Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Elõször jött a Catania elleni hazai mérkõzés, teljesen sima meccsen 2-0 Totti duplájával.
Majd a Szuperkupa-döntõben tovább folytattuk, 2-1-re megvertük az Intert (Ibrahimovic, ill. Totti, Vagner Love). Mindkét meccsen többet lõtt kapura az ellenfél, mint mi, de ezek a lövések szinte kivétel nélkül átlövések voltak. Ajánlom - egyelõre - mindenkinek a három belsõ védõs, két szélsõ védekezõ középpályásos felállást, mert nagyon stabil tõle a csapat hátul.
Igazotam is még, Hoyte és Alexandre Song jött kölcsönbe az Arsenaltól, és 5 millió euróért megvettem Vantaggiatót, egy fiatal, tehetséges csatárt. Vannak screenek is a meccsekrõl, csak le kell imádkoznom még 20k alá õket.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
és a Bajnokok Ligája is :
<#vigyor2>#vigyor2>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Born to win
az egy dolog, hogy a sigamesnél évrõl évre belelépnek ugyanabba a szarba, na de hogy egyre nagyobbakba... -.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
am legközelebb CIty-vel leszek kövi gammámba kurva szimpi csapat

Born to win
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fiatalabb jó csatár meg baromi drága lett volna. Volt egy érdekes eset: 17 milkában megegyeztem a Palermóval Amauri-ügyben, de végül, mikor már õ is igent mondott, Zampa beb.szott és visszamondta a szerzõdést.
Reális a játék 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
kéne uj laszti meg mini-logók
ReaL MaDRid x siempre
Szerintem ahány ember annyi félét mond de érdekes módon mindenkinek vannak sikerélményei csak nekem nem 😄
Tom hogy még csak most jött ki de azért gondolom hogy nem kell újra lefordítani az egész játékot.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
labdabirtoklást lehet növelni a rövidpasszos játékkal, és ha nem kontrára játszol, esetleg egy AMChez be lehet állítani a hold up ballt is.
Én a Tatabányával kezdtem és én is kresem a megfelelõ taktikát még de amúgy nagyon király ez a game😊
Nagyon tanulom még a játékot... segítsetek...
Elég sok mindent olvasgattam már hogy mit hogyan lenne érdemes csinálni... Tudtok valami olyan oldalt, vagy leírásokat, ami a magamfajta halandónak elmagyarázza, hogy mit miért és hogyan érdemes beállítani stb?
Hogy konkrétat is kérdezzek: 4 védõs rendszernél, egy Liverpoolnál, tehát elég jó játékosokkal hogyan érdemes beállítani a belsõ védõket? letámadás, mentality stb?
A másik kérdés... mit tehetek, hogy többet legyen nálam a labda? 4-4-2-es felállás, jó játékosok... mit szoktatok csinálni? mert engem lefociz mindenki...
Köszönöm elõre is a segítsége és fõleg egy jó kis oldal kéne nekem ahol sok hasznos dolgot tudok olvasni!
Szasztok!