121242
Football Manager
-
#107056 Nekem 1x sikerült 1-0ról fordítani 2 90dik percben lőtt góllal de ez durcibb :D:D -
#107055 gondoltam ezt megmutatom ^^ hepi bolondok napját
-
Csesza #107054 jah, érdekes, de már volt és lesz is pár ilyen... -
#107053 Üdv mindenki!
Egy kis érdekesség... Kicsit megcsömörlött a fiatalember :D:D
-
#107052 Selfisch te nem a Rayoval voltál utoljára, mert most úgy látom, hogy megint a Valenciával vagy! -
SeLFisCH #107051 hát kapusokat sajna nem ismerem. Védősor jónak tűnik. Középpályáról czvitkovicsot misimovicot geovannit elküldeném,helyükre hoznék mást,csak nem tom neked mien posztra kellenek milyen árban,meg kivel vagy egyált.
Németh megint mehet el,Dixont nem ismerem,többi elég jó -
#107050 hi és grat all!!!!!!!
Lenne egy kérésem tudnátok hosszú távra ajánlani nekem játékost??
A keretem a köv.:
GK: L.Steele(ang. vál.,magabizt.) Grof D.
D: Vanden Borre,Piqué,Aythami,G.Bale(<- ez a kezdő), Stearman,R.Bertrand, P.Maldini,
M:Gago,Milner,Downing,Misimovic(<- kezdő), Czvitkovics,Geovanni,Denílson,Iakovenko,D:Carvalho,még egy fiatal tehet.
F:Németh, Sahar, T.Tamuz, N.Millán, T.Dixon, Ngwat-Mahop, és még 100% Nsue és 95% Bojan
abba kéne segíteni h ebből kit lenne érdemes megtartani és kit nem, és ezeknek a helyére kit kéne vennem. ismétlem hosszabb(!!!) távra -
#107049 Hali, rég voltam
Magyar kapitány lettem! most vagyunk majdnem a felénél, Szívszorongató :D
-
SeLFisCH #107048 Bajnokságot vezetem 9 ponttal féltávnál,spanyol kupában állok még.BLben MU jön a 8döntőben,vk megnyerve már. Anyagilag jól állok,akár 205e euro/hetes szerződést is adhatok. Év végén újítják a Mestallát 20 000 hellyel ! -
WartHogSon #107047 ezt honnan tudom letölteni: FGN Data Update 1.7?
ahol megtaláltam, onnan nem lehet leszedni
pedig tartalmazza a januári átigazolásokat is, 31-én bezárólag -
badsco #107046 Hello mindenki. Sajna a kereső alul nekem nem működik, szóval tudna esetleg valaki adni magyar mezcsomagot, ill csapat logókat. Valamint eltudná mondani két szóval hova kell berakni. Előre is köszi. -
nemanda #107045 Hi és grat all!
HAmachin toljuk az fmet és a Reallal kezdtem, eddig ez a Realom lett az egyik legjobb Íme a legnagyobb arányú győzelmem a BL-ből:
-
6600GT #107044 hello! vki küldje már el a pcturesben lévö normal mappát amit a játék maga
tesz be! -
#107043 kb 14-15-öt -
Squizzi #107042 soma a legelején a fradis mentésednek hány ligát állitottál be ?? és hány ország játékosait töltötted be ? -
SeLFisCH #107041 nice -
lucifer007 #107040 jo hamar megvolt a szezon soma:D -
#107039 helló
ti milyen csapat-instrukciókat használtok? -
#107038 -
#107037 Innen le tudja szedni a taktikámat az akinek kell.
http://rapidshare.com/files/23649706/fm2007tacticbyDudusrac.rar.html -
lucifer007 #107036 na grat midnekinek:) megosztanám veletek egy képsorozatomat !!!
nem nagyon szoktam feltötöltögetni szal egy tárhelyre feltötötem pár képet:) érdemes leszedni;) egy izgalmas mecs eredménye .....;) csak 9 : 0 barca-villareal:P
http://www.sendspace.com/file/zr7u96 -
#107035 kecci espanyol kivert a bl 1. kiesési körében.2 meccsen keresztül 8 emberrel bekkeltek...
kész élvezet volt... -
Squizzi #107034 Crack -
#107033 Elég hiányos kerettel...
De megvertük a CHELSEA-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A bajnokság
-
#107032 Üdv mindenki!
Hosszú idő után ismét elkezdtem az FM-mel játszani, ezúttal a Dinamo Kiev csapatával. Pár pont előnnyel vezetem a bajnokságot, de a BL és a kupa teljes kudarc... :( Képek majd lesznek
Ja és persze grat mindenkinek! -
#107031 Tud vki linket adni a 7.02-es patchez való cracket? -
Squizzi #107030 jah , hát igen . Kössz akkor mégegyszer ! -
#107029 ja bírja, csak kicsit hatalmasak a mentések+a mentési idő is jóval megnő az idő előrehaladtával... -
Squizzi #107028 jah ok , köszi . És faxán birja a a géped ? -
#107027 Nos ez változó, én személyszerint olyan országokat állítok be ahol a támadó vénájú játékosok csak úgy nyüzsögnek pl. így szoktam Liga: Spanyol; Angol; Olasz;+ Magyar /mindegyik 1-2osztály/ Betöltve: Brazil; Argentín; Mexikói; Chílei; Portugál; Spanyol; Olasz;
Bozic-Fváron játszik és Szerb!
Gaxa-olcsó egészen jó Dél-Afrikai középhátvéd
Yahia-Végh pótlására igazoltam Tunéziai utánpótlás válogatott ő is egyész jó! -
Squizzi #107026 szia ! bozic , yahia , gaxa ; ők milyen nemzetiségúek ???
És egy kérdés mindenkitől - ha uj játékot kezdtek akkor hány ligát állítatok be általában ??? és milyen országbol választatok még ki játékosokat ??? -
#107025 Sziasztok! Grat maldini, majdnem meglett az UEFA:)
Nekem megvan az első valamire való sikerem új mentésemmel:
Meglepően sima volt Cél a bajnoki cím! -
#107024 szia -
#107023 sziasztok -
#107022 ricsi riccs :DASDSADsdasad
GRAT hozzá mászter :D -
Squizzi #107021 Játék közben voltam , letette a tálcára a játékot és kiirta hogy vmilyen javithatatlan hiba történt , és egy " ceash dumps " fájlba tett egy fájlt . Most mit csináljak ? , mert bezárodott a game . De nagyonrég nem hanggal játszottam és most betettem , nem az lehet a hiba ? Segitsetek , kösz! -
#107020 grat! -
#107019 Hali mindenkinek!
Nagy ríszpekt Gabberbek és Fyrexnek!
Nagy grat Maldini,Squizzi,Moon!
DaMarcus akkor én kérek elnézést elnéztem vmit bocsi -
#107018 grat,szép eredmény!!Igazolások elég jók,főleg a kis Bojan. -
#107017 hy grat Maldini
szép erősítések legjobban a free pléják tetszenek
mondjuk nem ismerem azt a ciaramitaro-t de biztos nem lehet rossz
szóval nagy grat! :)