121242
Football Manager
  • soma22
    peccselni kell, és lejjebb venni az edzések erősségét, intenzitását, és máris jo lesz
  • Zenszkij
    Jó a játék, csak irreálisan sok a sérülés a meccseken....minden 2. meccsen lesérül vki
  • Zenszkij
    ez már fáj :D
  • soma22
    nem távozott a keretből senki, csak a kölcsönjátékosok.->nem volt sok
  • olympus
    ott le van irva a kommentbe, és 2050 után megváltozik a játék menete is:)
    és ha meghjalt a managered, akkor a fiát fogod irányítani
  • SeLFisCH
    gabber vmeik topikban szolfézsnak becézett :D
    OFF
  • hunbasser
    "gabber - szolfézs nicket nem szeressük. köszönöm :)"

lehet,h velem van a baj,de ezt nem értem -.-
  • SeLFisCH
    olympus :D:SA:D:AS:D:ASD:AS:DAS.da.
    gabber - szolfézs nicket nem szeressük. köszönöm :)
  • lucifer007
    csáo tegnap látam még itt a forumon valami hacket :)) hogy 2150 be jár vaaki meg ienek azt szeretném kérdezni h enek mi haszna vagy mia lényge mit csinál?:)

Amugy grat midnekinek:) Ja és soma tuti feljutsz:)
  • Laca1985
    Sziasztok!

Lenne par kerdesem sracok.
    1. Miert nem jok a mezek amiket bemasoltam a regiek helyett? (Ugyanoda masoltam oket ahova kellett es nem mennek)
    2. A logok szintugy nem mukodnek de nem tudom miert.
    Itt a forumban nehanyatoknak nagyon szep lett a jateka a patchakkel. Segithetne valaki hogy hogyan kell a cimereket meg mezeket ugy berakni hoghy rendesen mukodjenek. Elore is koszonom!
  • hunbasser
    elég jó keret,de hát az 5 angol... :S vagy alapból is kevés volt,amikor idejöttél?
  • hunbasser
    már látom,h meglesz az,nem vagy sokkal lemaradva
  • soma22
    jha az egyik ilyen uccsopercben elvesztett pontunk pont az uccso volt, norwich ellen idegenben vezettünk 1-0ra, 80.percben egyenlitettek ki.

jo éjt, én megyek pihenni
  • soma22
    látszik is, a 6.tol
  • Darkon
    Nem olyan rossz hanyadik helytol van rajatszas?
  • soma22
    perpillanat ez az állás.
    mondhatni rendkívül elégedettvagyok, mert voltunk 24.ek is, és volt nem egy meccs amit az utolsópercekben hoztak x-re vagy nyertek meg ellenünk.
    bizakodó vagyok
  • Darkon
    En most estem ki Spanyoljaimmal elso korbe a 2016os ebbol kivancsivagyok kirugnak-e az EB vegen. Megyek delamerikaba ha megteszik.. Spanyol szov. kapitanykent beismerem nem remekelek.
  • soma22
    a leedsel most értük be a rájátszást érő 6. helyet egy irgalmatlan rossz kezdés után:)
    jó lesz ez:)
  • Darkon
    Burokracia
  • Utley
    Én már legalább egy tucat taktikát próbáltam,de a vakjaim nem igazán érzik át a szitúkat...Lassan az egerem fogja bánni!
  • DaMarcus
    hy
    Soma szép a keret majd én is teszek a sunderland-ről
    viktroo a genoa másodosztály ás ha jól tudom 1 nem EU-st lehet egy szezonban igazolni.
  • viktroo
    Hát igen:) csak azt sem tudom pontosan, hogy másod vagy harmadosztály:) meg hogy van e korlátozva az légiósok száma.
  • soma22
    nem igazán, indulj neki, és okosan igazolj, és alakits taktikát.
    ez mindenhol beválik
  • viktroo
    Nem tudsz valamit nyilatkozni a Genoa-ról? velük akarok kezdeni...
  • soma22
    richardson itt van, 2006ban isten volt, itt még nem annyira.

blkae?nemtom...valahogy nem az:)
    majd a kényszer lehet rávesz hogy játszon, de most megvan a keret.
  • viktroo
    hát konkrétan énis csak a Healyt ismerem a Spanyoloknak vágott 3at
    meg volt egy frazer richardson nevű srác is jobb-bekk és nagyon jó volt a 2006ban. Vele mi a helyzet? Miért nem tetszik Blake?:D
  • soma22
    igen itt van de nem tetszik:)
    alapbol is tarcsis.régen a leeds kedvencem volt, de mostanság nem tudom kik tolják ott valójában

tervem az első évben feljutás, de nem hiszem hogy meglesz
  • viktroo
    Nem is rossz:) mik a terveid az első szezonba? de nekem hiányzik vki: Robbie Blake, ő elég tuti kis játékos és ha jól tudom itt játszott.
  • soma22
    na itt a keretem.
    a két kölcsönkapust kiváltottam egy spanyol 17 éves tehetséggel ésCostillal,aki szuper kapus lesz majd(remélem) ésbagoért jutottam hozzá.
    a többi "nagy öreget" pedig ingyen szerződtettem.
    nekem szimpatikus keretnek tünik.
  • soma22
    baszki, most valahogy úgy sikerült uj gammát kezdenem a leedsel, hogy alig várom hogy játszhassak.
    pedig most sem vagyunk sokkal jobbak, bár igen biztatoan fejlődik a csapat az enyhén módosított taktikával, és a megfontoltabb igazolásokkal.

képek este 10 után
  • soma22
    igen a fradinál évente 3x...
  • Darkon
    Ilyet ki latott mar??!!!

• tupac28
    Vkinél véd vagy védett Radek Cerny? Most akarom leigazolni a Cardiffba a PL-be!

Larvin köszi a választ!! A walesi bajnoksággal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
  • Pisti1026
    Na levittem tegnap este 10 meccset a Celtic-el és 10 győzelem rájöttem, hogy tányleg nincs semmi kihívás ezért csak folytattam a Nottm. mentést és megérte 4 meccs és négy győzelem. Nikolov nagy beindult nagyon összeszokott a csapat jól és szépen játszanak. Csak sajnos mostmár muzyály eky kicit előrébb végezni mert félek, hogy Nikolovot elviszik. Nagyon sokat fog még fejlődni 162 a Vur Ab. és 199 a Pot Ab. Most tuloajdonos váltás lesz a klubbnál csak félek, ha meglesz az új tulaj( Szurklolók Szövetsége)KIRÚGNAK:(((, de reméle,hogy nem fonak kirúgni elvégre csak én hoztam vissza a PL-be a csapatot.Jelenleg 2012-ben vagyok
  • Larvin
    Ha eladsz egy játékost érdemes betenni az eladási szerződése követelésként a friendly opciót. Általában azon már nem bukik el a tárgyalás, mert azt ált. elfogadják és nem ajéánlanak mellé kevesebb pénzt mint elötte, de úgytudom, hogy csak az aktuális szezonra érvényes a dolog, akkor viszont, ha éppne szabadnapjuk van elfogadják mindenkééppen. Kis szemétség, ha épp valami kemény ellenfél után egy nappal kopogtatsz az ajtón, hogy na most kéne azt a friendlyt lebonyoplítani. A győzelem boítékolva, de lehet, hogy a reserve csapatot küldik ki és arra talán kevesebb néző jön ki.
    Ezzel kaopcsolatban lenne egy kérdésem. A walesi bajnokságban játszom nevetséges nézőszám mellett. Ennél fogva a pénzügyi helyzetem nem éppen rózsás. Van valami tapasztalat arra, hogy mit kell ilyen esetben tenni (low ligás csapatnál) a játékos eladás csak időlegesen jelent megoldást. A játékosok fizetése a megengedett határ alatt van jóval. Csak kevés a néző. Tanács?
  • viktroo
    Üdv!
    Lehet, hogy kezdek egy újat...Genován gondolkozom! Tud róluk, valaki valamit? kössz!
  • tupac28
    Sziasztok!

Sikerült feljutni a Cardiffel a PL-be, de egyszerűen hazai felkészülési meccsre egyik PL csapat (külföldi sem) sem akar eljönni! Viszont idegenbe meg sikerül! Hogyan tudnám őket hazaira meghívni?
    Még egy kérdés: Hány embert érdemes igazolni a kezdőcsapatba, hogy a gárda ne essen szét?
  • soma22
    pedig jo az csak nem szabad tulzásba vinni, max 3pleja.
  • Darkon
    Helyes. Nalam nem igen lesz nagy igazolas max fiatalokat hozok 18ev alattiakat. Lehet elkezdem ezt az alulrol beepitgetest (ami eddig nemnagyon ment) a csapatba.
  • soma22
    nem makulátlan,de nem lehet mindig mindent vinni

én ujrageneráltam a leedset, azért is bajnok lesz ez a csapat az elsőévben, kicsit összeszedettebben igazoltam,meglátjuk