121242
Football Manager
-
SeLFisCH #108115 ő is lavallal tolta régebben
én meg angol legalsó ligában tolom most. Sosem voltam még lófasz csapattal,most van 5 napom kipróbálni teccik-e :) -
#108114 mellllik vagy?
lavallal toltam régebbiekben -
#108113 legszarabb csaapttal kezdtem francia 3. ligaba, elso meccs a favorit ellen:D passzok jol sikerültek:DDDDD
-
#108112 még mindig jobb punnyadni, mint a sok szennyet olvasni/moderálni.
legalább fmről megy az a minimális dumálás:D -
SeLFisCH #108111 itt gabber lemondása óta az van -
#108110 joestet latom punnyadas van:c -
#108109 Még ennél is jobb a helyzet: volt itt ugye pár hsz-el lejjebb a "verseny", hogy kié a leggyorsabb gól, no most én egy olyannal neveznék, hogy kié a leggyorsabb kiállítás. Nem tudom, volt-e már nálatok olyan, akit egy percen belül leküldtek. :) A jobbszélsőm, aki elég jól játszik, és alapjában véve tök nyugodt pali (aggression 7, determination 13), a meccs kezdetén csak úgy, ok nélkül, páros lábbal beleszállt az ellenfélbe, emiatt rögtön ki is állították, majd két meccses eltiltást is kapott.
Én itt megköszöntem a játékot, és holnap újat kezdek. :)
-
#108108 szerintem szivat a gamma.nekem is volt ilyen sérüléshullámom csak nekem a balhátvédjeimet rúgták szét számszerint négyet igy került oda Menyhért aki jobbhátvéd de olyan jól játszott hogy ott ragadt. -
#108107 Még mindig ugyanaz az év, február közepe, az ötödik, pár hete vásárolt új (és elég jó) kapusomat is kicsinálták meccs közben... Ilyenkor mi a p*cs van?
-
#108106 hy all.
a reggianaval tartom a harmadik helyemet igaz már becsúszott 2vereség és még csak a 11fordulóban járok.most Nicolas Millán leigazolásán dolgozom hátha sikerülne. -
#108105 Yeah, itt január eleje, két forduló lement, és a negyedik kapusom is kipurcant kb. két hónapra. Ilyen a világon nincs. :) Nem tudok senkit sem beállítani, a random kapusok meg mind baromi gyengék. Most vadászok valami normális igazolásra. :D
-
#108104 Nekem az volt. amugy tenyleg off de azert belefer igy penteken. Smuccantas -
#108103 de már nem új -
Zenszkij #108102 ilyen off xart ide ne rakjatok föl..,elhányom magam -
SeLFisCH #108101 ez fiam,a lali c. szám jelenleg hódít -
#108100 ez fiam,már 800 éves -.- -
SeLFisCH #108099 sokkos állapotban ideteszi. büntitopikból szerezte -
#108098 lolz -
#108097 áz:D -
SeLFisCH #108096 heLYzet :) -
#108095 Megtörtént. :) Volt egy kitűnő fitnessz-edzőm, aki jóformán semmi máshoz nem is értett, de találtam a szabadpiacon egy jobbat, aki pont ugyanannyit kért, mint ez az ürge, erősítésben csak picit gyengébb, viszont technikailag és taktikailag nagyon erős. Fel is béreltem, a másikat meg kirúgtam (túl sok edző lett volna). A hosszú szerződése miatt sokba fájt a kompenzáció (majdnem 100k-t kellett kifizetnem neki), de szerintem megérte a váltás. A Training - Coaches részben már látszik is az eredménye, az alsó részben már nincs egycsillagos terület. ;)
Kicsit átszabtam az edzésterveket is, a Lucchese-nél már bevált pozíciós sémákra állok vissza (kísérleteztem kisebb-nagyobb módosításokkal, részletezésekkel, de úgy tűnik, nem jött be). A játékosoknál is megindult bizonyos területeken a fejlődés, úgyhogy bizakodó vagyok a jövőt illetően. :)
-
#108094 a fejesgólok ellen probálj jobb edzőt igazolni a rögzitett hejzetekre -
#108093 Stockport, 2006/07 első fél év: 13. hely, az utóbbi három hétben három meccs = mínusz három kapus (ráadásul mindhárom több hónapra kidőlt) = három súlyos vereség. Most a "rangban" negyedik, de az egyetlen ép kapusom, egy 17 éves gyerek véd (az U18-ban is csak cserekapus volt), elég rosszul, így azon múlik minden, tudok-e több gólt rúgni, mint amennyit bevarrnak a szerencsétlennek. :) A védelmem elég jó, csak egy hibájuk van: a magas labdákat nem szeretik, rengeteg fejesgólt kapok. Most kezdődött a téli átigazolási szezon is, erőst rajta vagyok egy jó kapus kölcsönvételén, vagy megvételén, egyelőre megy az alkudozás.
A menedzsment ennek ellenére elégedett, elvégre a csapat az erős középmezőnyhöz tartozik (a legjobb helyem eddig a 7. volt), és havonta (a jókora adósság törlesztőrészletei ellenére) némi profitot is ki tudok termelni. Fiatal tehetségeket vettem, nem kértek sokat, így összejöhet havonta akár 40-50k font plusz is. Jövőre, remélem, ez elég lesz valami fajsúlyosabb vásárlásra - már ha akad valaki, aki eljönne az angol negyedosztályba (a feljutás most biztosan nem lesz meg). :)
-
#108092 ezen a meccsen először láttam olyan játékot a csapattól amihez szoktam pl a fradinál ezzel a taktikával.remélem most nem az lesz mint tavaly hogy fantasztikus kezdés után brutálszarok leszünk és 3 ponton múlik a bennmaradás:
egyébként az egyenleg több mint 2 misi, a kezdeti 10 ezerhez képest elég nagy előrelépés, de se edzőközpontot nem fejlesztenek, se a fizetési keret nem emelkedik, az átig keret is minimálisan, most összesen 300k-t költhettem, fele még megvan.
jó éjt -
#108091 arra emlékszem:)
egyébként én is társulok, a 10 mp nem kis dolog:) -
#108090 nekem volt már egy 9, de nincs róla képem, szal nem számít, gyönyörű, elismerésem -
#108089 szepjoestet menedzserek es grat mindenkinek igy latatlanba(4000 üzenet:D) -
SeLFisCH #108088 fék :D:DD:D: -
#108087 Hali!
Kitartja a legygyorsabb gól rekordot? :D nekem a 13mp rémlik de elnézést ha tévedek...
Itt egy Kalou 10mp :)
Kép=) -
#108086 kösz -
#108085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gameburnworld.com -
#108084 csak simán Football Manager Live
gúgli a barátod
egyébként túl nagy szervezés kell egy egész bajnoksághoz... -
#108083 Valaki tudna linkelni egy 7.0.2-höz lévő crack-et?:) -
#108082 őőő..nem vágom, és nem is nagyon találok róla semmit.. kicsit bővebben? gondolom ez ilyen.. -
SeLFisCH #108081 szerintem nézz utána az FMLIVE 08nak. -
#108080 Hi all!
Tök jó lenne FMezni "Hálózaton"(hamachi")...vagy ez teljesen elvetett ötlet..én má játszottam haverral..csak rohadttul időigényes.
De az mindennél jobb lenne egy olya Bajnokásg ahol csak húsvér emberek nyomják:D ott még a leggyengébb csapattal is lennék, csakhogy a "nagyok" dolgát megnehezítsem :D.. ez lenne egy igazi kihívás egy ilyen bajnokság!
Lenne kedve valakinek ? -
SeLFisCH #108079 Nembaj. Nem mindegy,hogy első vagy vagy negyedik. Meg sok fronton kell hely állni. Meg ki akarom próbálni magam angliában is -
#108078 Top4-es csapat. Kihivas nemigen lesz. -
#108077 Hát ez nagoyn durva!!:P:DD Jó lesz az, grat:):P -
SeLFisCH #108076 Itt a keretem. zenden ment el 2M euroert,Sisokkoert Chelse beajánlott 13M-t,gondolkodás nélkül elfogadtam,nincs olyan jó,mint Mascherano,akit szeretnék megvenni véglegesen. Luis Garcia 7 hónapra sérült,tarcsiban pihen
Eddigi meccsek. 10-1-1 ha jól emléxem. Bajnokságban Boro' 7/7 gólt sem kaptak még :D De valami 5 1:0s győzelmük van :@ [olympus vigyorog e]