Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondtok egy jó csatárt?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Román, Lengyel, Afrikai, Horvát, Szerb, Szlovák, Szlovén stb. országok fiatal játékosai általában megérik a pénzük, csak hát késõbb megtartani lesz nehéz õket...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
egyik román csatárom azóta 10 millios, és a juvénak ontja a gólokat...köcsög elnök belenyult
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a kereted se gyenge ahogy láttam...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
hszeket nem kell gyakran törölgetni?(lásd pl. 104725)
(megnéztem, hatalmas grat😊)
(Remili szvsz jó pleja, de te meg azt meséld el, hogy lettél házigazda)
miki kössz😊igazából nem tud h miért ilyen jok, nagy játékosuk nincsen, csak a két Bent, a védelemben Huth meg szürõnek Flamini....
végre már😊))
egozok kicsit, nézd meg mit müvelt a fradi az uefában😄
Charltonnak ez hogy jött össze?

U.i. : az y-onjaid rendszeresen legalább egy karakterrel elõrébb kerülnek helyükhöz képest, ha ezen javítanál már jobbban olvasható lenne az írásod. htx
Heló szia remélem hogy vagy
ReaL MaDRid x siempre
bocs de odafigyelhetnél
#104710 , #104719: Szerintem azért nem írnak , mert nem ismerik
Szal sigameses azis hogy World wide soccer és a legujaba 2007es
Tudni ilik rola yolan mint az fm 2007 de enm sok infot találtam aniyt mdonak hoyg tele van packelve meg mdien nagyobb adatbázis és mi egymás van bene jah meg azt modják hogy vanak bene már oylanok ahoyga cadémia 10 éves kisrácok is agamben meg ienek !!!de ezek ckas mdoják a dmeo fent van a sigamsen és angyon dicsérik de nme tom hitelesek e ezeka dolgok és hogy mijen ez !!Azért valaki please ha ezt elmodnaá vagy érti a sigamesen lévö leirást megksözöném elöre is mert igy akor isten király lene eza game!!!!! na most szépen irtam😛 csáo
nem lettem világbajnok...(nagy siettségemben már arra sem figyelek mit írok😄)Nigéria megvert 2-1-re a döntõbe😄
majd ha lesz idõm leírom
Fm-be Bordeaux-val toltam 4 évet, 4. évben világbajnok lettem Franciákkal, de majd hosszabban...
most kezdek majd egy újat
emléxetek még rám?😄