Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

turpert
alap. 2001 -el kezdtem 😛 (mondlyuk ott nincs ilyen) de van egy kis tapasztalatom már

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

soma22
azért mert nem hozzá való...

turpert:
egy dolog hogy olyan az edzésed, de van kidolgozott edzésterved is?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

valószínû egyébként, hogy kifognak rúgni.. 😞 beígértem a bajnoki címet ( van esély ), a FA Kupát - már leírtam, hogy hogyan estem ki..., s ígértem egy BL trófeát is... Az talán meg lesz... Reménykedek 😞

turpert
HA feljutok és az enbéé egybe is így lesz hogy 14 meccs óta veretlenek vagyunk akkor megértem. De itt =)

turpert
Na ok 10 meccsen kapok 5 gólt de akkor mi se lövünk többet az ellenél otthon sem. Az edzõim meg 5 6 csillagos mind mármint az edzések.

valószínû a magyarosítás. de miérrt tesz be neki? A Match Events fenn sincs.. 😞

turpert
Sorozatban 6 döntetlen ez kínos srácok 😄 😞

soma22
edzõk?edzések?
én ezekkel kezdtem a cordobánál, utána jött 2 ember és kész, 2007es kicsit átdolgozott taktikája 3 meccs alatt a klub kedvencévé tett, kiesõjelöltként vertük idegenben 4-1re real sociedadot.

turpert
Ezt nemértem az ellenség kapusa szó szerint istencsászár mindent kivéd enyém meg 3ból 1 et bekap

soma22
rossz crack, használt magyarositás, stb

mindig kilép, hogy javíthatatlan hiba történt, s létrehoz egy crash fájlt.. de miért? :S

turpert
XD velem is ígyvan ez

kezd elegem lenni, a k..va játék javíthatatlan hibáiból :@

siederhird
Nekem most van 1 jó taktikom. Szét is rugtuk egymást a Nyíregyházával:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Fabio Capello
nyugi, nekem is ezt szokta csinálni, két-három fantasztikusan jó meccs, utána kipukkad a csapat és szívunk.

turpert
NA 12 meccs óta veretlen vagyok csak sok a döntetlen és ez a fradinál nb2-be nem megengedhetõ dolog.

Na jó, valaki akinek jól megy, rakna fel taktikot, vagy fent valahol? Kiváncsi vagyok máséval hogy megy. A mostani még a legjobb, így marha sok az x, de kevés a gól.

turpert
NAgy ingadozások vannnak. kipróbálok egy taktikot két meccsig 4:0 meg 5:2 re verem õket még idegenben is aztán meg 4 meccsig csak döntetlen meg vereség :S azt nemhiszem hogy Nb2-be ilyen jól lereagálják a managerek a dolgokat 😄

siederhird
Grat. További sikereket.

DaMarcus
ez szívás 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

lokika28
hali evribádi látom mindenki 08al tolja nemtom ki hogy van vele nekem szimpi a gém😊 lokival kezdtem és eddig veretlen vagyok má lenyomtam vagy 7 meccset nemsok pléját vettem de nemis kell elég erõs a keret ígyis😊
taktikom jól bevállt egy 4 végõ egy védekezõ kp két szélsõ kp felnyilazva tkpba egy tkp és két csatár elég jól bevállt persze támadó hozzáállás😊
épp most jutottam a bl csoportkörbe anderlechtet kiejtve iegenben nyertem 2-1re most itthon viszont 2-0ról feljöttek 2-2re 10 min alatt:S meglátjuk milesz a csoprtkörben😄

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Fabio Capello
akkor semmi 😊

turpert
kb 6 meccsig szoktam egy taktikat próbálni nyugi 😊

siederhird
Nah én megint x-tem a Honvéd ellen bár végig nyomtunk, jó lesz ez a taktik amit találtam😊

Fabio Capello
elég régóta játszol már, tudnod kéne hogy kell 3-4 meccs mire a pléják beleszoknak az új taktikba.

turpert
értem.

turpert
Kb 12 féle taktikát próbáltam de mindig totyorásznak. Az edzés csúcs minden 5-6 csillagos és intenzív. Már volt úgyis hogy csak a bizonyos pozíció tulajdonságai mentek csak meg hogy minden eggyüt de fejlõdnek is. csak hát ez a totyorászás.

soma22
Mi lenne ha befejeznéd ezt a szánalmas önsajnálatot, és ahelyett hogy minden kudarcod után sírógörcsöt kapva irogatod az irritáló hszeidet azon agyalnál hogy mit baszol el?
Nem szeretnék több hszt törölni, remélem elég érthetõen fogalmaztam.

Fabio Capello
Lyon kiütve.... Két meccsbõl kétszer sikerült lealázni õket 😊)))

váltosztass a Taktikán, esetleg az edzésen...

turpert
Fullll abszolúte rekord: (fradival vok) Kapuralövés fradinak 31. A böcsnek 4.

ÉS kikapok 2:1 re ? ez mi?

DaMarcus
sztem nincs beállítva h múködjen a preferences be kell asszem 😛

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Mor3llo
Azért nem volt ez olyan sima!

| #119520 lehetne kicsit szolídabban is...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

turpert
A tetves totorászós annyukkat mindig azért kapom a szopós gólokat.

siederhird
Nah talán meg van a taktik bár csak x lett: (DVTK-val vaok)

nekem eredeti... Arsenallal 2. vagyok a Manu mögött.. Szerintem korrekt, és valóságszerû.

Oziris666
Olasz bajnoksággal jólbeszoptam!Hiába lettem 4. a Juvéval akkor se indulhatok a BL-ben mert az Inter 6.lett(de megnyerték a BL-t) így õk a 4.csapat aki indulhat a BL-ben<#szomoru1>

Akinek eredetiben van meg, annál is ennyire szar eredmények születnek? Én ezt nem tudom hova rakni. Minden taktikával kikapok mindenkitõl, vagy legalábbis gólt csak 10 évente rúgok az biztos.

Fabio Capello
én lettem a harmadik az év menedzsere választáson... hát nem tudom megérdemlem e, sztem eléggé alulteljesítek a csapattal

siederhird
Hy all és grat mindenkinek!
Jelenleg én is taktik keresést tartok, mert nem naon jönnek az eredmények.:S

pff.. 5-0-ra szoptam a Chelsetõl -.-

turpert
Sajnos egyik fvalami se jó szal szopacs :S

Fabio Capello
Féltávnál... Lehetne jobb is

turpert
10 emberrel megver a Tuzsér mert a kolbe végigviszi mint egyedüli csatár és persze hogy gól

Helo. MU-val kezdtem a játékot, elég jól megy 7-1-0 a mérlegem a PL-ben erre... Közölték velem a vezetõk hogy nem elégedettek mert képes voltam az Everton ellen idegenben 10 emberrel csak egy 2-2es döntetlent kiharcolni (hmm lol). BL: PSV Sporting D. Bucarest, igaz kikaptam PSVtõl idegenben 97. percben kapott góllal (3mat írt ki a bíró hosszabbításnak). Nekem meg az a bajom hogy volt olyan meccs, hogy mind a 15 támadásomat lesen megállították, vagy a csatárom máshogy szabálítalankodott a védõvel szemben és elvették a gólt. Vicces... Azért tetszik 😊

DaMarcus
alt+f9

Celtic-kel kezdtem. 5 bajnoki mecs: 2-1-2, millió szögletgólomból egyet sem adtak meg, elviekben mindig szabálytalankodtunk ergo szögletbõl egyelõre lehetetlen gólt szerezni -.-' BLben Rosenborgot odavertem csúnyán, BL csoportban Real+Benfica+Sparta Praha-t kaptam. Bajnokságban nagyon szarul teljesítünk :s Nálam is sok a meg NEM adott gól.

turpert
Próbáltam már és most úhy tûnik jó kösz a tippet. MEllesleg találtam egy román gyereket 15 éves és kb olyan tulajdonságai vannak mint Fletcher-nek kicsit atombrutálcsávó. Mellesleg szar a billentyûzetem szal nem tudok print scrinnelni bocs 😞.

Mivel tudjuk ezen játékosok értékeit, akkor a szûrõben beállítod, hogy ilyen értékû v. közel ilyen értékû emberkéket keresel.

dartonita
Jatsz rovid passz,es lassu tempoban.Nekem bevalt,azota sokkal labdabiztosabbnak tunnek a sracok.A szelsohatvedeket sem engedem felszaladgalni,foleg idegenben ahol gyors tempo,direkt a jatekstilus es kontrara jatszunk.
Hard tacklinget nem javaslom,neha a biro igy is total hulye es osszevissza fujkal.10emberrel pedig nehez pontot menteni.
A toporgast nem tudom megszuntetni,meg mindig abbol van az ellenfel legtobb golja,hogy vegigkiserjuk 40-50m-en keresztul es szepen bevagja a 16oson belulrol.
Waitin' for patch.