Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Qrva jó vagy, grat.

Ars3nal
dupla pósztxD

kupában Le Havre másodosztály...

vmvr
vótmá😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Ars3nal
az állás

zaki
😄DDDD

Ars3nal
ja, de ide nem akart jönni😄 itt Sierra, Torma meg Kerekes az isten😄DDDDDD meg Fernandez a kapusom se semmi

Ars3nal
Ali DaeixD, na jó nem, probald meg Portillot,Adebayort,Stajner,Tamudo

zaki
César Delgado... 😛

zaki
Lavalban? Vagy kivel vag ymost? 😄

Ars3nal
nálam alapember szokott lenni😄 szeretek nyugdíjasokba utazni, ellenfelek ugyse nézik ki belõlük hogy még tudnak játszani?SAD:?ASD:?SA:SD?

vmvr
késõ, csatlakozik a valenciához

mondtok egy jó csatárt?

zaki
Jaja, õ is jó vétel! Nem egy fiatal gyerek, de 1-2 évig jó kiegészítõemberként!

zaki
7. azt hiszem.

Ars3nal
nézd meg Marcelo Salast

miki36
sajna ez van, de gondolom az a bizonyos csatár is inkább a Juvét választaná, mint a fradit😊
Román, Lengyel, Afrikai, Horvát, Szerb, Szlovák, Szlovén stb. országok fiatal játékosai általában megérik a pénzük, csak hát késõbb megtartani lesz nehéz õket...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gilgames00
üdv all!FM2007-ben a TVs jogdijakat havi leosztásban adják oda?

soma22
elég jo a keret, de sajna csak fiatalokat tudok hozni.
egyik román csatárom azóta 10 millios, és a juvénak ontja a gólokat...köcsög elnök belenyult

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

vmvr
Te hanyadik is lettél az elsõ szezonodban? mégiscsak tudnom kéne, hogy mit kell túlszárnyalni😊

miki36
igaz...😄
a kereted se gyenge ahogy láttam...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
az ilyenek hadd maradjanak, saját magukat szégyenitik meg.😊

miki36
gondoltam egyébként😄
hszeket nem kell gyakran törölgetni?(lásd pl. 104725)

zaki
Wow, sok sikert, kiváncsi vagyok te meddig viszed velük. Igazold le Delgado mindenképp, 1. évben 2X gólt lõtt a bajnokságban... 😊

soma22
felkértek rá

miki36
biztos a csapategység...😄

miki36
hy all!
(megnéztem, hatalmas grat😊)
(Remili szvsz jó pleja, de te meg azt meséld el, hogy lettél házigazda)

derley
hyhy all!
miki kössz😊igazából nem tud h miért ilyen jok, nagy játékosuk nincsen, csak a két Bent, a védelemben Huth meg szürõnek Flamini....

Ars3nal
ez a Sierra meg Rowen Fernandez nagy üzlet😄 tök olcsók, minden szarhoz elmennek, és rohadt jók, igaz Sierra vén nem gyengén, de azért 70 feletti rate nem rossz😊

vmvr
mentés elromlások után úgy döntöttem, hogy kezdek egyet az Aston Villával

Ars3nal
nah izzitom gamet, jövöhét csütörtökig nemmegyek iskolabaAS?D:SA?D:AS?DS:AD?

soma22
szeva miki!!!
végre már😊))
egozok kicsit, nézd meg mit müvelt a fradi az uefában😄

miki36
grat!😊
Charltonnak ez hogy jött össze?

derley
na kb féltávnál így állok..a ligakupában(elõdöntõ) és az FA kupában is állok még, csakugy mint a BL-ben ahol a Monaco az ellenfelem a legjobb 16közt...bajnokság meg:

Hegeace
köszönjük szépen az értékes és építõ jellegû kommentjeidet, meg azt is h megtiszteltél minket eddigi jelenléteddel és figyelmeddel.

U.i. : az y-onjaid rendszeresen legalább egy karakterrel elõrébb kerülnek helyükhöz képest, ha ezen javítanál már jobbban olvasható lenne az írásod. htx

Heló szia remélem hogy vagy

drucker
Én pl nem tudtam kivenni, hogy mirõl van szó! XD

hunbasser
sztem senki nem ismeri ezt a gamet,de google az általában elég jó haver szokott lenni 😛

ReaL MaDRid x siempre

15 hiba 2.5 sor 😄DDDDDDDDD
bocs de odafigyelhetnél

#104710 , #104719: Szerintem azért nem írnak , mert nem ismerik

jaj jo vagytok már szar angol bilem van 2 nme épne a nyelvtanomrol vok hires!!!de jo dolgotok van hoyg csak kötekendi tudtok amugy!!!csira gecik normálsian örömel jövöka forumba amugy de még 1 kérdésemre se válaszoltak de más kérdez már mert ö gyakraban ir ide már akor juj egyböl regéket kap hát köszöm!!!!Enyit eröl azért tart ot a forum ahol tart!!!Na elnézést az ofért soma !!Na császtok!
derley
bazz😄h most szépen írtál?:S😄akkor grat!😄

szerintem egyszerûen parkinzónkoros. Amikor ír, leütne egy billentyût,de remeg és még 2 besikerül

gilgames00
dixlesiás vagy vazzeg?hihetetlen!!!

csá arsenal én is alavalal tolom most😊))) kcsit csoringa csapat de 5 csilagos edzsét fulra megcsináltam😊)ráérek még feljutni meg ienek😊erösirtek hü alapokra
amugy ez enm off😊 nyugdtan elhet irni elvégre gamel kapcs.
na szal sorry csak sietem😊)

Szal sigameses azis hogy World wide soccer és a legujaba 2007es
Tudni ilik rola yolan mint az fm 2007 de enm sok infot találtam aniyt mdonak hoyg tele van packelve meg mdien nagyobb adatbázis és mi egymás van bene jah meg azt modják hogy vanak bene már oylanok ahoyga cadémia 10 éves kisrácok is agamben meg ienek !!!de ezek ckas mdoják a dmeo fent van a sigamsen és angyon dicsérik de nme tom hitelesek e ezeka dolgok és hogy mijen ez !!Azért valaki please ha ezt elmodnaá vagy érti a sigamesen lévö leirást megksözöném elöre is mert igy akor isten király lene eza game!!!!! na most szépen irtam😛 csáo
Pisti1026
OFF-topicba meséld el!

I’m Forever Blowing Bubbles...

zaki
Ha legközelebb jössz, hozz egy leírást is a kódrendszeredrõl, köszi.

miki36
hülye vagyok...😄
nem lettem világbajnok...(nagy siettségemben már arra sem figyelek mit írok😄)Nigéria megvert 2-1-re a döntõbe😄

miki36
elég hosszú történet...
majd ha lesz idõm leírom
Fm-be Bordeaux-val toltam 4 évet, 4. évben világbajnok lettem Franciákkal, de majd hosszabban...
most kezdek majd egy újat

Pisti1026
Hy Miki, de rég láttunk már!! Hol jártál?? FM?

I’m Forever Blowing Bubbles...

miki36
hy és grat all!
emléxetek még rám?😄

olympus
lécci érthetõbben😄

Divatcsapatok OLÉ!