Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat Self,Atesz
Uefa kupa odavágó:

zaki
A szpemmer... :o

Aranycipõt elsõ helyezett Higuain , 2. Van der Vaart

MU beajánlott 30M eurott , drága fõnököm úgy gondolta, hogy ez húdekurvajópénz egy 193PA csatárért és elfogadta :@

Németh K.-ért olyan csapatok állnak sorban, mint az ajax,fiorentina,deportivo,sevilla,bordeaux 😄

Stadionomat bõvítik 1500 hellyel , meg ifi-és-edzéslehetõségeket is fejlesztik. Ja klubranglistán 17 helyet másztam fel , így 2 év alatt kb 35 helyet javítottam.

elég ütõsnek tûnik

recobat meg hasselbainkot kezdõbe tenném lehet

Elég érdekes hogy a scoutjaim nagy része 20-30 nyelven beszélnek tökéletesen 😄

Matthew Prosac
Miután 4. lettem a Rayo Vallecanommal a spanyol másodosztályban (1 évvel korábban még harmadosztályban szerénykedtem), így sajnos a Primera Division-ról lecsúsztam, ám a nyáron nem ültem ölbe tett kézzel, hanem a fél csapatot lecserélve immár bizakodóan tekintek a következõ szezon elé. Cél az elsõ 3 hely valamelyike.
.: Squad :.
Változás a kezdõcsapatomban az elõzõ szezon elejéhez képest:
Erik Jendrisek helyett Purovic, Scara Ngobese helyett Lamah, Lehohang Mokoéna helyett Buijs, Michal Hanek helyett Alvarez, Mátyus helyett Jelle van Damme, Rabóczki helyett Enyeama. Szvsz ismét elégjól erõsítettem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

soma22
fiatalság?
minden évebn 22-23 az átlag életkora a keretnek. mo-n elég ha jok a pleják, nemzetközi szinten már nem igazán.
az én fiatalkeretem az idénre érett meg egy uefa kupára, 2014-re.
sok sikert

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ja , mögöttet akartam irni , bocsi

sajna 2. évemben is csak 2.-ak lettünk 6 ponttal a debrecen elött . De most 2008/2009-ben télleg uj érzem sima bajnoki cim ! Még tombol a fiatalság talán ez a nagy gond . Ime a keret.

Atesz89
Nagy grat Self!
Így állok féltávnál:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Na hálistennek kijöttem mínuszból , kb +8M-ban vok

Ráadásul fejlesztik ifi-és-edzéslehetõségeket is

Matthew Prosac
következõ meccs, Rajczi 4 hét..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ez a játék egy kalap szar... lesérült a legértékesebb csatárom 5 hónapra (Ivana), költségvetésbõl kinyögve megvettem 1.5 millárt Dahlberg-et, erre 2második meccsén lesérül 5 hónapra... maradt Rajczi, Hrepka, ami a spanyol másodosztályba nem túl meggyõzõ csatársor...
egyfolytában szopat a játék, már rohadtul unom

Elsõ helyért kaptam 16M eurot , így már csak -4M-ban vagyok. 😄

na bajnokságot megnyertem

Év menedzsere én lettem , év játékosa van deer vart , 3. helyezett eduardo. Legeredményesebb csatár higuain 26gólllal , van deer vaart 2. 25-tel.Év kezdõ 11ébe 5 játékosom került be, asszem ennyi 😄

IGEN BAJNOKCSAPAT. Egy fordulóval a vége elõtt megnyertem

Elmek zuhanyozni , képeket 9 körül hozok !

AKURVAANYÁD

bielefeldet lefocizom , 1 villanásuk van, vmi balfasz a 16os sarkára ment szotyizni , hát mi felrúgtuk , 11es bent van 1:1 :@

😄DDDDDDDD:ASDsdasdsadasd <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ezazzzzzzzzz

VAN DER VAART MESTERHÁRMASÁVAL 3:1re nyertem. 3 forduló , 5pont elõny

Ezaz. Csont utolsó Karlruhe döntetlent játszott Münchennel. Ha nyerni tudnék , 5 pont elõnyöm lenne !

GTheo
Menjen a pcsába a Mu....nem tudnak fizetni...Chelsea remélem ad Kloséért 40 körül...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

derley
hy all és grat all!!!!kicsit el vagyok veszve mostanság, nem is nyomtam már vagy 1hete az FM-et:Sna de ma este asszem neki esek😄

szerintem Carew. nálam a Pompiban a csapat legjobbja

GTheo
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen.Klose 15+30 milláért eladva, elnök azonnal elfogadta a 45 milkát, már csak pótolni kéne Klosét.Klasnic év végén nem fog hosszabítani ha bajnokok leszünk ? 😮 😛

Jelöltek Klose pótlására: Fred, Carew, Defoe, Huntelaar, Iaquinta, szerintetek???

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ez is megvan. Elsõ félidõbe Higuain belõtt egyet, aztán 2.ra kipróbáltam nemrég alkotott counter taktikom. Vége 3:0 ide 😄

Még 4 forduló

Theo: Klasnic év végén nem fog hosszabítani, Klose pedig a 2.ban. De megéri megtartani õket

GTheo
Klosét elkéne adni, sokat ér, 30millát ér, chelsea 50et nem ad érte :S
5millió ák volt, elköltöttem Guardadora.40ért megpróbálom Klosét...

Engem komolyan szopat ez a gém. München elõzõ meccsét 88. percben nyerte meg, most 92.ben. Nekem meg 4 kezdõm lesérül

saviola83
Lehet a Mallorca lesz a befutó köszi a tippeket.

német - dortmund, schalke, köln
olasz - fiorentina , sampdoria, udinese
spanyol - mallorca , osasuna , espanyol

saviola83
német olasz spanyol

5 forduló van még hátra , Münchent Podolski tartja életben. Utolsó 3 meccsüket õ nyerte meg nekik -.-

jóaz gratula 😊 melyik bajnokság érdekelne ?

idõközben 3.at 4:1re vertem. Higuain bajnokságban 23 gólos , VAN DER VAART AMC létére 21 😄

saviola83
Kis helyzetjelentés:
az igaziban idén az angol harmad osztályba feljutot leyton orinet csapatával játszom és az elsõ évben a cél a biztos bentmaradás volt.Nagy meglepetésemre siekrült megnyerni a 3. osztályt így feljutotunk a 2. osztályba.Nost itt már tényleg a biztos bennmaradás volt az én célom is de sok szerencsével és néha jó játékkal az idény végén a 4. rájátszást jelentõ helyen végeztünk.a middlesbrough nyerte a bajnokságot.A rájátszás döntõjében sajnos a Sunderland ellenében 2-0 és vezetésrõl kikaptunk 3-2 re de ez van sajna a PL még úgyis nagy faalt lett volna nekünk.Majd talán jövõre. és taln sikerül valami értelmes kis emberkét igazolnom.sikerül így is pár jó pléját igazolni.Ajánlani tudom nektek Scotand,peter Murphy,Gosztonyi,holsen.Nlézzétek meg õket nekem beváltak kíváncsi vagyok nektek miylen értékekkel rendelkeznek.Most picit pihentetni szeretném ezt a mentést és elkezdeni egy újat.De most már enm kis csapattal inkább valami top liga középcsapatával kíváncsi vagyok velük mit tudok elérni.Lécci segítsetek a csapatválasztásban.
Röviden ennyi lett volna a beszámoló remélem nem untattam senkit.

Ezmi isten megbasz?

Csak valami rolling szerzõdést voltak hajlandók tõlem elfogadni a vezetõl. Gördülõ ... Ez mit jelent ?

elsõ évemben ott talán 25 meccsen 6 pontot vesztettem 😄

GTheo
Kezdek eggyet a Werderrel, németben sok ellenfél van, és a werder egész jó...Klose Klasnic csatársor <#vigyor1>

11 meccsem német bajnokságban

10 gõzelem 1 döntetlen

u19em 21 forduló után megnyerte bajnokságot , 21 gyõzelem 105 rúgott 7 kapott gól. 😄

😄

Pisti1026
ÁÁÁÁÁ!! Eladtam Mascheranot 11 millkáért, de kiderült , hogy a szerzõdésnek volt egy olyan pontja, hogy 80% a Corinthias kap grrrrrrrrr<#boxer><#boxer><#boxer>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Elõzõ fordulóban 3:2re vertem mümnchent , most pedig münchen döntetlent játsztt , így 2 forduló alatt hoztam rajtuk 5 pontot
Tavalyi bajnokról meg ennyit

Klose szabadon igazolható de sehovasem ír alá :S

dél-amerika stb

nekem is 8m euroért kellett találnom valakit. Guardadot hoztam el anyniért , és csak 173 PA pl. Kranjcar nem volt neki elég jó 😄

Már csak bajnokságban állok, idén meg kéne nyerni , mert eléggé mínuszban sántikálok

kaptam egy az elnök jobbakat akar címû üzit no most kérdem hol találok neki 8 milla €-ért sztárt?

b4rc4
<#bee1>

jóaz 😄

Elsõ FM07es meccsem én is 12:0ra nyertem atleticoval

b4rc4
Tudom nem nagy cucc,de 1. meccsnek nem rossz .

Grat!!jó lesz az!!jövõre meglesz a BL