomja vki peccsel vagy nem nagyon használjátok azt?
ha Lyont kiverted akkor sztem a BL-gyõzelemeig meg se állsz. Amúgy tõltöm a West Hamet:
a Betist kaptam és idegenben kezdünk
jó meccs volt 15 ponttal mentem tovább:
Jobb is a saját... Az a bizonyos elõregyártott, feltételezem, sziklakemény bajnokságokra lett pozícionálva, az én pehelysúlyú magyar legényeim sorra sérülnek le tõle. Az alapozó idõszak után, a szezon kezdetekor szerintem minden edzést érdemes a közepesig lehúzni, ha nem akarunk 7-8 állandó sérültet a 20 tagú keretben.
saját edzésterv van amugy soha nem volt még ilyen😊
Nem az fmhungaryról letöltött edzéspackot használod? Én a múltkor vettem észre, hogy az ifikapusokra szabott csomagban egy dolog van csontig lehúzva: a védés... Megjegyzem, azért néztem meg az edzéstervüket, mert feltûnõen ügyesen kezdtek védeni. Na ja, szegények, ha már edzésen nem jutottak hozzá, kénytelenek voltak a meccsen kiélni a hajlamaikat...
Sopron U19-Békéscsaba U19 1-0 Somogyi góljával csakhogy Somogyinak kapus a posztja csak valamiért bal kp-t játszott és gólt is lõtt😊
kezdj mondjuk a sevilla-val
ha kisebbel akarsz kezdeni akkor mondjuk ott a west ham, belenenses, hannover
ha kisebbel akarsz kezdeni akkor mondjuk ott a west ham, belenenses, hannover
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
thx. ugy nézem megszünt a nagyobb klubba akarok menni címû elõadás
ezzel tovább is jutottam:

csõ mindenkinek😊grat all!
folytatom a Sopront
folytatom a Sopront
hellósztok,és grat mindenkinek,látom van pár új arc amióta nem voltam,1-2 hónapra abba hagytam az fm-et de most újjat kezdek,javaslat hogy kivel legyek?
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
UEFA-csoportmeccsek, 2. kör:
(Sz igazsághoz hozzátartozik, hogy elõtte a Feyenordtól egy sima hármast kaptam, a Kaposvár meg a bajnokságban intézett el könnyedén...)
(Sz igazsághoz hozzátartozik, hogy elõtte a Feyenordtól egy sima hármast kaptam, a Kaposvár meg a bajnokságban intézett el könnyedén...)