Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
Zakinak😄

zaki
Tegyél már fel vmi mezcsomagot, meg logópakkot... 😄

Tiszta fapados az efemed... 😄

versacce
de mostmár télleg csak az fm!!! am szeva Ars3nal,Csöves,és Liverpool19 sok sikert

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Ars3nal
kezdtem örülni, erre a falábú sensderos 30ról vert egy gólt:s

Ars3nal
<#idiota>

9csöves9
majd csak akkor ha mindenki szépen leírta hányadikas és hány órája lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

lássuk a képeket😄

Salzburggal tolom.ha kellenek képek,akkor teszek be

OFF:
11.-es vagyok és síszünetem van ezen a héten<#mf1><#banplz>
Pisti1026
ÚÚÚ, ezer bocs, ezt az off-ba akartam!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Nekem 7 órám lesz és egy 4 órá angol osztályozó+egy ewgy hatalmas német szódoga!!! De mostanába leszarom a tanulást, igaz annyira nem rosszak a jegyeim, de muszáj lesz a osztályozót min. négyesre megírnom, metrt anyám nem enged el szurkólni Komlóa!!

versacce
úgy-úgy

na akkor mostmár a gémrõl!!

vmvr
így, hogy nemrég teljesen rossz lett a nottm forest mentésem kezdtem egyet a WBA-val, term. cél a feljutás, majd a PL-ben csodatevés😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

versacce
na de ezt szentem inkább folytassuk az off tápig-ba mer soma mérges lesz!!😄

Ars3nal
3.as vagyok és holnap csak 8 órám van<#violent>

8.-os vagyok és holnap csak 4 órám van<#mf1><#mf1><#hehe><#hehe>

vmvr
akkor paszódj meg<#mf2><#nyes>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sziasztok! Ezer éve nem jártam itt és az lenne a kérdésem, hogy vannak-e jó letöltések (mez, címer, stb.)? Kösz elõre is a választ!
versacce
szevasztok,és grat all kihalt a tápig😞
off: hehe én 7.-es vagyok,és holnap 4 óránk van<#mf1>

hehe kaptam egy áramszünetet a mentés meg elment😞 sebaj kezdem elõrõl a Pompit

derley
azokkal nem kell foglalkozni, ha óráról órára akárcsak egy kicsit is tanultál...akkor ilyenkor csak el kell olvasni, és már emléxel is mindenre...vagyis nekem így megy...mondjuk a kisvizsgáimra kiváncsi leszek😄

3 nap alatt 3 tz-.- múlt héttel együtt 8 nap 8 tz... szarni sincs idõm

nagyon kihalt a topik senki nem fm-ezik?
Izzít Pompi

Pisti1026
Na felbaszta az agyam az FM, két és fél hónapt játszottam erre kifagy a gép, pedig bejutottam a Liga-kuap döntõbe, fasz kivan. Sztem kezdek egy újat, nincs kedvem levinni újra ennyit. Sztem vagy magyarba kezdek vagy vhol angol 4-5-6 osztályba.

gilgames00
mindenki elment aludni?

Fred10
ÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszem el! Megtörtént a történelem megismételte önmagát!!
A liverpoollal azt csináltam amit Benitez csinált a valóságban megnyertem úgy a BL-t hogy a bajnokságban valami iszonyatosan szerepeltünk! A BL-ben kivertük a Barcát,Münchent,MU-t és a Döntõben a Real-t nagy küzdelemben 4:1-re 2:1-ig óriási küzdelem volt egyfolytában a Real rohamozott és aztán Kuyt egy óriási bombával eldöntött mindent összeestek és Luis Garcia (Az istenem)😄 bevágta ugyancsak 25rõl a 4.et!!<#worship><#worship>
Így a 4. Newcastle csak az UEFA kupában indul és a haverom hiába lett 2. az Arsenallal selejtezõre kényszerült😊

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

soma22
turpert:
kicsit kulturáltabban ird meg a hszeidet, vagy rejtsd el a spoilerrel

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

na mai fm teljesítményem

4 gyõzelem 2 döntetlen

Ars3nal
hali grat all

turpert
6. mecccse nyeretlenek vagyunk ilyen még nem volt és még mindig elsõk vagyunk 1 ponttal

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

gilgames00
Nem is kell kiprobálni,csak mondjuk a mostani állásodban keress a rá a japán nemzeti csapatra....Mind1ik játékos szürke?

sosem próbáltam még

gilgames00
akartam kezdeni egy bajnokságot a japánokkal de nem jeleniti meg rendesen sem a klub csapatokat sem pedig a nemzeti csapatot.nektek müxik rendesen?

szép

frankfurt ellen nagyon nyögvenyelõsen jutottam tovább nk-ban :S

Zsolti9014
EB-selejtezõcsoportban 4.-ek lettünk, Norvégia, Törökország és Görögország mögött, pedig törököket egyszer megvertük.
2010 VB-selejtezõk állása:

Eredményeim: Örményo. 4-1, Észto. 3-0, Horváto. 2-1
Az angolokkal még csak barátságost játszottam, 0-3. Az kemény menet lesz.
Kezdõcsapat: Fülöp- Kollár, Juhász, Éger, Szatmári - Hajnal, Tõzsér, Gera, Huszti - Rajczi, Priskin.
Gyakori kerettag: Kanta, Németh, Hrepka, Torghelle, Csizmadia, Böõr, Koman Vladimir, Király.
Babos visszavonult a válogatottságtól, így Balajcza a 3. sz. kapus

Hajrá Magyarország!

simán nyerni kellett volna:

nagy a csend a topikban vhogy fel kéne éleszteni ...

Talentplayer
hi all!!!
grat mindenkinek, láttom nagyon jók vagytok
én nem rég kezdtem el egyet a WBA-val, hát mivel kellett nekem a pénz ezért eladtam a húzó játékosokat, sajnos Gerát is mert nem akart hosszabítani (Davies,Greening,Koumas,Ellington,Hartson,Phillips,stb.); csak Albrechtsen(???), Steele és egy pár játékos maradt. REngeteg magyart hoztam a csapathoz és némelyik be is vált, az U18-at is felturbóztam. Németh Krisztián a gól királyon 15/14-el, de bevállt még Kollár,Lázok, Tóth B. Balázs, Korcsmár,Dzsudzsák,Ráthy és a többiek se rosszak. Voltak persze külföldi igazolásaim is. Majd hétvégén dobok képet az igazolásokról, a csapatról és a helyzetrõl; mert a koliból nem tudok.

RIP Antonio Puerta!!!!

mi ez a csend??
így állok jelenleg:

Persze!
Patch, javító patch, mindenen szépen sorba mentem.

Azért gondoltam erre a 3D-s bigyóra, mert volt még egy õsmentésem a debreceni csodálatos éveim elsõ napjaiból, ifjúkorom hajnaláról, amikor még nem raktam fel ilyen-olyan szövõdményeket, és azt betölti. De azt a három mentést, ami a 2008 november-decemberi jelen, elkezdi tölteni, de egyszerûen leáll. És azt meg nem hiszem, hogy egyszerre romlik el három mentésem. Biztos van valami ésszerû magyarázat.
soma22
fmfansite.extra.hu-n fenn van, jo a 2006hoz kiadott cuccal.
egyébként ez nem lehet ok a mentésedre, peccselted a mostani gammát?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

szasz all
sok sikert hozzá én meg lassan kezdem a bajnokságot a Pompival már csak egy csatár kéne

versacce
hellósztok,ma kaptam meg az új monitort,kezdek egyet a Dortmunddal Self szerint jó a német bajnokság

Sziasztok!
Elb****dott a játékom, újra kellett telepíteni... <#szomoru1>

Hiába raktam vissza a régihez utólag letöltött skineket, packeket, meg hasonló nyalánkságokat, mégsem nem akarja betölteni az elõzõ, debrecenes mentésemet. Biztos valami kiegészítõ még hiányzik neki.

Én a golyójátékosokból 3D-st csináló progira gyanakszom, ami a régihez fel volt rakva, ehhez még nincs. Meg tudnátok mondani, honnan tudom letölteni? A sortioutsi-n találtam egy 3D Player alatt futó valamit, de csak két csillagot kapott az 5-bõl. Lehet, hogy mégis ez az?

<#help>
Perugia-al sikerült felkerülni a Seria B-be<#vigyor4>A 21.forduló után 12pont volt az elõny,de a végére csak 3 maradt.
Igazolnék a 2.osztályra,de anyagilag elég gyengék vagyunk,ráadásba a szurkolók kedvencét (Elkhattabi-t) a minimum free árán kivásárolta a Livorno.
Fred10
Ezt nem hiszem el! Idegenben játszottam az Everton ellen vezettem 3:0-ra!!!!!!!!!!!!!!!!! Kikaptam 4:3ra!!!!!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
Mit csináljak hogy több ilyen ne forduljon elõ???<#confused><#confused><#confused>

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

németh k. 4.4M euro már 😛

na az ienektõl mászok a falra! (én a MU-val vagyok)
Ars3nal
kezdtem Watforddal egyet

Üdv!

kéne egy link magyar facepackhez!

kösz!

ui. sem az offtopic sem a fm fansite nem megy...