Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kemény meccs volt!
2x is egyenlítettek

2x is egyenlítettek

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
azért 2017-ben az átig idõszak már egy picit lassú😊
hali all ! és grat
sziasztok ! nincsen frissités a téli átigazolási szezonnal az fm07-hez ? ha nincs akkor mikorra várható ?
derley:
20m-t kaptam és még 12,5m-t összehoztam 😊
amúgy meg sok mindenkit részletre vettem azért tudtam ennyit 😊
20m-t kaptam és még 12,5m-t összehoztam 😊
amúgy meg sok mindenkit részletre vettem azért tudtam ennyit 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
hy
amúgy régen úgy 10 évesen én is oan voltam mint "zsili" 😊
grat Ars3nal, jól nyomod 😊
hajrá versacce! 😊
loading potsmouth...
amúgy régen úgy 10 évesen én is oan voltam mint "zsili" 😊
grat Ars3nal, jól nyomod 😊
hajrá versacce! 😊
loading potsmouth...
nah úgylátszik kezdek egyet a Tottenhamm-al, majd jönnek a képek
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Légyszi válaszoljatok a #103491-es kérdésemre!elõre is köszi!+ még valami!Tudtok mondani a sorti-n kívül egy gyorsabb honlapot ahonnan face packet tudnék letölteni az angol másodosztályhoz(Championshiphez)!Köszi ezt is!
Remili,Kanta,Czvitkovics,Saliga,Lázok,Nagy Zsolt,Tandari,Odrobéna,
Sziasztok!Szeretnék kezdeni egyet a Leeds Uniteddel!Szerintetek milyen ligákat jelöljek be,hogy ne legyen annyira lassú a gamma?És mekkora adatbázissal?512 MB ramom van,2 GH proci!Elõre is köszi a segítségeteket!
szasztok!
a fehérvárral keztem egyet!
tudnátok mondani pár jó tkp-t aki eljönne hozzám?
köcce
a fehérvárral keztem egyet!
tudnátok mondani pár jó tkp-t aki eljönne hozzám?
köcce
Ne alacsonyodjatok le az õ szintjére, nem kell vele foglakozni nemsoká kap vagy kapott egy jó kis bannt és minden rendben.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Avanti Crociati!
Na ilyenektõl mászok a falra. Szerintetek hány éves lehet 4 vagy 5?? Nemtom minek kell ide bejönni és telihányni a topicot.
I’m Forever Blowing Bubbles...
ááá te okos!geci okosnak képzeled magadat mi?fyrexnek miért szólsz be, ha te vagy a tudatlan, és kérdezel oltári faszságot?hülye gyerek...takarodj innen vissza anyádba
haggyátok, nem érdemes vele vitatkozni, nullszint 😊
ne csináljunk plusz munkát a házigizda úrnak ^^
ne csináljunk plusz munkát a házigizda úrnak ^^
Avanti Crociati!
legyetek olyan kedvesek lécci szedjétek le ezt, és mondjátok meg nekem milyen szám szól alatta!
Avanti Crociati!
na mostmár elég!!!! takarodj innen,amúgy meg Fyrex többet tett szerintem ezér a fórumér mint te,tehát te ne oszd az észt!!!!
köcsög
köcsög
anyád lyukába moderáljad magad!
a jó kurva anyádat te fasszopó!anyádba tipli
köcsögök foruma
"normálisan irok ugyhogy laposkuszás!"
úgy birom, hogy nem veszed észre magad, nah jó hagylak, igazad van, én kérek elnézést, h tudatlan vagy...<#worship>#worship>
úgy birom, hogy nem veszed észre magad, nah jó hagylak, igazad van, én kérek elnézést, h tudatlan vagy...<#worship>#worship>
Avanti Crociati!
ja én 2018ban járok
miért osztod az észt?nem te döntesz h ki ir és ki nem,amugy mindenkinél máshogy generálodnak a pléják?nem kéne ilyen parasztnak lenni,normálisan irok ugyhogy laposkuszás!
csak az lehet h rossz helyen van,normal large....nézz meg jol
oksa de hogy ismrnénk ha generálódott? csaak Maldini jár 2017-ben a többiek kb olyan 2-4 évvel korábban
ha jo helyen van és skincache kikapcsolva akkor jonak kéne lennie,vagy inditsd ujra,hátha