Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képet raksz be Higuaínról??nálam csak 165 a PA-ja,mert nem peccsel játszom,de kíváncsi vagyok nálad milyen skilljei vannak
Salzburggal sikerült belefutni egy 3 meccses nyeretlenségi sorozatba(igaz,hogy elõtte volt egy 27 meccsen veretlenségi)és így becsökkent az elõnyöm a Rapiddal szemben.még van 4 vagy 5 forduló és már csak 1. vagy 2. lehetek
osztrák kupadöntõt Rapiddal játszuk a Bullen-Arenában(@ home)
kinéztem kb 15 oszták tehetséget és most õk jönnek majd nyáron+Vucinic.márcsak egy jó középsõ védõ kellene(Alexisre vagy Garayra gondoltam)
Salzburggal sikerült belefutni egy 3 meccses nyeretlenségi sorozatba(igaz,hogy elõtte volt egy 27 meccsen veretlenségi)és így becsökkent az elõnyöm a Rapiddal szemben.még van 4 vagy 5 forduló és már csak 1. vagy 2. lehetek
osztrák kupadöntõt Rapiddal játszuk a Bullen-Arenában(@ home)
kinéztem kb 15 oszták tehetséget és most õk jönnek majd nyáron+Vucinic.márcsak egy jó középsõ védõ kellene(Alexisre vagy Garayra gondoltam)
jeee bl-nyolcaddöntõben intert kaptam -.- a kurva anyád
ajaxot 3. évben leadtam túl könnyûnek találtam
2. évben már BLgyõzelem összejött
Hamburggal tolom hetek óta , most vok 2. szezon közepén
te viszont tehetnél képeket
2. évben már BLgyõzelem összejött
Hamburggal tolom hetek óta , most vok 2. szezon közepén
te viszont tehetnél képeket
selfisch hogy lehet enked iylen ekvés pénzed az ajaxnál?????😮
Mit csináltál ??hogy igy álsz😊))??
amugy modtahatnál egy kis karier bezsámolot kiváncsi vok te mit hoztál ki az ajaxbol😊)
Mit csináltál ??hogy igy álsz😊))??
amugy modtahatnál egy kis karier bezsámolot kiváncsi vok te mit hoztál ki az ajaxbol😊)
kösz
még most akarok megszerezni pár pleját
van egy 17 éves román védõ 89/199 , õ már megvan
meg eyg skót tkp 18 éves 112/185
3 ht múlva átigazolási idõszak , remélem kapok 3-4 millát igazolni , abból ifiket akarok elhozni , sajna az is pénz 😛
még most akarok megszerezni pár pleját
van egy 17 éves román védõ 89/199 , õ már megvan
meg eyg skót tkp 18 éves 112/185
3 ht múlva átigazolási idõszak , remélem kapok 3-4 millát igazolni , abból ifiket akarok elhozni , sajna az is pénz 😛
ja és körülbelül az ifik 50%át in-game scoutok találták , nem progival kerestem. Mostanában ritkán szedem elõ
Jujj 😮 <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Keret
Ifik
Ifik
Na aludtam egy órát mai napom szabad topikot eindítjuk
kezdésnek hozok 3-4 képet ifijeimrõl 😄
kezdésnek hozok 3-4 képet ifijeimrõl 😄
hy mindenki ! kezdtem egy munkanélküüli mentést angliában ( 6 . osztályig) , 5 honapig sehova se vettek fel , majd a 6. osztály északi csoportjában lévõutolso ( 24.)Lancaster City elfogadta jelentkezésem !! Feladat :benttatani a csapatot. Elsõ meccsem : otthon a 3.ellen 1 - 1 , majd idegenben a 8. ellen utaztunk és végig 1 - 1 volt , majd csináltam egy idõhúzód cserét és az nekik egy 11-est 😞 , 1-2 . Célom a Premier Ligue !! 😊
Hogy a francba ilyen gyors a játék nálad?
70 perc alatt lenyomtál 3 hónapot? <#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
70 perc alatt lenyomtál 3 hónapot? <#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
LOOOOL
Higuaint 3 hónapja szerzõdtetem , és 2. lett a worlds best player szavazáson 😄
Higuaint 3 hónapja szerzõdtetem , és 2. lett a worlds best player szavazáson 😄
hátjóbazdki ez ajaxnak rugdossa mesterhármasokat 😄:AS😄S:A😄A:
XY heaps praie on németh
Eddig Heracles vmi 19 gólt lõtt , abból németh vágott 10et 😄S:AD:asDA.
Eddig Heracles vmi 19 gólt lõtt , abból németh vágott 10et 😄S:AD:asDA.
emlékszem nálam anno fiorentinaba volt ez 😄
gyorsvonat dzsonzon meg szélvész pazzini lüke tónival kiegészítve
elsõ évben ilyen 6-1 inter , 5-0 milan meg hasonlók voltak 😛
gyorsvonat dzsonzon meg szélvész pazzini lüke tónival kiegészítve
elsõ évben ilyen 6-1 inter , 5-0 milan meg hasonlók voltak 😛
nalam zsirpleja lesz😄 jövöre számítok rá inkább, egyelõre Eddie "fudekurvagyorsvagyok" Johnson az egyszemélyes csatársor egyedül
Németh Krisztián 1,5 éve van nálam
Egy évet tolt Bariban kölcsönben , most fél éve Heraclesnel van
Valami 7.5 feletti átlaga van válogatott 5/5 gól 5.5 M euro az ára 😄
Egy évet tolt Bariban kölcsönben , most fél éve Heraclesnel van
Valami 7.5 feletti átlaga van válogatott 5/5 gól 5.5 M euro az ára 😄
Hali
rövid helyzetjelentés:
Bajnokság 10 forduló után nagyon szoros
Német kupában 2x továbjutottam már
Bl 5. forduló után megvan
csöves st. pauli nincs 07ben ? 😄
rövid helyzetjelentés:
Bajnokság 10 forduló után nagyon szoros
Német kupában 2x továbjutottam már
Bl 5. forduló után megvan
csöves st. pauli nincs 07ben ? 😄
tud a gyeró <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
[ tölti nürnberg ]
[ tölti nürnberg ]
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
heti helyzet
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem vagyok szakértõ de nekem 768-al 25 ligával jól megy
pfff komolyan? annyival már menni fog jól a game?😄
kb 25 ligát bejelölhetsz szerintem...
ok köszike akkor az aston villával kezdek ja még egy kérdés hogy 1 giga rammal mennyi bajnokságot célszerû betölteni?
Espanyol,Getafe,Betis,Celta,Chievo,Empoli,Cagliari, Parma,Frankfurt,Nürnberg,Herta,Hannover,Portsmouth,Aston Villa,Blackburn,Rennes,Sochaux,Touluse
Na mindegy, föladom, illetve belenyugszom, hogy tönkrement a debrecenes mentésem. Nicknevemhez méltatlanul kezdtem egy újat a Fehérvárral, szívbõl ajánlom mindenkinek, aki nagy kihívásra vágyik.
50 millió forint kezdésnek átigazolásra, amibõl kb. a Héviz szertárosát tudom megvenni, meg egy dackorszakát élõ vezetõség, amelyik mindenre rávágja, hogy nem. Egy lengyel fiókcsapatot tudtam kisírni, azt sem tudom, minek, mert a játék kezdetekor az egész fehérvári keret ifistül áll vagy 30 legénybõl...
50 millió forint kezdésnek átigazolásra, amibõl kb. a Héviz szertárosát tudom megvenni, meg egy dackorszakát élõ vezetõség, amelyik mindenre rávágja, hogy nem. Egy lengyel fiókcsapatot tudtam kisírni, azt sem tudom, minek, mert a játék kezdetekor az egész fehérvári keret ifistül áll vagy 30 legénybõl...
üdv valaki ajánljon már nekem valami közepes erõsségû csapatot az olasz spanyol német angol és francia ligákból köszönöm elõre is mert nem tudom hogy kivel kezdjek😊