121242
Football Manager
-
#106735 17. meccs
-
#106734 Sziasztok
Folytatom a Bajnokság 2. felét.. 16. meccs
-
#106733 Poenbol meghivtam egy amator csapatot baratcsagosra, vicc:
vedekezes is rendben volt...
-
#106732 Engem Argentínnak simán kineveztek, csak asszem a 2010es VB kiestem a negyeddöntő körül és lemondtam, majd brazilokkal szétvertem a fél világot a Ronaldino-Robinho-Anderson trióval csak vmié lemondtam, má nm emléxem, kül mst lesz 2013 a gameben pár hét múlva.
Van 1 196 PA-s Salvatierra nevű argentín srácom, spanyol állampolgársággal és spanyol válogatottban van úgy h alapból argentín volt :) mst kölcsönben van a Serie A első Neapelben :) -
#106731 En is sokaig vartam a Spanyol szov. kapitanysagra, most vegre kineveztek mert elodom megnyerte a VB-t es lemondott, 1. helyen volt a spanyol valogatott most munkassagaim alatt 2.helyre csuszott 2300pontja volt a 2.nak meg valami 1800:O ledolgoztam egy par szaz pontot igaz belejatszik hogy az osszes fiatal spanyolomat bevalogattam(a hatszelesek:) tapasztalatszerzes vegett. -
#106730 Arra várok, csak a mostani sose mond le v rúgják ki. -
#106729 én alig várom a magyar szöv kap leváltását:) -
#106728 itt megy egy érdekes meccs...west ham kicsit odavert a chelseanek:
-
#106727 bazz!ne így legyél szöv.kap:Sérd el h felkérjenek! -
#106726 GRAT -
#106725 szvsz nem igy kell szöv.kapitány lenni,ki kell érdemelni... -
#106724 Barcás mentést folytatom picit, 114 ezres a Nou Camp :)
Spanyol szövetségi kapitány szeretnék lenni de esélyem sincs rá :(
Mindig lemondatom az akkorit új felhasználóval de sose ír ki h én lehetnék...Pedig voltam már Brazil, Argentín kapitány... -
#106723 Hatalmas Grat Fyrex!
Hali mindenkinek! -
#106722 brutáldurva GRAT :D -
#106721 lett volna ez 90 is bőven ha nem veszem lazára :) -
#106720 na azé ez mán bruttális -
#106719 -
#106718 GRATULÁLOK! -
#106717 Megvan a sorozatban negyedik BL trófea!
ám felhőtlenül büszke nem lehetek rá... Chelsea ellen két 1-1es döntetlennel büntetőkkel, Inter ellen két 0-0ás ikszel szintén büntetőkkel jutottam el a döntőig, ahol egy öngóllal és egy 94. percben lőtt büntetővel nyertem -
#106716 visszavágó mi lett? -
tupac28 #106715 Ja és milyen kicscsapattal vagy? -
tupac28 #106714 Köszi!!! Ha a támadók összesített edzés érteke közepes, akkor az túlhajtott? -
#106713 Hy all!
Tegnap nagyon unatkoztam és úgy döntöttem, hogy újra elővesze az fm-et! Megpróbáltam a lehettelent és még az előző mentésemet folytattam a Premierleagueba a Nottinghammel 2011-ben friss feljutóként. Januárba 10 pontos hátrányom volt a bemntmaradást érő helytől és egy nagyon nagy győzelmi szériának köszönhetően sikerült a bentmaradás a PL-be. Nagyon szerecsének is köszönhetem de lényeg, hogy megvan.
A következő szezonba nagyon meg akarom erősíteni a keret, mert nem szeretnék megint a kiesés ellen küzdeni. -
#106712 Lécci valaki rakjon be egy képet Hrepka Ádám értékeiről!!! -
Larvin #106711 Nekem egyik kedvenc csapatom a Cardiff. Idén még nem játszottam velük mert karriert játszok (kis csapattal kezdek és kiérdemlem a cardiff edzői székét)
szóval nemtom mennyit segítek ezzel, de olvastam, hogy ha jól indul a szezon és később kifúj a csapat, akkor lehet, hogy az elején cseszted el. Állítólag a szeozon elején a felkészülési meccsek nagyon fontosak. Ha kímélni akarod őket és lemondod őket, akkor később megiszod a levét, de az is lehet, hogy morális baja van a játékosaidnak. Mondjuk túlhajtod őket a tréningen, vagy rövid a cserepad és elfáradtak.
-
#106710 Grat mindenkinek! Kevés szabadidőmben néha-néha játszom kicsit. Gondoltam kezdek egy játékot a spanyoloknál. Sehol sem találtam 3D Creased mezeket a Spanyol Segunda B csapataihoz.
Valaki tud olyan oldalt vagy linket ahol ilyet találnék? Köszi előre is. -
tupac28 #106709 Kezd egy kicsit tele lenni a ... Kezdtem egy gammát a Cardiffal 15. fordulóig tök jól ment a 4. helyen voltam a csatáraim (Iwan Rean, Chopra) kegyetlenül küldték a gólokat. Majd a 16. fordulótól kezdve egy döntetlen kivételével, 8 vereség, pedig nem változtattam semmit (taktikán sem). Besz..tak a védőim és elkezdtek hibázni (a kapu előtt odadja az ellenfél csatárának a labdát,stb). Kérdés: Hogy a francba rázzam fel a gárdát? Ötlet? Volt már vki a Cardiffel? -
#106708 -
#106707 :O
-
#106706 EGy meccsen négy emberemet nyírták ki
A kövi ellenfél a Feyenoord!
Én menetem mindenkinek jó8! -
Utley #106705 Sziasztok!Manchester City-el kezdtem,és igazolásaim:Neil Winstanley 60,000,Franklin Agustin Salas 250,000,Modric 1,600,000 jöttek.,érkezhet még Gera 3,800,000-ba,(ha valakit eltudok adni)
Eladtam:Danny Mills 2,000,000 az Aston Villa-ba,Corradit most venné meg a ROMA!!!! de csak 2,000,000 adnának érte...
-
#106704 Áj láv disz gém :(
-
#106703 Nálam 6.75ös átlaggal játszott tavaly asszem, de tuti 7 alatt :S
Akinfeev meg az 1ik legjobb lesz, még Robinson lesz a kezdő de nem lesz tuti a helye, most igazán balhátvéd kéne. KEzdőm vmi iesmi lesz: Robinson(akinfeev)-Chimbonda,Dawson,King,Lee(ha nem veszek vki újat)-Bodmer-WrightPhillips,Malbranque-Elano-Berbatov,Defoe
és van 1 pár minőségi cserém(Mido,Keane,Delgado,Jenas,Huddlestone)
4-4-2 diamond átvariálva taktikkal tolom, bár néha 4-3-3, sürgős eseteknél 3-4-3 :)
Kinéztem balhátvédnek Gareth Balet, 12 milla lenne kb, drága de lehet elhozm.
1 kérdés: Ha bővítik a stadiont akkor mikor vonja le a pénzt? amikor elkezdi vagy amikor befejezi? attól is függ h leigazolom Balet... -
#106702 az Everton ellen játszot a következő meccsemet,jó formában vannak,4.helyen vannak és most a 3 meccses győzelmi sorozatukat kéne nekem megszakítanom.
ya,és tarcsiból fehozok egy nagyon tehetséges kapus,sajnos most kell bizonyítania,Nieminek nálam mindig 8-as,9-es osztályzatai voltak a meccs után,szóval őrajta is múlik,h most a 6.helyen állok.no meg Chelsea ellen is nemsokára játszok :\ -
#106701 kapusokat minek vettél?:)robinson az egyik legfaszább kapus:)most 2012-ben 7.75-ös átlaga van a bajnokságban.. -
#106700 köszike!!! -
#106699 Soma HATALMAS GRATULA végre összejött a BL győzelem :) -
#106698 Nem is fogadta el a Pool szerződését Berbatov.
Igazolásaim: Akinfeev 13milla, Barthez ingyen, Cacau ingyen(tarcsiba, ha kell feljön), Wright-Phillips 6,5 milla, Freddy Adu 4milla + fiatal tehetségek, sok magyar :)
Naon bő a keretem, van még 16 millám, abból hozok fiatalokat tarcsiba:) -
#106697 grat -
SeLFisCH #106696 Na elég jó igazolásaim vannak,média ráadásul 1.helyre vár,szóval 1. évben célom a feljutás. Minden posztra van 2 jó játékosom, plusz tarcsiban is vannak 3-4en akik bármikor jöhetnek. U18ban meg van 4-5 plejám,akik első osztályúak lesznek nemsokára :)