Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
BL-ben nagyon termelt, a bajnokságban nem annyira ott inkább a 2 szélsõm ( Robben,Robinho)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

DONGUBA
Help pls az offtopikban

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

angol bajnokság 35. forduló és még nem ítéltek nekem meg ellenem se 11est 😄<#vigyor2>
a 7.0.0-ás magyaritást használjátok?

hello,bocsi hogy megkérdem de magyarosítás van?? kösszi elõre is.

szanics
Nem várt sikerrel kezdõdött a szezon a csapat számára.

Elõször jött a Catania elleni hazai mérkõzés, teljesen sima meccsen 2-0 Totti duplájával.

Majd a Szuperkupa-döntõben tovább folytattuk, 2-1-re megvertük az Intert (Ibrahimovic, ill. Totti, Vagner Love). Mindkét meccsen többet lõtt kapura az ellenfél, mint mi, de ezek a lövések szinte kivétel nélkül átlövések voltak. Ajánlom - egyelõre - mindenkinek a három belsõ védõs, két szélsõ védekezõ középpályásos felállást, mert nagyon stabil tõle a csapat hátul.

Igazotam is még, Hoyte és Alexandre Song jött kölcsönbe az Arsenaltól, és 5 millió euróért megvettem Vantaggiatót, egy fiatal, tehetséges csatárt. Vannak screenek is a meccsekrõl, csak le kell imádkoznom még 20k alá õket.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

nistelrooy termel?
eZo
Zsebben a bajnokság:

és a Bajnokok Ligája is :

<#vigyor2>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

nekem párszor sikerült a fellebezés

A játék rendben van!1honap és penge lesz!vagy a sok panaszos 07ezni fog?nem hinném
Darkon
A fellebezest sose ertettem 07ben sem volt ertelme mindig megtoldottak egy v. ket meccsel az eltiltast

Born to win

robotnyk
ahelyett, hogy valami értelmet adtak volna a lapok utáni fellebbezésnek, mégnagyobb szopatás lett belõle. Torrest leküldték a Róma ellen, az AssMan azt mondta, rajtam múlik fellebbezek-e. fellebbeztem, kapott rá két meccses eltiltást, majd erre 1-2 játékos megutálta Torrest. reális...
az egy dolog, hogy a sigamesnél évrõl évre belelépnek ugyanabba a szarba, na de hogy egyre nagyobbakba... -.-
de utálom, ha gólt lövök, õk szinte a középkezdésbõl szereznek egyet azonnal...

3d palyer müködik?használja vk?
szanics
Na essünk neki a folyatatásnak, a tétmeccseknek... 😄

Gunnersboy
gyóóólesz mostan 😄A formában van 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LUQUE f:sd:asdf:sdf:asdf

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gunnersboy
úgy tûnik beválik majd a taktikám, meglátjuk 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Johnson-t vittem a NUFCba 27millio euroért 😄

am legközelebb CIty-vel leszek kövi gammámba kurva szimpi csapat

derley
ennek a Citynek jó kis utánpótlása van...MIcheal Johnson, Stephen Ireland, Micah Richards és Daniel Sturridge...jo kis pléyák...mondjuk már a 2007ben sem voltak annyira rosszak.

Darkon
Elos meccsem nagyon elegedett vagyok a csapattal, a papirforma ugye sima Real gyozelmet vart de Zarate bemutatkozott 2gollal elso meccsen. Diego Lopez kivedte a szemuket is, Riquelme playmaker-kent szervezett hozta a szokasos 8as atlagat es a taktikai modositasok is bejottek a mecs kozben.

Born to win

robotnyk
KURVA JÓÓÓ 07-es cuccok is jók a 08ba juhééé (H)

gabber_saviola
Zampapapa😄Dddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Lehet, hogy gáz, de én Crespót nagyon csípem.
Fiatalabb jó csatár meg baromi drága lett volna. Volt egy érdekes eset: 17 milkában megegyeztem a Palermóval Amauri-ügyben, de végül, mikor már õ is igent mondott, Zampa beb.szott és visszamondta a szerzõdést.
Reális a játék 😄

Pfffffff, kirúgtak az Arsenaltól....

gabber_saviola
gondoltad, hogy kapsz választ? 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
elsõ tétmeccsem <#vigyor3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

turpert
Bocs Husztit akartam

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Köszi-

turpert
1. vagyok Szolnok 2 pontra a nyomomban

turpert
Nézzétek meg husztunak milyen mutatói vannnak 😄

amúgy hányadik vagy? Nekem nagyon bejön a gamma.. Második vagyok , egy pontra lemaradva a MANU-tól... Elég bizonytalan az állásom :S BL-be negyeddöntõt fogok játszani 8)

turpert
az én kezem alatt nem 😛

már nem azért, de a Fradi az életben is elég változóan teljesít... 😛

turpert
Ediig mindegyikbe volt valami. Sztem a fm 2005-ben a teljesen az számított ki a jobb csapat. A 2006 ban volt egy eszetlen taktikám amivel senki nemtudott megverni. a 2007-ben az számít hogy ki játszik otthon vagy idegenbe és a szerint kellett taktikot állítani. De itt semit se értek

baszki. 4.5 millió fontra büntették a klubot, mert azt mondtam, hogy én is és a játékosok is csalódottak vagyunk egy döntés miatt.. ezek a válaszok elég félrevezetõek...

Na, egy kis kihívás. Aki 5 meccset egymás után megnyer az Újpesttel, ezzel a játékkal zsinórban, annak minden elismerésem, én úgy érzem, hogy lehetetlen ezt megtenni, vagy csak oltári mákkal lehet(esetleg visszatöltés csítjével...). Korábbi verziókban azért lehetett ilyet csinálni, itt viszont már háromszor se ment egymás után. Mondjuk idegesítõ, hogy ligakupa meccseken mindig kiírja, hogy veretlen vagy, akkor is, ha csak a ligában vagy veretlen.

turpert
21 meccses veretlenség . Kurvára nemértem a játékot. 2001 es taktikommal tolom XD

sorti-n kivül nincs vmi jo kiegészitös oldal? :S

kéne uj laszti meg mini-logók

hunbasser
az kihívás lesz!az a csapat el van átkozva 😄 (nem sokan alkottak velük maradandót) sok sikert!

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
inkább egyéni, de keverve.
RemX
Te egyenként adsz mindenkinek instrukciót vagy inkább TEAM INSTRUCTIONS és akkor egy-két kivételnek adsz valamit, mert gondolom egy Gerrard jó ha mixed passingon van...

robotnyk
ha nem állítod túl gyorsra a játékot, akkor kétlem, pláne egy poolnál.
RemX
Köszi, de pont tegnap olvastam egy guru írását és az meg aszonta hogy a rövidpasszos az pont hogy nagyon technikás... és akkor sok lesz az eladott labda! 😊 KI ÉRTI EZT?!?!?!?

Szerintem ahány ember annyi félét mond de érdekes módon mindenkinek vannak sikerélményei csak nekem nem 😄

Attila8805
Van már magyarosítás az fm2008-hoz?
Tom hogy még csak most jött ki de azért gondolom hogy nem kell újra lefordítani az egész játékot.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

robotnyk
szélsõ védõk nálam zónáznak (igazából a két DC kivételével mindenki), attacking és normal határán vannak, esetleg nagyon zúzós meccs elõtt vissza lehet venni. a belsõk full defensive, man marking, és nem támadnak le.
labdabirtoklást lehet növelni a rövidpasszos játékkal, és ha nem kontrára játszol, esetleg egy AMChez be lehet állítani a hold up ballt is.
Fabio Capello
Egy megállapítás: a játékosok könnyebben elfogadják ha megbüntetem õket. Eddig mindig ki voltak borulva, most simán elfogadta a büntetését

Üdv All!!!

Én a Tatabányával kezdtem és én is kresem a megfelelõ taktikát még de amúgy nagyon király ez a game😊

RemX
Sziasztok manager-guruk! 😊

Nagyon tanulom még a játékot... segítsetek...

Elég sok mindent olvasgattam már hogy mit hogyan lenne érdemes csinálni... Tudtok valami olyan oldalt, vagy leírásokat, ami a magamfajta halandónak elmagyarázza, hogy mit miért és hogyan érdemes beállítani stb?

Hogy konkrétat is kérdezzek: 4 védõs rendszernél, egy Liverpoolnál, tehát elég jó játékosokkal hogyan érdemes beállítani a belsõ védõket? letámadás, mentality stb?

A másik kérdés... mit tehetek, hogy többet legyen nálam a labda? 4-4-2-es felállás, jó játékosok... mit szoktatok csinálni? mert engem lefociz mindenki...

Köszönöm elõre is a segítsége és fõleg egy jó kis oldal kéne nekem ahol sok hasznos dolgot tudok olvasni!

Szasztok!