Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
tényleg a klub vbn az elõdöntõben 12-0ra vertem egy csapatot a döntõben pedig 6-0ra az Internacionalt.
nekem még Fernando nagy kincs meg Kerlon
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
a vb kudarc után Brazilia engem akart managernek persze hogy elfogadtam.Akinfeev nagyon belopta magát a szivembe mert most nyáron vinni akarta a cselszki 46milláért és az elnök elfogadta az ajánlatot,de Akinfeev azt mondta hogy nem hagyja el sikerei helyét és amúgy sem akar másodhegedüs lenni Ceh mögött és maradt rögtön kapott egy új szerzõdést.
jelenlegi keretem:
Akinfeev,Weber(generált francia kapus 197PA),vanden borre,heitinga,fernando(18 éves generált brazil 198PA),marcelo,curcic(17éves generált szerb 190PA),vermaelen,guarin,alkan(18éves generált osztrák 195PA),sneijder,guardado,higuain,kalou,kerlon,huntelaar,laurito(19éves generált argentin 177PA de nagyon rugdossa a gólokat),szabó(20éves generált magyar188PA)
van még sok 180PA feletti fiatal kiadtam õket fiókcsapatnak hagy fejlõdjenek.bocs hogy nem képet raktam fel de nem otthonról netezek
Tessék Sel:
Emléxetek Nsuera?nyomtam róla képet, 152/177esen lett a BL és a spanyol bajnokság gólkirálya 😛 Leigazolom éppen 27 évesen Robinhot, lehet Eto'o helyére, fiatalabb nála 3-4 évvel, és érkezik Diego...meg találtam egy argentín vkpt, 18éves 108/199 és 81,16%os best pot rating, nemgyenge 😛
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
2. Atleticot 2:1re vertem,így lecsúsztak 3.helyre.Barca elõtt 6 pont az elõnyöm,és 1 meccsel kevesebbet játszottam
4 forduló után 3.vagyok a Bajnokságban Yakubu télleg jó😊
Célom elsõ évbena Bl-megnyerése már.Igazából nincs olyan poszt,ahol ne lennének jó játékosaim , egy kis szerencsével és jó osrsolással sokáig menetelhetünk 😊
ben arfa játszottam nálam érdemes hozni!
nagyon jól aprít a bal oldalon és gyorsan fejlõdik 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Ebben az üziben véleményt kértél Ben Arfaról...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Iraolat csak 15M-t engedik, inkább jön Eduardo Ratintho 5.75M-ért és kész.
Így is elég jól állok,26M-ért eladtam 4 játékost,akik közül max. Edu ért annyit,de neki nem volt helye kezdõmben,cserepadon is ritkán. Össz-vissz 13M-ért vettem plejáket,aki fontosabb:
Ratinho 5.75
Dagoberto 1
José Sosa 1.2
Skjelbred 1.9
Egyébként Edu nálam csak a padott koptatta Baraja és Albelda mellett,szintén 10M euroért távozott a Chelseahez.
Nálam francia válogatottba alapember volt, de ott már öregebb volt
azt hittem egyedül vok
(megjött a kedvem nézek egy kis pankrációt)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
2007ben nem nagyon láttam , hogy Ben Arfa valami jó lenne. Játszott mrá vkinek akezei alatt v van róla tapasztalat ?