Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lépek is, jó8t
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
És mind2 gól úgy volt h kapus mellett picivel ment el...😄
MOndjuk elõtte amikr Clingan 2x végig cselezi félpályától és felé v kapusba rúgja...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Újabb rangadó ezúttal a Werder ellen:
Valahogy javítanom kell a helyzetek kihasználását, mert meccsenként min. 5-6 ziccer kimarad.. 😞
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kolumbiát, meg Chilét is jelöld be szvsz ha még nem kezdtél új játékot...
kezdek egyet az MTKval 😄
bejelölt ligák: magyar, ukrán, szlovén, szlovák, szerb, fehérorosz, orosz, román, horvát, brazil, argentin, cseh
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
+Németh és Vágó
Magyarország-Luxemburg 3-0
nah remélem jól megy tovább 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

higuaín már az elsõ percben beállította a végeredményt 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Mien sorozatom van, vereségvereségdöntetlen most meg 1-0ra megy a MU...már 2...
egyébként grat neked is,és persze mindenkinek! 😊
ReaL MaDRid x siempre
nem ír alá hozzám😞
Messi

Messirõl és Ronaldinhoról esetleg ha szépenmegkérlek?😛
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hrepkának nincs csapata ezért nem raktam róla.Még valakirõl?
Benyomnál pár képet 1-2 fiatal magyarról? Pl Hrepka, Dzsudzsák, Németh... Látom már 2016-ban jársz... 😊
Thx!
Egy kis segítség kéne: letöröltem az FM-et és átraktam a gépemen egy másik wincseszterre de ott már vmiért nem tudtam patchelni, vagyis a játék elindítása után nem tudtam választani h 7.0.1-es legyen. Utána letöröltem visszaraktam a másik winyóra és ott is ugyanez a helyzet
Tud vki segíteni?
Mathijsen szépen debütált
loading Barca
mondtam magamba "ha õ csinálja, akkor én mért nem" 😊
eddig még sose töltöttem vissza ez volt az elsõ 😞