Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most már mentem tovább 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
I’m Forever Blowing Bubbles...
hát Higuaín nem mutatkozott be góllal, de jól játszott! 😊
aztán Aston Villa 2-2 Portsmouth
itt gólt lõtt Higuaín és A. Cole is, de mind a 2 góljuk 0-2 után két óriási hiba volt, ráadásul a második öngól volt 😞
ezért ezt a meccset újra nyomtam és kikaptam 3-1re Higuaín megint gólt lõtt szóval jöhet a 3. menet 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
most kaptam új gépet , hálistennek elszállt táp most viszik vissza , hétvégén kapom meg , szedhetek le róla mindent , eszméletlen :|
soma: designban szívesen segítek , pm me !
õ jó jobb szélre nálam is õ van
vagy vyacheslav hleb 😊
Gerát most vitték el ingyen, pedig mocskosul kéne valaki a jobbszélre, mert Skjelbred eltörte a lábát...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Fõleg Versaccenak,Zakinak és Derleynek!
Egy kis Ronaldo ápdét 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
és nyugi ha ebben az évben nem is de következõben meglesz a bajnoki cím!én második évben járok már a Evertonnal!elsõben 4.lettem!most 28 forduló után elsõ vagyok 3 ponttal a cselzi elõtt!Blben csop 2.ként tovább mentem és a real madridot kaptma!otthopn elsõ meccsen 1-1 lett!beckham szabdrúgás góllal egyenlített a 88.percben!de jól megy a csapatnak!Liga kupa felejtõ!Fa kupában bejutottam már a legjobb 8ba!Szóval ez van!most megyek melózni de este vagy holnap tolok pár képet is!

én azt javaslom h válts fontra vagy €-ra
jobban meg lehet állapítani az értéket
Mindjárt nyomok képeket. Volt egy 9, vagy 10 meccses nyeretlen szériám... :S Ám az utolsó 3 meccset megnyertem, mikor tegnap abbahagytam a játékot.
Más a holland és német válogatott próblémámra nem tudtok valamit?feltettem a javítót de semmi!
támadót mindenképpen igazolok,meg még jön ingyen Hamit Altintop,és középre Alberto Zapater Motta helyére
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
derley nekem ugyan ez a munkavállalási gond van vittivel meg még 2-3 játékosommal 😞 szerencsére tudom õket pótolni 😊
nekem azt javasolja aa gép h küldjem el õket fiók csapathoz h szerezzenek EU-s út levelet
csak annyi a gond h ha el akarom küldeni a fiókcsapathoz oda is kell a munkavállalási, és nem tudtam elküldeni 😞
ezt kilyak úgy megtudtam oldani h új szerzõdést ajánlottam, elfogadta és most már játszathatom 😊<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Végre megelõztem a Milwallt, és kupában eddig 1-0 a Bolton ellen félidõben 😛 kevés gólt rúgok, 1,9-es a gólátlagom, mondjuk 0,5 csak a a kapott de akk is, 3 csatárral játszok...
Versacce: Guardadot igazold le, legjobb balhátvéd lex, 185ös pa asszem és kb. 150-60 ability, kurvajó !
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...