121242
Football Manager
-
#107754 ez is igaz.
egyébiránt újat kezdtem skóciában, falkirk csapatánál -
#107753 logikus lenne, de én pl csak azt az egy esetet láttam amit írtam
pedig nem kevés tanyasi pléját igazoltam már le a tápos csapatomhoz -
#107752 ez nem függhet az edzőkomplexumtól, vagy ilyesmitől?pl mint az edzőknél, hogy minél jobb az edzőközpont ők is jobbak -
#107751 a helyzet az, hogy nálam még a 2005-ben volt egy generált szlovén srác, aki amint a bayern-hez került, a pot abilityje 190 fölé ugrott, pedig előtte 150-160 között volt
magyarázat nincs -
Utley #107750 Sikerült letolni a szezont,de sajnos semmit se nyertem.Roma bajnokságba és kupába(döntő) oda vissza elseggelt.A csapatról: Samp-om a 3.helyre futott be.Sajnos a végén rengeteg sérülés jött be,mig más csapatoknál nem volt ilyen gond.A játék elején elfogadtam volna a 3. helyet,de igy kicsit csalódás.Jövőre a védelmem kell megerősíteni,mert nagyon sok gólt kaptunk.Zenoni óriási csalódás volt,ennek ellentétje Dzsudzsák,Del Vecchio,Bazzani,és néhány meccsen a fiatal Obertan a Bordeuxból. -
#107749 Nobel-díjat adok annak,aki egy mentésben semmi hack és törés nélkül felnöveli egy játékos Pot Abilityjét -.- -
#107748 na igen ez a másik ami nem ment bele a fejembe:D intenzív edzéstől aligha:D:D:D -
#107747 na várjál:120 PA-ból h lett 193? :DDDDddddddddddddd -
Utley #107746 Sziasztok!Első szezonom a Sampdoriaval,és 31.forduló után 64pontom van 1.helyen vagyok.Utánam az Inter 62,és a Milan 61-el.Olasz kupába a döntőbe vagyunk és a Roma-t kell kipicsázni.Lazio az 5. de 15pont az előny előtte. -
#107745 Hát őőő :D SzVSZ úgy lett x. helyezett h a gólkülönbség döntött.
Némethről én kértem képet -
#107744 esküszöm, hogy 4x olvastam el, és nem értettem
bennem van a hiba -
#107743 megprobálok este:) amugy játszotam továb goll különbséget követöen én nyertem:)
Ez mi pl.?
De kérte, hogy tegyünk Némethről képet... -
#107742 Nem kérdez ő semmit :D és nehogy már ne értsd :D lehet h kicsit félregépel de azért ne essünk túlzásokba :D -
#107741 Basszus, ha érteném, hogy mit vakerolsz, akkor tudnék válaszolni -
#107740 ha lehet próbálj meg jobban odafigyelni az írásodra, mert néha teljesen értelmetlen.
ez fórum nem cset, nem kell gyorsnak lenned. -
lucifer007 #107739 baszus de pangsá van:S na feltötöm kérésre németröla képet töb si avn szal egy tárhyelen van:D töb huzo embert is beleraktam:)) amugy mikor macheszeterztem... akor 3 év alat filkor atilábol oylan tehetséget nevltem 120pa bol 193 let... sok tanitgatsá inteziv edzés és ez van németnél is már 170 pa ja van:) és megnéztem alabol 130 volt szal..:)most seringham edzi, tanitgatja és látszik is:) tavalyi szezonban 37 gol löt és 27et bajnokin:Dna enyi csácsá
http://www.sendspace.com/file/qdh1ia -
lucifer007 #107738 megprobálok este:) amugy játszotam továb goll különbséget követöen én nyertem:) kaptam anyi lovét jo isten:D iszonyat gazdaga klubon velem még ien nem volt:) most jeleteték be a pélya fütést ..uj szponzor meg ienek:D leigazoltam obi miklet a jo játéka miat!!!szal nagyon jo remélem bent maradok de FÉLEK is!!a crytsal palace nagyon nagyra vágyo a vezetöséget idzézem " azt várják hogy idén érjem el az europai kupa szereplést" :OOOOO
valakinek volt már ien???:)
amugy németh krisz a házi gol király:D -
#107737 Szia! Dobnál légyszi egy képet Némethről? Mert én a Galaxyval vok de elég gyengét generált nekem a gép :( -
#107736 Áhh itt a nagy menetelés vééége Pedig most sokkal jobb voltam...Spori a kiállítással elvette az esélyémet. Na mindegy majd jövőre
-
Levike25 #107735 enyeama
-
lucifer007 #107734 csáo kis beszámoloa crystal palacéval!!!
Elkeztem a szezont leigazoltam jopár magyart és nyomtama gamet a mecseim aránya vagy 15 mecs 5 gyözelem....semien taktika nem jo és mdom elöre nem vok kezdö van avgy 5 taktikám töb csapatnál csak ezeket hazsnáltam és itt egyse jöt be, csináltam akor se!!! na mid1 vitem továb és az egyenleg szépen csödbe ment.... aztán felvásároltáka klubot!!de nem si akár hogy 100% osan és feljeb vitéka fizeti keretet és az egyneleget oylan 50 miliora és az átigazolás pedig 25 milo (dollárba)nagyon megüröltem télen köcsöln kértem a már "megszerzet"chelseatöl sinclairt, obi mikelt és right philipset, aztán leigazoltam egy pengés csatárt jo drágán eastwoodot aki ontja a golokat és még fredy adut és awesbromtol egy faxa védöt iszonyat drágák voltak megkel mondani és falcaot akit most si tölresztek:)).... meg scoutjaim figyelésével 10 fiatalt ingyen!!na miden jo kész ÁLLOM else hiszem mert enyi pénzt adni!!és vitema szezont kimagasloan kéne játszanunk ere mivan?? sérült hulámok vagy nme tudunk nyerni 20 helyzet 0 gol...vagy a szokásos nem tudunk támadni szop.......faktor!!most már csak 2 mecs van az idényböl a kupában döntöben machester vert meg 7:1 re (azelöt a totenhamaet én vertem el 5:2) kicsit fura volt na mid1...és a léyneg 3. vok!!!és nagyon szarul megy nekünk !!AZ ANGOL BAJNOKSÁG NEM IS H ErÖS NAGYON SZIVATOS !!!!!felidegesit de ez kihivás de akor is!!!!lehet felse jutok de ez este kiderül, megeszema kalapom ha nem:D
amugy valaki valami jo taktikát vagy tanácsot mondana angol bajnokságra??:S -
szehi #107733 lécci mondjatok pár jó kapus aki azért olcsó is!
ja megegy balhátvédet!
a plymouth-al viszem már a premier league-be 1. évbe 10. voltam most pedig féltávnál 5.-ik! -
#107732 Megvan a Marseille is, bár kemény dió volt...legalább 6* kellett taktikát váltanom az első félidőben annyira nyomtak!
Ott vagyok a legjobb 8között -
Zenszkij #107731 nem rossz, grat -
Utley #107730 Valamiért nem jelent meg a képde itt a link,aki akarja megnézi www.kepfeltolto.hu/?img=g10 -
Utley #107729 Sziasztok!Téli szünetbe igy állok a Samp-al.Itt megy az a taktika ami Angliába nem...
-
#107728 a legfrissebb patch a 7.0.2-es -
zsilike #107727 ahogy látom 1.07 meg annak javitása!ez van nekem is,de olvastam 2.07?az mi lehet? -
zsilike #107726 sziasztok,régen jártam erre és azt szeretném kérdezni h hanyas patch van fent nektek? -
#107725 hy grat viktroo!
én a west ham-mel kezdtem
első bajnokit a blackburn ellen 2-1 ide (szokásos végigtámadós meccs, gólszerzők: vanden borre & rodallega)
igazolások:
még gordon akarom hozni és kész
fiorentina-t azért hagytam abba (raktam félre) mert nagyon hullámzó volt a teljesítmény -
#107724 ok. vettem. szóval mindig ugyanaz az edzés? -
#107723 én nem emelem meg az edzést, jobb a sérülésmentes felkészülés. -
#107722 én nem emelem meg az edzést, jobb a sérülésmentes felkészülés. -
#107721 A felkészülési idoszakban nyáron ti ugyanazt az edzést csináljátok, mint a bajnokság közben, vagy változtattok az edzésen. (hallottam olyat, hogy nyáron rá kell menni az eronlétire, a bajnokság elött egy hetet meccs nélkül tölteni, legalább 6 felkészülési meccs meg ilyenek....) -
lucifer007 #107720 csáo a google jo barát de nme soka midnet találtam!! szal most azt keresgélek sziesztázás véget h ki miket csinlt az fmben maygarán avalmi 2020 fölöti metsét inkáb de a körüli is jo!! nincs valakinek valami linkje megköszöném:)) -
#107719 Üdv! nyomom tovább az UEFA kupában, Baselben kikaptam 2-1re, bár sokkal jobb voltam, ez meg elég egyértelmű volt:
-
#107718 Gart Miki! Aztán kitartás, mert az a lényeg. Nekem is annyiküzdelem kellet mire feljutottam a PL-be mint állat de meglett, és most már egy stabil középcsapat vok a PL-be. -
#107717 Sebaj, én is leírtam hmmm XD -
#107716 4-4-2es felállás. Védelmem... 2 belső védőm ultradefenzív, 2 szélsőmet pedig ellenféltől függően állítgatom (az alap hátvéd beállításhoz képest). Csapatbeállítás: kontratámadás, szoros védekezés, lestaktika bepipálva. Enyhén támadó, időhúzás középtől visszahúzva félig, és letámadás is enyhén megcsúsztatva jobbra... :D Ennyi igazából... Nemtom mennyire lehetett érteni, az a lényeg, hogy 5. lettem a 19. helyre várt Watford-dal XD -
lucifer007 #107715 köszia tipek és trüköket:D ez jol jön:D és amugy eröl az átirosrol tudtok valamit?:)) 2150... meg ienek:D ??