121242
Football Manager
-
Squizzi #107794 http://tinypic.com/view.php?pic=4fzd7ps
ilyenkor mit kell tenni ? ami votl skinem azt ujratettem és azota csinálja ezt -
SeLFisCH #107793 TAKE THAT :D
-
SeLFisCH #107792 tudd meg hogy a media a 9.helyre vár csak
Most úgy játszok,hogy franco,pablo,maxi és petrov is sérült. 4 kulcsember. És hát a pótlásukra csak egy gaitán vagy galleti áll rendelkezésemre. Eddig 2 meccs 2 gy 4:1,Espanyol és Celta ellen. Célom az első 4ben benne lenni,mert pénzügyileg elég 0 a csapat :) -
Utley #107791 Na ma este be kell kerülni a Bl-be.Sorsolásom:Bruges ellen tolom,és idegenbe kezdek. -
#107790 nem olyan könnyű az.
egyébként mindenki máshogy élvezi ezt a játékot -
#107789 van persze,de ez sztem nem az.valencia után,amit megunt jön az atletico... -
#107788 mindenhol van kihivás.
pl eldöntöd hogy csak spanyolt/baszkot igazolsz, és máris nagyon nehéz lesz -
#107787 miért jó alapból élcsapattal lenni?semmi érteleme,2 év és nincs játékélmény...ugyanaz lesz mint a valenciával...ráadásul ugyanazokat a plejákat veszed meg mindig,de persze te tudod mennyit érzel magadban.ez az én véleményem! -
SeLFisCH #107786 gondolom mindenki látta -
#107785 köszi neked is.
arminho:
pontosan mit is szeretnél? -
SeLFisCH #107784 atlético madrid
a matracosokkal :) 2007ben nem toltam velük. Valencia pihen,már nagyon kirakatcsapatom volt :| Sok szerencsét Falkirkhez ! -
arminho #107783 valakki tud belinkelni egy jo 2015-2020-as játékot????
-
#107782 kivelis?
én sem igazoltam senkit Falkirkhez, mert nem tudtam -
SeLFisCH #107781 ez igaz
egyébként első szezonom kezdem,100% alapkerettel :) -
#107780 menj, ha én maradok akkor tuti nem lesz bugyuta:D -
lucifer007 #107779 jo téma off ki hisz amit akar nézetek hülyének akor!!de jo eza forum....... lasan már csak te elszel bene soma!!na mentem máshoa csáo -
#107778 értsd már meg hogy a pa nem változik ennyire durván, (sőt én még nem is láttam, de ez lényegtelen)
ami ilyen szinten változik a CA(current ability-jelenlegi tudás)
nézd meg jobban a scoutodat.
itt fejezzük is be inkáb a témát, jöjjenek a képek
én már alig várom hogy folytathassam a Falkirk-t
-
lucifer007 #107777 ja az irásomrol anyit hogy küzködök helyesitrási problémákal + gyorsan irok de mikor lasan irok ienek hogy 1 t vagy ketö és hasonlo hibáktol a szöveget ugyanugy kitudod olvasni.... -
lucifer007 #107776 http://www.sendspace.com/file/urmqqo
Bármeglene a macheszeter mentésem még:S filkor képe árulkodod lene és téma lezáro!! de sztem most eza kép is megtszi!!amugy most kerekm 170 PA-ja ugylátszik 2 honap alat fejlödödt valmit de amuyg sicnsenek jo értékei de sztem nagyon jol játszik!!! na mid1 byezzz
http://www.sendspace.com/file/urmqqo -
lucifer007 #107775 pontosabn 138rol 168nál jár és rosz szavakat hazsnáltam és látszik ki is forgatjátok!!!magyarul azt akartam h ha nagyob kluba mész akor job játékosá válhatsz mit modjuk amit az mtkban elérhetsz életed során... érted már???pl ajax jo edzsé lehetöségek jo játékos nevelés...egy példa de hisz mindenki amit akar!!! de a seringham jelemét néz már meg meg a hozá álását éa PAban sem gyenge, tapasztalt ... pont paszol némethez és bejöt nem iszed ?? probálf ki enyit modod nme hazudik it senki csak néhány emebr elvan magának mert az sg-n van évezredek ot aé ért el valmit azt nem si nézik számba aki már ég managerezik és ritkán ir ide h kicsit meséljen ö is mit ért el ..a sok grat melet már én is egyet megérdemelhetem volna....na mid1 !!nem hiszed járj utána!!!de egy biztso nme csoda h mindenki már az index forumba jár és pang a forum---emiat.... -
#107774 sztem ez a PA-s dolog úgy van,h a PA mindig az,amit a jelenlegi edzőkomplexum ki tud hozni a játékosból maximum.ha átigazol egy másik csapathoz,ahol jobbak az edzéslehetőségek,úgy már megnőhet a PA is,ez logikus.
de ha az ő edzéslehetőségei fejlődtek,akkor is azért 123 PA-ról 190-re ugrani,hát...
na mind1,mindenki azt hisz amit akar -
#107773 Nem mondtam hogy hazudna bárki is, csak nem fér a fejembe, hogy hogy lehet egy mérsékelten tehetséges srácból(130PA) egy közel világklasszis(175PA), csak azéert, mert a Nagy Teddy Seringhamtől tanulja az ipart??? -
Csesza #107772 nem állította sztem senki hogy ez nem lehet (legalábbis én nem)
csak sztem a srác összekeverte a dolgokat... -
#107771 akkor hazudok -.-
mindenki azt hisz amit akar.
go on -
#107770 " a tehetséged is megnö"
Neharagudj, de mi az, hogy megnő a tehetséged?? a tehtség egy adottság, ami nem változik. szerintem a PA sem, de mindegy! -
Csesza #107769 igen, nem jutott eszembe :) -
Zenszkij #107768 vagyis current ability -
Zenszkij #107767 szerintem nem gyorsan ír, hanem tényleg nem tud írni -
Csesza #107766 ÍRJÁL MÁR RENDESEN!!! -
lucifer007 #107765 na tesék egyik ezt mond a másik azt!!na fiygu jol momdtam és atol hoyg egyesek nme jötek rá ne nézen hülyének 4-5 éve managerezek cm sorozatokal keztem...szal na mid1!a léyneg tom mi aza pa mega sima abiliti, de gondolkoz már!!ha te focista vagy tegyük fel mtk ban játszol de ha eligazolt egy nagy klubhoz akor a tehetséged is megnö job edzés föleg ha modjuk ronaldinho tanitgat:DDD érted már?? nme kamu it semi ez igy van de nehéz oylat találni hogy 40-50ez is megugrana edig modom 3x jöt be!!a töbit elmodtam mi sirlamas volt:)szal sztem ezel téma lezárva TEsék probálgatni:D -
#107764 Sports Interactive úgy döntött, hogy a manapság igen divatos MMO (massively multiplayer online) stílust használja majd soron következő játékában.
A fejlesztők egy új stílust fognak meghonosítani az MMO játékok világában, mivel legújabb alkotásuk menedzselős játékmenettel lesz felvértezve. A Football Manager Live a rengeteg díjat bezsebelt Football Manager sorozaton alapul majd, ám a játékmenete jóval fejlettebb lesz az eddigi részekhez képest. A programban lehetőségünk lesz saját csapatot indítani, majd azt más játékosok ellen küldeni, így döntve el, hogy ki a jobb stratéga a pályán. A valós időben zajló meccsek mellett licitálhatunk egymás játékosaira, így szerezve meg a legjobb focistákat, de akár saját bajnokságot is indíthatunk, amibe báki benevezhet, ha megfelel a kritériumoknak. A szöveges chatelés mellett a hang kommunikáció is meg lesz oldva, így nem lesz probléma megérteni a másikat. A kiadást a Sega vállalta be, a bétatesztekre pedig a jövő hónapban kerül sor, de a tervezett megjelenés még így is 2008 nyara. -
SeLFisCH #107763 2006ban szintén volt velem ilyen. Egy kameruni gyereket adtam el Bayernnek,és talán a 175 körüli PAja megugrott 190re. Azóta sem láttam ilyet. -
#107762 írni viszont még mindig nem tanult meg... -
#107761 Anno 2006ban volt vkivel h eladta Huntelaart 160-175 körül PAval és ahogy eladta 199 vagy 200 lett a PAja... -
#107760 hy
látom elvagytok a pa-s kérdéssel
tesómnak 18-s az utánpotlás képzés, 20-s az edző komplexuma + ifi akadémia és 174-sre emelte németh pa-ját
nekem most a west ham-be 2-vel növeltem németh pa-ját tanítgatással (eddie johnson tanítja), edző komplexumom 15-s (ha jól tom, max.16)
de még csak 4 hónapot nyomtam le, elég hullámzó a teljesítmény
meg vertem az arsenal-t 3-1re utána meg az utolsó fulham-től kikapok 2-1re
ui.: rodallega és bojan eszméletlen jó elől(bojan nagyon jól cselez csak sok 100%-s helyzetet hagy ki) -
Csesza #107759 sztem is összekveri a Pot Ability-t a sima Ability-vel
Lucifer: van egyszer egy olyan, hogy Pot Ability ,az az, hogy a játékos mennyire feljődhet ki és a másik ability az pedig az hogy milyen szinten van és az fokozatosan, a tanulás következtében növexik. -
#107758 de sztem te vmit elírtál :) a pot ability az a maximum abilityje,ennyi lehet majd egyszer vmikor,ha kimaxolod.a sima ability az a mostani,sztem neked az nőtt :)
mert amit még franc0 mondott,ott logikus is lenne,h másik edzőkomplexumban akár többet is ki tudnak vkiből hozni,de az is lehet,h csak egy bug volt :) -
lucifer007 #107757 "ez nem függhet az edzőkomplexumtól, vagy ilyesmitől?pl mint az edzőknél, hogy minél jobb az edzőközpont ők is jobbak"
Soma barátom:) lehet rájátszik (bár én fm scoutban igazolok edzöketa minöség érdekében) de nem hiszem ez hozná ki a pléjákbol ezt sztema hoyg irtam elöba nevelés!4csak jol kel megválsztani az embreket és is sokszor csödöltem ezel enm csak siker élmény:D volt oan h 3 év alat csak 2 vel ment fel:D de volt oylan is akinek lement avgy 50el a PA!!hehe:D szal edig nekm 3 jöt be azt leis irtam:D probálgatni kel:Dsok sikert és grat mindenkinek:)) este leszek csáoo -
lucifer007 #107756 bocsánat h gyorsan irtam csak mentem visza gamezni:D
Szal a képet egyik srác kérte.. olvas vissza...:D
a potabiliti meg egy 2 honapja kezedet mechszteri játékomban volt :D mikor filkor atilát carrick,ferdinand,és rooney tanitgata magyarán midegyik 1 évig és midig bekináltak érte és nem értetem meg miért?? rohamosan fejlödödt megnéztem és 193 PA:O és ez bejöt németnél is probálgasátok de nem midnekinél jön be és nem akárkinél megfelelö személyiségünek kel lenie a tanitonak is és a hozá állásának is jonak kel lenie a tanitványnak eyni:Damuyg az ajaxos poepon (kis csapat)nál si ez volt ot csak 20 al tudtammegnövelni de hamar leis lépet:S hálátlan:DHuntelaar növedék:Dhehe
!!nem igaz nme tudtátok!!:D meletem csak 4 év managerezés van mégis én jövök rá ien turpiságokra?:P
Amugy aki nem értete amit irtam röviden anyi hogy crystal palace csödbe ment felvásárolták egy az egybe a klubot anyi pénzem lett h csak na.... és igazoltam pár tehetséget és pár nagyobat (másodosztályhoz képest nagyobat)és feljutottam bár botlatozva de fel!!:)pont különbségel 1. letem!!és most ujév javitotáka pénz ügyeket:OOOO még job életem van de nem költök sokat nehogy tönkre tegyem ezt az állmot:D és bövitik a stadiont 16000 !!szal jo az életem de egy érdekeség... "a vezetöség azt akarja hogy 5. legyek magyarán uefás legyek legalább jövöre:OOO"
ugy enyi remélem igy értitek! -
#107755 hallottam hírét, sok sikert hozzá
és jóccakát