Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Eddigi fmezésem óta soha nem vlt ien mákom, pedig 2005el is toltam anno...de köv meccsen kikaptam 2-0ra a harmadiktól...3pont az elõnyöm

Lépek is, jó8t

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

merthogy? az õ csapata nyert 😊

zaki
😄DDDDDD

Na ha ez velem történt volna meg, min. 2 hét szünet... 😄

GTheo
Enyhéén 😄
És mind2 gól úgy volt h kapus mellett picivel ment el...😄
MOndjuk elõtte amikr Clingan 2x végig cselezi félpályától és felé v kapusba rúgja...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

<#wow2><#wow2> A szerencsefaktor 😊

GTheo
Elõször nem hittem el.... 😛😛😛

GTheo
Ien nincs, full hullámzó teljesítmény...De egy jó igazolás, rajczi és dzsudzsák 600ért össz és eladtam Tysont 800ért...és rajczi jobb mint tyson szal megérte bõven...2ponttal vezetem a bajnokságot de húzós, milwall is botladozik mögöttem,de utsó 5 meccsen VGyvGyV...szal nem vmi jó...össz 4 bajnoki vereségem 3 az utsó 5 meccsen vlt...

mcfrost azt szeretném kérdezni hogy nálad is jól fejlõdik a chievo gazdasági helyzete?mert nekem eddig minden játékban azt írta hogy a legtöbbet gazdaságilag a chievo fejlõdött!
hunbasser
heti helyzet 😊

grat,durva vagy 😄

és mindenkinek grat

ReaL MaDRid x siempre

zaki azért nem tudod leigazolni mert van egy olyan szabály angliában, hogy csak év végén lehet szerzõdést ajánlani!emlékezz vissza Esli Kól és Murinnyó esete!meg akarták büntetni a cselszkit mert ajánlatot tett év közben!
Fabio Capello
Üdv mindenki!

Újabb rangadó ezúttal a Werder ellen:

Valahogy javítanom kell a helyzetek kihasználását, mert meccsenként min. 5-6 ziccer kimarad.. 😞

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
Te tudod, most még nem késõ... 😄

Én már bánom, hogy nem jelöltem be õket.

5w0rdf15h
már késõ, elég ez 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Kolumbiát, meg Chilét is jelöld be szvsz ha még nem kezdtél új játékot...

5w0rdf15h
nah pihentetem kicsit Arsenal-os mentést 😊

kezdek egyet az MTKval 😄

bejelölt ligák: magyar, ukrán, szlovén, szlovák, szerb, fehérorosz, orosz, román, horvát, brazil, argentin, cseh

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GTheo
Kész, idegességemben kiléptem,nincs jó napom, elbaxtam a versenyt is, most töltöm vissza a gémet de nem akarok még1x kilépni....

keret:

+Németh és Vágó
Magyarország-Luxemburg 3-0

DaMarcus
nah végre össze tudtam állítani az összevásárolt kezdõ 11-met 😊
nah remélem jól megy tovább 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

versacce
grat, a keretrõl egy képet pls!

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

2.selejtezõ:

versacce
Dinho 36 évesen nem kell senkinek? azért így is elég durvák az értékei

ÁÁÁÁÁÁÁ elsõ vereségem az idényben... nem is lenne baj mert fél évig nem kaptunk ki, de ilyen lélektelen gagyi játékkal az arsenal ellen! ráadásul 3:0-ra...
derley
olyan 16M körül nem?

derley
mondd már el lécci h te mennyi zsetont kaptál igazolásokra légyszi!

DaMarcus
nah, ilyen teljesítményt várrtam a kerettõl, dee az eredmény nem tükrözi 😊
higuaín már az elsõ percben beállította a végeredményt 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

GTheo
Messi elég gyenge...
Mien sorozatom van, vereségvereségdöntetlen most meg 1-0ra megy a MU...már 2...

igen

hunbasser
az vagy,ne is tagadd _A:S?DAF

egyébként grat neked is,és persze mindenkinek! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ronaldinho:

nem ír alá hozzám😞
Messi

zaki
Köszi! Dzsudzsák hol játszik, Numanciában? Sajnos nem látom... 😞

2:1-es Manchesteri vereség(X-re jók voltunk) után:

GTheo
Jobb magyarokra vagyok kíváncsi 😊
Messirõl és Ronaldinhoról esetleg ha szépenmegkérlek?😛

soma22
nem tolom most, majd holnap.egyébként bajnokságban és a mk-ban vagyunk már csak jelen, bajnokságot 10 ponttal vezetem és sok van még vissza.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ittvannak:

Hrepkának nincs csapata ezért nem raktam róla.Még valakirõl?

versacce
valaki tolja a Valladolid-al? Mer az a 2. kedvenc csapatom,és érdekelne ki hogy áll vele?

zaki
Hi!

Benyomnál pár képet 1-2 fiatal magyarról? Pl Hrepka, Dzsudzsák, Németh... Látom már 2016-ban jársz... 😊

Thx!

szevasztok! grat maindenkinek!

versacce
Soma hogy állsz?

Szewasztok
Egy kis segítség kéne: letöröltem az FM-et és átraktam a gépemen egy másik wincseszterre de ott már vmiért nem tudtam patchelni, vagyis a játék elindítása után nem tudtam választani h 7.0.1-es legyen. Utána letöröltem visszaraktam a másik winyóra és ott is ugyanez a helyzet
Tud vki segíteni?
DaMarcus
amúgy ha visszatöltögetnék akkor toulouse-sal meg a portsmouth-szal se ott tartanék ahol... hanem kicsitt fentebb 😊

soma22
jajmár😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Végén még kiderül, hogy egy csítedzéses, visszatöltögetõs, editoros, csíter vagyok... 😄SADs

zaki
Lol. Meccs elõtt 4 nappal léptem ki tegnap, és ma folytattam a játékot, aztán jött a meccs, utána kiléptem mentés nélkül, úgy felbaxtam az agyam Barry lábtörése miatt (Davisnek is eltört a lába valamelyik meccsen a 93. percben...) . Majd folytatom a játékot, és újból lenyomom a meccset. Összesen mentettem 1-et a játékban, mikor kiléptem... 😄 Ha újból játszanám a meccseket, akkor gondolod, hogy 10 meccsen át maradtam volna NYERETLEN? De nehogy már nekem kelljen magyarázkodnom... 😄

versacce
na megvan az új szezon elsõ trófeája

Mathijsen szépen debütált

derley
gondolom õ nem ugy lépett ki😄 õ csak felb***ta az agyát, mentett. és kilépett, h higgadjon😄 sztem...

versacce
szevasztok managerek!!
loading Barca

DaMarcus
zaki kilépésén bátorodtam fel 😊
mondtam magamba "ha õ csinálja, akkor én mért nem" 😊
eddig még sose töltöttem vissza ez volt az elsõ 😞

DaMarcus
az elsõt elkellett volna fogadnom 😊

Hi!még mindig a 701es patch van napirenden?na meg a hires javitása?vagy megjelent valami megbizhato téma?help légyszi,ritkán jutok sg hez.köszi