Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
I’m Forever Blowing Bubbles...
én a Nottinghammel magabiztosan vezetem a bajnokságot, FA cup 4.fordulójában pont a West Ham-et kaptam😊
én full csõd tömeg vagyok december vége 19. vagyok a húszból 😞
3 ponttal elkerülök a kiesõ helyrõl persze ha nyerek
pedig év elején még jól kezdtem és uefára hajtottam 😞
média 16. helyre várt remélem az azért meglesz 😊
Selfisch: sztem több lesz az mint 6. hely 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
jön telefon hogy haveromat mgegverték. Viszek jeget aztán ,meglátjuk mi van. Megyünk elkapjuk azt a szarrágó gyereket. Dávidnál sokkoló , én meg márió fél éve k1ezünk , szerintem egyodldalú menet lesz -.- PY
francia ! marseille
németo ! hamburg
olaszo ! juve , sampdoria , napoli
meg gondolkodtam ukrán meg orosz bajnokságon is 😊
végül hogy legyen benne kihívás is SAMPDORIA lett belõle. Valencia túl könnyû , Atleticoval 2006ban már mindent megnyertem , marseille meg hamburg még ráér , napoli meg juve meg kimaradt 😄
Média 8. helyre vár , én min egy 6. helyet várok
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Tegnap gére feltettem új xp-t sp2vel , vidikártya drivereket meg mindent , szal ma került fel az FM. Teljesen szûz a vinyó , kicsit töprengek , kivel is kezdjek , van 4-5 jelöltem 😛
1 GM rammal 15 ligát simán elbír , ugye ? 😛
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
viszont van még sok képfeltöltõ oldal, itt van egy:
http://kepfeltolto.hu/
Dino Ruskant(BL gólkirálya lett) 40(!!!)millió €-ért vitte a Real Madrid
Marvin Garciát pedig a BL legjobbjává választották
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
légyszi segitsetek, egy kérdésem lenne
már november óta nyomok egy gémet, de mivel azt a laptopomon játszottam és most pedig újra itthon vagyok és nyomhatom az asztalin, folytatni akarom a mentésem. áttettem a laptopról a save game-et, beillesztettem a dokumentumok/sports interaktiv/save game-be, amikor meg be akarom tölteni a töltés végén kiirja hogy nem lehet betölteni? :S:S:S:S:S
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
hrepka 16, Németh 15-16, vitti 16, bouhours 17-18 stb.
nem tudom akkor mit lehet vele kezdeni
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amúgy hiába elsõosztályúak az edzõid ha a csatáraid befejezése mondjuk 10 körül van 😊
meg az edzésprogramon is sok múlik, ,ha az alap van akkor találj ki vmit v ha nem megy tölts le edzés pack-t
megfigyelésedre : valószínûleg mind2nknek 'fsgh' csinálta a lokót.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mor3llo-nak és Zakinak az animációs mozgása teljesen eghyforma 😄
Az erõsítés ? Mibõl ? Kaptam 750k-t..a vicces az, hogy mikor elkezdtem a játékot, 1m volt az egyenleg, most 8millió...most megkértem a szíves vezetõket, hogy ugyan adjanak már 1 kis pénzt igazolásokra télre...azt mondják h szerintük elegendõ forrás van most...hát a zsidó...khm..
szurkolok azért.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
viszont a bevétel özönlik befele 😄

ha nem írod oda a logó kérdést akkor is megdicsérem 😊