121242
Football Manager
-
#107096 Huu de reg jatszott mar nalam nem is emlekszem... Elokotortam.. volt ket szezonja eleg igeretesnek indult aztutan szerintem valaki kiturta nalam DM-et jatszott.
-
#107095 nálam is itt van a Spursnél...asszem jobbak az értékei, de csak egy 2.számú cserének van:S -
#107094 Hali mindenki!
VÉGEZTEM a EB08 Selejetzőkkel!
-
#107093 Elférne nálam a csapatban :) -
SeLFisCH #107092 César Arzo 23 éves
Tackling:18
Heading:19
Marking:18
Positioning:16
Jump:15
Pace:18 -
#107091 Első barátságos meccsem a szezonban 1:3 vereség egy noname csapat ellen
Második félidőben kaptam a gólokat, akkor álltak be a fiatalok (Krkic, Assulin). Amúgy én is elbasztam, azt mondta a fiúkna h. élvezzék a meccset és mossák le az ellenfelet a pályáról, többször ilyet kiscsapat ellen sem mondok -
#107090 Kijon Villarealbol! Kepet! MA! -
SeLFisCH #107089 Valencia:Atletico 2:0
6 forduló van még és 12 pont előnyöm.Ezt lazán behúzom. Spanyol kupából már kiestem,marad BL még:P -
SeLFisCH #107088 Valencia-Chelsea illetve Real-Lyon lesz majd
Első évben döntőben kikaptam chelsetől,2.ban viszont megnyertem sorozatot! -
SeLFisCH #107087 Ritka dolog,Costil 2 meccsen egymás után 8as osztályzatot kapott. Meccs 0: 0 lett,így továbjutottam -
SeLFisCH #107086 Nálam semmi. Én jól érzem magam (offtopik:)
Atleticot hazai palyan 1:0ra vertem Blben,most jon visszavago.Bajnokasgban is vezetek elottuk 9 ponttal,egy meccsel kevesebbet jatszottak.Ja és 8 forduló van és játszok még velük köv fordulóban :D
Jövőre kapus poszton nagyon erősítek.Canizates már 39 éves,de tiszteletből még vég.Akinfeev 7 alatt vég és Costil szintén. Jön Itandje,Craig Gordon és talán Ochoa ingyen.Hátha segítenek ott vmit. Most passzolom el Gasbarronit 6M-t. Valszeg jön Villarealbol egy 22 eves vedo,majd kepet dobok hnap. El akarom adni skjelbredet meg xabi prietot,lenne helyukre par fiatal. Hoznaom Moutinhot meg Gonzalo Castrot,de akkor Vanden Borrenek vagy Ratinhonak menni kell.Marchena távozása semi kizárt még. -
#107085 Sziasztok,elővettem egy régebbi West Bromos mentésemet és befejeztem, itt az eredménye:
Igazolásaim: Bojan Krkic (16), Gay Assulin (16), Dzsudzsák Balázs, meg még tervezek egy közép/jobbhátvédet, + egy kapust (Zuberbühler a szezon végén össze-vissza bakizott...) -
#107084 Mi ez a vilagvegehangulat?? -
#107083 Hal' az egnek megszabadultam vegre Zunigatol senkinek sem kellett most meg mindenki beindult erte 7.25M-ert vitte a M.city. Plusz 6.(!) vagyok a bajnoksagban nem tudom mi lesz de a BL-t megvedjuk az tuti. -
SeLFisCH #107082 nem. a kanalek fele topikot beleszamolva 3 -
#107081 Nyári igazolásaink Sutton akit ingyen hoztam el, rutinos ésmár góllal is hozzájárult a sikereinkhez, Németh Krisztián aki már több góllal mutatta hogy igenis helye van a kezdőben, Giovanni Tedesco - egyik legjobb igazolás, hanem a legjobb - nagyon jó értékekkel játszik hasznosan és gólt is rugott már :)
2 védővel is bővitettem a keretet akiket kicsiny hazánkbol hoztam északolaszországba: Baráth akit a Haladásbol hoztam el, lassan már ő is kezdő lesz mivel egyre jobban játszik és Tímár Krisztián aki a Fradibol jött, és első meccse óta szinte minden fordulóban posztja legjobbja volt (beválasztották a hét kezdő 11e közé) és az újságírók is dicsérték :)
Télre nem tervezek hatalmas változtatásokat de Feczesint még idehozom, hogy Suttont majd helyettesítse ha kiöregedik :)
na egyenlőre ennyi
bye -
#107080 én is játszogatok, de max napi 1-2órát:Sazalatt meg nem sokat tudok haladni...minden egyes meccsről meg sztem nincs érteleme rakni...vannak itt olyan képek.XD:S:D -
#107079 fu na egy palermo utani idegenbeli meccsen kikaptam 3:0ra élettelen játékkal, így visszacsúsztam a 3. helyre, de kitűzött cél a vezetőség szempontjábol a középmezőny ám én a biztos uefa kupa indulást tűztem ki célul mivel ugygondolom hogy első évesen ha még a BLben nem is de UEFA kupában már helytállnánk :)
na 3. hely 1 pontra lemaradva Roma elott, holnap folytatás :D -
#107078 az offtopikot vagy selfisch topikot beleszámolva 3? -
#107077 Ertekei -
Martinho #107076 Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot, és most úgy döntöttem hogy regisztrálok is.
Szóval, kezdtem egy szezont a kedvenc csapatommal, a Manchester Uniteddel. Még csak a legelején járok, nem történik semmit különös, csak éppenséggel elvitték a menedzser-aszisztensemet, és azt szeretném kérdezni, hogy mitQl függ hogy milyen egy jó menedzser-aszisztensz? Az értékeitQl?(bocsi hogyha hülye a kérdés)
ElQre is köszi! -
#107075 újregek mindig lesznek,új managerek is mindig lesznek,ez így lesz mindig,és sztem akkor is így volt.igen,akkoriban ez volt az "ősfm-esek",a nagyágyúk találkozóhelye,azóta már elkezdtek többen fm-ezni,és jött a több újreg,a hangulat már közel sem a régi volt,és kiváltak,azóta sokuknak kisebb nagyobb gondja is lett,bár gondolom,még fm-eznek,csak nem úgy,mint régebben.én sem érek rá nagyon,mondom,még mindig az első évemben vagyok a féltávnál,egyszerűen nincs sok időm játszani.de sztem nyáron többen fognak írni,ebben biztos vagyok -
SeLFisCH #107074 Srácok,nagyon kihalt a topik.Lehet,hogy ez a hozzászólás,amit írni készülök,nem ide való,de remélem lesz,aki elolvassa. Szóval lehet hogy kevesebben vagyunk és kevesebbet játszunk,de ez természetes. Szerintem az a baj,hogy elérte gabber ideje alatt a topik a csúcspontot,és azóta csak zuhan (Vörösmarty féle filozófia).Jöttek az újregek idióta kérdésekkel,a régi lakók egymással veszekedtek,köztük én is. Aztán már senki nem mer írni vagy képet rakni mert csak balhé van. Ráadásul az elvárások is megváltoztak. Régen mindenki minden meccséről tett képet,aztán egy grat és nyomta tovább. Lásd,visszajöttek régi emberkék,mint Sir Moon és sorba rakta a képeket és kapta a gratulációkat.Ha minden ember ezt tenné,akkor talán lenne valami élet. Tudom suli van,tanulás,haver,nők stb... Meg volt az az időszak,hogy mindenki 'kivándorolt' topikból és más felé ment (én 3 helyről tudok). Köztük megint ott voltam én is. Aztán ide csak topikrombolás és flém céljából jártunk. Nemtom,ti hogy látjátok,szerintem ez lehet. -
SeLFisCH #107073 Eddig nagyon szép csak így tovább. Iaquinte isten -
-
#107071 -
#107070 onnan rámegyek a downloadra, és átrak valami letöltési problémák topikba :SS -
SeLFisCH #107069 sortitoutsi.net-en tuti megtalálod
mu:valencia 2:1
valencia:mu 1:0
Szóval elég keservesen jutottunk tovább. Otthon 3x találták el kapum,2 gól,én 15x abból lett egy öngóljuk. Itthon 15 kapuralövés szintén,náluk csak egy. 41.perctől emberhátrányban fociztam 3-2-3-1ben. 89.percben xabi prieto góljával nyertem.
Mire ezt beírtam,kaptam egy kékhalált,kurvaanyád !!!44444444
-
#107068 valaki betudná tenni az alapban fmben használt 3 Udinese mezt, vagy azoknak valami 3d-s változatát ami jó fm 2007hez?
mert 2006bol raktam bele mezeket és elbaszódott ugylátszik :SSS csak sima alap fm mez van helyette :SSS
plz valaki.. -
#107067 Utolsó igazolási napon hoztam Udinesebe...
-
#107066 jóreggelt -
#107065 -
#107064 -
#107063 így kezdődik a 3. szezon immár az UEFA kupában: -
Solt #107062 Sziasztok! A Tactic Maker-t használja valaki? Jó ez valamire? Én próbálkoztam vele, de nem tudok rájönni, hogy működik... -
Djemba #107061 van valami nagy patch ami frissíti a logókat meg betesz sokmindent??? -
#107060 GRAT!! -
#107059 vértizzadva de megvan..
-
#107058 ti szoktatok olyan pléyákat eladni,akik kedvencnek számítanak a klubnál?mert Boa Morte nagyon menni akar,nekem meg akkora szükségem nincs rá,max veszek egy jobb kvalitású bal kp-t az érte kapott pénzből.meg most egymás után 2x is megsérült,amiből arra következtetek,h sérülékeny
sztetek? -
SeLFisCH #107057 Ez a két mentésem van. Mikor elunom váltogatom. Rayot egyébként még csak elkezdtem