121242
Football Manager
  • Darkon
    NAgyon nehez volt osszetartani a csapatot a bajnoksagban eppenhogy becsusztunk a 4. helyre.

Ez az eves merleg: elvesztett vilagkupa, 4. hely bajnoksagban, kiralykupa es BL
  • soma22
    greatulálok,nem kis teljesitmény:)
  • Darkon
    Na 220as a vernyomasom... Ezek a buntetok minden volt kapus lott kapusnak ami a kapufan csattant majd nekem kellett volna beloni erre kozepre lotte kifogta. Fhhhuuuu! BL MEGVEDVE!

• FTorres9
    jah amúgy a celticel vagyok
  • FTorres9
    a képet nem linkelte be... hova töltsem fel h jó legyen??
  • FTorres9

Ilyet se láttam még, pedig régóta managerezek, gondoltam be is linkelem.
    Az uj elnök megválasztásakor márciusba adott 35 millio fontot átigazolásokra és 2 millios fizetési keretetedzéslehetőségeket és utánpótlást topra emelte és a stadion is bővitette 16 ezerrel minden kérés nélkül. Nyáron pedig adott még 75 millio fontot igazolásokra. Azóta be is vásároltam rendesen
  • Darkon
    1 meccs van meg.... plusz BL donto

• gilgames00
    nem sikerült...
  • gilgames00
    Elöbb is már ezt szerettem volna megmutatni,remélem most már sikerül feltennem...
  • SeLFisCH
    Franciaországban hány év után kap francia nemzetiséget ?
  • Gunnersboy
    namivel valami kritikus hogy error volt valami miatt :\ ujat kel kezdeni...
    választott: Marseille....
  • hunbasser
    pfff...túl egyszerű lesz,csak a Rangers lesz ellenfél,többit meg VERNI KELL.viszont ha bl-re pályázol,akkor ideális.végülis az egész bajnokság csak felkészülés lesz a bl-re :\
  • Pisti1026
    Hy all!
    Most egy kcsit ráúntam a Nottinghamre és úgy döntöttem FÉLRETESZEM egy kicsit és úgy döntöttem , hogy kezdek egyett a skót bajnokságba a Celtickel. Most úgy döntöttem, hogy Genie scoutot nem fogok használni, csak igazolok jó figyelőket! Milyen bajnokságokat jelöljek be hozzá szerintetek???
  • Darkon
    Hat ezt meg magam se hiszem el veletlenul Dani Alvest tamadoba tettem be:)))))).... BL donto megint

• hunbasser
    én csak azért nem mondtam a franciát,mert amikor a Marseillenél voltam,nem nagyon éreztem magam jól a francia bajnokságban :\
  • SeLFisCH
    Köszönöm a javaslatokat. Alszok rá egyet,de valszeg franciáknál kezdek. Nem igazolhatok mindenkit orrba-szájba,ráadásul sok a tehetség. Scoutot nem nagyon tudom használni,mert állandóan kékhalált kapok:|
    Szal köszönöm mindenkinek,Rennes v Lens lesz belőle(Lens idei szereplése teccik)
  • hunbasser
    hát sztem Braga.Portugál erős középcsapatnak mondanám,de bajnokságot nyerni azért mégis csak kihívás velük.
  • viktroo
    ezek közül a Lens a legjobb, a Rennes, valamint a Nantes középcsapat, de Európai szintem egyik sem túl jó!

Leverkusen-fergetegesen gyenge...

Heerenven-sztem sok fantázia van benne, én ezt javaslom, középcsapat, de van egy pár jó játékos. És rendeszeres UEFA kupások, sztem a pénzzel sem lenne baj.

Braga; Sporting-ezekről semmi utálom a portugál bajnokságot, de a Sporting Európai szinten is megállja a helyét és van egykét igen jó játékos(Mutinho; Nani)
  • Darkon
    Nos arra talaltak ki a jatekban a scout-ot (amelyek kozott vannak rosszabbak jobbak, nagyobb pontossaggal mondanak meg dolgokat v. tobb mindent deritenek ki valakirol) Persze hogy azt hasznalja a gep, mi mast hasznaljon egy szamitogepes program????(meg lehet nezni pl BArcanak, Chelseanek stb. milyen scoutjai vannak persze hogy jo jatekosokat igazolnak)
  • Fyrex
    rennest vagy leverkusent javaslom, haverok tolák már vele
  • 5w0rdf15h
    hollandiába semmi korlát sincs :)
    portugáliba brazilok nem számítanak légiósnak de van vmi korlátozás h vhány portugálnak lennie kell a bajnokságba nevezett keretbe, viszont kupameccsen bármilyen felállás lehet
    németországba 5 légiós lehet keretbe ha minden igaz
    franciát nem ismerem
  • SeLFisCH
    Valencias kirakatcsapat mellé nézek vmi közepes szintű csapatot. jelöltek

lens nantes rennes
    leverkusen
    heerenven
    braga sporting(?)

Nem ismerem annyira ezeket a csapatokat sajnos. Melyikőjük erősebb ill. gyengébb európai szinten ?
  • Csesza
    amugy ha benn vagy egy mentésedben és rámész az alábbi országok a bajnokságának a tabelláira és általában a tabella melletti jobb felső sarokban ott nézet gomb katt rá és aztán szabályok és megtudod
    de az is lehet, hogy a jobb alsó sarokban van

term. csak ha bevannak töltve ezek a ligák
  • olympus
    francia:
    nincs nev korlát de 4 légiós max, volt gyarmatok nem számítanak
  • SeLFisCH
    Na most egy kis segítséget kérek. Aki játszott már az alábbi ligákban,monda már el,milyen játékos igazolás ileltve nevezési korlátok vannak:
    Franciaorszában
    Hollandiában
    Portugáliában
    Németországban
  • Squizzi
    sztem teljesen igazad van
  • Gunnersboy
    omg, valami error kezdhetek ujjat
  • viktroo
    Ebben van igazság, de ha kis klubbal kezdtél, akkor valahogy kis előnyre kell hogy szert tegyél, különben soha nem lépsz egyről a kettőre. Szerintem. Amúgy meg a gép is ez alapján a számok alapján igazol tehetséges játékosokat nagy csapatokba, tehát szerintem nem csít, hanem egy hasznos dolog.
  • SeLFisCH
    pontosan. Majd ha lesznek tehetségeid,nézd meg,gép állandóan ajánlatokat fog tenni
  • hunbasser
    akkor meg ő is cheatel -.-

hát,sokszor meglepődök,h a gép milyen kis csira játékosokat igazol,akkor ezekszerint azokból a játékosokból nem is lesznek rossz pléyák :)
  • SeLFisCH
    De a gép ezeket látja. Ezeket a számokat. Ugyanúgy igazol.
  • hunbasser
    hát,sztem csak azért cheat,mert azért könnyű úgy megvenni egy fiatal játékost,h tudod,h nagy játékos lesz belőle,mert csak scoutot elindítod,kikeresed a pléyád,és már látod is,h mennyi a PA-ja.
    nem azt mondom,h csíter,aki scoutot használ,csak sztem így nem az igazi,de hát mindneki úgy játszik,ahogy akar/szeret.
  • 9csöves9
    nézd meg a gép igazolásait
  • gilgames00
  • gilgames00
    Közeledve féltávnál,remélem meglesz a feljutás.
  • Darkon
    Hat aki hasznal az ugy is azt mondja hogy nem cheat, aki meg nem az az ellenkezojet. En azert kivancsi lennek az ervekre amelyek az FMscout mellett szolnak.
  • DaMarcus
    jó8 managerok
    eddie johnson már 10/15-s, 5-s átlag teljesítménnyel :):)
  • gilgames00
    én mindig 50 feletti ligát töltök be,20-nál több országból
  • soma22
    8 ország, és valami 25 fölötti liga, de nem akarok hülyeséget mondani
  • gilgames00
    hány ligát választottál ki?