Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
"Bármely játékos adatai alapján lehet szûrni a játékospiacon, így könnyebb mondjuk egy új Kakát, Ronadlinhot, Terryt találni."

Ezt hogy érted? ezt hol kéne beállítani vagy szûrni? mert keresõben én nem találtam nagyon újat :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

turpert
Nekem a 20 meccs alatt kettõ ha volt. Engem az idegesít hogy a kapuig elhozhatlyák a labdát úgy hogy még csak véletlenül se lép oda senki.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

b*ssz*meg :@ Birmingham - Arsenal 1-0.. 15 helyzetünk volt, nekik egy, azis bombagól volt.. ÁÁÁÁ

GanXstaZoleeWrk
A meccsek engine-t biztos peccselni fogják nállam állandóan meg nem adott gólok vannak es rengeteg les gól, állandóan nyilatkozgatok a médiának hogy meg nem adott 11, vagy gól nem gyõzök nyalni a biroknak 😊 remélem ezt szeretik igaz mostmár Samp az elsõ a bajnokságban. Ezúton is köszi aki irt taktikai dolgokat bejött a lassabb játék rövid passzal inkább nállam legyen a labda mint az ellenfélnél.

Caracciolo meg jól tolja mester3mas stb 😊 pedig el akartam adni 😊

GanXstaZolee#2709

azért törölted volna???? pffffffffffffffffff

turpert
BArta 3 meccs alatt 7 gól 😊 Mellesleg mikor lesz rendes magyarosítás?

na, mondd azt a taktist, mert én is szopok a Southamptonnal:S
turpert
NA valami történt 12 meccs nyeretlenségi sorozatom után most 3 gyõzelem kitaláltam végre egy taktikor 😊 Pedig már majdnem töröltem (kár hogy majdnem elúszott a bajnokság és így kurvára kell küzdenem)

eZo
eredeti events.cfg-nél nem jön a hibaüzenet, a többi file lehet a tavalyi magyaritásból !

Idegenben is beindult a szekér😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

turpert
Jé ugyanazzal a taktikkal 2. gyõzelmem az MTK ellen ez kicsit érdekes.

turpert
Hát ez se vált be Szolnok 5 perc alatt 3 gólt vert és végül 6:1 re szoptam oltári fos semmi eddigi teljesen de teljesen bevált taktikjaim szarok. De azért kösz.

McFrost
az egyiknél , elsõnél oda rakja gép a gémet ahová akarja , a másodiknál te választod ki a célt , de ez asszem alap kell hogy legyen😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

használja valaki?
3d players müködik e 08ban?help
Azért ez még mindig lassab mint amit a real igazából kapott! De azért szép!
saviola83
Srácok egy kérdés.Telepítésnél az expect vagy az Advanced pontot kell jelölni hogy teljes játékot nyomja fel?mert nekem a mappában nincs garphics mappa és az expect-et raktam fel.

robotnyk
andrijcar
Sziasztok! Nos pár órányi játék után írok néhány gondolatot a játékról. Az alapok megmaradtak az elõzõbõl, ami szerintem egyáltalán nem baj, sõt túl nagy újítás káros is lehet.

Ami tetszik: - Reálisbbak lettek a játékos osztályzatok. A 8-ashoz már kiemelkedõ teljesítmény, 2 gól stb kell, magasabb osztályzatohoz meg extra teljesítmény, akárcsak a valóságban.

- Nagyon dízájnos a játékoskép, szép hogy a háttérben látható a csapat címere is

- Örülök, hogy az egyéni díjaknál is képpel vannak a játékosok és a díj elnyerésekor éppen aktuális életkoruk és csapatuk van feltüntetve. Régen mindig magamnak írogattam ezeket. (Még mindig hiányolok egy Hall of fame szerû opciót )

- Bármely játékos adatai alapján lehet szûrni a játékospiacon, így könnyebb mondjuk egy új Kakát, Ronadlinhot, Terryt találni.

- Nagyon jó a meccsek leõtti többlépcsõs megoldás. Szépen sorban adja z esélylatolgatás, a korábbi találkozásokat, a csapat taktikáját, ellenfél felállást.

- Amikor éppen dolgozik a gép, a képernyõ közepén válatokzav mutat táblázatokat a bajnokságból.

- Nincs töménytelen mennyiségû sérülés, mint a 2007 elsõ szériájában

Ami nem tetszik:

- Rengeteg helyzetet hagynak ki a játákosok, a gép meg szinte 1-bõl egyet kihasznál.

- Nagyon sok a meg nem adott gól (legalábbis nálam)
Bár remélhetõleg ezeket a javítások korrigálják

Hirtelen ennyit a játékról, idõvel biztosan felszínre jönnek más dolgok is. Összességében elégedett vagyok a 2008-cal, és ahogy a régebbieknél is volt, idõvel és a kiegészítõk érkezésével csak javulhat a játék,

Jó gémet mindenkinek!

Forza Milan!

nekem ez akkor volt, ha a match eventset is beraktam

sza23
WArning! array access out of bounds.- ablak csak akkor fog eltünni, hogy ha az eredeti nyelvi fájlokot vissza rakom?

Fabio Capello
Nem vmi nagy szám... de ha egy hatost szór a riválisnak, az jelent vmit... 😄

shalalala
Grat Capello! Dobsz egy képet Émersonról!?

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Fabio Capello
Az államat azóta is keresem a padlón... Émerson elõször volt kezdõ de ezt elnézve ott is fog maradni O.o

Legalább nem olyan könnyû a játék.. ennek örülök.. 😊

Fyrex
te jó ég mi megy itt, kár volt beolvasnom 😞

azért hajrá mindenkinek és sok örömet az új játékban

kitartás Soma...

nah byebye 😊

Avanti Crociati!

Jó napot!

MEgjött az eredti FM!!! 😊 Nagyon boldog vagyok 😊 Folytatom az Arsenallal a menetelésem... Sok sikert mindenkinek a mai naphoz!
!

Fabio Capello
Szép napot mindenkinek, és grat ill. kitartás azoknak akiknek a csapata pillanatnyi hullámvölgyben van. Izzítom Rennes-t

GanXstaZoleeWrk
Hát én sem állok túl jól, kezdtem egyet a Samp-al Bajnokság nyögvenyelõs 6 forduló 3-2-1 6 hely. Euro cup viszont jól megy igaz ZTE-t kaptam szegenyek simán búcsúztak.

GanXstaZolee#2709

turpert
Köszi majd kipróbálom most mennem kell sok szerencsét. Többet mint nekem.

robotnyk
ezt is kipróbálhatod, esetleg. még folyamatban van a tesztelése, de azért hátha.
turpert
Hát kösz de miaz hogy végighozza egy ember a pályán és az enyémeim csak hátrálnak?

07nél is voltak ilyen hangok az elején,penge lesz ez is kicsit késöbb
logok jok legalább,tavalyrol?
szanics
Na a játékot tegnap megvásároltam, game indul! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

fansite-on van tölthetö 08kieg,vagy 07esek?
gyerekek tavalyi is ment az elözö magyarutással,csak okosan!events okozott csak gondot,data jo volt,language is,na mindjárt nézem.
turpert
Azzal a taktikával otthon 3 éve nemkaptam ki mióta managerrel jáccok.

turpert
6 mecsbõl emiatt hat vereség......... kurva jó

turpert
Mekkora szar ez a játék?

Embereket beállítom full emberfogásra és hard tackling-ra és félpályától simán engedik hogy az ötösig elhozzák a labdát? ez valami kibaszott nagy bug vagy mi?

kraawz
a végére besikerült 2 vereség,úgy hogy gólt nem rúgtunk,szal mára ennyi jóéjt aki még van. Zarate érkezése megváltás lesz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
nekem is lassu pedig uj gép, és csodákat vártam. 3. meccsünket egy hihetetlen öngóllal vesztettük el a teljesen betömörülõ gimnastic ellen.
valamikor folyt. jó éjt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
á de hihetetlen lassú ez a játék. 9 nemzet 10 liga van bejelölve. A Detail Levelt defaultról levettem minimumra,de így is lejátssza bazmed a krampuszfalva u12 meccsét is :S

soma22
friss feljutók a 2. osztályba, ezért is vették õket fix kiesõre.
majd megmutatjuk mink azoknak a bukmékereknek😊

sok sikert a watford ellen

kraawz
nagygrat 😮 Én azt hittem,hogy Cordoba meg harmadosztály.
Következõ meccset is 3:0ra nyertem Colchester ellen,így 11 meccs nem kaptam ki,és utolsó 4 meccsem zsinórban nyertem. Most jön a listavezetõ Watford elleni meccs,ha nyerek,pontszámban beérem õket.

soma22
azt hittem a 2. meccsre eloszlik az öröm, ugyanis a real sociedad ellen játszottunk, ráadásul idegenben, és a fõbb szerzeményemet még csak csereként lehet bevetni 1 félidõre.
aztán a 4. gólt már 10 emberrel rúgtuk mert lerúgták egy plejámat csere meg nem volt több:

eddig le a kalappal a csapat elõtt, fix kiesõre vettek

Na mára lépek aludni, azzal a rossz tudattal, hogy fogalmam nincs, mi lehet egy jó taktika, amivel egyáltalán nb1-es címért tudnék küzdeni.

soma22
ja, mindaddig amig ki nem lépeget.. ugyanez volt tavaly is, de van aki sohasem tanul

soma22
rárakta a 2007esét, és azóta jönnek neki a hibaüzenetek

szerintem viszon jó hozzá, attól, hogy 1-2 új hírt nem magyarul ír, attól még teljesen használható