Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
nincsmit
megyek aludni, jó éjt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gilgames00
nem én engedtem el hanem ez elnök,nem volt beleszólásom,megnézem õket thx

soma22
csurka egy rakat szart nem ért...hegedûst, vagy pollákot, esetleg kovrigot ajánlom oda,pk nagyon jók
tartozás meg pikk pakk letudható

hozzáteszem baloghot kár volt elengedni, nekem 5 évig szolgált a védelemben, nagyon jol összefogta a bagázst ott hátul.
azóta edzõ nálam.

gilgames00
elvitte a prága Baloghot,nem igazolok senkit kiváncsi vagyok Csurkára...
1 hónap alatt törlesztett a klub az adosságábol 1.7M eurot😊

soma22
mindenképpen, nekem nagyon bevált

gilgames00
nagy grat érte,ennyit a gép is szokott rafkózni😊 zunigat érdemes leigazolni?

soma22
aprobb sorsolás...

soma22
mint tudjátok hamburg szivatott meg uefában mikor abbahagytam.akkor ujrajátszottam mégegyszer de csak rosszabb lett...
voltam annyira pofátlan hogy 2 hét pihi után megprobáltam ujra.
ítéljetek el, de ezt nem tudtam elfogadni...
eredmény:

soma22
nem sokat ismernél közülük, majd tolok egy keretképet a meccs után

gilgames00
pleják kik vannak?

soma22
uefa negyeddöntõ, mostmeg még küzdök egyet a hamburg ellen...ez idegel a legjobban, ott nem megy

gilgames00
az már jó,vmi kimagasló eredmény a nemzetközi porondon?

soma22
2014

gilgames00
szeva!hol tartasz velük?én most kezdtem el velük...

soma22
nha úgy döntöttem kap még egy esélyt a fradis mentésem.
nagyon nincs kedvem újat kezdeni, nomeg ez a csapat már nagyon a sajátom...

egyébként gratulálok nektek, születtek remek eredmények😊

micsoda továbbjutás LOOOOL😄

Köszi

Mibõl?😄

de
vegyél jobbat😊
Üdv all és grat all!!!
A nottinghammel vagyok és az a kérdésem hogy a kapusom mindig kirohangál a kapujából erre nincs valami megoldás?

ugynézem elírtak valamit elsõre mert átrakták a Fifa Man.-hoz

LasDen
3- évemben a Reallal szenvedek......hol felpörög a csapat és brillírozik hol meg simán kikap....így a 6. helyen tengõdök és nem tudok elmozdulni...jött a Gimnasic elleni meccs (gondoltam könnyû hyõzelem), de Casillason kívül nem volt kapusom és kapus csere nélkül áltam fel (igen, nagyon hülye vagyok)...term a 10. percben lerúgták, így Ramos állt be aki egész jól védett, de így is 2 gólt kapott és kikaptam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sûrû a mezõny:

kb olyan szintû , mint a magyar, nem röhögném ki

csak erõs idegzetûeknek!!Örmény bajnokság:
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=7281
kiváncsi vagyok milyen lehet😄

utóbbi 5 meccsem

Hamburg:Bielefeld 5:0
Hamburg:'Lautern 0:0
Hamburg:Wolfsburg 3:0
Hamburg:'Gladbach 6:0
Hamburg:Brelin 3:0

vmvr
nem hiszem el<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

a nottm után elszáll a WBA is:SSS

mára hagyom is az efemet, ideges lettem, majd holnap kezdek vkivel

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Perugia-al a 3.szezonom kezdem.Elsõ évbe sikerült a 3.ligából felkerülni.Idén már osztályzóra oda kéne érni!3,400,000Euro van igazolásra!
nekem a scoutom egy újpestit szúrt ki
3 csillagos már most , PA 5 csillagosnak van írva. Majd megnézem genieben , mennyi az az 5 csillag

Darkon
Nem vagyok az a mindenaron-magyart-a-csapatba szellemisegu manager nalam az jatszik aki a legjobb de most ugylatszik lesz magyar is a Villarealba lehet megveszem scoutom maximalisra ertekelte meg a Juve iskola se szar uh biztos van benne valami...

Born to win

Darkon
Kofi

Vela unta magat Arsenalba uh. nyaron jon 42.5M

Born to win

Ars3nal
kaptam volna normális fizetési keretet lett volna több erõsítés de így védõnek már csak Henchoz jött, van még 7 millióm de nem engedik a fizetést rendesen:c

grat

egy két statisztikati mutatót dobhatnál

gondolok itt egyenleg , játékosokból származó bevétel-kiadás , hány meccset nyertél-vesztettél-döntetlen lett 😊

hali!nagy grat a bajnoksághoz és persze grat mindenki másnak is😊

Darkon
Utolso meccset buktam de hala a Gimnasticnak aki emberhatranyban verte 3-1re a Valneciat ISMET BAJNOKOK VAGYUNK.<#law><#pias>

Born to win

Darkon
A kapus<#hehe>

Born to win

Darkon
Na meglett a Spanyol kupa van meg ket meccsem a bajnoksagaba 3pontal vezetek a Valencia elott de megvert otthon plusz van egy dontetlenem ellene szoval mindket meccs kell.

Born to win

Hi all
Loading Hamburg...

offtopikba érdemes benézni

én reyest hozhattam volna el 15milkáért , de nem hajlandóak eljönni

angliából szinte senkit nem tudok igazolni , olaszországból és spanyolországból nagyon nehezen , keletrõl jönnek el könnyen , dél-amerikából meg franciaországból.

poénból felnyilaztam kapuból csatárnak. Hátul passzolgattak, ez az idegbeteg elõrerohant és befejelte 😄

gilgames00
németország,3.osztály,Fortuna Düsseldorf..megpróbálunk BL-t nyerni😊

GTheo
3. osztály alatt szinte csak angliában van akármi asszem...

VBt buktam, nyolcaddöntõben portugália 2-1re megvert, hülye mascheranot 2x állították ki a vbn, 90 percben kaptam gólt...Mst szurkolok Walcottnak h a döntõben lõjjön 1-2 gólt és õ legyen a gólkirály 😛
Eladtam Lennont,BenArfát 30-30 millióért, senki sem jött, fiatalítani fogok, najó azért 1 nagyobb igazolás beleférhet 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gilgames00
üdv emberek,grat gtheo!Tudna vki tippet adni h meik csapattal kezdjek egy ujat?3.osztályból max,vagy leljebb ,európai országból de ne Anglia.

GTheo
Már ezért mgéri válogatottban dolgozni, 20dik percben nem megadott gól, Samuel alibizik csak, de azért nem rossz eredmény, 81dik percben átálltam 4-2-3ra, saviola gólpassz agüeronak 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Agüero 15 ? ? ? baszki mekkora mázlista vagy 😛
VBt kéne mst nyernem Argentínokkal, eddig 4-2-3-1et próbálgattam mint a barcában, de mst áttérek lehet a 4-3-3ra, de az oanra h az utsó 3 mind csatár 😛 argentínoknál lehet Tevez,Agüero,Messi 😊 15 játékosom ment a VBre.
Idén a real elkezdett erõsíteni, 4 játékost igazolt 120milláért(Sissoko,Ménez,Makoun II,Alex).Erõsít az összes riválisom, tõlük kéne erõsítenem 😛

Salzburggal bajnokság+kupagyõzelem és a Bayern,Barca,Bordeaux csoportban 3. hely,de az Espanol ellen elvéreztünk az UEFA-ban
most a Besiktas ellen harcoltuk ki a BL csoportkört,ahol a Liverpool,Parma,Benfica trióval találkozunk.tovább kellene jutni
Most fejeztem be az 1. szezonomat a Crewe-vel az angol 1. ligában és sikerült az 5. helyet megcsípnem. Sajna a rájátszási döntõben a Swansea ellen alulmaradtam 1:2-vel. Legjobb játékosom Giovanni (brazil-olasz) és vmilyen chilei csapattól hoztam 120k-ért. A köv. szezonban cél az 1-2 hely vmelyike. Próbálom leigazolni Sierra-t,Vincze Ottót és már igazoltam egy fiatal (18 éves) lengyel csatárt + egy frankó lengyel Tkp-t. Az mitõl lehet, hogy drága jó Giovanni elkezd fejlõdni, majd szerzõdést hosszabbítok vele és elindul az értékeinek a visszaesése (talán elkezd lazsálni...?)
Darkon
Nekem Torres ingyen jott Aguero meg 15M(euro) anno igaz Ronaldo volt az ahitott nagy nev 63M, Eto ingyen.

Born to win

GTheo
Legszarabb barcás évem, semmit sem nyertem...bajnokság 2dik, bl negyeddöntõ...Én hüe meg etoot elakartam adni de még mindig a legjobbom...Nyáron fiatalítás, addig is VB argentínával 😛 csoportm: olasz,nigéria,román.

Sel ochoa h a pi***ba rúgott gólt?😄

Németh Krisztián értéke már 7M euro 😄

Úgy döntöttam , hogy semmi értelme 100 ponttal megnyerni német területi ligát , úgyse juthatok fel, inkább a barit a brestet és a den haagot fiókcsapatnak fogadtam és oda küldöm õket. Általában kezdõl , jól fejlõdnek és az értékük eszméletlen módon nõ. Lsd némethkrisztián 😄