121242
Football Manager
-
#107955 -
#107954 -
toswuj #107953 köszi és neked is a falkirk hez
-
#107952 hajrá, sok sikert -
toswuj #107951 kezdtem egyet a fradival. második szezon 15 millió font az egyenlegem, első évben 7et csináltam. bari meccseket nyomattam orrba szájba.
1. év bajnok+kupa
2. év bajnok+kupa - uefa legjobb 32 között, celtic ellen ( döntőig menetelt)
most van 2007. június, skacok szabin vannak
fiatalokat igazolok, magyarokat próbálok -
toswuj #107950 belőle nagy pléja lesz.... -
#107949 -
#107948 Hy mindenkinek!
Végre újra jó a gépem és tudok gamázni, csak az a baj, hogy az összes mentésemnek annyi, aszem csak az egyik nottinghames mentésem maradt meg sajna:(. Azt meg nem akarom folyatatni mert nem nagyon meg jól. Újra elkezdem a West Hammel, majd dobok képeket! -
-
#107946 Off:
Zenszkij: irfanview-t használja sztem
On:
kezdtem az aston villa-val újra [a téli átigazolások miatt (young, carew, stb.)] és kiderült h 43,5 millió fontot kapok átigazolásra
szeptember végén járok :) -
Zenszkij #107945 jah potentialja 190 a kínai kölöknek -
Zenszkij #107944 arra állítottam de elvette a kép felét a paintbrush -
SeLFisCH #107943 nem nagy durranás :| mutatok én 2 évvel fiatalabb sokkal ügyesebb játékost
ui: kép max 750 px széles legyen légyszíves -
#107942 Első csoportmeccs az uj szezonban a BL-ben. (Man.utd, Fenerbahce; Hamburg;
MTK) Nagyon bejön eddig a védekezős kontrajáték, ha van elől 2-3 ügyes játékos...
-
Zenszkij #107941 Nesztek az új ázsiai csodagyerek 2012-ből :D
-
SeLFisCH #107940 Na csináltam a támadó taktikom mellé egy védekező 4-5-1et. Barca ellen kipróbáltam ,elég jól sikerült. Camp Nouban 1:1 lett,h jobbak voltunk. Pedig a játékosok nagy része védekező beálítottságú,egy szem csatár AMC-k és Wingerek nélkül. Erre egy két jó tanácsot meghallgatnék mi kell védekező kontrajátékhoz.
Szoros emberfogás,kontratámadás bepipálva,időhúzás,gyors tempó,direkt ill. hosszú passzok. Én ennyit gyűjtöttem össze -
#107939 a Print Screen gombot megtalálod az Insert fölött.na,megnyomod azt,és utána megnyitod a paintet,nyomsz egy Ctrl+v-t,elmented,utána átméretezed,úgy,h 750 legyen a szélesség,ugye ezzel arányosan változik a magasság is.elmented,feltöltöd mondjuk a galériádba,vagy máshová,a kép forrását kimásolod,és itt,a Kép beszúrása gombbal be tudod rakni -
Csesza #107938 nem kell elrontani, ha a bl selejtezőben mész akkor egyszerűen csak kiesel
ha egyből a bl csoportba jutsz akkor pedig lecsúszol a 3. helyre és kész -
Zenszkij #107937 Az Atleticoval én is mindent megnyertem már többször is, de azon vagyok, hogy az UEFA is összejöjjön, csak mindig BLbe mék, de lehet elrontok egy szezont, hogy az Uefa összejöjjön :D:D -
szehi #107936 Plymouth 2:0 R.Madrid
bocs h nem rakok képet de nemtom hogy kell. -
#107935 Rangado volt
Egy kis tortenelem
-
#107934 remélem hogy tényleg könnyeb de mondom attól is függ hogy mennyi lové lesz átigazolásra és kiket tudok megszerezni. -
#107933 Van meg valaki? -
#107932 dehogynem,szvsz a b liga könyebb mintaz alata lévők.
sok sikert -
#107931 hy mindenki.
sohasem gondoltam hogy meg fog történni ezzel a topic-kal hogy 1 egész napon keresztül senki nem ir semmit.
na mindegy én feljutottam a Seria B-be a reggiana-val.a másodosztályban biztos nem fog sikerülni az a bravúr hogy egyből nyerjem azt is bár a nyári igazolásaimtól függ hogy kiket tudok megszerezni. -
#107930 nekem első szezonban is sok volt az x.most a másodikban úgy vagyok harmadik hogy nekem van a legkevesebb vereségem meg a legtöbb döntetlenem asszem 20forduló után 8 győzelem 9döntetlen 3vereség. -
Utley #107929 Én is most kezdtem a Reggianaval.Mondjuk jelenleg 1db X a bajnokságba,és kiestem a Seria C kupából -
#107928 hy és grat mindenkinek.
a kölnnel már meguntam és igy kezdtem egyet a Reggianaval(olasz negyedosztály).első évben bajnoki cim+c2 szuperkupa.most a harmadosztályban 3.vagyok szezon felénél de szerintem az osztályozós hely meglesz tutira.
az a gon hogy első évben is csak36e eurot adtak átigazolásra második évben meg semmit.a vezetőség el van ragadtatva a munkámtól viszont az egyenlegem nagyon gáz -3milla.szezon végén megpróbálom edzőmecsekkel egy kicsit feljavitani. -
#107927 szevasztok!
falkirkot má be is töltöttem, most van a szezon vége:)
Squizzi:még egy ilyen megnyilvánulás, és a moderátorok fognak törölni, nem én. -
#107926 kellett -.- -
#107924 pár csatár
eastwood (kb. 3m), b.sharp(kb 2,5m) , rodallega (kb 1,5m), eddie johnson(2m, kansas city), fangzhuo(2-2,5m)
tovább is van mondjam még? :) -
#107923 szvsz ne add el downingot ,pláne ne ennyi pénzért.. -
illesbela #107922 szval csak kérdeztem hogy kinek melyik játékos jött be
de nem túl aktív a fórum :) -
illesbela #107921 a helyzet az hogy a Boro-val jöttem ki és 5,6 misim van játékosokra
de gyenge a csatársor, ill az a leggyengébb
nah szval brazil és argentin játékosokat találtam aprópénzért, de nem kaptak munkavállalásit...
jah meg kaptam egy 13 misis ajánlatot downingra
ha elfogadom lesz 18,6 misim...
abból pedig 2-3 játékos is kijön akár, de elvesztem a legjobb játékosom, és attól tartok hogy nem tudom majd pótolni... -
Csesza #107920 ott van a scout, keress rá -
illesbela #107919 + van (a patch-es scout)
esetleg pár jó csatárt nem tudtok olcsón?:)
kijöttem a middlesbrough-val, de nem hemzsegnek a jó csatárok :(
és összesen 5 millám van -
illesbela #107918 7.0.2 es patch-hez van fm scout??? -
#107917 fradisnál dettó:)
-
#107916 en is kilepesi folymatban vagyok (mar vagy 5perce krepeg....) -
#107915 evvan, kiscsapat mindig sziv:D
na viszont mára elég is volt ennyi,megyek szundizni,majd nap közben leszek
jó éjt, jó szórakozást