Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
minden posztra két -közel- azonos képességû játékos. a B-csapatból akármikor tudok felhozni vész esetén valakit, de a szezon közepe felé így is sokan rinyálnak hogy miért nem jáccatom õket (ha nem rotálok)...
összegezve: abszolút nem, sõt optimális,.. szisztematikus keretépítés folyik.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Nem rossz, de nem szûk egy kicsit a keret?

Matthew Prosac
Németh Krisztián az U18-as keretben, Varga Zoltán a B-csapatban, Bajzátot pedig már elvitték elég jó summáért...
szóval volt/van több is 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hunbasser
jó sok magyar játékosod van 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez elég erõs Segunda División O.O

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
Csapatom kerete a spanyol másodosztályra:
Rayo Vallecano
Szerintem erõs...

Matthew Prosac
nekem egyszer egy 2007 szeptember-2008 május idõszak fagyott... kezdhettem újra a szezont, mert az elején volt csak mentve.

GRRRRRRRRR
MU-val nyomtam 3-4 óraát kb 2 hónap és lefagyott a gép!! GRRRR
<#mf1><#gun><#boxer><#violent><#falbav><#action><#levele><#violent><#violent>
http://kep.kepfeltolto.hu/249/1171665134.jpg

Üdv és grat all véget ért a Nottinghammel az elsõ szezonom sikerült feljutni!!!

turpert
uhh rendesen odabasznak 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Bocs a minõségért!
Sziasztok
És ehhez mit szóltok? Barcával nyomom,és így áll a Barca B a másodosztályban. Nem én vagyok az edzõjük, csak a fiatal tehetségeket adom le oda.
<#whatever><#whatever><#whatever>
Darkon
Plusz eredmenyek: Costil ev (spanyolliga) kapusa, C.Ronaldo ev jatekosa, Ballotta 2., Ev managere, Torres 2. gollovolistan(rotacios rendszernek koszonhetoen amugy csak elegedetlenkednenek)

Born to win

soma22
törölt hozzászólás

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

emberek segitsetek ! nem tudom ugy megcsinálni hogy 20 kybite alatt legyen a képem mérete. Ti hogy tudtok ekkora képeket feltenni ? <#nemtudom><#boxer><#eplus2>

sziasztok, a januári igazolásokat tartalmazó patch mikorra várható?
hunbasser
az kemény lesz,hajrá!

ReaL MaDRid x siempre

Arsenallal játszom az FA kupa döntõjét

Darkon
<#nemtudom> Spanyol is most hogy teli vagyok penzzel. BL meg mindig hatra van.

Born to win

hunbasser
tehát minimum 14.akkor 15 ligát én is be fogok jelölni,csak a játék most egy másik vinyón van :\

ReaL MaDRid x siempre

soma22
én 512vel játszok és annyi ligát töltöttem be amit már többször leirtam.

hunbasser
mégsem lesz 768 mb ramom,csak 512 van most,mert elfeledkeztem arról a pici gondról,h a 256-os ramom 266 mhz -.- és azt meg nem támogatja az alaplapom
lehet,h majd veszek használtan még 512 mb ramot,de azt majd még nem most.

512 mb rammal és 3,06 ghz-es pentium 4 procival mennyi ligát jelöljek be sztetetk?

ReaL MaDRid x siempre

soma22
én inkább ugy fogalmaznék hogy neked van a legkönnyebb dolgod.
szvsz kupában az azonos ligában lévõknél nincs különbség.
sok sikert!

remélem...az arsenalt kéne valakinek kicsapni és akkor én lennék a favorit😊

soma22
nagyon laza lesz

FA kupa sorsolás:

grat mindenkinek!
segítek pörgetni😊most kezdõdik a Donchaster elleni FA kupa meccs

soma22
majd legkésõbb vasárnap jol felpörgetem😊

Pisti1026
Azta de kihalt a fórum....

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

gilgames00
azt nem értem, h a BL-t meg az UEFA kupát németül irja ki,a super kupát meg magyarul,ugy h fent van a legujabbb magyarositás.nem mintha a baj lene csak nem tiszta ez nekem..

gilgames00
üdv emberek

és az 1 év alatt termeli a gólokat
hunbasser
1 év,és akár edzõ lehet belõle -.-

ReaL MaDRid x siempre

Szerintetek Jose Lius Sierra (nagyon állat adatokkal és 38 éves) mire lehet képes az angol 1. ligában, mert 1000K-ért megszereztem. Vki már próbálta?
Pisti1026
Na kikaptam a Liga-kupa döntõbe, nem is vártam jobbat , nálma a Chesea megállíthatatlan, 27 forduló után még csak 5 gólt kaptak, már a az is nagy szám lett volna, ha lövök gólt.

turpert
nekem csurka nagyon bevált nb1 be

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Pisti1026
Hy all! Rég voltam már! Eky kis helyzetjelentés:harmadik szezonomba jároka West Hammel és most jelenleg a BL-t érõ 4. helyért harcolok.FA-kupában a legjobb 8 között vert ki az Arsenal és a Liga-kupában a döntõbe vagyok. AZ UEFA-ba sikerült a második szezonomba a trófea elnyerése és úgy néz ki , hogy idén sincs kizárva a címvédés, mert a a sima csoportkõrbõlvaló továbbjutás után a Valenciát kapatam, na mondom itt van a vége, mert az FM-zéseim során mindig a Valencia volt a mumusom, de amikor 5-1 otthon elintéztük õket akkor már más volt a helyzet. Kinnt sima lesz. Na majd nyomok délután fele képeket is.

miért nem enged feltenni képet ? 50 kb alatt nincs méret 😞 , jpg,gif - nem jo... ti hogy csináljátok ? 😮

Ja és ingyen jött <#wink>
soma22
nekem mindig bevált ha a helyén(tkp) játszattam.
jo vétel

darkon:
csak az a különbség, hogy egy nb1 nemzetközi meccsek nélkül kurvára unalmas...

Vkinél már játszott Vincze Ottó? Milyen, mert leigazoltam az angol 1. ligába.
Ok. Megoldódott, nem csináltam jól a reinstallt... egyszer sem 😛
Nos igen onnan már kitakarítottam egy újrainstall elõtt és az egyetlen dolog amit elértem hogy nem jegyezte meg a legutóbbi játékomat szóval a reload last game hóka volt. De mondom hogy a particióegyesítés után még normálisan mûködött. Nemtom mi lelte azóta.
Hi! Szvsz a registry-ben kéne körültekinteni, mert egy ilyen patricionálós móka igen csak megkavarhatja a lelkét...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Emberek. Van egy komoly gondom. Nem tudok új játékot kezdeni. Egyszerûen leakad a gép miután az elsõ csík végigfut a töltõben. Valamit betölt és dolgozik mert mikor kilépek sokára jön helyre a gép.
Az van hogy partició-egyesítést csináltam és az FM elkerült az install helyérõl egy drive-al elõrébb. Ez eddig nem volt gond, mert multyplayerben kísérletezgettünk egy barátommal és több játékot is kezdtünk. 5 percnél tovább sosem tartott beindulnia. Már újrainstaláltam egy párszor meg babámfüle, új könyvtárba is telepítettem és semmi. Csak nem tudok újat kezdeni. Segítsen valaki ha tud. Köcc elõre is.
Sziasztok!
Egy darabig visszaolvastam, de nem találtam arról infót, hogy az edzésbug-ra mi a megoldás.
Tudnátok segíteni?

Idegesítõ, hogy állandóan kidöglenek az edzéseken a játékosok (szinte nincs is olyan edzés, hogy nem törik/szakad/zúzódik/reped meg valakinek valamilye, pedig közepes erõsséggel nyomom az edzéseket (kicsit gyengébb erõsségûek, mint az alapbeállítás) és jó edzõim is vannak (kipróbáltam, editorban felhúztam próbaképpen az edzõim skilljeit maxra, de úgy is sérülgetnek)). A legfrissebb patch is fent van.
Szóval tudnátok segíteni mi a megoldás?
Elõre is köszi.

www.republiknet.hu

Darkon
En is igy voltam 1 honap szunet utan, Valencia mar ugy hozzam nott(szinten 2014) nem kezdek ujat. Engem a Werder Bremen BL vereseg dobott a padlora ugygondoltam ideje felretenni a jatekot kicsit.

Born to win

Darkon
Dante poklanak 10.koreben ,a bukott managerek bugyraban, fogsz elkarhozolni ezert (ahol majd 225ezer evig kell ujra es ujra jatszanod a Malta-Magyarorszag talalkozot)<#eplus2>

Born to win

gilgames00
jó8