Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kössz!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
a valóságba nem hibáznak ennyit 😊
Mindenki örüjön, hogy ilyen életszagú a játék(ebbõl a szempontból is).
IRL se tiltanak el bírót egy téves ítélet miatt, vagy változtatnak eredményt.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
vagy pereld be az SI-t, hogy milyen jogon mertek olyan valósághû játékot csinálni, amibe még a bíró is hibázik néha, mint a való életbe...
vagy tedd fel a Juve patchet, és szabd meg, hogy melyik bíró melyik meccset vezeti...
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
ne legyetek már ennyire értetlenek
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Pedig minden vereség után odakattintanék<#crazya>#crazya>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én is így fogom most már csinálni 😊
Én nem rég fejeztem be a Nottinghammel!Elsõ évben simán feljutottam a másodosztályba.Sajnos onnan csak 3 év múlva sikerült aPremierleagueba jutás. Ott megállta tudomy egyszerûen isszonyat gynegék voltunk a PL-hez és hagytam pihentetni. Érdemes Commanst megtartani annyit nem fog fejlõdni de nálam még a PL-ben is kezdõ volt. Bennet meg Morgen nagyon tehetséges ja meg jó még Tysoj is. Én magyarokat vettem és jól beválltak.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Annyit árulj már el, hogy te hogy tartottad meg az elsõ év után a kulcsjátékosaidat? Én már csontig be... izé... hódoltam a három kulcsjátékosomnak, Halmosinak, Sidibének és Komlósinak, agyba-fõbe dícsérem, a maximális fizetéssel, csillagászati aláírás-pénzzel és bónuszokkal kínálgatom õket, de egyikük sem akarja megújítani a fél év múlva lejáró szerzõdését. A pótlásukra kiszemelt 23-26 éves német, angol másodosztályban játszó, vagy éppen szabad külföldiek az Istennek sem hajlandók elszegõdni. Ha nem kaptam most õsszel 50 nemet, egyet sem. (Úgy képzeljétek el, hogy majdnem 300 millió forintom megvan még átigazolási keretként, és egyszerûen nem tudom felhasználni - 20 milkás magyarokra nem akarom elkölteni).
Mit csináljak? Haggyam a francba, és koncentráljak a fiataljaimra?

Továbbra is Debrecennel, második szezonom fele lement, 2007 decembere van. Az UEFÁ-ban a Braga legyõzésén kívül van egy döntetlenem a Celticcel szemben, meg 2 vereségem. A két sikeremhez az alábbi felállás segített, ajánlom a hozzám hasonló kezdõknek, erõsek ellen:
kep.kepfeltolto.hu/531/1170117966.jpg
nincs kizárva hogy a mentésed sérült.ha a játék ujratelepitése sem segit, akkor valoszinüleg a windowsod azon része sérült meg amit használna a játék igy oprendszer csere.ilyen esetek után egyébként is erõsen ajánlott, ugyanis szeretett oprendszerünk nagyon allergiás az ilyenekre.
viszont ezzel érdeme csinján bánni, mert eltiltás is követheti,illetve pénzbirság, amit a vezetõség nem néz jó szemmel.
Maldini:
hatalmas gratula, én csak uefa elõdöntõig jutottam.
Portoval én sosem birtam eddig, a szélsõik mindig kikészitenek, felõrli minden erõnket ott megfogni õket.
4. forduló:
Toulouse 0-2 Lyon (2 nyomi góllal, de attól még jobbak voltak)
5. forduló:
St. Etienne 0-1 Toulouse
7. vagyok
www.smart-bus.hu
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
így is óriásit nyújtottál!!!
hatalmas grat!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>

(ki kellett volna ütni ezt a Portot)

grat Maldini & Atesz!
A Toulouse-sal vmi már lesz remélem, és télleg sikerüljön 😊
1. fordulóba kikaptam egy nyomi meccsen a sedan-tól 1-0-ra
2. forduló:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Épp az fm-en játszottam amikor elment az áram,és azota akárhányszor betöltöm ,a feldolgozásnál kifagy...ujratelepités se segit,mert anno volt egy ilyen problémám,és amikor ujraraktam a windost akkor oldodott csak meg.
soma neked gém mellé van egy könyved
plz spanyol bajnokságra jellemzõ dolgokat válogasd ki nekem
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix