Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
Gondolj bele Kallstrom még fiatal, lehetséges, hogy eladod õt jópénzért, mondjuk 20millióért vagy többért, de 20at minimum ér...abból 10millió a Lyon markát üti 😊 na nem jó üzlet ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
IGEN!!! 😊)) pár agysejtem elhalt a meccs közben, de IDEGENBEN MEGVAN A 3 PONT 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

klubnak akartam írni.. és nem hülyeség.. a Lyon 26 milliót akart Källströmért, én adtam 18 milliót + az 50 %-ot, s érdekes módon elfogadták...

DaMarcus
jah és természetesen h tovább jutottam a ligakupába nem mást kaptam mint a MU-t 😞 *kimást...*

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

gabber_saviola
hülyeség. nem a játékosnak teszel ajánlatot hanem a klubjának, és ha megveszed akkor még nem azt jelenti hogy ammenyiét megvetted annyiért is fogod késõbb eladni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Amúgy most bajnoki címet ígértem az Újpesttel, attól félek, hogy az nem lesz meg, de már annak örülnék, ha a púpahátamra ligakupa miatt nem rúgnának ki most is.

Gunnersboy
fuu de hajtépõs meccs volt...willem tizijénél majd behugyoztam 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hi'2verziot látok hatrad vagy mi,és multi.melyik a javallott?
DaMarcus
nah eddigi tétmeccseim a MCvel (LOL):
1. MU 5-0 MC
2. MC 2-5 NU
3. Reading 6-1 MC
4. MC 1-3 WH
5. (ligakupa) MC 1-0 Leicester XD
tehát 5 meccs 5 rúgott és 19 kapott gól XD és 1 gyõzelem
de az átigazolási idõszak utolsó napján megszereztem egyik kedvenc pléjámat: Rafael van der Vaart-t (!!!) 😊
majd a köv. meccsen a derby ellen debütál 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

most nézem... ha pl 20 milliót ajánlok egy játékosnak, s a következõ eladás 50 %-át, akkor oylan mintha harmin milliót ajánlottam volna (_8_(|)

várható igazolásaim: Kim Källström ( egyik kedvencem, az egyik kedvenc csapatomból 😛)
Dellafiore ( jobb védõ, nagyon kell ... )
És még egy Tmadóközzépályást akarok , vagy egy csatárt.. 😊

Mor3llo
Következõ meccs: utazunk az Ajaxhoz 😊 eddig 7meccsük alatt egy gólt kaptak 😄

Mor3llo
Mai elsõ meccsen...Aaritalo nem rúgott gólt, de hihetetlen a srác.Annyi gólpasszt ad mint a hétszentség.

Nekem 4 védõ, 2 wb, 1 dmc, 1 amc, s 2 fc.De a védelemtõl így is gyakran égnek áll a hajam.

Bár azért jó úton haladok a nyerõ taktika megtalálása felé:
Mtk-Újpest:0-8(elfelejteettem átméretezni)

én tacticom, amivel most hirtelen elkezdtem gyõzni:
3 középsõ védõ
2 szélsõ védõ
2 középsõ középpályás
2 szélsõ támadó középpályás
1 csatár

😛

Néhány átigazolási ajánlat:
Richard Witschge: 37 éves veteránholland kp, 1-2 jó éve még lehet az nb1-ben.
Zinho: na õ már határeset, 40 éves, teknikailag fasza, de fizikailag már nagyon gyenge.
Caccavallo: olcsó 20 éves olasz csatár, nb1-ben tuti sztár.

És valaki küldjön pls egy k*** hasznos taktikot. 😄

Te is küldhetnél taktikot, ha magyar bajnokságban jól megy. Én kipróbáltam már vagy 10et, de mindig szarul ment.

na... 4. helyen zártama szezont ( a végét nagyon elkúrtuk 4 vereség zsinorba... ), a BLDöntõt 4-3-ra kikatam 3-1-rõl a Chelseatõl.. érdekes..

McFrost
hová kell berakni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Küldd el légyszi a taktikod, hagy próbálom ki.

BlueMaster
Nagyon jó lett!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

9csöves9
köszi<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

siederhird
Nincs mit, remélem teteszeni fog bár pár csapatnak kicsi a Logoja de csak úgy tudtam megcsinálni jó minõségben

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

BlueMaster
Kösz már nézem is!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

siederhird
Nah mivel nem tudni hogy az FMhungaryra mikor kerül fel a Logo Packom fel raktam netre:
www.fmfansite.extra.hu Nem raktam be eggyik mappába sem, ott van a fõkönyvtárban hungarian.rar néven

Gunnersboy
grat 😊
Soma a Córdobával játszik márha az "ennyire kis csapat"nak számít 😊 , énmeg szerintem majd az ajax után fogok egy Notthingameset kezdeni mert 07ben is jó volt velük managelni 😊

BlueMaster
<#nyes><#nyes><#nyes>

siederhird
Ha a DVTK nagy csapat...😄
De sztem nem kezdtek az Oxforddal is meg a Leedssel is.
Jah és Hello!

BlueMaster
Mi lett a Real Madriddal? <#nemtudom>

BlueMaster
Isten vagy mindig a Te csomagoddal lesz teljes a játék!!!

Köszi!!

Pisti1026
Hy all!
Én is folytattam a Nottinghamet és most már Januárba vagyok és túlvagyok a szezon felén.A bajnokságba csak két vereségem van és magabiztosan vezetem a tabellát, ámbár az utobbi két hétbe forma gyengülésen mentünk át de kiküszöböltem. A liga kupába a 3. körben zúgtam ki a Preston ellen, az FA-kupában meg ugyancsak a a 3. fordulóban estem ki.Majd ha levittem a szezont nyomok egy pár képet. Amúgy csak én nyomom ennyire kiscsapattal???:S

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

LasDen
érdekesen alakulnak a dolgok....
9 meccsen 3 gyõzelem 5 döntetlen és 1 vereség........ebbõl 6 bajnokin 2 gyõzelem és 4 döntetlen.....
a legdurvább, hogy 2x is 2-0-ról egyenlítettek......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

McFrost
ATYAÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG! 😞

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

scout még mindig sehol?

jok a tavalyi logok?
Gunnersboy

siederhird
Biztos továbbjutóként a B-csapatomat küldtem pályára nehogy vki lesérüljön, erre ez lett belõle:

Ajkának mérnincs logoja?😞

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Neked is nagy grat. 😄
Én is nyomtam még egy meccset, de az is milyen meccs volt 😄😄
ESMTK - MTK 2:2
2:0-ról hoztam fel, aztán az utolsó percekben megnyerhettem volna..., még egy lesgólt is összehotam xD

sztetek mikkora várható a teljes magyarítás?

robotnyk

khm... mellesleg szerintem ezt egy "kicsit" elszúrták, mintha most nyáron igazolt volna át... jó lenne megszerezni, tavalyi verzióban vaddisznó volt.
siederhird
Grat Gaba! Én egy nagyon nagy meccset játszottam most a Debrecennel, ráadásul ezzel a gyõzelemmel meg van a továbbjutás a Liga Kupában:

sziasztok!
ki mit tud a vállogatotakkal kapcsolatban mit ujitottak több barátságos meccs izgalmasabb selejtezõk meglepetés eredmények stb van benne?
Én az MTK-val nyomom, eddig két meccset játszottam és mind a 2-t megnyertem 😄
Elsõ meccset 1:4-re, a második meccset 1:2-re 😊
A második meccsrõl kép is van..., simább meccsre számítottam:

hy,és mennyit magyarosit le?

Sziasztok! Pár kérdésem lenne. Hátha másnál is elõfordult. Pool-al vagyok (még mindig), ligakupából kiestem azonnal, bl-bõl is kiestem (uefa kupába, a csoportkör után), bajnokságban 6. vagyok. Mondhatni jól megy😊 Nálam szerencsére nincsen sok meg nem adott gól, (kb 4-5 meccsenként egy), kiállítás meg pláne nincs sok, de érdekes módon mintha 11-est nem lehetne berúgni, ligakupa meccsen 4-bõl 4-et kihagytam, plusz Lazio ellen is egyet. belõni még nem sikerült. ellenben amikor az ellenfél lövi, a kapusom meg sem mozdul. Ez is valami bug talán? A másik, hogy kilépett, és létrehozott valamilyen crash könyvtárat. Meccs elõtt a lépcsõs rendszernél, mielõtt a taktika jön, annál a résznél voltam, utána írt ki valamilyen hibaüzenetetet, és kilépett. Eredeti a játék, csak installáltam, semmit sem másoltam sehova. Oka mi lehet? Szerencsére 2 hetente ment automatikusan, és csak 5 nap szállt el, ráadásul válogatott meccsek csak, de azért nem túl biztató ez a fagyás.
siederhird
Reggelt all!
Grat eZo. Elkészültem a Magyar Logo packkal, és remélem me sikerül felrakatnom az FM hungaryra.

eZo
nekem a 7.0.2-es van fent, de az events.cfg-t ne rakd be, mert akkor egy hibaüzenet jön állandóan .

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]