Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tartozás meg pikk pakk letudható
hozzáteszem baloghot kár volt elengedni, nekem 5 évig szolgált a védelemben, nagyon jol összefogta a bagázst ott hátul.
azóta edzõ nálam.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
1 hónap alatt törlesztett a klub az adosságábol 1.7M eurot😊
voltam annyira pofátlan hogy 2 hét pihi után megprobáltam ujra.
ítéljetek el, de ezt nem tudtam elfogadni...
eredmény:

nagyon nincs kedvem újat kezdeni, nomeg ez a csapat már nagyon a sajátom...
egyébként gratulálok nektek, születtek remek eredmények😊

Mibõl?😄
vegyél jobbat😊
A nottinghammel vagyok és az a kérdésem hogy a kapusom mindig kirohangál a kapujából erre nincs valami megoldás?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=7281
kiváncsi vagyok milyen lehet😄
Hamburg:Bielefeld 5:0
Hamburg:'Lautern 0:0
Hamburg:Wolfsburg 3:0
Hamburg:'Gladbach 6:0
Hamburg:Brelin 3:0
a nottm után elszáll a WBA is:SSS
mára hagyom is az efemet, ideges lettem, majd holnap kezdek vkivel
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

3 csillagos már most , PA 5 csillagosnak van írva. Majd megnézem genieben , mennyi az az 5 csillag

Born to win
egy két statisztikati mutatót dobhatnál
gondolok itt egyenleg , játékosokból származó bevétel-kiadás , hány meccset nyertél-vesztettél-döntetlen lett 😊
Born to win
Born to win
Loading Hamburg...
offtopikba érdemes benézni
angliából szinte senkit nem tudok igazolni , olaszországból és spanyolországból nagyon nehezen , keletrõl jönnek el könnyen , dél-amerikából meg franciaországból.
VBt buktam, nyolcaddöntõben portugália 2-1re megvert, hülye mascheranot 2x állították ki a vbn, 90 percben kaptam gólt...Mst szurkolok Walcottnak h a döntõben lõjjön 1-2 gólt és õ legyen a gólkirály 😛
Eladtam Lennont,BenArfát 30-30 millióért, senki sem jött, fiatalítani fogok, najó azért 1 nagyobb igazolás beleférhet 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
VBt kéne mst nyernem Argentínokkal, eddig 4-2-3-1et próbálgattam mint a barcában, de mst áttérek lehet a 4-3-3ra, de az oanra h az utsó 3 mind csatár 😛 argentínoknál lehet Tevez,Agüero,Messi 😊 15 játékosom ment a VBre.
Idén a real elkezdett erõsíteni, 4 játékost igazolt 120milláért(Sissoko,Ménez,Makoun II,Alex).Erõsít az összes riválisom, tõlük kéne erõsítenem 😛
most a Besiktas ellen harcoltuk ki a BL csoportkört,ahol a Liverpool,Parma,Benfica trióval találkozunk.tovább kellene jutni
Born to win
Sel ochoa h a pi***ba rúgott gólt?😄
Úgy döntöttam , hogy semmi értelme 100 ponttal megnyerni német területi ligát , úgyse juthatok fel, inkább a barit a brestet és a den haagot fiókcsapatnak fogadtam és oda küldöm õket. Általában kezdõl , jól fejlõdnek és az értékük eszméletlen módon nõ. Lsd némethkrisztián 😄