121242
Football Manager
-
#107714 -
Levike25 #107713 milyen taktikot használsz?szintén pl-vagyok astonnal első évben 7. lettem!ezért vagyok kiváncsi a taktikádra, főleg védelem és csapat beállításra! -
#107712 Watford managere vagyok. Első évben 5. lettem 59 ponttal... Jöhet az UEFA. A Debrecent kaptam 1. kiesési körben.
-
#107711 Hopp csak a linket nem adtam meg mi?:D Kicsit szórakozott vagyok ma:D
Nos: http://www.footballmanagerportal.co.uk/fm2007directory/?sec_id=37 -
#107710 Hááát én azt konkrétan nemtom holvannak eldugva, de megfelelő angol nyelvtudással ez az oldal a legjobb, ha nagyon jól meg akarsz tanulni játszani, én is ezt bújom ráérő óráimban:)
De, ha Somával el tudod intézni, hogy gépelje be az elit kis könyvét az is jó -
fordjee #107709 az előbb találtam meg a 74. oldalon, de hogy ne kelljen keresgélned, a www.huncm.freeweb.hu-n van:) -
fordjee #107708 Játszhatóra vagy megnézésre kell tenni? Ezt még nem tudom:(
Érdekes. taktikával lehet valami baj. Edzők természetesen min 16 fölötti értékűek (már ami fontos), edzőmeccsek megvannak, (külön érdekes, hogy az edzőmeccseken általában 4-10 góllal nyerek, és gólt sem kapok), igazolások megvannak, mégsem megy.
Juveval kezdtem utoljára, edzőmeccsek sima ügy, jorge andrade-t leigazoltam, 8 furduló után már 26 pont volt a hátrányom. 3 uccso meccs 0-0,0-1,0-1. nem lehet, hogy vírusos?:) Commodore-64-en kezdtem managerezni, de azota sem volt ilyen meg egy managerrel sem soha. kicsit elkeserit. Meg adok egy utolso eselyt egy internek, meglatjuk. -
lucifer007 #107707 grat mdineki:)
azt szeretném kérdezni hogy
a tipek és trükökben va egykét jo dolog:) de tul gyorsan van leirva nincs ezb valahol meg?:))) fontos lene:)
A másik meg eza 2150ben játszok...átiárs megváltoztaja gamet és ajátékmenetet ezt tom de pontosaban mitöl lezs más 1 2 soros leriást nagyon megköszönénk csáoo:) -
#107706 nekem is van egy szuper "titkos" taktikom amivel 3 év alatt a kis münchennel uefa kupát nyertem a 2.osztályból indulva:) csak kiváncsi vagyok a tiedre,nem akarom használni.azért köszi!:) -
#107705 max a védekezőtaktikot teszem felmajd valahova, az alapot nem:)
fordjee:
edzések beállitása, normális edző stáb összeállitása,kölcsönpleják visszaadása,helyükre megfelelő(nek hitt) igazolások, min 6 edzőmeccs a megfelelő taktik kitalálásához, stb.
én ezzel kezdek egy gammát. -
fordjee #107704 hy! két kérdés: Soma, az elején megnézésre, vagy játszhatóra kell állítani, vagy mindegy? úgy vettem észre, ha játszhatón vannak a ligák, lassabb. a másik: nem tudom miért, de valamiért akármivel kezdem el, folyamatosan szó szerint szopok. nem is akárhogyan, man. u.-val 8 forduló után 15. voltam, pool-lal is, evertonnal is, lazio-val is, zaragozaval is, stb-stb (west ham, portsmouth, fiorentia). Kb. mindegyikkel ugyanúgy nem ment. Mi lehet az oka? ki mit csinál játék elején? milyen taktikával toljátok? Érdekes, hogy még január elején liverpoollal 2 évet lejátszottam, első évben bl döntős voltam (120.! percben kapott góllal, amit zaccardo passzolt az ötösön pizarro-nak a bayern ellen), második évben kb. 15 pont előnnyel bajnok. most nemrég ugyanazzal a taktikával orrba-szájba buktam a meccseket, mintha muszáj lett volna. Másnál van ilyen esetleg? -
#107703 feltudnád vhova tölteni a taktikodat,nagyon kiváncsi lennék rá,persze ha csak nem gond neked.kösz elöre is! -
#107702 sok sikert hozzá -
#107701 thx, ezt most "sokáig" akarom tolni:) -
#107700 ugy látom ujra velük tolod:)
sok sikert -
#107699 Hy & grat all!
-
#107698 Basel-t kaptam, ha továbbjutok, akkor a Schalke-Marseille párharc győztese következik hát nemtom, nemlesz egyszerű... -
#107697 nekem is az jött be az elején.
otthon a "kisebb" csapatok ellen néha jó volt a támadóbb foci, de idegenben rengeteg pontot és meglepetést köszönhettem a kontrákra alapozott taktikámnak
esetleg ha kell akkor ezt a taktikot eltehetem valahova.
sok sikert. -
#107696 Igazad lehet...a bajnokságban egy könnyed gyors támadófocit játszom, amivel a BL-ben nem is igen kísérleteztem. Kitaláltam egy taktikát egy letámadás után szélsőkkel elhúzni és egyedül a Madrid ellen jött be (1-1; 0-2), most lehet, hogy megfogadom a tanácsod -
#107695 gratula, szép eredmény
uefára dolgozz ki egy védekező kontrás taktikot, azzal sokáig lehet jutni -
#107694 ehh
Ezzel megvan a csoportban a 3. hely (UEFA KUPA)
Azért büszke vagyok a srácokra
-
Janchi #107693 Köszi szépen! -
#107692 ez nem fradi skin, csak egy fradis háttér.
a mezek pedig fenn vannak az fmfansite.extra.hu-n -
#107691 hy kössz a tippeket
de élőször életemben olaszországba kezdtem a fiorentina-val :)
eddig eladtam toni- és Jöregensen-t
jött nani, billy jones, jefferson és kölcsönbe sok mindenki (gago, cassano, d.capel, jurado, borja valero, jonathan(villarreal))
még lehet hozom vanden borre-t meg még nem tudom kiket most van pénzem
majdnem hoztam quaresma-t csak nem fogadta el a szerződést :(:(:(:(
lehet kinevezem magam spanyol u21-snek, de nem valószínű -
Janchi #107690 Soma: azt a Fradi skint meg a Fradi mezt honnan tudom leszedni? Sortitoutsi-n néztem, de nem találtam, persze lehet, hogy csak én nem láttam...:)
Tudnál adni egy linket? Köszi előre is. -
#107689 hát nem.
a ligáknak pedig az az értelme hogy annál több játékost generála gép, nagyobb választék, valósághűbb világkupák stb.
pl ha csak spanyol és angol bajnokságot jelölsz be akkor egy idő után ebből a két nemzetből fog állni a bl az uefa stb. -
Laca1985 #107688 Sziasztok!
Amikor elinditunk egy jatekot mi ertelme van annak hogy minel tobb bajnoksagot valasztasz ki a jatek elejen? Csak lassabb lesz a jatek nem? -
#107687 látom a stadiont nem engedték bőviteni... -
#107686 na az ilyen mecseket de szeretem:)
-
#107685 hir még nincs róla.
bár kiváncsilennék arra hogy ezt a gammát hova fejlesztenék tovább...remélem megmarad a gombfocinézet, és nem kezdenek el 3d-zni -
Squizzi #107684 A Football Manager 2008 várhatóan mikor jelenki meg ? ? Szeptember , Oktober ? :D -
#107683 nem
egész évben ment a basztatás,végig meg akarták nyerni a bajnokságot.
várhatóvolt egyébként. -
SeLFisCH #107682 Uh. Engem még sosem rúgtak ki,még akkor sem,ha nem értem el a célkizűzészt. Vagy ultimatumat adtál ? -
Squizzi #107681 mert Index-en nyomul mindenki... -
#107680 na leedstől kirugtak az idény végeztével.
egyenlőre fradizgatok kicsit, míg nem jön egy épkézláb ihlet az új gammához -
Zenszkij #107679 pang a fórum, mért van ez? -
Utley #107678 Srácok az miért van,hogy januárba járok,és Bosmann szabállyal akarok igazolni pár angol srácot,és senkinek nem tudok szerződést ajánlani?Előre is köszi -
Squizzi #107677 BARCELONA 2006/2007 : Bajnokság 1.hely , BL. 1.hely , EU Szuperkupa 1.hely, Spanyol Szuperkupa 1.hely , Világkupa 1.hely , KUPA :kiestem a 8 közöztt. Igazolások : Andrés Guardado , Oscar Ustari , Tevfik Köse , II Makoun , Mikael Arteta . -
szehi #107676 én a plymouth-ot ajánlom!
-
#107675 Juhhu, szövetségi kapitány lettem!:) az EB-selejtezők 36nap múlva kezdődnek, a csoportomban van Románia; Izlnad; Luxemburg; Andorra; Németország, úgy érzem sima lesz a kijutás...Össze is dobtam egy csapatot, persze jónéhány MTK-ssal:D