121242
Football Manager
-
SeLFisCH #107995 szép
én is atleticoval így állok 3/3 :)
3:1 2:0 2:0
Blben van egy 3:1em -
Maldini 92 #107994 3/3:
Jön az Osnabrück a német kupában majd a Skonto Riga az Uefa kupában -
Maldini 92 #107993 ez már keményebb volt:
-
#107992 :O nagy grat:)
Larsen istencsászár:) -
Maldini 92 #107991 hali!Grat mindenkinek!
Schalkével kezdtem nem nagyon volt mozgás a keretben.Az első bajnokim:
bajnoki címet várok -
#107990 hy
villarreal-lal kezdtem (7.0.0-s adatbázissal)
érkezők: priskin, s.sinclair, aliadiere, denilson, a.young, djourou, marc valiente, jeffren, g.dos santos - ezek kölcsönbe
vanden borre, guardado, vitti, rodallega, dzsudzsák, nsue, e.vecchio, b.jones(hozzá tenném amint leigazoltam 10-zel nőt a pa-ja jones-nak, többieknél ilyen nem volt), trashorras ingyen aztán kölcsönadtam a karlsruhe-hoz
majd a távozókról teszek képet (lehet)
-
Squizzi #107989 megvan már.. -
Squizzi #107988 hol lehet mezeket letölteni ? mert egy csomo fm-es oldalon nincs mez ( fmhungary,fmunderground,goal-kick ) a sortitoutsi nincs normális nagy német mez... -
SeLFisCH #107987 Atletico Madrid 2006-2007
Bajnokság 2. helye (Barcat lehetetlen volt befogni)
Spanyol-kupa győzelem
Most kezdődik 2. évem,BLből mostmár remélek valami pénzt,mert nagyon kéne. Eddig 2 év alatt vmi 4M eurorert igazoltam. Eddig senki sem távoztott a klubtól
Érkezők:
Roberto Soldado
Romaric
Gera Zoltán
Tarcsiból felhoztam Brauliot,egy jobb védőt meg egy kapust :) -
#107986 THX... -
#107985 huh,nagy respect :) -
Csesza #107984
jóvagy, grat :) -
#107983 Befejeztem 2. szezonomat a Watford-dal (így érettségire készülés közben :P). Ugye első szezonban csak a bajnokságra koncentráltam (a kupák nem igazán érdekeltek), és meg is lett az eredménye, 5. lettem a Premier League-ben. UEFA indulás kiharcolva (59 ponttal - ezt már írtam ide a fórumra anno).
Nyáron kb 13-14 millió fontból gazdálkodhattam. Főként ingyen igazoltam.
Jöttek: Daniele Vantaggiato - ingyen - Bari-tól
Mohammad Nosrati - ingyen - Mouscron-tól
Lasse Qvist - 1,2m - FC Kobenhavn-tól
Romano Denneboom - ingyen - NEC Nijmegen
Blagoy Georgiev - 4,2m - Crvena Zvezda Beograd
Ben Foster - 2,7m - Manchester United
Badou Kéré - 1m - Valencia
Léo Schwechlen - 625e - Monaco
Marek Sapara - 2m - Rosenborg
Jelle Van Damme - 550e - Anderlecht
Télen érkeztek:
Peter Niemeyer - ingyen - Twente
Dennis Jonathan Alas - 75e - San Salvador
Hamdi Salihi - 1,1m - KF Tirana
Guy Asulin - 1m - Barcelona
Távoztak:
Chris Powell - 1e - Northampton
Priskin Tamás - 1,7m - Preston
Mika Aaritalo - 1,6m - Bolton
Dzsudzsák Balázs - !!!!9,75m!!!! - Portsmouth (hát igen vezetőségem nem tudott ellenállni ennek a csodálatos összegnek így felülbírálták döntésem és eladták helyettem...)
2. évben az UEFA kupára és a bajnokságra tettem a hangsúlyt. Jól kezdtem a szezont, hiszem 6 meccsből 6ot nyertem és vezettem is a tabellát. Aztán jött az UEFA csoport. (NK Zagreb, Rapid Bukarest, Lyon, Lazio, Watford) Meccsek: Watford 3 - 1 Rapid, NK Z. 3 - 4 Watford 'B', Watford 1 - 0 Lyon, Lazio 0 - 0 Watford. Így csoportelsőként jutottam tovább. Ott megkaptam a serie B-ben szereplő Parma-t (előző évben olasz kupadöntőt játszott) és összesítettben 2-2vel idegenben lőtt több góllal mentem tovább (Parma 1 - 2 Watford, Watford 0 - 1 Parma). Ezután jött a Chievo csapata, amit simán 7-1es összesítéssel vertem. Villareal, azt hittem nehezebb ellenfél lett, de Watford 6 - 3 Villareal, Villareal 0 - 0 Watford. Elődöntő... Atletico Madrid... Ezen a ponton azt hittem vége lesz a mókának. Annak a tudatában, hogy másik ágon Barcelona már bejutott a döntőbe, örültem, hogy elődöntőig eljutottam. Nah, de a meccs. Watford 3 - 1 Atl Mad, Atl Mad 2 - 2 Watford. Tehát továbbjutottam a döntőbe. Barcelona-ban nem játszhatott Ronaldinho, Eto'o és Xavi azt hiszem sérülés és eltiltás miatt. 7. percben lőtt góllal (Qvist, aki a szezonban 35 gólt lőtt) megnyertem az UEFA kupát!!!. Ez a hab a tortán, hiszen a bajnokságban 2. lettem az Arsenal mögött 76 ponttal. Én lettem a 3. legjobb manager a pl-ben. Legjobb fiatal játékosok Qvist és Doudin lett 1. 2. helyen.
EB-t Spanyolok nyerték (2008). Asszem egyelőre elég ennyi. XD
-
Zenszkij #107982 Te meg az én logomat lopod? -
Squizzi #107981 vki segitsen kereseni NEMZETI MEZEKET ( HOLLAND ) -
Squizzi #107980 ja megttaláltam kössz ( 702/Inc/all/ -
Squizzi #107979 az melyik mappában van ? :D -
SeLFisCH #107978 ki kell törölni a fake.lnc-t filet,hogy látható legyen a német illetve holland válogatott.
goal-kick.com
fmunderground.net
fmhungary.hu -
Squizzi #107977 lécci mondjatok olyan oldalakat ahol le lehet tölteni fm07-es cuccokat, a soritoutsi,fmhungaryt,fmglive-et tudom csak oazokon nincs normális német mez. és azt hol lehet leszedni hogy legyen német válogatott ??? -
#107976 nem szabad tul intenziv edzést beállitani, az segit majd.
a párositást pedig akkor tudod meg ha kiprobálod, mindenesetre idő kell bárkinek is hogy összeszokjanak -
6600GT #107975 még azt szeretném megkérdezni hogy a patchek-ben az javúl hogy nincs annyi sérűlés??? kösszi a válaszokat. -
6600GT #107974 hello! szerintetek, jó páros lenne? Henry és Luca Toni.nem rég kezdtem el a játékot. -
#107973 igen, úgy tünik:) -
#107972 Hi all, grat mindenkinek. Lehet folytatom az Aston Villás mentésemet, vagy a Fradisat. Vagy lehet kezdek egy újat, csak ahhoz nagy elszántság kell... :o -
#107971 nagy grat soma még mindig az én hátterem haználod?
-
#107970 háát, nem tul fényes valóban -
#107969 Engem ez most nagyon bosszant
-
#107968 fogjuk rá, most a hearts elküldött egy 6-1-el...11 plejábol 7en kaptak 5 ös osztályzatot -
#107967 Kezd osszeallni a csapat? -
#107966 -
#107965 mikor megkaptuk a sorsolást(livingstone, aberdeen, celtic) sosem gondoltam volna hogy ez lesz:
-
#107964 ez nálam is istencsászár -
#107963 screenshot-ok FM LIVE -
Sigismund88 #107962 Valaki tudna mondani nekem jó taktikát? A 4-4-2tőt már unom és egyre rosszabbak az eredmények egy szezonban már 15x vernek:( (BL és UEFA is). Játékosok nem gond, mert még átigazolási idő van.
Loki-val nyomulok a 7. szezonomat kezdem. 5x bajnok 2 magyar kupa bajnok, 4x szuper kupás és a 6. szezonban azz UEFA-ba a legjobb 16 közé jutottam.
Edzéslehetőség fejlesztés már nincs:( a vezetőséggel már fullra nyomattam. Utánpótlás is fullon lesz lassan. Stadion pedig épül, sajna még csak 18000 férőhelyes:(.
Sigismund -
#107961 a gyerekre mondtam amúgy :)
Személyiség:Realista -
#107960 nem én vagyok a Real-al,sajna -
#107959 Realista.Madridista. :) -
#107958 -
#107957 Egyebkent lehetne a jatekban valami arckepgenerator is nekem mar szinte egesz csapat "fantomkepes". -
#107956 Ugyes