Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összegezve: abszolút nem, sõt optimális,.. szisztematikus keretépítés folyik.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szóval volt/van több is 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
MU-val nyomtam 3-4 óraát kb 2 hónap és lefagyott a gép!! GRRRR
<#mf1>#mf1><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#action>#action><#levele>#levele><#violent>#violent><#violent>#violent>
Üdv és grat all véget ért a Nottinghammel az elsõ szezonom sikerült feljutni!!!
És ehhez mit szóltok? Barcával nyomom,és így áll a Barca B a másodosztályban. Nem én vagyok az edzõjük, csak a fiatal tehetségeket adom le oda.
<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>Born to win
Born to win
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
lehet,h majd veszek használtan még 512 mb ramot,de azt majd még nem most.
512 mb rammal és 3,06 ghz-es pentium 4 procival mennyi ligát jelöljek be sztetetk?
ReaL MaDRid x siempre
szvsz kupában az azonos ligában lévõknél nincs különbség.
sok sikert!

segítek pörgetni😊most kezdõdik a Donchaster elleni FA kupa meccs
I’m Forever Blowing Bubbles...
I’m Forever Blowing Bubbles...
jo vétel
darkon:
csak az a különbség, hogy egy nb1 nemzetközi meccsek nélkül kurvára unalmas...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Az van hogy partició-egyesítést csináltam és az FM elkerült az install helyérõl egy drive-al elõrébb. Ez eddig nem volt gond, mert multyplayerben kísérletezgettünk egy barátommal és több játékot is kezdtünk. 5 percnél tovább sosem tartott beindulnia. Már újrainstaláltam egy párszor meg babámfüle, új könyvtárba is telepítettem és semmi. Csak nem tudok újat kezdeni. Segítsen valaki ha tud. Köcc elõre is.
Egy darabig visszaolvastam, de nem találtam arról infót, hogy az edzésbug-ra mi a megoldás.
Tudnátok segíteni?
Idegesítõ, hogy állandóan kidöglenek az edzéseken a játékosok (szinte nincs is olyan edzés, hogy nem törik/szakad/zúzódik/reped meg valakinek valamilye, pedig közepes erõsséggel nyomom az edzéseket (kicsit gyengébb erõsségûek, mint az alapbeállítás) és jó edzõim is vannak (kipróbáltam, editorban felhúztam próbaképpen az edzõim skilljeit maxra, de úgy is sérülgetnek)). A legfrissebb patch is fent van.
Szóval tudnátok segíteni mi a megoldás?
Elõre is köszi.
www.republiknet.hu
Born to win
Born to win