Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv és Grat all sikerült feljutnom a Békéscsabával a 2 évemben az nb1-ben ott cél a biztos bentmaradás
áááááá<#mf1>#mf1>
Hol lehet a játékban reklamálni a bírók miatt?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Vegre egy jo hir!
Most adta el egyik wonderkidemet(60Milliom meg csak all az atigazolasokra, 42.5M Carlos Vela kivasarlasa utan, de el kellett adni "nagyon" kellett a penz)
Born to win
http://www.planetddl.com/search.php pl. itt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
beadási beállítás pl a fordításban az van hogy honnan kap kereszt labdát. de a védõk hogy kaphatnak mély keresztlabdákat mikor nem is futnak elõre. de gyári beállítsánál ez van. valahogy nem találom a megfelelõ taktikám. igaz hogy Evertonnal bajnok lettem, de nem az igazi a játék!széleket akarom játszatni, mert elég jó szélsõim vannak, de még sem onnan kapják a gólpasszokat pedig azt állítottam be hogy a széleket játszák meg és onnan passzoljanak középre!na ez esetben melyik lenne a jó csapat beállítás a középre vagy szélekre passzolni?
Bocsi ha hosszú lett de remélem kapok választ!
mondjuk errõl franco nyilatkozna
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
újra itt 😊
új mentés atlético madrid 😊
felkészülési meccs:
ezután 7-0ra is nyertem egy meccset ezen falcao góllal debütált, nugent triplázott, és diego cid (vkp) duplázott + maxi rodríguez 1-t hintett
bajnokságot valencia-val kezdem 😞
eddig eladtam petrov 10m-t
és jött, d.cid, falcao, nugent, bülow, drenthe (ajánlott), vanden borre
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nálam van egy hasonló isten srác, Diego Caro, csak neki 196os a PAja 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ifiket igazolgatok, nagyon tetszik a mostani csapat, elhoztam Dagobertot meg most akarom José Sosat vagy Skjelbredet és megvagyok
40 alá sztem ne add 😄DDDDdddddddddddd
ReaL MaDRid x siempre
a mostani bannert kiegészitenéd annyival hogy a 750 pixelnél szélesebb képek törlésre ketülnek?
elõre is köszi

jó keret, fõleg a védelem
A képrõl azért hiányzik Bonera õ a kezdõ vk egy darabig...
nekem meg mentés közban befagyott az FM szerencsére csak egy hónap bukta
beismerem igazad van részemrõl ennyi
Maldini simán meg lesz a továbbjutás!
Én ezzel a kerettel indulok neki az új szezonnak!
Jó ez csak részlet 😛
igyekszem majd többet lenni
efem terén viszont nálam Milan nagyon erõs és szimpatikus FIATAL csapatot hozott össze, elég nehéz lesz õket megvernem idén, ahogy most állunk, talán lehetetlen.
Avanti Crociati!
mostanában elég keveset vagy mindenhol.toljad azokat a képeket😊