Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uefa kupa odavágó:

recobat meg hasselbainkot kezdõbe tenném lehet
.: Squad :.
Változás a kezdõcsapatomban az elõzõ szezon elejéhez képest:
Erik Jendrisek helyett Purovic, Scara Ngobese helyett Lamah, Lehohang Mokoéna helyett Buijs, Michal Hanek helyett Alvarez, Mátyus helyett Jelle van Damme, Rabóczki helyett Enyeama. Szvsz ismét elégjól erõsítettem.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
minden évebn 22-23 az átlag életkora a keretnek. mo-n elég ha jok a pleják, nemzetközi szinten már nem igazán.
az én fiatalkeretem az idénre érett meg egy uefa kupára, 2014-re.
sok sikert
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ráadásul fejlesztik ifi-és-edzéslehetõségeket is
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egyfolytában szopat a játék, már rohadtul unom
Év menedzsere én lettem , év játékosa van deer vart , 3. helyezett eduardo. Legeredményesebb csatár higuain 26gólllal , van deer vaart 2. 25-tel.Év kezdõ 11ébe 5 játékosom került be, asszem ennyi 😄
Elmek zuhanyozni , képeket 9 körül hozok !
bielefeldet lefocizom , 1 villanásuk van, vmi balfasz a 16os sarkára ment szotyizni , hát mi felrúgtuk , 11es bent van 1:1 :@
VAN DER VAART MESTERHÁRMASÁVAL 3:1re nyertem. 3 forduló , 5pont elõny
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Jelöltek Klose pótlására: Fred, Carew, Defoe, Huntelaar, Iaquinta, szerintetek???
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Még 4 forduló
Theo: Klasnic év végén nem fog hosszabítani, Klose pedig a 2.ban. De megéri megtartani õket
5millió ák volt, elköltöttem Guardadora.40ért megpróbálom Klosét...
olasz - fiorentina , sampdoria, udinese
spanyol - mallorca , osasuna , espanyol
idõközben 3.at 4:1re vertem. Higuain bajnokságban 23 gólos , VAN DER VAART AMC létére 21 😄
az igaziban idén az angol harmad osztályba feljutot leyton orinet csapatával játszom és az elsõ évben a cél a biztos bentmaradás volt.Nagy meglepetésemre siekrült megnyerni a 3. osztályt így feljutotunk a 2. osztályba.Nost itt már tényleg a biztos bennmaradás volt az én célom is de sok szerencsével és néha jó játékkal az idény végén a 4. rájátszást jelentõ helyen végeztünk.a middlesbrough nyerte a bajnokságot.A rájátszás döntõjében sajnos a Sunderland ellenében 2-0 és vezetésrõl kikaptunk 3-2 re de ez van sajna a PL még úgyis nagy faalt lett volna nekünk.Majd talán jövõre. és taln sikerül valami értelmes kis emberkét igazolnom.sikerül így is pár jó pléját igazolni.Ajánlani tudom nektek Scotand,peter Murphy,Gosztonyi,holsen.Nlézzétek meg õket nekem beváltak kíváncsi vagyok nektek miylen értékekkel rendelkeznek.Most picit pihentetni szeretném ezt a mentést és elkezdeni egy újat.De most már enm kis csapattal inkább valami top liga középcsapatával kíváncsi vagyok velük mit tudok elérni.Lécci segítsetek a csapatválasztásban.
Röviden ennyi lett volna a beszámoló remélem nem untattam senkit.
Csak valami rolling szerzõdést voltak hajlandók tõlem elfogadni a vezetõl. Gördülõ ... Ez mit jelent ?
10 gõzelem 1 döntetlen
u19em 21 forduló után megnyerte bajnokságot , 21 gyõzelem 105 rúgott 7 kapott gól. 😄
I’m Forever Blowing Bubbles...
Tavalyi bajnokról meg ennyit
Klose szabadon igazolható de sehovasem ír alá :S
nekem is 8m euroért kellett találnom valakit. Guardadot hoztam el anyniért , és csak 173 PA pl. Kranjcar nem volt neki elég jó 😄
Már csak bajnokságban állok, idén meg kéne nyerni , mert eléggé mínuszban sántikálok
Elsõ FM07es meccsem én is 12:0ra nyertem atleticoval