Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a leeds-el indultam el!
Szerintem eddig minden oké felraktam a régi magyarositást is nekem még nincs semmi hiba vagy ez mikor jön elõ?
Elég reális a játék eddig, dolgozom le a -15pontos hátrányt már csak -6 van belõle egyszer majdcsak + leszünk!
Igazoltam pár ingyent meg próbajátékon pár megtettszett igy jöttek meg Urbán jött az MTK-ból elég ügyes!
Majd még irok!
Hy
ha nem tod miért kapsz ki folyamatosan gondolkozz el azon hogy a valoságban miért van az hogy ha egy csapat egymásután kikap párszor akkor alig tud kilábalni abbol a szériábol ennyit a vaslosághüségröl
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A bajnokságban holtversenyben elsõ vagyok a Manu-val, a gólarány miatt õk vannak elõrébb. BL-ben nyolcaddöntõben nyertem idegenben a Marseille ellen, valószínû továbbjutok. Liga-kupából, s az FA Kupából kiestem.. 😞
Somanak meg igaza volt, CD Galaxis pontos volt 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
hát én Richards-ot nem akartam elengedni, csak ilyen max 10M-os ajánlottak jöttek érte, azokat meg egybõl utasítottam vissza😊szerencsére ilyen nagy ajánlat nem jött érte..
én is a MCvel vok 😊
én másokat hoztam meg kicsit többet de elvitte a chelsea richards-t 😞
beajánlottak egybe 18,5-t (font) és az elnök elfogatta 😞
de érdekezett helyére: van damme, deschacht, hangeland szal pótolom meg õk nem csak a helyére jöttek
am én meg 5-0ra kiszoptam az MU ellenmég sem panaszkodok pedig lenne okom mer nem gyenge keretem van
Kérjük helyezze be az eredetit "Football Manager 2008 SKU03-Benelux" CD/DVD-t.
Ezt írja ki kérem valaki segítsen még új vagyok itt lehet privátba is köszönöm elõre is!!!
Mivel a demóban nem jött be a négyvédõs felállásom, elõször az FM-szanics együttmûködés során, háromvédõs rendszerrel próbálkoztam, széleken két WB felnyilazva félpályáig, középen egy DMC, majd egy AMC, két AM a széleken is és elöl egy SC. A húzás az edzõmeccsek alapján bevált. A taktika támadó jellegû.
Triestina ellen sima 7-1, Leverkusen ellen 4-1, Arsenal ellen 1-1.
Ez utóbbi azért már meleg volt, némi szerencse is kellett.
Átigazolások:
Ment Mancini (13,5 millió euró, Arsenal), Doni (5,5 millió euró, Lazio), Brighi (4,4 millió euró, Palermo), emellett még volt 5 millió euró igazolási pénz.
Érkezett Dica (árára nem emlékszem), Vagner Love (10,5 millió euró), Canizares (2.2 millió euró), és megvettem Crespót, de õ csak jövõre jön kölcsönszerzõdése után (8 millió euró). Még maradt pénz, balbekket és védekezõ középpályást még igazolunk.
Persze a tétmeccsek csak most jönnek...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
sortiról
És elsõ meccsen idegenben 4-1 ide. Hmmmmm... Kiváncsi leszek ez végig jó lesz-e, mondjuk 10 meccsbõl 6 meglenne, az jó lenne.
nem szpemmeld tele a fórumot MEGKÉRNÉLEK MÉG EGYSZER(!!!). A következõ ilyen felkiáltójellel jár