Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán ugy h 2018ban jársz és nálad is megtörtént,de ezt a nagyképü stilust felejtsd el!
ha generálódott,akkor honnan a gyíkomból ismernénk? pláne 2018-ban
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
hello!
egy kis segítségre lenne szükségem. szedtem le logo, kit és facepackeket.
bemásolgattam de semmi, felületcache ki és be pipálással is próbáltam. hogyan kell ezeket felrakni?
és ha csak képek és 1 xml van egy mappában?
egy részletes leírást kérhetnék tõletek?
ugyanis fm06-ban minden sikerült. ja és egy hungarian superpackot (telepítõs) is felraktam, de semmi.
Mindent sortitoutsi-ról töltöttem.
Ha ebben nem tudtok segíteni, kérlek az olasz bajnokság szemszögébõl segítsetek földobni a játékot. néhány linket kérnék ebben az esetben.
egy kis segítségre lenne szükségem. szedtem le logo, kit és facepackeket.
bemásolgattam de semmi, felületcache ki és be pipálással is próbáltam. hogyan kell ezeket felrakni?
és ha csak képek és 1 xml van egy mappában?
egy részletes leírást kérhetnék tõletek?
ugyanis fm06-ban minden sikerült. ja és egy hungarian superpackot (telepítõs) is felraktam, de semmi.
Mindent sortitoutsi-ról töltöttem.
Ha ebben nem tudtok segíteni, kérlek az olasz bajnokság szemszögébõl segítsetek földobni a játékot. néhány linket kérnék ebben az esetben.
Hajrá Magyarország!
2018ban generálodott a chelsea be egy váczi nevü magyar fiatal durva,50m euro most,a mázlisták!ismeri valaki a srácot?
na eddig jött Kuttor meg két kapus ingyen, most egy Kínában játszó scatárunkra vadászom meg Szabó 2-re
ajánljon már valaki egy jó kis csapatot ahol nem a csõdtõl kell menekülni,hanem feljutás vagy uefa?
Vki nem tud ajánlani vmi jó vkpt?most jutottam fel a Championshipbe...Magyar is jöhet 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
nem tudom kinek írtad, de ha nekem, akkor már késõn, mert andersont a Barca vitte el 53millioért, moutinho meg nem érdekel, mert most van 2fasza irányítom.de azért köszi😊
ajánlom inkáb andersont 😛 csak kicsit drága , vagy 15 misiért moutinhot😊 (sporting cp)
magyarral nemkell, ugyse jön senki:c
de van is egy jobb ötletem😄 csak magyar liga meg összes magyar kicsi adatbázis és csak magyarokat veszek😄
de van is egy jobb ötletem😄 csak magyar liga meg összes magyar kicsi adatbázis és csak magyarokat veszek😄
köcsög 20misi alatt nem engedik el😞 megnézem Scoutban h mennyiért adnák(20volt a legtöbb amit ajánlottam érte)-->33millioért adják oda😄
de tuti kettéharapom magam ha bekövetkezik az amit a News-aim közt olvastam....eladtam ugye lennont 26-ért, julius 13-án..erre julius 14-én jön az üzi, h az Arsenal nagy valószinûség szerint megveszi Lennont a Romától 86M-ért😄akkurvannyukatakkor😄
ezek közül milner de nézd meg Qaresma(igy irják?Portóból)
Behrami esetleg Foggia,Kvarezsma,Figo😊
na ugy néz ki Lennon megint elviszik, csak most 26M-ért...Na most segítsetek!! a helyére szerintetek kit vegyek???nekem van 3 jelöltem😮donkor,Milner és Behrami...mondjatok vélemyént pls!
tom láttam kíváncsi vok nálam még csak 2008 de valahogy olyan emberek is eltuttam hozni hogy jajj szal remélem bl csoportkörbe valamit alkotok majd
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
hát az biztos Rázc hihetetlen tehetség Koprivec ugyanígy 17 évesen jött hasonló értékekkel
elõtte a Bl elõdöntõben meg a porto kicsit vissza olvasol 5-8 oldalt azt is láthatod
jóak <#eljen>#eljen>
nem rosszak nem nagyon lesz kapusproblémád.
akkor mit csináljak a bajnoksággal?tudom hogy alap 10 éve nyeri a felnõtt az ifi meg a tarcsi a klubranglista meg csak érdekesség de igazad van tavaly meg kellett volna nyernem a BL-t idén meg az Uefát...
ohh 4 4 2 es be akartam felirni de nme jöt ösze😊majd elközeleb😄
selfisch te hogy álsza az ajaxalm kivácsi vok😊 nekm eza keretm lusta vok képet csinálni szal leirom😊
Huntelaar iokovenko
mitea gomez Egy belga ne toma nevét😛 Sneijder
de egy vadálat 20 éves😊
Marcelo didier heinteiga vanden borre
Akinfeev
csere : babel,gabri ,stam,egy ifi csatár,perez meg még pár
Pár nevet azért nem tok mert nincs elinditva a game de ajd nyomok képet pár teheségröl😊 akik ismertlenek számotokra higyétek el brutálisak😊jah és kerlon jön hozám, és litmaneen edzönek és davids😊
Enyi😄
Huntelaar iokovenko
mitea gomez Egy belga ne toma nevét😛 Sneijder
de egy vadálat 20 éves😊
Marcelo didier heinteiga vanden borre
Akinfeev
csere : babel,gabri ,stam,egy ifi csatár,perez meg még pár
Pár nevet azért nem tok mert nincs elinditva a game de ajd nyomok képet pár teheségröl😊 akik ismertlenek számotokra higyétek el brutálisak😊jah és kerlon jön hozám, és litmaneen edzönek és davids😊
Enyi😄
grat bár sztem 2015 re ez már nagyon nagyon alap
a guruló gyógyszer effektusnak lehettünk tanui
na takarodj innen!!!!!!!!!!!!!! vagy <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
nagyon lassan. 2 csapat a BL-ben abból én továbbmegyek aki kiesik az általába bejut az uefa csoportba az Uefásoknak meg mindig egy idegenbenlõtt vagy egy gól hiányzik a csoporthoz
jó reggelt,és grat mindenkinek!!
asszem kezdek egyet egy kis angol csapattal,kihívásképpen
asszem kezdek egyet egy kis angol csapattal,kihívásképpen
reggelt all!faszom kivan, tulvoltam egy kurva jo nyári átigazolási idõszakon, már a Community Shield jött volna, erre a gecije kilép:Spedig eladtam Lennon 24M-ért meg Berbatovot 30M-ért...😞meg jöttek is páran..na mind1, még egy probát megér😄
magyar bajnokság:
U19:
Európai klubranglista:

U19:
Európai klubranglista: