Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hogy érted? ezt hol kéne beállítani vagy szûrni? mert keresõben én nem találtam nagyon újat :\
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Caracciolo meg jól tolja mester3mas stb 😊 pedig el akartam adni 😊
GanXstaZolee#2709

Idegenben is beindult a szekér😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ami tetszik: - Reálisbbak lettek a játékos osztályzatok. A 8-ashoz már kiemelkedõ teljesítmény, 2 gól stb kell, magasabb osztályzatohoz meg extra teljesítmény, akárcsak a valóságban.
- Nagyon dízájnos a játékoskép, szép hogy a háttérben látható a csapat címere is
- Örülök, hogy az egyéni díjaknál is képpel vannak a játékosok és a díj elnyerésekor éppen aktuális életkoruk és csapatuk van feltüntetve. Régen mindig magamnak írogattam ezeket. (Még mindig hiányolok egy Hall of fame szerû opciót )
- Bármely játékos adatai alapján lehet szûrni a játékospiacon, így könnyebb mondjuk egy új Kakát, Ronadlinhot, Terryt találni.
- Nagyon jó a meccsek leõtti többlépcsõs megoldás. Szépen sorban adja z esélylatolgatás, a korábbi találkozásokat, a csapat taktikáját, ellenfél felállást.
- Amikor éppen dolgozik a gép, a képernyõ közepén válatokzav mutat táblázatokat a bajnokságból.
- Nincs töménytelen mennyiségû sérülés, mint a 2007 elsõ szériájában
Ami nem tetszik:
- Rengeteg helyzetet hagynak ki a játákosok, a gép meg szinte 1-bõl egyet kihasznál.
- Nagyon sok a meg nem adott gól (legalábbis nálam)
Bár remélhetõleg ezeket a javítások korrigálják
Hirtelen ennyit a játékról, idõvel biztosan felszínre jönnek más dolgok is. Összességében elégedett vagyok a 2008-cal, és ahogy a régebbieknél is volt, idõvel és a kiegészítõk érkezésével csak javulhat a játék,
Jó gémet mindenkinek!
Forza Milan!

azért hajrá mindenkinek és sok örömet az új játékban
kitartás Soma...
nah byebye 😊
Avanti Crociati!
MEgjött az eredti FM!!! 😊 Nagyon boldog vagyok 😊 Folytatom az Arsenallal a menetelésem... Sok sikert mindenkinek a mai naphoz!
!
GanXstaZolee#2709
Embereket beállítom full emberfogásra és hard tackling-ra és félpályától simán engedik hogy az ötösig elhozzák a labdát? ez valami kibaszott nagy bug vagy mi?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
valamikor folyt. jó éjt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
majd megmutatjuk mink azoknak a bukmékereknek😊
sok sikert a watford ellen
Következõ meccset is 3:0ra nyertem Colchester ellen,így 11 meccs nem kaptam ki,és utolsó 4 meccsem zsinórban nyertem. Most jön a listavezetõ Watford elleni meccs,ha nyerek,pontszámban beérem õket.
aztán a 4. gólt már 10 emberrel rúgtuk mert lerúgták egy plejámat csere meg nem volt több:
eddig le a kalappal a csapat elõtt, fix kiesõre vettek