121242
Football Manager
  • Lionel
    akkor szinte nemis lehet velük mit kezdeni mert a feljutás szinte lehetetlen és ha az nics meg akkor pá pedig kedvenceim angliából és ez elég idegesítő
  • Lionel
    velem meg most az a baj h nemtudok újat kezdeni már 1 ideje mer egyszerűen képtelen vok eldönteni h mit is szretnékelkezdek 1et 1 csapattal, játszok pár meccset és megunom
  • soma22
    sima elsőnek várnak végig, egy hullagyenge kerettel, pénz meg nyista...ehhez csoda kell
  • 5w0rdf15h
    jah főleg úgy h IRL kiesésre áll a leeds
  • soma22
    jah, emellett meg durva elvárásaik vannak.
  • Lionel
    ja..én addig nem jutottam el h kirugjanak mert még ezekszerint azelött leléptem mert nem volt kedvem még 1 szezont játszani a championshipben de lehet akkor nemis hagyták volna

és az a baj h iszonyú gyenge játékosok voltak a keretben és annyi pénz nem volt átigazolásra h kcisit felturbózzam
  • soma22
    nem estem ki de kirugtak...ezért
  • Lionel
    Télleg Soma láttam még vmikor h kezdtél a leedsel, azzal mi történt, mért hagytad abba, ha szabad kérdeznem? csak mert énis keztem még velük anno elég kevés sikerrel ahhoz képest h 1. hejre vártak épp h nem estem ki
  • soma22
    vagy az offtopikban kérdezzen ami erre van...
  • Lionel
    vagy kapcsold ki a felületcache-t.ha még nem próbáltad
  • Darkon
    Siman a FM manager mappaba kell rakni (csinal egy kulon mappat a dokumentumok konyvtaraban nalam ez c:/documents settings/stb.stb.Football manager)oda kell mindent omlesztve bemasolni es annyi
  • illesbela
    jah és még valami
    beleskubiztam a config file ba és az a furcsa dolog jutott eszembe, hogy:
    <record from="fulham" to="graphics/pictures/club/654/logo/huge"/>
    a file neve fulham, amit a mappába raktam de itt 654 es fileként hivatkozik a képre nem??
    nah mert talán csak át kell írni a csapatneveket a hivatkozás szerinti számokra...
    de ez csak egy ötlet nem értek hozzá, de jó lenne ha valaki tudna majd segíteni kicsit :)
    köszi!
  • illesbela
    thx de erre rájöttem
    csak az a baj hogy nem működik...
    bemásoltam a fileokat oda ahová kell, de maradtak a kamu logók...
    lehet hogy én vagyok hülye de ez nekem nem működik...
    huge normal és small mappák tartalmait jó helyre raktam, beraktam őket a Football Manager 2007\data\graphics\pictures\logos\huge\clubs\eng\premier mappába csak simán a fileokat és külön mindent egy huge mappán belül is de így sem megy...
    ue.-t csináltam a normal és small mappákkal is de azok sem működnek
    kezd komolyan idegesíteni a dolog...
    de azért köszi a választ
  • Darkon
    Bannerba: v. Alex Fergusson fejere v. Aresene Wenger fejere kattintasz.
  • illesbela
    hi

srácok valaki segít hogy mivel vagy hogyan tudok eredeti angol premiershipes címereket csalni a kamu címerek helyett???
  • Csesza
    :DDDDDDdddd ez kemény
  • hunbasser
    gólgazdag forduló -.-
  • Darkon
  • Kanál
    gg
  • Darkon
    Betortunk a japan piacra!

• Darkon
    Grat mindenkinek...indul a 11.szezonom..
  • SeLFisCH
    már kaptál rá választ,olvass vissza
  • zsilike
    hi milyen patch el toljátok?701 meg annak a javitása van még?v van valami uj?thx
  • 5w0rdf15h
    úgy értettem h a nagy csapatok kapnak 5 millat :) a kicsik a kevésen osztoznak...én 1 millát kaptam a Heartsel....azt is a győzelemért ha utolsó előtti vagy akkor gondolhatod mennyit kapsz
  • soma22
    az össz vagyon 70ezer, szted az 5 milla mennyire jönne jól?:D
  • 5w0rdf15h
    grat megy ez :) skótoknál egy a gond h rohadt kevés pénzt adnak :( hiába nyered mondjuk meg a bajnokságot mer max 5 milla fontot ha kapsz az már sok (tvs díjakkal együtt)
  • SeLFisCH
    Mocsok egy játék:) Lesérül Torres,Mista , így jött Kenesei,mivel nem volt több csatárom. 89.percben bevarrja krisztián a győztes gólt,les miatt nem érvévényes. Utána felháborodott mindenki,megnéztem az esetet,igazam volt. Beírtam hogy a sporti tévedett,most meg FA Silent over Türtk's critism. No comment. Ennyit ér 2 pont :|
  • SeLFisCH
    Nem vagyok ez a tipikus magyar vagyok magyart igazolok a Realba,de ő ingyen volt,jó értékekkel,egész LIGA BBVA könyörög érte :)

• illesbela
    valaki segíthetne majd ha tud, mert nem tudom kicserélni az premiership mezeit ill a logóit :) csak a skines problémám oldottam meg :)
    ...kinyitottam a szemem :D
    próbáljátok ki...
    néha segít :D
  • illesbela
    jah bocs az elöbbi skines hülye kérdésért közben rátaláltam :D:D
  • illesbela
    hi

az angol bajnokság (Premiership) mezei és logóit hogy cserélhetem ki eredeti mezekre logókra???
    esetleg olyan patch v kieg. nincs ami javít ilyen hibákat??
    jah és nem tudtok egy jó oldalt, ahol fel vannak töltve skin-ek ről kis képek, mert jól jönne egy skin, az alap nem egy nagy szám, igaz hogy találtam egy kazal skin-t, de nem akarok 50-et letölteni mire 1 jó lesz :)
    jah és jó étvágyat a vasárnapi ebédekhez ill jó ebédet az étvágyhoz! :P
  • Ramox
    Légyszíves. Ha egyszer megkérdezted onnantól látjuk, csak valszeg nem tudjuk a választ.
  • BlueMaster
    Ez passz nem használok skineket...
  • Squizzi
    egy kicsit segitsetek !! Volt egy skinem : Evolution és ujra telepitettem de nem enged azota belépni a játékba mert ezt irja ki :

" Did not find font resource: vera "
  • BlueMaster
    vagyis nem stimmel mert utána már csak 1x5 meccs...
  • BlueMaster
    33 meccs után oszlunk a többi stimmel

[IMG]http://[/IMG]
  • SeLFisCH
    "jópár fiatal nagy pa-s játékost veszek minden év elején, és amikor megveszem még csak 100-120 környékén mozognak a pa-k. Egy 17 éves srácból lazán lehet 20-21 éves korára 180 feletti pa-t kihozni.
    "

Azt mondod nagy PAs játékost veszel utána meg azt hogy 100-120 PA körül mozognak. Gondolom ezt úgy értetted,hogy 100-120 Abilityjük 17 évesen,és mire 20-21 lesz. Én egyébként így igazolok:

14-18 ability:60+ PA:175+ Mondjuk akinek 18 évesen 60 ability,őt hagyom.
    19-22 ability:100+ PA:180+ Itt is akinek 22 évesen 100,semmit nem ér vele.

Jó edzéssel és edzséslehetőségekkel egy év alatt egy játékos nálam 20-30 abilityt fejlődik.
  • Squizzi
    ott 22 meccs után ketté oszlik a mezőny : ALSÓ , FELSŐHÁZ és 2X5 meccs.
  • Squizzi
    egy kicsit segitsetek !! Volt egy skinem : Evolution és ujra telepitettem de nem enged azota belépni a játékba mert ezt irja ki :

" Did not find font resource: vera "
  • shalalala
    Soma, a skót bajnokságban 22meccs van egy szezonban?
    vagy 2*22 mint pl a svédben?
    Jah és grat. mindenkinek