Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig bírtam de mostmár muszáj beszólnom, pont leszarja mindenki a galériádat ne emlegesd már minden hozzászólásodban kérlek...
egyébként gratulálok, van itt egy-két szimpatikus arczulat aki tud valamit 😉
egyébként gratulálok, van itt egy-két szimpatikus arczulat aki tud valamit 😉
Avanti Crociati!
Jeee gec mûködik facepackem !!!44 <3
Spanyoloknál ugye az a korlát van , h max 3 avgy 5 nem eu-st lehet regisztrálni. (Y) ?
Spanyoloknál ugye az a korlát van , h max 3 avgy 5 nem eu-st lehet regisztrálni. (Y) ?
Uefa csoportom:

elnézést igazad van 😄 Még sosem kúrtam el ...
9 nemzet 10 liga kicist adatbázis 1024 RAMMAL. Bírnia kell ...
Na hát reboot után se müxik , muszály leszek újat kezdeni
Visszanyúlok 2006as gyökereimhez(lsd. galéria ) , gondolkodtma h atletico v valencia. Atleticot jobban szerettem , de most már ez az összevásárolt csaptt nem tetszik. Elment Gabi , Ze Castro Maniche meg ilyenek jöttek. Perniaval bajom nincs , Agüero meg isten de azért sok az új név. Valencia mindig is szimpi volt, velük leszek. Marseiilen gondolkodtam még , csak francia bajnokságot se nem ismerem , meg tudom h fura játékoskorlátok vannak , meg ott is az elnök egy 30M euros ajánlatra elélvezni és szétküldené plejáim !
Visszanyúlok 2006as gyökereimhez(lsd. galéria ) , gondolkodtma h atletico v valencia. Atleticot jobban szerettem , de most már ez az összevásárolt csaptt nem tetszik. Elment Gabi , Ze Castro Maniche meg ilyenek jöttek. Perniaval bajom nincs , Agüero meg isten de azért sok az új név. Valencia mindig is szimpi volt, velük leszek. Marseiilen gondolkodtam még , csak francia bajnokságot se nem ismerem , meg tudom h fura játékoskorlátok vannak , meg ott is az elnök egy 30M euros ajánlatra elélvezni és szétküldené plejáim !
Couldn't load the selected file :@ Mi a faszért nem müxik? Fm is új, mentés rackrõl van. ?!
köszi megoldva
fmhungary-n is fenntvan.
7.01 revised patch néven
és a gamecopyburn-on meg a crack a 12 megás a jó!
7.01 revised patch néven
és a gamecopyburn-on meg a crack a 12 megás a jó!
Divatcsapatok OLÉ!
hali grat all!
töltöm az fmet
töltöm az fmet
Hali és grat mindenkinek!
Nagy grat külön Derley-nek,Arsenalnak!
Üdv újra Miki!
Én visszatérek az Aek-es mentéshez...
Mivel ezelõtt mentés nékül kiléptem Ronaldo eligazolása miatt most nem tett ajánlatot a Barca így úgy látszik megtom tartani...
Nagy grat külön Derley-nek,Arsenalnak!
Üdv újra Miki!
Én visszatérek az Aek-es mentéshez...
Mivel ezelõtt mentés nékül kiléptem Ronaldo eligazolása miatt most nem tett ajánlatot a Barca így úgy látszik megtom tartani...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nekem csak extras jön be , uw meghalt :|
bugos szar. reinstalláld 😄
ezt a bugfix vmit hol találom , hogy 2x anyni pénzt von le?
fmfansite-on scoutot megtaláltam, viszont se 7,01 patch nincs fent se ez.Magyarítás van pacheknél :S
fmfansite-on scoutot megtaláltam, viszont se 7,01 patch nincs fent se ez.Magyarítás van pacheknél :S
Na hálókártyám is megoldottam. Friss xp , minden driver mûködik , FMbõl még 10% van hátra. Elkezdem tölteni peccset , bugfixet meg skint meg backgroundot , meg miegymást😄
Összes fileom elveszett , racken megvan hamburgos mentésem , ha visszamásolom , menni fog ?
Összes fileom elveszett , racken megvan hamburgos mentésem , ha visszamásolom , menni fog ?
lsd. galériám nc címen 😄
már-már szenzációs teljesítménnyel játszott a csapat az elsõosztályú Nancy ellen😊
jöhet a Paris idegenben aminek nem mellesleg fiókcsapata vagyok😄
jöhet a Paris idegenben aminek nem mellesleg fiókcsapata vagyok😄
na, ennél jobb kezdés Gera számára nem is lehetett volna: a PL nyitómeccsén az õ góljával gyõztük le a manchester city-t 1-0ra
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
de talán Isakksont és Kirklandet betehetnénk középhátvédnek, és szoros emberfogás...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Lavalba mást nehéz is...😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
azok, de 5 év alatt visszavonulnak...
Zigic 5 év múlva 30 lesz Koller pedig valszeg visszavonul--vita lezárva, Koller-Zigic duó a legjobb😄
egyébként grat, jól tolod
Zigic 5 év múlva 30 lesz Koller pedig valszeg visszavonul--vita lezárva, Koller-Zigic duó a legjobb😄
egyébként grat, jól tolod
Sziasztok!
Mitõl van az,h felpeccselem a játékot 7.0.1-gyel, és mégis az eredeti database-t tölti be?
Segítsen valaki legyen szíves mi lehet a baj!
Köszi
Mitõl van az,h felpeccselem a játékot 7.0.1-gyel, és mégis az eredeti database-t tölti be?
Segítsen valaki legyen szíves mi lehet a baj!
Köszi
öregek...
(gondolom nem 2 évre akar csatárt, Zigic csak 25)
(gondolom nem 2 évre akar csatárt, Zigic csak 25)
Agüerot vedd meg ha lesz majd rá pénzed!Én is megvettem idén, bár nem volt olcso...57millámba került:Sde megéri!!Guardado meg egy Isten...anno még a legelején vettem asszem 4.9-ért, most meg 26-ot ér😊
köfi
Király elég szeszélyes:C Gera viszont egy isten, sokszor aztirja szkáucs hogy olyan jó lehet mint Ronaldinho😄
Király elég szeszélyes:C Gera viszont egy isten, sokszor aztirja szkáucs hogy olyan jó lehet mint Ronaldinho😄
Miert van hogy co-owned jatekosra nem tehetek ajanlatot. Valamint ilyen kooperacio csak az olaszoknal johet letre.
Most megy a 2014es vb spanyol rendezessel(volt mar olyan valakinek hogy Magyarorszag volt a rendezo eb,vb?)
Most megy a 2014es vb spanyol rendezessel(volt mar olyan valakinek hogy Magyarorszag volt a rendezo eb,vb?)
Born to win