Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
1kérdés: ennyivel hány ligát/játékos állományt érdemes bejelölni? --> 256mb ram 2.8ghz
kössz!

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
loading Toulouse...

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

eredményt ugyan nem változtatnak, de eltíltás van, nem is kevés 😊

DaMarcus
tudom de ez már több mint vakósághû 😊
a valóságba nem hibáznak ennyit 😊

billywood
Mit csináljanak? Ha hibázik egy bíró akkor tiltsák el? Ha ezt csinálná a szövetség, akkor nem sok bíró maradna pár forduló után... Õk is emberek, ergo hibáznak néha. Vagy váltotassák meg az eredményt utólag? Ugyan...

Mindenki örüjön, hogy ilyen életszagú a játék(ebbõl a szempontból is).
IRL se tiltanak el bírót egy téves ítélet miatt, vagy változtatnak eredményt.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

DaMarcus
de azt annyira bírom amikor kétes dolog van, lecseszem a sporit, a szövetség tudja h igazam van és nem is figyelmeztetnek,de mégis csak ülnek és kussolnak a seggükön 😊

hunbasser
😄DD tényleg -.-
Juve patch,majd ez is meglesz photoshoppal -.-

ReaL MaDRid x siempre

billywood
megnézheted a statisztikáit...

vagy pereld be az SI-t, hogy milyen jogon mertek olyan valósághû játékot csinálni, amibe még a bíró is hibázik néha, mint a való életbe...

vagy tedd fel a Juve patchet, és szabd meg, hogy melyik bíró melyik meccset vezeti...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

soma22
leirta, hogy csak akkor szolhatsz be neki ha kétes dolog volt ameccsen,de akkor fel is ajánlja, de vigyázni kell vele.

ne legyetek már ennyire értetlenek

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

turpert
nem lehet a bíróval valamit csinálni ?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

shalalala
mikre nem képes a Photo-Shop... nem?<#wow1>
Pedig minden vereség után odakattintanék<#crazya>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

zaki
😄DD

Mor3llo
lol 😄:SA😄:AS😄:AS😄:AS😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
nálam van ilyen opció

ReaL MaDRid x siempre

Sopronban igazából csak Horváth volt kulcsjátékos meg Rabóczki õk meg senkinek nem kellettek.Utána aki akart menni eladtam szerzõdés vége elött 1-1,5 évvel és magyar illetve külföldi(horvát,cseh,szerb,román esetleg szlovén orosz) bajnokságokból kerestem helyettest.Vannak nagyon jó fiatalok magyarországon is Saliga tesók,Lázok,Remili,Laczkó,Kanta,Regedei,Vaskó,Horváth András(bár õ nem fiatal)Hrepka,Németh ezek a játékosok akárhol beváltak eddig ahova leigazoltam õket. Mostmár pedig az utánpótlásból is nagyon jó játékosok jönnek.Az angol másodosztályból még most sem jön hozzám senki és onnan szerintem soha nem is fognak

Én is támogatom az ötletet, ugyanakkor nálam például a csapatutasítások idõjárás- és összeállítás-függõek. De ennél például a két VKp. az emberfogó szûrõ, a védõk zónáznak, a szélsõk felfutnak és kersztpasszokat adnak, a két csatár meg cserélgeti a posztját. Kreativitás nagy csapat ellen mindig alacsony, ez nem a kunsztok és saját szakállak helye és ideje. Kiváve a középsõ kp.-ást, ahová mindig nagy kreativitású embert állítok - aki most még Halmosi, osztán jövõre ki lesz, nem tudom. Röviden ennyi. De van egy olyan érzésem, hogy ez most nem tartalmaz túl sok új infót a játékosoknak - mindenki így csinálja.
DaMarcus
amúgy szerintem ha taktikát teszünk fel tegyünk fel a csapat utasításokról is.nem?
én is így fogom most már csinálni 😊

DaMarcus
az szép kaposvár a 2. a vasas a 3. MTK 10. 😊

Pisti1026
GTheo!!!
Én nem rég fejeztem be a Nottinghammel!Elsõ évben simán feljutottam a másodosztályba.Sajnos onnan csak 3 év múlva sikerült aPremierleagueba jutás. Ott megállta tudomy egyszerûen isszonyat gynegék voltunk a PL-hez és hagytam pihentetni. Érdemes Commanst megtartani annyit nem fog fejlõdni de nálam még a PL-ben is kezdõ volt. Bennet meg Morgen nagyon tehetséges ja meg jó még Tysoj is. Én magyarokat vettem és jól beválltak.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Maldini, neked különösen gratulálok (amellett, hogy mindenkinek nagyon megy ez kérem), átérezvén, milyen kis magyar csapatból világverõt alkotni.
Annyit árulj már el, hogy te hogy tartottad meg az elsõ év után a kulcsjátékosaidat? Én már csontig be... izé... hódoltam a három kulcsjátékosomnak, Halmosinak, Sidibének és Komlósinak, agyba-fõbe dícsérem, a maximális fizetéssel, csillagászati aláírás-pénzzel és bónuszokkal kínálgatom õket, de egyikük sem akarja megújítani a fél év múlva lejáró szerzõdését. A pótlásukra kiszemelt 23-26 éves német, angol másodosztályban játszó, vagy éppen szabad külföldiek az Istennek sem hajlandók elszegõdni. Ha nem kaptam most õsszel 50 nemet, egyet sem. (Úgy képzeljétek el, hogy majdnem 300 millió forintom megvan még átigazolási keretként, és egyszerûen nem tudom felhasználni - 20 milkás magyarokra nem akarom elkölteni).
Mit csináljak? Haggyam a francba, és koncentráljak a fiataljaimra?
Most így állok, sokkal szorosabb, mint az elsõ szezon félideje volt, talán a sok UEFA-meccs, azok tavaly nem voltak... :-)

Hopp, valamit elbaltáztam... késõ van...

Sziasztok!
Továbbra is Debrecennel, második szezonom fele lement, 2007 decembere van. Az UEFÁ-ban a Braga legyõzésén kívül van egy döntetlenem a Celticcel szemben, meg 2 vereségem. A két sikeremhez az alábbi felállás segített, ajánlom a hozzám hasonló kezdõknek, erõsek ellen:
kep.kepfeltolto.hu/531/1170117966.jpg
soma22
ha ujat kezdesz akkor is?
nincs kizárva hogy a mentésed sérült.ha a játék ujratelepitése sem segit, akkor valoszinüleg a windowsod azon része sérült meg amit használna a játék igy oprendszer csere.ilyen esetek után egyébként is erõsen ajánlott, ugyanis szeretett oprendszerünk nagyon allergiás az ilyenekre.

soma22
nem mindig lehet, csak akkor amikor volt kétes dolog a meccsen
viszont ezzel érdeme csinján bánni, mert eltiltás is követheti,illetve pénzbirság, amit a vezetõség nem néz jó szemmel.

soma22
Szevasztok!
Maldini:
hatalmas gratula, én csak uefa elõdöntõig jutottam.
Portoval én sosem birtam eddig, a szélsõik mindig kikészitenek, felõrli minden erõnket ott megfogni õket.

DaMarcus
eddig nem állok rosszul
4. forduló:
Toulouse 0-2 Lyon (2 nyomi góllal, de attól még jobbak voltak)
5. forduló:
St. Etienne 0-1 Toulouse
7. vagyok

Sziasztok! Hogy lehet a sporit elküldeni a jó k...a anyjába??? Régebben volt "ilyen" opció, de most nem találom...

www.smart-bus.hu

GTheo
Velük is kezdtem, kiket érdemes megtartani? na mind1 holnap jövök még byejó8tall...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

DaMarcus
nem baj Maldini!
így is óriásit nyújtottál!!!
hatalmas grat!!!<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps>

DaMarcus
nah 3. forduló, eddig jól állok:

hunbasser
nem baj,hatalmas grat!!!! <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Grat mindenkinek. Egyebet nem tudok mondani. Kérek kapcsojják ki... <#buck>

sajnos ennyi volt:

(ki kellett volna ütni ezt a Portot)

nagy lehetõséget kaptunk a sporitól de nem használtuk ki:

DaMarcus
pl: nottigham forest

DaMarcus
hy!
grat Maldini & Atesz!
A Toulouse-sal vmi már lesz remélem, és télleg sikerüljön 😊
1. fordulóba kikaptam egy nyomi meccsen a sedan-tól 1-0-ra
2. forduló:

GTheo
Srácok, angol 3 osztályban szeretnék kezdeni 1et, ajánlani tudtok csapatot esetleg? azért szeretnék ott mert tök buli az amikr leszerzõdtetsz egy idõs figot stb és vágja a gólokat stb....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

és jön a Porto az elõdöntõben

huhh keméy volt:

Sziasztok!

Épp az fm-en játszottam amikor elment az áram,és azota akárhányszor betöltöm ,a feldolgozásnál kifagy...ujratelepités se segit,mert anno volt egy ilyen problémám,és amikor ujraraktam a windost akkor oldodott csak meg.
ja meg maldini 😄SA😄:AS téged akartalak írni csak vmért arsenal lett belõle

Atesz89
Grat

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

grat arsenal 😊

soma neked gém mellé van egy könyved
plz spanyol bajnokságra jellemzõ dolgokat válogasd ki nekem

vmvr
<#wow1><#wow1><#wow1><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

eeezzzzaaazzzzz<#smile><#smile>:

thx és grat

Atesz89
Grat Maldini nagy vagy!
Közben én is nyomom 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

jöhet akkor a Lííverpool van 2 nagyon jó támadójuk és egy jó VKP-juk a többi nem vészes szerintem

soma22
nagyon megy.a gyõzelemig nincs megállás