121242
Football Manager
-
Lionel #107914 értem, köszönöm a segítségeket!majd akkor jövök a fradival;) ez benne van néha engem is tud idegesíteni:) na jóéjt srácok! -
#107913 -
#107912 mindig több ligát bejelölök, több a valodi játékos, nagyobb a piac és az életszerűség. -
#107911 bazzeg:
otthon a 4. ellen toljuk, sérültemet ápolják a pálya szélén, bedobást nem adják vissza hanem basznak egy golt belőle és azzal nyernek...
fax kivan, utolsó percben meg szabályos golt nem adnak meg nekünk... -
Lionel #107910 roni azért ott van ahol kell -
Lionel #107909 egyébként több ligával játszotok h más bajnoskágba is mehessetek?csak mert én ugy még nem próbáltam.bocs a kérdésekért -
#107908 Mindig orom a Valenciat megverni plane idegenbe plane ugy hogy Akinfeev mindent ved kiveve...
-
Lionel #107907 értem,köszi. -
#107906 Nemsemmi -
#107905 némelyik képre még emlékszem is:)
lionel:ugyanaz a taktika és edzésterv mindenhol ahol tolom. -
#107904 a lényeg hogy nyáron több fizikai edzés legyen
év közben meg medium és heavy határán mozogjon a csúszka -
Lionel #107903 100600 férőhelyes vicente caldreó nemsemmi... -
Lionel #107902 nekem már ott se ment, és cheatre vetemedtem de a 2007hez nemis találtam. és a fradival is ugyanojan intenzitású volt mint a nagyobb csapatokkal? -
#107901 köfi, de ez nem egy extra :c
itt találtam pár képet még a régi gámából. azok voltak a szép idők :) -
#107900 a 2006 óta ugyanazt használom szinte -
#107899 állatok:)
gratula mindkettőtöknek:) -
Lionel #107898 amúgy edzésbeállításokkal h álltok??nekem az a gyenge pontom -
Lionel #107897 hát nem semmi módon nyomjátok -
#107896 óóó ilyen Nekem is van, bár én még nagyon az elején járok :c
grat egyébiránt
-
Lionel #107895 nem semmigrat. 07,10es szezonba látom azért változásokon ment át a csapat -
Ugy nagyjabol
[nezi a szabalyokat] -
Lionel #107893 a brazilt énse nagyon értem h h van -
#107892 egyszer talán probáltam, de nem tudtam átlátni:D
valami pár résztvevős csoportok meg ilyenek.
de nézd meg a szabályaikat. -
Lionel #107891 miért h állsz a villarreallal? mert nem nagyon tudom mert nagyon sokszor nemtudom követni a fórumot főleg írni nem. a dél amerikai bajnoskágra már énis gondoltam, de aztán mindig elhesegettem=)nemtudom miért -
#107890 milyen a lebonyolitas? -
#107889 jah küzdünk. most ez a mentés is elég szimpatikus, remélem jövőre harcban leszünk a felsőházi rájátszásra:)
darkon:
dél amerikai bajnokságban csak egy nem tetszik:
az az idióta lebonyolitása -
#107888 Akkor indul be a forum amikor elmegyek...bar latom a kepek elmaradtak. En mostmar vegigviszem a Villareallal 08as FM-ig, bar mindig ott lebeg a del-amerikai bajnoksag, de mar nincs szivem oket otthagyni. -
Lionel #107887 látom most a skót bajnokságban tolod énis próbálkoztam ott csak én kicsit nagyobb csapattal a celticcel:D de nemtom miért aztis meguntm pedig blben kicsit jók voltunk a csoportkörben 6:3ra vertem hazai pályán a manchestert és még hasonlók kicsit meg voltam énis lepve:)
bajnoskágban nemtudo miért de a rangerssel nem bírtam -
#107886 egyik nap lehet be is fejezem velük a 2017es idényt:) -
Lionel #107885 kösz amúgy, meghoztad hozzájuk a kedvem:) -
Lionel #107884 ez igaz=)csak R'07 mezek kellenének hozzá mer nekem az jön be igazán de vhol láttam is h nemsokára lesz vmi külföldi fmes fórumon -
#107883 változik de nem olyan iszonyatos nagy mértékben
a 2008 megjelenéséig meg belefér még egy fradis bl győzelem:) -
Lionel #107882 az nem semmi:D sztem megpróbálom, de max holnap ma már nemtudnék koncentrálni(mmint ma) mert elvileg holnap suliba kéne mennem
csak az a probléma sztem h akárhányszor töltöd be a kisebb bajnoksgokat mindig változnak a játékosok értékei +c.-p.ability legalábbis én ezte vettem észre mondjuk lehet már azár problémázok mindenen mert kiváncsi vok a 2008ra:Dmondjuk még messze van... -
#107881 elég sokáig(2 idény), de folyamatosan tudtam fejleszteni őket.2017-re a bl győzelem is összejött:)
csak ajánlani tudom -
Lionel #107880 jah bocsés mennyi ideig volt meg az alapkeret? -
#107879 nem mondanám nehéznek.minden évben bajnokok voltunk, nb2től kezdve végig -
Lionel #107878 mondjuk én nemis tudom h mérnem kezdtem még a fradival hiszen fradista vokcsak az a baj h ott is gondolom elég nehéz a kezdet... végülis az általában azde lehet kezdek 1et énis velük és meglátom mire jutok mert igazán nemis játszottam még sokat más csapattal a leedsen és a barcán kivül
mer túgy voltam vele h "kiélvezem" az európai élvonalakat és utána jöhet a jókis magyar bajnokság -
#107877 nekem még mindig a fradis mentésem viszi a prímet:
élveztem is sikerek is jöttek, nagyon jó volt -
Lionel #107876 nem tudnátok adni 1-2 tippet h hol "érdemes" közép csapattal vagy esetleg kicsivel kezdeni, ahova jöhetnek fiatal délamerikai tehetségek és abból lehet építkeznivagy vmi ijesmi..
mert a leedsel akkor már nem próbálkoznék.. -
#107875 kb.
sztem nagyon topposnak kell lennie annak aki ezt a keretet fel akarja első évben juttatni