Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
1. MU 5-0 MC
2. MC 2-5 NU
3. Reading 6-1 MC
4. MC 1-3 WH
5. (ligakupa) MC 1-0 Leicester XD
tehát 5 meccs 5 rúgott és 19 kapott gól XD és 1 gyõzelem
de az átigazolási idõszak utolsó napján megszereztem egyik kedvenc pléjámat: Rafael van der Vaart-t (!!!) 😊
majd a köv. meccsen a derby ellen debütál 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Dellafiore ( jobb védõ, nagyon kell ... )
És még egy Tmadóközzépályást akarok , vagy egy csatárt.. 😊

Mtk-Újpest:0-8(elfelejteettem átméretezni)
3 középsõ védõ
2 szélsõ védõ
2 középsõ középpályás
2 szélsõ támadó középpályás
1 csatár
😛
Richard Witschge: 37 éves veteránholland kp, 1-2 jó éve még lehet az nb1-ben.
Zinho: na õ már határeset, 40 éves, teknikailag fasza, de fizikailag már nagyon gyenge.
Caccavallo: olcsó 20 éves olasz csatár, nb1-ben tuti sztár.
És valaki küldjön pls egy k*** hasznos taktikot. 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
www.fmfansite.extra.hu Nem raktam be eggyik mappába sem, ott van a fõkönyvtárban hungarian.rar néven
Soma a Córdobával játszik márha az "ennyire kis csapat"nak számít 😊 , énmeg szerintem majd az ajax után fogok egy Notthingameset kezdeni mert 07ben is jó volt velük managelni 😊
De sztem nem kezdtek az Oxforddal is meg a Leedssel is.
Jah és Hello!
Köszi!!
Én is folytattam a Nottinghamet és most már Januárba vagyok és túlvagyok a szezon felén.A bajnokságba csak két vereségem van és magabiztosan vezetem a tabellát, ámbár az utobbi két hétbe forma gyengülésen mentünk át de kiküszöböltem. A liga kupába a 3. körben zúgtam ki a Preston ellen, az FA-kupában meg ugyancsak a a 3. fordulóban estem ki.Majd ha levittem a szezont nyomok egy pár képet. Amúgy csak én nyomom ennyire kiscsapattal???:S
I’m Forever Blowing Bubbles...
9 meccsen 3 gyõzelem 5 döntetlen és 1 vereség........ebbõl 6 bajnokin 2 gyõzelem és 4 döntetlen.....
a legdurvább, hogy 2x is 2-0-ról egyenlítettek......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Én is nyomtam még egy meccset, de az is milyen meccs volt 😄😄
ESMTK - MTK 2:2
2:0-ról hoztam fel, aztán az utolsó percekben megnyerhettem volna..., még egy lesgólt is összehotam xD
khm... mellesleg szerintem ezt egy "kicsit" elszúrták, mintha most nyáron igazolt volna át... jó lenne megszerezni, tavalyi verzióban vaddisznó volt.

ki mit tud a vállogatotakkal kapcsolatban mit ujitottak több barátságos meccs izgalmasabb selejtezõk meglepetés eredmények stb van benne?
Elsõ meccset 1:4-re, a második meccset 1:2-re 😊
A második meccsrõl kép is van..., simább meccsre számítottam:

Grat eZo. Elkészültem a Magyar Logo packkal, és remélem me sikerül felrakatnom az FM hungaryra.