Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
tudom hülyeség, amúgy még mielõtt elolvastam mit írtatok lejátszottam mégegyszer és kikaptam...
de most már mentem tovább 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Pisti1026
te visszatõltögetsz. Nemtom én tõlem csinálhatod, de így nincs értelme a játéknak. De te tudod.

I’m Forever Blowing Bubbles...

derley
te visszatöltögetsz??

<#whatever><#szomoru2><#wilting><#conf>

DaMarcus
Portmouth 0-0 Charlton
hát Higuaín nem mutatkozott be góllal, de jól játszott! 😊
aztán Aston Villa 2-2 Portsmouth
itt gólt lõtt Higuaín és A. Cole is, de mind a 2 góljuk 0-2 után két óriási hiba volt, ráadásul a második öngól volt 😞
ezért ezt a meccset újra nyomtam és kikaptam 3-1re Higuaín megint gólt lõtt szóval jöhet a 3. menet 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Pisti1026
na kiestem az UEFA-ból. Otthon megverem az Arsenalt 3-1-re erre kint kikapok 3-0 teljesen lélektelen játékkal. Fasz Kivan.<#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#duhos2><#action><#csodalk>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

zaki
Versaccének is grat a bajnoki címhez, csak hogy ne hagyjak ki senkit... 😄

zaki
Grat! Érdekes taktika, de ahogy látom mûködik... <#alien>

derley
kallstromot valaki probálta már a 2007-ben?mert 2006-ban sztem kurva jo volt. most meg ugy néz ki, h megveszem, ha Carvalho nem játszhat:S

zaki
Np... 😄

derley
jah😄most nem vagyok fáradt annyira, mint tegnap😊

zaki
Látom figyelsz... 😄

derley
jah az más😄

zaki
Igaz, csak õ a balbekkem, Barry meg balszélsõt játszik. De már mind1, úgyis kiléptem... 😄

derley
most látom, h van 2 wonderkidem is...guardado meg lennon...guardado-t már tavaly akarta vinni az Arsenal 16M-ért...de nem adtam😄

derley
😄😞ott van bale, majd õ potolja!

derley
hyhy All!grat mindenkinek!

zaki
Na mondom folytatom a játékot, 1. meccsen mindjárt eltörik a lábát Barrynek, csapatom eddig legjobbja volt, szevasz fél évre... Mint a szél úgy léptem ki a játékból... 😄

zaki nagy grat , derley , damarcus versacce nektek is !

most kaptam új gépet , hálistennek elszállt táp most viszik vissza , hétvégén kapom meg , szedhetek le róla mindent , eszméletlen :|

soma: designban szívesen segítek , pm me !

DaMarcus
tkp jk cardenas posztja meg hlebnek is ez 😊

zaki
KÖszi.

Az igen, nem rossz pléja! <#wow2>

zaki
Hát, én megelégednék egy UEFA kupás helyezéssel is simán, nem álmodozom bajnoki címrõl... 😛

zaki
Ismerem eléggé korábbi Fm-ekbõl, de õ inkább tkp.

DaMarcus
sherman andrés cárdenas
õ jó jobb szélre nálam is õ van
vagy vyacheslav hleb 😊

DaMarcus
azrrt vkp-ként is szép 😊

zaki
Akinek lejár a szerzõdése Angliában, azt miért nem tudom leigazolni a nyáron ingyen? 😞

Gerát most vitték el ingyen, pedig mocskosul kéne valaki a jobbszélre, mert Skjelbred eltörte a lábát...

Atesz89
Vkp-t játszik csak a válogatottban játszott védõt meg is látszik a különbség 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

DaMarcus
látom védõ létére termeli a gólokat a bajnokságba 😊

Atesz89
Hali & Grat Mindenkinek!
Fõleg Versaccenak,Zakinak és Derleynek!
Egy kis Ronaldo ápdét 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

gratula!
és nyugi ha ebben az évben nem is de következõben meglesz a bajnoki cím!én második évben járok már a Evertonnal!elsõben 4.lettem!most 28 forduló után elsõ vagyok 3 ponttal a cselzi elõtt!Blben csop 2.ként tovább mentem és a real madridot kaptma!otthopn elsõ meccsen 1-1 lett!beckham szabdrúgás góllal egyenlített a 88.percben!de jól megy a csapatnak!Liga kupa felejtõ!Fa kupában bejutottam már a legjobb 8ba!Szóval ez van!most megyek melózni de este vagy holnap tolok pár képet is!
DaMarcus
manuel fernandes, végülis õ se fejlõdik 😊

DaMarcus
6 pontot be lehet hozni év záróig

DaMarcus
Villával ez is szép!!!<#taps><#taps><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

turpert
basszus így lecsúsztál?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

zaki

DaMarcus
10,5 milliárd nem lesz elég sobis-ra meg kompany-ra
én azt javaslom h válts fontra vagy €-ra
jobban meg lehet állapítani az értéket

zaki
ÁÁÁ.... Írtam, hogy visszaestem a jó kezdés után... 😞

Mindjárt nyomok képeket. Volt egy 9, vagy 10 meccses nyeretlen szériám... :S Ám az utolsó 3 meccset megnyertem, mikor tegnap abbahagytam a játékot.

csõ ha gondolod nézd meg Andy Johnson evertonból!Én Everrel vagyok és második évben 3 ponttal vezetem a pl Cselzi elõtt 27 forduló után és Johnson 32 meccsen 32 gólt lõtt!Mondjuk nem tudom spanyol stílus mennyire fekszi neki!
Más a holland és német válogatott próblémámra nem tudtok valamit?feltettem a javítót de semmi!
versacce
kaptam 10,5 milliárd forintot átigazolásra,õ az egyik kiszemeltem meg még Kompany

támadót mindenképpen igazolok,meg még jön ingyen Hamit Altintop,és középre Alberto Zapater Motta helyére

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

DaMarcus
hy, reggelt ill. lassan már délt 😊
derley nekem ugyan ez a munkavállalási gond van vittivel meg még 2-3 játékosommal 😞 szerencsére tudom õket pótolni 😊
nekem azt javasolja aa gép h küldjem el õket fiók csapathoz h szerezzenek EU-s út levelet
csak annyi a gond h ha el akarom küldeni a fiókcsapathoz oda is kell a munkavállalási, és nem tudtam elküldeni 😞
ezt kilyak úgy megtudtam oldani h új szerzõdést ajánlottam, elfogadta és most már játszathatom 😊<#vigyor><#vigyor><#crazya><#crazya>

Forza Italia
Grat! Ez már megvan nem érnek be. Dobnál egy képet savioláról?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

versacce
bajnokok vagyunk,már csak beérhetnek minket,de a gólkülönbségünk sokkal jobb!!!

az lenne a kérdésem hogy annak ellenére hogy felraktam a holland meg német javító faket mégsem jelenik meg!újat kell kezdenem hogy megjelenjenek a német és holland válogatottak?
GTheo
Tyson azért vlt kezdõ mert Aliadiére kupában nem játszhat, bizonyított, õ az 5dik 3 gólos játékosom 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Reggelt, nem mentem ma suliba mert du angol verseny...
Végre megelõztem a Milwallt, és kupában eddig 1-0 a Bolton ellen félidõben 😛 kevés gólt rúgok, 1,9-es a gólátlagom, mondjuk 0,5 csak a a kapott de akk is, 3 csatárral játszok...
Versacce: Guardadot igazold le, legjobb balhátvéd lex, 185ös pa asszem és kb. 150-60 ability, kurvajó !

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

csõ nem akarok tanácsot adni, de nekem az arsenal ellen mindíg bejött ha egy teljesen új taktikával álltam ki ellenük!egyszer egy 2-1es gyõzelem lett utána meg egy 1-1es döntetlen!Ha gondolod próbáld ki!
versacce
jó reggelt!

Pisti1026
Zaki brutál jól tolod!!! Én a West Hammel közeledbe se férek. Jeéenleg 4. vagyok de jön egy Liverpool, Chelsea, Man United, Tottenham sorozat és igewn le fogok csúszni , ha nem jól kezelem a vereségeket. Szeretnék év végére min. UEFA(az sztem meglesz) vagy BL elõrõ helyen lenni. Uefába a csoprtból továbbjutottam simán aztán jött a LENS , kint rossz játékkal csak 1-1 lett aztán otthon sima 3-0, utánna meg vazze az Arsenalt kaptam:@@@. Nem sok esélyem van a továbbjutásra sajna. Na majd délután leszek .

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

soma22
firefoxxal valami bruttálronda lett, most átmentem a gyûlölt explorerbe és jo😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
ÖÖÖÖÖ.... Nekem megy faszán az SG... Bárcsak az FM is menne... 😄