121242
Football Manager
  • soma22
    sztem választható, a legalsó spanyol ligában vannak, ha azt kiválasztod sztem lehet velük lenni, vagy a realt választod ki és a castillát is kiválasztod hogy irányitani akarod
  • DaMarcus
    az nem lehet valóságban sem
    nem lehet mert az a real-nak a "tartalék" csapata, hiába nyernék meg a másodosztályt akkor sem jutnénak fel.
    én pedig őszi bajnok vagyok a villarreal-lal utolsó előtti őszi fordulóba 4 ponttal húzok a barca előtt
    grat viktroo!
  • shalalala
    csak akkor lehet ha már feljutnak
  • viktroo
    nemlehet!
  • lokika
    hy nemtuggya vki hogy lehetne lenni RM Castillával??
    Grat mindenkinek jók vagytok!!!
  • viktroo
    Hali! Tegnap jöttem haza, Nyíregyházán voltam 3napig, hazajöttem és betöltöttem...Bl csoportmeccsek mennek! 2meccs 4pont
  • szabocsaba1983
    Hy All!

Valaki 1860 Münchennel?
  • Japep
    Nem tudom nekem nem akar összejönni...már tisztára felhúzott!

Valaki leírhatná nekem, csak a logokat+mezeket...nagyon megköszönném!
  • hunbasser
    vagy nem tudom...:S rég csináltam már -.- de sztem logoknál csak simán bemásoltam
  • hunbasser
    premiership a mappa neve? csak így simán kicsivel kell írni
  • Japep
    De attól hogy létrehozom, a játék nem ismeri fel...a könyvtárban rendes logok vannak, de a játékban csak a sablonok + a mezekkel ugyanez a helyzet...
  • hunbasser
    azt létre kell hozni.
  • Japep
    Azokat látom, de nem magyar, és nem igazán tudom, hogy hova kell őket rakni...ami a FAQ-ban van, nekem nem működik, mert nincs mit felülírni, mert nincs PL mappa...
  • toysoldier

meg még ott a faq is
  • olympus
    boccs a nagybetükért
  • olympus
    OTTVAN FENNT A BANNERBA A KIEGÉSZÍTŐKNÉL PLUSSZ WWW.FMUNDERGROUND.NET
  • Japep
    Hello!
    Most szereztem be az FM07-et, és az lenne a nagy kérésem, hogy valaki segítsen, hogy honnan/hogyan lehet beletenni mezeket, címereket, logokat...(a lényeg igazából csak a Premier Liga lenne)

Előre is kössz!
  • Squizzi
    Werder Bremen : tél vanméghozzá 2007.januárja . A bajnokságban a bajorok egyszerüen nem tudnak követni , igy minden bizonnyal simán meglesz bajnokság . BL csoportkör : ROMA,VALENCIA,RED STAR és mi : CSOPORTELSŐK ! Legjobb 16 között a ZSKA Moskua-t kaptam , a bl-ben elvárásom a legjobb 4 között. Kupa legjobb 8 között a Hamburgal játszok . Senkit sem igazoltam de terevzem Hugo Almeida végleges nálamtartózkodását ami elöre megbeszélt árnak 2.1 M most az ára 6.7 M , Klose 18 gollal házi golkirály . Majd szezon végén hozok képeket.
  • Pisti1026
    Hy all! Kezdtem egyett a York City-vel!
  • Squizzi
    jah ok , köszi
  • DaMarcus
    a fogadóirodák szezon előőt középcsapatnak jósoltak, most meg azt hajtogatják h lehet enyém lesz a bajnoki cím
  • Darkon
    Na utannaneztem. A keszito erre azt irta hasznaljuk az FS full screen gombot jobb alul amig ki nem javitja
  • Squizzi
    nekem is kurvára tetszik de az a baj nagyon szar benne :( , de a taktikánál beállitottam a morált , mert már tudom a játékosaim posztjait ,, meg az is hibája ghogy meccsen a felirat sebességét csak a 35%-áig lehet huzni
  • Darkon
    Az:((( en is letoltottem egyik kedvenc skinem volt ehhhhh micsoda hiba!!!
  • Darkon
    Villareal

• Squizzi
    Mér nem mutatja a játékosok morálját ???? a skin hibája ?

• soma22
    ez nagyon is jónak tűnik, megőrizni a jó formát!!
    sok sikert
  • DaMarcus
    így állok jelenleg

csak meg lesz a bl :)
    lehet elhozom ingyen romáriót h a tehetségeket tanítgassa :)
  • DaMarcus
    de ne csak a széleségét állítsd át hanem a magasságot is 563-ra h arányos legyen
    villarreal: bajnokságban 7 meccs 4 győzelem, 3 döntetlen
    intertotó kupából átjutottam az uefa kupa második selejtező körébe és a skonto riga kiejtett...("no comment" by Soma)
    bajnokság kezd összejönni 4. vagyok
    cél legalább az uefa, de jó lenne a 4. helyre a végén is odaérni :)
  • fordjee
    azt a szégyent, sikerült. :) akkor majd nyomatok képeket a poolról. by és kösz.
  • fordjee
  • fordjee
    nah, megpróbálom, a paintig jó vagyok:)
  • soma22
    no comment:
  • franc0
    ejnye :c
    ha nem nyerném meg tuti újrakezdeném -.- dehát ez még nem fordult elő
  • Pisti1026
    De sztem újat fogok kezdeni, mert a Nottm-al egyáltalán nem megy sajna, hiába vanna jó játéksaim , nem megy sajna:(, csak az a baj, hogy még a West Hammel kezdenék csak újat, mert az a bajom, hogy csak kedvenc csapattal élvezem a játékot. Na nem baj, majd holnapra megálmodom kivel legyek. Jó8 all!
  • Pisti1026
    hopsz, nkolovot kétszer raktam föl, bocsesz, ő a másik:
  • Pisti1026
    Hy all!
    Folytattam egy kicsit a Nottinghames mentésemet, igaz tököm kivan mert most nyomom asziszem a 3 idényt , de nem tok előrébb jutni.Itt egy jobb meccsem:
    A keretem:
    És a két legjobb játékosom:
  • SeLFisCH
    mit nem értessz a képfelrakáson?

játék közben print screen gomb,aztán beilleszted egy képnézegető progiba(paint,photoshop,irfan view). Aztán lekicsinyíted ,hogy max 750 px széles legyen és elmented .gif/.jpg-ben. Feltöltöd a képet ide és a kódjelű üzenetet ide bemásolod. Próbáld meg. És gratula
  • fordjee
    bocs, a 3. év elején tartok, nem a 4. elején.
  • fordjee
    Sziasztok!

Liverpoollal kezdtem, elso évben bajnokságban 8. lettem, (elég szégyenteljes eredmény), Bl-ben viszont a döntőbe jutottam, ahol a 120. percben kapott góllal megvert a Bayern. 2006/07-ben jöttek(euroban): Kompany(22m), Zaccardo(5m, ő adta a gólpasszt az ötösön belül a bl döntőben, el is adtam), Lee-chun-Soo(1,4m) greg cameron(220k). Távoztak: Kirkland(2.9m), Crouch(15m), Zenden(3.2), Warnock(4,5), Dudek(2.5)
    A 2. év elején a következők jöttek: Vaughan(ingyen), Vanden Borre(4.6m), akinfeev(19.75m), gago(10m), marcelo(12.25m), belletti (1.4m), de jong (15m). 08.01.01-én pedig agüero(90m!!).
    távoztak: luis garcia(15m), pongolle(1.5m), zaccardo(10m), riise(22m), reina(21.5m), la tallec(3.6m), xabi alonso(70m), finnan(2.2m), cisse(3m).
    A 2007-08-as idényben a kobenhavn az uefa kupában kiejett a csoport körbe jutásért, maradt a bajnokság, amit 15 pontos előnnnyel megnyertem, a ligakupával együtt. az egész bajnoskágban 15 gólt kaptam összesen.
    A 4. év elején érkezett még pedersen(700k), filkor(5m), ben arfa(31m), távozott kewell(7.5m) palletta(4m), antwi(3m).
    Az első csapat: Akinfeev - Belletti - Carragher - Kompany - aurelio - gago - sissokko - gerrard - agüero - mark gonzalez - bellamy
    A második csapat: Martin - Vanden borre - agger - hobbs(hyypia) - marcelo - de jong - diao - pennant - filkor - ben arfa(lee chin soo) - kuyt (fowler).
    Képfelrakás ide nem megy, de ha valakit nagyon érdekel, mailben tudok küldeni. Idei cél a bajnokok ligája győzelem, ill. esetleg a bajnokág megvédése. Kicsit döcögösen indult a bajnokság, de kezdenek belejönni. majd írok, hogy mi lett ha érdekel valakit:)