Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismerõs 😊
párszor nekem is volt már 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
grat mindenkinek,hajrá Morello a Benfikádhoz
amúgy hy 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nem tudom ti hogy vagytok vele, de mióta felraktam a 7.01 patch javítását vmiért rengeteg gólt kapok.már elõfordult hogy 1 jó taktika nem mûködött egy új patchnél!
játszottam fél évig a notebookomon, és most azt a játékot akarnám folytatni az asztalimon...áttettem a save gamet a dokumentumok/SI/ save game mappába, de amikor betölteném kiirja hogy nem tudja betölteni :S:S:S
tud valaki valami magyarázatot, vagy megoldást?
még pár percet leszek és holnap reggeltõl 😊
bale a 2. és 3. góljuknál is hibázott<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#action>#action>
turpert:
a skin-t innen tudod letöltni:
http://www.fmunderground.net/fmu/index.php?fmu=1
a skin neve "sleek"
a "...\Football Manager 2007\data\skins" helyre kell bemásoloni a két mappát és a jatékba azt használod amelyiket akarod 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
szed le a Replay Converter nevû progit és azzal leszedheted a videókról a zenéket! én is azt használom sok idõt spórólsz meg vele!!!!
1Mért elengedi a stuttgart és ontja a gólokat. Taktikomban õ az egyedüli ék , 7 meccs 10 gól 😊
meg ha itt tartunk õket érdemes elhozni gém elején:
mokoena enyeama eduardo modric corluka
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
cselzi , real , bordó :@

fradiba
2008 ba
kpj és vb
15 mila
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
ha valaki játékost keres , arra ott a genie scout. Ha már nagyon nincs ötlete , akkor meg mondja hogy milyen poszta melyik ligában melyik évben hány pénzért !
Avanti Crociati!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
I’m Forever Blowing Bubbles...