121242
Football Manager
  • Maldini 92
    Nagy Grat Holdpro
    sok sikert Siederhird-nek
    töltöm a Bresciát
  • hunbasser
    mostantól Mesternek foglak szólítani! -.-

GRAT!
  • siederhird
    Grat
  • Fyrex
    azért ez egy kicsit hirtelen jött kijelentés :))

természetesen bravúros, gratulálok
  • Atesz89
    Soma Bl-nyerése a Fradival???
    Amúgy grat Holdpro!
  • Holdpro
    Azért ne túlozz, Soma Fradival BL győzelme többet ér
  • GTheo
    Barcás mentés: sajna egy naon tehetséges spanyol jobbszélső nm akarta meghosszabítani a szerződését és elfog menni a Juvébe ingyen, szerintetek van rá esély h 1-2éven belül visszaigazoljam?Messi cseréjének naon jó, ha vki sérült kpről ő jön a helyére, kár h elfog menni :( pedig oan fizetést toltam ...
  • Fyrex
    ha a helyi önkörmányzat meg ellenzék heves tiltakozása vagy mi a halál miatt nem engednek már másodszor stadiont bővíteni, mi tudok tenni??
  • GTheo
    Ez az mostanában elért eredmények közül a legjobb akárkit is nézünk a fórumban ;] irtónagy grat ! eszméletlen Budafokkal bajnokságot nyerni 2dik évben ;)
  • Holdpro
  • Holdpro
    IGEEEEEEEENNNNNNN !!!! SIKERÜÜÜLT !!!

• viktroo
    szóval! nemértem miért csinálja ezt.. Ez az idény első meccse, nagyon jól sikerült az alapozás az edző meccseimet is rendre hoztam, többnyire sérülés nélkül. Sokkal jobb voltam a kiállításig utána meg jött ez a rengeteg sérülés. M_I_É_R_T??
  • viktroo
    Sziasztok! a képet amit szeretnék megmutatni, hová töltsem fel, mert amit a F.A.Q.ban írtok onnann nem engedi belinkelni.
  • siederhird
    Hy all!
    Gratulálni aszeretnék mindenkinek az elért eredményekért.
    1-2 napot most kihagytam, de kezdtem egy újat egy olasz 3. osztályu csapattal.Itt az első barátságos meccsemről a kép:
  • Holdpro
    Szorítsatok utolsó meccsen Budafok - UTE meccs.. ha nyerek Bajnok lehetek, ha nem akkor 2.
  • soma22
    gratulálok!
  • hunbasser
    állat vagy!!! :DDDDDDDd

hatalmas grat!
  • Fyrex
    nincs nyilazva senki

igen CF=ST
  • Holdpro
  • Holdpro
    Azt hittem végem van amikor 0-2 ről 2-2 lett, de aztán mi uraltuk a játékot megint, igy megvan a Kupa győzelem..

BUDAFOK KUPAGYŐZTES !!!

• gilgames00
    aham,kösz:) A CF=ST?:) és gondolom a 2 cm visszanyilazva dm-nek + a 2 szélső felnyilazva ?
  • Levike25
    ez azt jelenti hogy az adatok(számok) alapján állítod be a személyszerinti taktikát?
  • Fyrex
    GK-DL-DC-DC-DR-CM-CM-AML-AMR-CF-CF :) 4-4-2

természetesen folyamatos rotáció
  • Pisti1026
    Még nem a végleges keret még jönnek meg mennek is!
  • Holdpro
  • GTheo
    Szerintem sok a középhátvéded és kevés középpályásod van...
  • Pisti1026
    Hy és grat mindenkinek!
    Na elkezdtem a második PL-es szezonomat a Premierleagueba. Nem nagyon igazoltam , csak egy két fiatalt meg Carewet meg yobot. A védelmet igyekztem jobban összerkani, igazolni meg nem akartam sokat mert nem akarok abba a hibába esni mint amikor feljutottam, amikor elég sok embert hoztam és teljesen lecserélődött a keret, és így kibaszott lélektelenül és szarul játszottunk, semmi összeszokottság nem volt. A felkészülés eddig jól sikrült és remélem majd a bajnokságba is jól fogjuk nyomni.
  • gilgames00
    üdv,jó kis keret..mien felállásban nyomatod?
  • Holdpro
    Kupa visszavágón B sor is kihúzta X-el.. Döntőben a Fehérvár lesz..

• Fyrex
    [center]AC Parma 2013/2014
  • Holdpro
    Én rengeteget tudok tökölni 1 meccs elött, mindenkinek egyedi beéállítást csinálok..
  • Holdpro
  • Maldini 92
    Hali!Grat mindenkinek.Holdpronak és Fyrexnek meg nagy grat
  • Levike25
    gratulálok szép eredmények!irigykedek is ezerrel mert nekemebben a játékban semmi nem jön össze!nem találom a jó taktikát amivel nyerni lehet!szerinted mi lehet az ami nyerő a gép ellen????
  • derley
    graat!első nb1-es szezonban bajnoság nyerés?az elég jo:)
  • Holdpro
  • Holdpro
  • Larvin
    A Newport Co. val vagyok. 1ik régi kedvenc játékosom most ott játszik. Richard Evans (nem egy nagy tehetség, de jó emlékeim vannak vele korábbi fm/cm-ekből szal a szívemhez nőtt. Valahogy tetszenek a walesi csapatok. Szép tájak stb. Szívesen élnék ott. A másik kedvenc walesi csapatom a wrexham, de nem tudnám elképzelni premier ligás csapatként.
    A walesi angol ligás csapatok előnye még, hogy akik szeretik a sok kupát a vitrinben azoknak jó választás hiszen nekik bónuszként, ha bejelölik a walesi bajnokságot is (angol mellé!) mégha csak "only view" opcióval is azok részt vehetnek egy plussz kupasorozatban, a walesiben is.

Másik kérdésedre a válasz: Azt ott tudod megnézni, hogy túl vannak-e hajtva, hoyg megnézed a személyes "personal" lapját a játékosnak és ott elregéli mennyire van megelégedve a tréningjével. Általában panaszkodik, ha nem tetszik neki valami. A másik pedig, hogy 94% alatti erőállapotban lévő játékost nem játszatok, vagy max csereként. A sok sérülés is jelzi, hogy túlhajtod a játékosaid.
    A rossz morális állapotban lévőket is érdemes a jobb állapotban lévőre leváltani egy-egy meccs erejéig, mégha a másik valamivel gyengébb játékos is. A morális dolgokon elsősorban azzal lehet még javítani, ha ráhagyod az aszisztensedre a "Team talk"-okat. (manager opcióknál)
    Arra már rájöttem, hogy a legfontosabb értékek a pace és az accelaration. (Gyorsaság és gyorsulás) vagy nemtom a magyarításban, hogyan szerepel. Később pedig, az agility is nékülözhetetlen. A tréning beállításainál tehát érdemes az aerobicot forszírozni, bár, ha sok van belőle azért is kiabálnak, főleg az ifik. sokáig azt hittem ez a tréning felel a stamináért is (erőnlét?), de rájöttem, hogy azért a strenght edzés a felelős.
    Eléggé mérges vagyok amúgy mikor az ifiedzőm folyamatosan harcbaküldi az 1-2 staminával rendelkező játékosaimat ahelyett, hogy kímélné őket. Ifineveléshez jók a kiscsapatok amik még nem szerepelnek u18-as, vagy reserve bajnokságokban. Ha meccset akarsz nekik szervezni azt magad is megteheted, de a folyamatos terhelés miatt sok tehetség elveszik az állandó sérülések miatt, ha pedig már részt veszel az u18 bajnokságban nehogy már leégjenek a játékosaid, szal játszatni kell őket (22-es csapdája).

Kérdés az ifineveléssel kapcsolatban: (necsak válaszoljak, kérdezzek is)Hogyan lehet leginkább kiaknázni a "parent club" létét? Teszem azt Newportnak a MU a parentclubja. A megállapodás szerint ez feljogosítja egy barátságos meccsre a MU-val a bevétel teljes megtartásával. mikor érdemes megtartani a bari meccset, hoyg a legtöbbet hozza, ill., hoyg elfogadja a MU (mondjuk elméletileg el kell h fogadja) Érdekesség, hogy szezonkezdésnél alapból bent volt egy baroi meccs a MU reserve-vel, de össz kb 200 nézőt érdekelte :P
    Hát ezért nem érdemes... de szerintem az csak véletlen és még jönnek nekem egy valódi bari meccsel. Vélemények? Lehet például kiegészíteni a megállapodást, hogy kölcsönjátékost is adjanak, vagy azt csak a megkötésnél lehet beállítani? Háyn parent clubunk lehet?
  • Holdpro
    18. meccs

• Holdpro
    Kupa visszavágó, első meccs 2-0 volt..