Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ennek mi is az értelme?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
elõszõr kiírták, hogy az átig kerete 5.65m font és hogy ehhez hozzáírták a tv-s jogdíjakat
most meg kapom az üzenetet hogy kaptam 13.75m font-ot a tv-s jogdíjakból
hát akkor hogy is van ez? hol is van ez?
mert ha hozzáírták volna akkor MINIMUM 13.75m-nak kellene lennie az átig keretnek...
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
loki menetelése

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
megin kapom az üzenetet hogy ennyi meg annyi az átig keret és hogy a tv-s jogdíjakat meg hozzá írták az átig. kerethez :S
és még az a szopacs hogy ilyenkor ugye a fizetési keretet is az egyenlegbõl veszi le :S
tehát 2hónappal a szezon kezdet elõtt megint elértem a minuszt :C

szóval nem érte meg
gondolj bele:nemzetközi tapasztalat, magyar, pont jó a kora.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
szerintetek megérte?
tehát most pl. szezonvégén(!) 12.2m font az átigazolási keretem de az egyenlegem csak 3.7m font - így ha akarok igazolni egy nagyobb játékost akkor bemegy az egynelegem minuszba
1ponttal vezetem a bajnokságot a Brighton elõtt, épp most verem a 4diket 3-2re, Hrepka dupla + Aliadiére.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

33évesen Kerekes a legjobb csatárom és a 30 éves Lisztes a legjobb kpm...Kerekes ha így folytatja év végén elakarja majd vinni sok csapat ugye?😄
Kéne egy pici pénzt keresni belõõle...
egy kicsit pihentetem a Barca-t és kezdtem egyet a másik kedvencemmel a Valladolid-dal
nem lesz ez igy jó a BL-ben 3meccs 3pont 3.hely:S

Egy szép gyõzelem:

Úgy emlékeztem, hogy van róla kép is, de sajnos nincs... 😞