Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
megnéztem, nekem még kicsit drága beruházás lenne, nincs rá pénzem, de, ha lesz, megpróbálom

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Pisti1026
Somával mi van? El van veszve.

I’m Forever Blowing Bubbles...

vmvr
kösz a tippet, meg is nézem

Pisti1026
Pont akartam kérdezni, hohy hogy állsza Forestel.érdekel nagyon mert nem rég hagytam velük abba(egy ideig legalábbis). Érdems megvenni a Heartból Kostadinovot , amikor feljutottam a PL-be akkor fél Európa vitte volna ,pedig nem volt egy nagy szám de pénz csinálásból megéri

vmvr
:A_S:F?AS_AS_ASF:A

vmvr
huhh paszod, ez nem semmi!

én a Nottinghammel magabiztosan vezetem a bajnokságot, FA cup 4.fordulójában pont a West Ham-et kaptam😊

DaMarcus
hy, grat Maldini!
én full csõd tömeg vagyok december vége 19. vagyok a húszból 😞
3 ponttal elkerülök a kiesõ helyrõl persze ha nyerek
pedig év elején még jól kezdtem és uefára hajtottam 😞
média 16. helyre várt remélem az azért meglesz 😊
Selfisch: sztem több lesz az mint 6. hely 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Pisti1026
Hát mit mondjak elég ideges voltam, de mondom nem az Arsenal ellen kell nyerni aztán lebasztam õket a félidõbe és megmutatták , hogy ki az igazi West Ham. Amúgy Ahton után Tvezt is lerugák 3 hétre se Zamora meg Cole jól helyettesítik õket. A télen jön Garth Bale a fiatal ball oldali védõ és Iversen meg még egy két fiatalt hozok.

zaki
lol 😄

na folytatás gombot se tudtam nyomni

jön telefon hogy haveromat mgegverték. Viszek jeget aztán ,meglátjuk mi van. Megyünk elkapjuk azt a szarrágó gyereket. Dávidnál sokkoló , én meg márió fél éve k1ezünk , szerintem egyodldalú menet lesz -.- PY

hunbasser
gondolom 0-2-nél az asztalt verted,a végén meg már örültél 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
grat! vmvr nevében is 😄DDDDDddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Pisti1026
Hy!!!

vmvr
hajrá!

spanyol ! atletico-valencia-
francia ! marseille
németo ! hamburg
olaszo ! juve , sampdoria , napoli

meg gondolkodtam ukrán meg orosz bajnokságon is 😊
végül hogy legyen benne kihívás is SAMPDORIA lett belõle. Valencia túl könnyû , Atleticoval 2006ban már mindent megnyertem , marseille meg hamburg még ráér , napoli meg juve meg kimaradt 😄

Média 8. helyre vár , én min egy 6. helyet várok

vmvr
jelöltek?😊

blbogus
tom h kell irni.. de mostanában bekattan a gépem és gondja van az ipszilonnal.. ezé probálom minél ritkábban használni

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

folyton , nem pedig fojton :|

Tegnap gére feltettem új xp-t sp2vel , vidikártya drivereket meg mindent , szal ma került fel az FM. Teljesen szûz a vinyó , kicsit töprengek , kivel is kezdjek , van 4-5 jelöltem 😛

1 GM rammal 15 ligát simán elbír , ugye ? 😛

blbogus
nektek nem mániátok h fojton magyarokat akartok venni a külföldi csapatotokba?<#wow1><#vigyor>

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Pisti1026
És megnyerted a BL-t?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

vmvr
mert.

viszont van még sok képfeltöltõ oldal, itt van egy:

http://kepfeltolto.hu/

na még1X megkérdezem: mér nem engedélyezett a képfeltöltés.hu-ról képet feltölteni????!! lécci válaszoljatok
grat all!
Dino Ruskant(BL gólkirálya lett) 40(!!!)millió €-ért vitte a Real Madrid
Marvin Garciát pedig a BL legjobbjává választották

versacce
hy és grat all! elbaszódott a napoli-s mentésem!!!!! ezért kezdek egy újjat a kedvenc csapatommal

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

hi
légyszi segitsetek, egy kérdésem lenne
már november óta nyomok egy gémet, de mivel azt a laptopomon játszottam és most pedig újra itthon vagyok és nyomhatom az asztalin, folytatni akarom a mentésem. áttettem a laptopról a save game-et, beillesztettem a dokumentumok/sports interaktiv/save game-be, amikor meg be akarom tölteni a töltés végén kiirja hogy nem lehet betölteni? :S:S:S:S:S
SZVSZ, ha kikapsz 7-3-ra, akkor a védelemmel van a baj, nem a csatárokkal.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Pisti1026
Az is fontos egy csatárnak, hogy mennyi a higgatsága, mert az nagyon fontos hogy higgat is legyen.

mér nem engedélyezett a képfeltöltés.hu-ról képet feltölteni????!!
zaki
Tényleg... 😄

DaMarcus
akkor nem tudom amúgx nekem is így vannak a befejezéseim:
hrepka 16, Németh 15-16, vitti 16, bouhours 17-18 stb.
nem tudom akkor mit lehet vele kezdeni

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Mor3llo
mindig saját magam alakítom, Kapllani befejezése 15,Türkeri 16,Federico 16...szal nem mondhatni h katasztrófálisak..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaMarcus
hajrá!
amúgy hiába elsõosztályúak az edzõid ha a csatáraid befejezése mondjuk 10 körül van 😊
meg az edzésprogramon is sok múlik, ,ha az alap van akkor találj ki vmit v ha nem megy tölts le edzés pack-t

Mor3llo
akkor ezt legközelebb offtápigba...
megfigyelésedre : valószínûleg mind2nknek 'fsgh' csinálta a lokót.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaMarcus
bocs az offért de ez érdekes...
Mor3llo-nak és Zakinak az animációs mozgása teljesen eghyforma 😄

Mor3llo
Hát...pedig itt sem voltunk sokkal rosszabbak, egyszerûen a góllövés nem megy.Ilyen 7-8 méterrõl kajakra fölédurrantjuk...pedig elsõ osztályúak a edzõim...

Az erõsítés ? Mibõl ? Kaptam 750k-t..a vicces az, hogy mikor elkezdtem a játékot, 1m volt az egyenleg, most 8millió...most megkértem a szíves vezetõket, hogy ugyan adjanak már 1 kis pénzt igazolásokra télre...azt mondják h szerintük elegendõ forrás van most...hát a zsidó...khm..

soma22
gyanítom hogy nem sikerült olyan jóra az erõsitésed...:S
szurkolok azért.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

DaMarcus
részvet Mor3llo 😊

Mor3llo
És idegenben megyek Brémába ! Biztos nem lesz zakó 😄S:AD:AS😄A:S
viszont a bevétel özönlik befele 😄

Mor3llo
Fántásztikus befejezéseket láthattam a csapatomtól...ráadásula a védelem is elképesztõ volt...

Pisti1026
ismerõs én a Nottinghammel, csak én 10 meccs után voltam utolsó elötti, pedig a keretm sztem sima bentbmaradát hozott volna, de egyszerûen olyan lálektelenül és szarul játszottak, hogy az kegyetlen és inkább pihentettem és kezdte egyett a kedvenc csapatommal.

DaMarcus
készül az én logóm is, anim lesz 😊

Mor3llo
Utolsó elõtti vagyok, 3 meccs után.A lemaradásom még egyáltalán nem vészes, de nagyon látszik, hogy nehezebb lesz az 1. osztály 😊 pedig itt csak a benntmaradás a cél :S

Pisti1026
Nem baj az!! A bajnokságba hogy állsz?

Pisti1026
<#worship><#worship>. Vazze a Shalke elleni utolsó UEFA mecsemen lerugják a 92. percbe Ashtont<#falbav><#falbav>.Dzsudzsák folyamatosan 7.50 feletti átlagot nyom. Pedig annyia nem akartam a kezdõbe tenni de ha yg kenniUi:12 gólpasz.

Mor3llo
Pedig szerintem a gyõzelem is meglehetett volna...csak elég gyengék a csatáraim😞

DaMarcus
grat pisti a logóhoz és a mentéshez!
ha nem írod oda a logó kérdést akkor is megdicsérem 😊

Pisti1026
Köcce.

zaki
Grat! Nem rossz szerintem!

Pisti1026
Hy and grat all! Menetelek a West Hammel. Uefa-ba sima továbbjutás és 4. vagyok. ui: milyen az új logóm?

Mor3llo
6-7-8-at sztem simán elbír.De nem vaok ebben vmi nagy szakértõ.